Pismo zahvale gospodi koja uredjuje ovu virtuelnu kafanu na celo s gospodin Luka!

Za sada nemam nikakvo pitanje ,predlog,prigovor ...itd. za ovdasnje domacine (gazde kuce virtuelne) na celo s gospodinom pseudonim "Luka". Ali imam osecaj kao covek da se Z.A.H.V.A.L.I.M sto mi dajete slobudu (pravo) da muslimane tako kako jesu nazivam muslimanima a ne nametnuto lazno ime "bosnak/ci".Znamo kako i kada su muslimani se samoproglasili kao tzv."bosnjak/ci" .I znamo s kojom namerom su se samoproglasili takvim imenom.
Evo izmedju ostaloga zasto muslimane nemogu pisati/nazivati/oslovljavati s "bosnjak/ci" :
Српско презиме Бошњак
Datum: 21.08.2008 21:15
Autor:
markobosss@live.comЗдраво!
Ево данас сам чито „Крсне славе и презимена Срба у Републици Српској и БиХ, Датум: 15.08.2008 17:21, Aутор: Гојко Дакиć“ и питам се што не напишете нешто о Српском презимену Бошњак. То моје презиме потиче од једног Српског села, између Високог и Какња. Село се зове Босна, и сви из села се презивају Бошњак, сви српски националности и православне вјерне, са славом Ђурђевдан.
Ово наше презиме је данас ЗЛОУПОТРЕБЉЕНО од стране Муслимана Босне и Херцеговине, који то данас својатају. Ја њима само могу да кажем да сам ја једини и прави Бошњак и за нас Бошњаке то значи бити највећи СРБИН!
Поздрав из Моје Босне и Херцеговине, која се је борила заједно са српском браћом против ислама године 1389!
Марко Бошњак
http://www.glassrpske.com/vijest/17/pisma-citalaca/10321/cir/Srpsko-prezime-Bosnjak.html