Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 11:03 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 18   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ja (ne) volim na Forumu Nezavisnih novina  (Pročitano 44186 puta)
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.17 Firefox 3.0.17

« Odgovor #30 poslato: 16. 01. 2010. 06:56 »
Podeli temuIdi gore

Pismo zahvale gospodi koja uredjuje ovu virtuelnu kafanu na celo s gospodin Luka! Wink

Za sada nemam nikakvo pitanje ,predlog,prigovor ...itd. za ovdasnje domacine (gazde kuce virtuelne) na celo s gospodinom pseudonim "Luka". Ali imam osecaj kao covek da se Z.A.H.V.A.L.I.M sto mi dajete slobudu (pravo) da muslimane tako kako jesu nazivam muslimanima a ne nametnuto lazno ime "bosnak/ci".Znamo kako i kada su muslimani se samoproglasili kao tzv."bosnjak/ci" .I znamo s kojom namerom su se samoproglasili takvim imenom.

Evo izmedju ostaloga zasto muslimane nemogu pisati/nazivati/oslovljavati s "bosnjak/ci" :

Српско презиме Бошњак
Datum: 21.08.2008 21:15
Autor: markobosss@live.com

Здраво!

Ево данас сам чито „Крсне славе и презимена Срба у Републици Српској и БиХ, Датум: 15.08.2008 17:21, Aутор: Гојко Дакиć“ и питам се што не напишете нешто о Српском презимену Бошњак. То моје презиме потиче од једног Српског села, између Високог и Какња. Село се зове Босна, и сви из села се презивају Бошњак, сви српски националности и православне вјерне, са славом Ђурђевдан.

Ово наше презиме је данас ЗЛОУПОТРЕБЉЕНО од стране Муслимана Босне и Херцеговине, који то данас својатају. Ја њима само могу да кажем да сам ја једини и прави Бошњак и за нас Бошњаке то значи бити највећи СРБИН!

Поздрав из Моје Босне и Херцеговине, која се је борила заједно са српском браћом против ислама године 1389!

Марко Бошњак

http://www.glassrpske.com/vijest/17/pisma-citalaca/10321/cir/Srpsko-prezime-Bosnjak.html

{alt}
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #31 poslato: 17. 03. 2010. 11:47 »
Podeli temuIdi gore

Pitanje za Luku:

Da li možeš proširiti listu smajlija sa nekim novim, da to bude malo bogatije i šarenije?

Imamo strašno malo smajlija, to je poražavajuće. Sad

Dobar primer je na ovoj slici - smajliji sa RapidBelgrade foruma:

{alt}

Ljudi vole da postoji što više smajlija, rado ih koriste i tako se lakše izražavaju. To ima neku svoju posebnu draž i primetio sam da se forumi utrkuju ko će imati više raznovrsnijih smajlija i čiji će biti lepši-bolji.
Luka
Administrator
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #32 poslato: 17. 03. 2010. 09:48 »
Podeli temuIdi gore

Kad uhvatim vremena hakovacu forum i prositriti mogucnost dodavanja smajlija. Ovo do sad je ogranicenje samog Foruma, a nisam naso dodatke za prosirenje. Samo strpljenja dok ne uhvatim vremena.

Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN.
Sve vijesti na jednom mjestu
bezimeni12
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #33 poslato: 10. 04. 2010. 11:04 »
Podeli temuIdi gore

1.Prva stvar koju ne volim i koja je katastrofalna je nova organizacija tema sa podforumima, koja forum cini tragicno nepreglednim i komplikovanim za pracenje. Totalno nepotrebno.
2.Druga stvar je sto se za istu stvar dozvoljava mali milion novih tema, sto opet razvodnjava diskusiju i doprinosi nepreglednosti foruma.Cijenim trud moderatora, ali ovakav sistem ce ugusiti forum.
3.Treca stvar je da bi se forum morao odluciti za ijekavicu ili ekavicu ali nikako mjesanje ta dva izgovora. Ne mislim na forumase, nego na naslove tema i podforuma, gdje se ne vidi sistem u upotrebi ,a daje utisak neobrazovanosti, sto ne mislim da je slucaj. Npr., prva dva podforuma su Obavjestenja, pa Predlozi i pitanja.
Koliko sam ja upoznat, u NN je u upotrebi ijekavica, te bi bilo sasvim normalno da i urednik insistira na ijekavici na oficijelnim dijelovima foruma (naslovi podforuma, ka i podforuma od podforuma...(vidi tacku 1) i sl.).Normalno da bi svaki forumas odlucivao kojim izgovorom pisati svoj komentar, ali zvanicni dio foruma bi morao biti uskladjen sa osnovnim postulatima gramatike (nema mjesanja razlicitih izgovora).
grmusa1974
Član foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 02. 06. 2010. 08:25 »
Podeli temuIdi gore

nezavisne novine imaju bosnjaka jedino na forumu nema ni jednog bosnjaka kao urednik.
ko nema istu politicku ideologiju njemu ovdje izgleda nije mjesto
Tufahija
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 02. 06. 2010. 09:22 »
Podeli temuIdi gore

nezavisne novine imaju bosnjaka jedino na forumu nema ni jednog bosnjaka kao urednik.

Šta da se radi kad ti nas iz Kladuše ne smatraš Bošnjacima? Imaš li nešto konkretno reći ili ti je žao što Alijina politika nije dominantna ovdje?

Ili ti možda lično apliciraš za urednika?
grmusa1974
Član foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 02. 06. 2010. 09:25 »
Podeli temuIdi gore

Šta da se radi kad ti nas iz Kladuše ne smatraš Bošnjacima? Imaš li nešto konkretno reći ili ti je žao što Alijina politika nije dominantna ovdje?

Ili ti možda lično apliciraš za urednika?

jel tufahija.net tvoja stranica?ja smatram bosnjake iz kladuse muslimanima.ipak ja nemogu i nesmijem reci koje musliman ili ko ni je to dragi allah zna!!
« Poslednja izmena: 02. 06. 2010. 09:29 grmusa1974 »
Tufahija
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 02. 06. 2010. 09:37 »
Podeli temuIdi gore

jel tufahija.net tvoja stranica?ja smatram bosnjake iz kladuse muslimanima.ipak ja nemogu i nesmijem reci koje musliman ili ko ni je to dragi allah zna!!

Tufahija.net je stranica na kojoj mi je dozvoljeno da objavljujem istinu o zbivanjima u Zapadnoj Bosni, hvala na pitanju.
hajka
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 03. 06. 2010. 09:45 »
Podeli temuIdi gore

Pa grmusa zasto postoji AVAZ i forum doticnog. Obrati se i pozali Streloku, il' mozda Egi da ti pomogne.
Hebiga malo si precero, zar ne?
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

« Odgovor #39 poslato: 11. 07. 2010. 11:39 »
Podeli temuIdi gore

Ne sviđa mi se što je omogućeno da neko ko se prvi put registruje na forumu odmah nakon nekoliko sekundi može
da postavi temu.
O reinkarnacijama banovanih i njihovim kukavičijim jajima da ne govorim. Ja lično sam zagovornik svake zdrave
diskusije, ali bolesnike treba odstraniti sa svakog foruma.

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #40 poslato: 27. 07. 2010. 08:56 »
Podeli temuIdi gore

Ne sviđa mi se što je omogućeno da neko ko se prvi put registruje na forumu odmah nakon nekoliko sekundi može
da postavi temu.
O reinkarnacijama banovanih i njihovim kukavičijim jajima da ne govorim. Ja lično sam zagovornik svake zdrave
diskusije, ali bolesnike treba odstraniti sa svakog foruma.
Sa ovi se slažem.

Interesantno je kako tema dobije sasvim drugi tok.
I sila je spamova, što god nema veze sa temom u budućnosti brisati.
Ili napraviti topik poseban pa tamo prebacivati.
Svaka tema ode od izvornog prema neprepoznatljivog, tako da više ne znam kako da komentarišem.
jedni se konstantno ponavljaju,, i kako ko se pojavi na forumu neka pitanja sažvakana se ponovo otvaraju !

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

« Odgovor #41 poslato: 12. 09. 2010. 08:43 »
Podeli temuIdi gore

evo pratim statistiku i pitam se zasto od svih tema na forumu svi letite na politicke te one gde se prepucavate "moj tata je jaci od tvog tate"...

mozda niste znali ali na ovom forumu postoji i sport,film,ekonomija,muzika,humor....itd .gde se mozete zezati a ne samo prepucavati.
vanzemaljac
Elitni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #42 poslato: 12. 09. 2010. 08:50 »
Podeli temuIdi gore

Ne svidja mi se: sto citajuci ove forume imam osjecaj da sam na sajtu Cetnickog ravnogorskog pokreta a ne novina koje su kao biva za cijelu BiH.
To bih ispravio tako što bih : dozivotno banovao nekih 97% ucesnika ovih foruma ukljucujuci i administratore (urednike) od kojih se vecina istice u nacionalistickom verbalnom divljanju.

PS: Tokom odmora sam ipak kupovao stampano izdanje Nezavisnih, medjutim cini mi se da je to ipak bila greska.

NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA {alt}
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

« Odgovor #43 poslato: 12. 09. 2010. 08:53 »
Podeli temuIdi gore

Ne svidja mi se: sto citajuci ove forume imam osjecaj da sam na sajtu Cetnickog ravnogorskog pokreta a ne novina koje su kao biva za cijelu BiH.
To bih ispravio tako što bih : dozivotno banovao nekih 97% ucesnika ovih foruma ukljucujuci i administratore (urednike) od kojih se vecina istice u nacionalistickom verbalnom divljanju.

PS: Tokom odmora sam ipak kupovao stampano izdanje Nezavisnih, medjutim cini mi se da je to ipak bila greska.

jbg.nismo mi krivi sto reis ceric ne zeli da prihvati da bude jedini urednik na NN Dim

kupuj dnevni avaz i slusaj FTV oni su glas razuma koji bosnjaci zele da cuju...a takodje imas njihove forume koji odisu tolerancijom ali prem onima koji pjevaju kako sarajevo zeli...
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #44 poslato: 13. 09. 2010. 09:37 »
Podeli temuIdi gore

U vezi spinovanja tema.
neki forumaši apsolutno ne pišu o zadatoj temi.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 18   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 21. 05. 2012. 07:27