Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 11:09 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 27   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ко је почео рат - шта је старије кока или јаје?  (Pročitano 40366 puta)
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #15 poslato: 05. 10. 2009. 01:40 »
Podeli temuIdi gore

Vidiš nema imena 8000 osoba.
Jel se ikad zapita pogibe li ko od muslimana do 1995, ili su oni supermeni.
Tvojom retorikom više srba nema u sarajevu, tako da si i ti kao i tvoji mentori zadovoljni.
Dokle mislite izbegavati istinu, i ziveti u zoni sumraka.
Ti si mladi fundamentalista koji lagano ide ka višem zvanju, nosač eksplozivnog opasača.
jel tebi pogrdno ime musliman?
Jel to je samo prelazna faza, koju je fašistički sledbenik alija napisao u islamskoj deklaraciji.
Sad mi reci da alija nije regrutovao muslimane u handžar diviziju.
Jer kako da nazovem saradnika okupatora nego fašista.
Muslimani su ratovali, sa Srbima pa hrvatima i na kraju sa muslimanima.
Jel i to neko velikosrpsko podmećanje.
Ko jednom ubija vlastiti narod postane mu navika, tako je isto bilo i na markalama i tuzli.
A o Srebrenici će biti još priče, kad budu sudili voždu.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Šefket Ramadani
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3

« Odgovor #16 poslato: 05. 10. 2009. 01:48 »
Podeli temuIdi gore

Možeš misliti kredibilitet dokumenta i u kojem se spominje riječ "navodno" i kojem se masakr i stradali stavlja pod znake navoda. Ja opet kažem, ako imam imalo poštovanja reći ću VRS a ne četnici npr. dok razni manipulatori koriste izraz "muslimanska vojska" a ne ARBiH ili eto bošnjačka vojska. To je opet za druge teme.
Ponoviću i tebi, koji stalno pokušavaš izvrnuti SVE ratne činjenice: Ako sumnjaš u vjerodostojnost presude međ. suda slobodno idi pa uloži žalbu. Ja opet nekako više vjerujem ljudima koji su stručniji i od tebe i od mene, pa se rekli ono što su rekli. Hajde, da reknemo da su se tu zadesila neka tijela ljudi koji nisu ubijeni u tom periodu. OK, je li se geno.cid opet desio ili nije? Jesu li sva tijela namještena ili bi se moglo reći da nisu?
Što se tiče odgovornosti za ova nedjela, nema se šta puno razmišljati. Čeka se Ratko Mladić i on je taj koji je direktno odgovoran za Srebrenicu.

Miskotes, postedi me svojih bolesnih kreativnosti. Ne znam odakle ti ideja da mene nazivaš fundamentalistom. Jel ja to propagiram Islam? Idi liječi se čovječe.

Zašto? Da mu j.... mater - "zašto"

{alt}
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #17 poslato: 05. 10. 2009. 02:04 »
Podeli temuIdi gore

Možeš misliti kredibilitet dokumenta i u kojem se spominje riječ "navodno" i kojem se masakr i stradali stavlja pod znake navoda. Ja opet kažem, ako imam imalo poštovanja reći ću VRS a ne četnici npr. dok razni manipulatori koriste izraz "muslimanska vojska" a ne ARBiH ili eto bošnjačka vojska. To je opet za druge teme.
Ponoviću i tebi, koji stalno pokušavaš izvrnuti SVE ratne činjenice: Ako sumnjaš u vjerodostojnost presude međ. suda slobodno idi pa uloži žalbu. Ja opet nekako više vjerujem ljudima koji su stručniji i od tebe i od mene, pa se rekli ono što su rekli. Hajde, da reknemo da su se tu zadesila neka tijela ljudi koji nisu ubijeni u tom periodu. OK, je li se geno.cid opet desio ili nije? Jesu li sva tijela namještena ili bi se moglo reći da nisu?
Što se tiče odgovornosti za ova nedjela, nema se šta puno razmišljati. Čeka se Ratko Mladić i on je taj koji je direktno odgovoran za Srebrenicu.

Miskotes, postedi me svojih bolesnih kreativnosti. Ne znam odakle ti ideja da mene nazivaš fundamentalistom. Jel ja to propagiram Islam? Idi liječi se čovječe.

znak navodne se stavlja na lazi,dali ti je sada jasnije,ako neko umre pre rata a neko ga posle 10 godina proglasi zrtvom necega sto ce se dogoditi deceniju kasnije onda je on navodna zrtva jer niko ne moze umreti dva puta u razmaku po nekoliko godina i dva puta biti sahranjen na dva razlicita mjesta.

druga stvar; nazvati muslimansku vojsku armijom bih je priznati bih kao islamsku drzavu
« Poslednja izmena: 05. 10. 2009. 02:05 Sunny day »
Šefket Ramadani
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #18 poslato: 05. 10. 2009. 02:19 »
Podeli temuIdi gore

Dakle, bio sam u pravu kada mi je dato objašnjenje da je riječ geno.cid cenzurisana iz tehničkih razloga, i kada sam pomislio da je to objašnjenje laž. Ništa, onda ću uz dopuštenje admina, VRS od sada nazivati četnicima. A pošto me se ovdje naziva fundamentalistom, i ja bih mogao sve Srbe početi nazivati četnicima. Je li to u redu Luka?

{alt}
Luka
Administrator
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #19 poslato: 05. 10. 2009. 02:22 »
Podeli temuIdi gore

Dakle, bio sam u pravu kada mi je dato objašnjenje da je riječ geno.cid cenzurisana iz tehničkih razloga, i kada sam pomislio da je to objašnjenje laž. Ništa, onda ću uz dopuštenje admina, VRS od sada nazivati četnicima. A pošto me se ovdje naziva fundamentalistom, i ja bih mogao sve Srbe početi nazivati četnicima. Je li to u redu Luka?

Ako hoces ban slobodno!!
Mada mislim da si ti pametniji od onih sa kojim se prepires i da se mozes uzdici iznad svega. Slobodno se ti brani.

Ima onih koji su dobili ban koji su Srbe nazvali cetnici, a Hrvate ustase. Ako neko pokusa nazvati Bosnjake fundamentalistima isto tako ce dobiti ban.

Ja sam pripadnik jednog od tih naroda i kad neko mene nazove onako kako me to vredja naravno da cu iskoristit svoju moc i to sankcionisati, a to vredi i za druge narode.

Onaj ko naidje na post koji ima ove elemnte neka slobodno prijavi ili posalje PP meni. U kratkom roku bice na hladjenju.

« Poslednja izmena: 05. 10. 2009. 02:34 Luka »

Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN.
Sve vijesti na jednom mjestu
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #20 poslato: 05. 10. 2009. 02:36 »
Podeli temuIdi gore

meni ne smeta da me zoves cetnikom ,to je jedan plemeniti naziv za borce protiv okupatora zemlje.

jednom prilikom cu na istoriji postaviti temu o cetnicima te cu ubaciti i najnovija dokumenta dokumenta tajnih komunistickih arhiva o cetnicima ,koliko je bilo struja cetnika,ko su im bile vodje,koji cetnici su pravili zlocine ,koji cetnici su se borili protiv fasizma,ko je surovao sa fasistima....itd....uskoro Wink
Šefket Ramadani
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #21 poslato: 05. 10. 2009. 02:52 »
Podeli temuIdi gore

Jedva čekam.  Grin

Luka, hvala na objašnjenju. Wink

{alt}
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #22 poslato: 05. 10. 2009. 03:18 »
Podeli temuIdi gore

Ti si se pogubio vidim.

Фундаментализам (лат. fundamentum - основа) јесте начин мишљења у коме се одређена начела сматрају за суштинске истине које, без обзира на њихову садржину имају непроменљив и неприкосновен ауторитет. Супстанцијални фундаментализми имају мало или ништа заједничког осим што њихове присталице обично показују озбиљност и ватреност које проистичу из доктринарне чврстине. Иако се обично доводи у везу са религијом и дословном истином светих списа фундаментализам се сусреће и у политичким доктринама.

Četnici (od reči četa, četovanje) su bili pripadnici dobrovoljačke srpske gerilske formacije koja je nastala tokom 19. veka i koja je organizovana i pomagana od strane vlasti u Srbiji u cilju slabljenja turske moći na Balkanu i ostvarivanja interesa spoljne politike Srbije.

Naziv četnici se odnosi i na ostatke vojske Kraljevine Jugoslavije koje je reorganizovao Dragoljub Mihailović, a čije je zvanično ime bilo Jugoslovenska vojska u otadžbini.
Četnici ili komite su prvobitno osnovani kao rezultat borbe protiv Otomanskog carstva. Uskoro su ostale etničke grupe na Balkanu osnovali svoje četničke odrede: Srbi, Bugari, grčki Andarti i albanski Kacaci. U početku im je Otomanska vlast pružala malo otpora, pošto su različite grupe bile primarno zauzete sukobima između njih samih. U Hercegovini, oni su se borili protiv Turaka, a u severnoj Makedoniji protiv Turaka i pro-turskih Albanaca.

Na početku Balkanskih ratova postojalo je 110 VMRO(bugarskih), 108 grčkih, 30 srpskih i 5 vlaških odreda. Oni su podržavali svoje strane u turskoj pozadini u Prvom balkanskom ratu.
malo ya edukaciju.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #23 poslato: 05. 10. 2009. 03:54 »
Podeli temuIdi gore

meni ne smeta da me zoves cetnikom ,to je jedan plemeniti naziv za borce protiv okupatora zemlje.

jednom prilikom cu na istoriji postaviti temu o cetnicima te cu ubaciti i najnovija dokumenta dokumenta tajnih komunistickih arhiva o cetnicima ,koliko je bilo struja cetnika,ko su im bile vodje,koji cetnici su pravili zlocine ,koji cetnici su se borili protiv fasizma,ko je surovao sa fasistima....itd....uskoro Wink

Čekaj brate đeneralove mošti da provozaju od Srbije do Trebinja...da se duhovno napojiš..pa onda.
Jao koji će to performans da bude...

A rat? Ko je počeo rat?....niko..koji rat...šta vam je o kakvom ratu pričate.Bila je Odbrana Otadžbine, i Odbrana od Agresije, napali su nas vanzemaljci,treći likovi...

"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #24 poslato: 05. 10. 2009. 05:32 »
Podeli temuIdi gore

Čekaj brate đeneralove mošti da provozaju od Srbije do Trebinja...da se duhovno napojiš..pa onda.
Jao koji će to performans da bude...

A rat? Ko je počeo rat?....niko..koji rat...šta vam je o kakvom ratu pričate.Bila je Odbrana Otadžbine, i Odbrana od Agresije, napali su nas vanzemaljci,treći likovi...

opet si konzumirao preveliku dozu ,dnevnog avaza Cool
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #25 poslato: 05. 10. 2009. 06:44 »
Podeli temuIdi gore

opet si konzumirao preveliku dozu ,dnevnog avaza Cool

prvo izvadi taj džoks iz usta pa meni prigovaraj..... Cool.....nešto kontam, jel se pušila trava na prostorima ondašnje Jugoslavije, u 2 svj.ratu? Zamisli đenerala i bradonje sa Pajpom....kažu za Čiču "da se retko smejao"...

Na pitanje iz naslova teme je tehnički, logički i faktima, sa ove istorijske distance, i ko imalo poznaje metodologiju historiografije, nemoguće odgovoriti.
Suviše interesa ,unutarnjih i vanjskih se prelamalo preko realsocijalističke Jugoslavije, da bi nakon svega 17 godina, mogli razumno ocjeniti svu silu faktora koje je vrijeme spojilo u eksplozivnu mješavinu.

Oni koji su znali najviše su mrtvi.

A najbjednije bi bilo licitiranje sa vidnim, izvedenim napadima koji su zabilježeni kamerama i izvještajima raznih agencija, pravih i većinom ratnohuškački nastrojenih zločinaca-novinara svih nacija(tih bjednih fašista za udobnim redakcijskim stolovima).

Očekujem od tebe, Sunčani, malo ručne kočnice ovđe..polako...nije valjda albanska teška prskana...

"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #26 poslato: 05. 10. 2009. 06:53 »
Podeli temuIdi gore

prvo izvadi taj džoks iz usta pa meni prigovaraj..... Cool.....nešto kontam, jel se pušila trava na prostorima ondašnje Jugoslavije, u 2 svj.ratu? Zamisli đenerala i bradonje sa Pajpom....kažu za Čiču "da se retko smejao"...

Na pitanje iz naslova teme je tehnički, logički i faktima, sa ove istorijske distance, i ko imalo poznaje metodologiju historiografije, nemoguće odgovoriti.
Suviše interesa ,unutarnjih i vanjskih se prelamalo preko realsocijalističke Jugoslavije, da bi nakon svega 17 godina, mogli razumno ocjeniti svu silu faktora koje je vrijeme spojilo u eksplozivnu mješavinu.

Oni koji su znali najviše su mrtvi.

A najbjednije bi bilo licitiranje sa vidnim, izvedenim napadima koji su zabilježeni kamerama i izvještajima raznih agencija, pravih i većinom ratnohuškački nastrojenih zločinaca-novinara svih nacija(tih bjednih fašista za udobnim redakcijskim stolovima).

Očekujem od tebe, Sunčani, malo ručne kočnice ovđe..polako...nije valjda albanska teška prskana...

{alt}
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #27 poslato: 06. 10. 2009. 12:42 »
Podeli temuIdi gore

U svim ovim navodima, većinom se spominju Hrvati. Ubijeno je devet ljudi u jednom mjestu i nakon toga su razne horde ubile preko 60 000 hiljada nesrba a čak za jedan dan su uspjeli ubiti 8000. Je li to neka osveta nad Bošnjacima ili šta? Sami su sebi krivi što su pobijeni je li?
Da razjasnimo, Hrvati su došli u BiH (što ne sporim) započeli dejstva, onda je JNA stala u odbranu Srba i nastavila dejstva ali ovaj put nad Bošnjacima i Hrvatima, predala svoje naoružanje VRS i onda se malo igrala ratnih zločina i genocida. I to sve zbog Sijekovca. Hrvati su zapalili crkvu u jednom selu i onda su kao Srbi popalili sve džamije u RS. Znači to je to opravdanje....

Хммм, опет мало канда лажеш, а, другарчићу??
Да, углавном се Хрвати спомињу, изузев у Љубачама, Зворнику, Баш Чаршији, Сијековцу, Броду, Кожухама, Брадини, Челебићу, Добровољачкој, Брчанској и свим осталим мјестима на којима су Марсовци убијали Србе...
Значи, НИКО, али баш НИКО није дирао Муслимане док нису муслимани почели шенлучити по Србима у Броду...или ти хоћеш рећи да је нпр. Нијаз Медо Чаушевић (рођен и одрастао у муслиманској половини Сијковца) типично хрватско име???
Или ти је можда Индира Камарић типично муслиманско име, а она ти је била шефица првог и јединог женског концентрационог логора у екс- СРБиХ...ено ти је у пореској служби у Тузли ради....судски процес се (не)води у Добоју против ње, али надоћи ће и она...надошао је и Јуришић , надоћи ће и остали зликовци из терористичке муслиманске солдатеске!

Citat
Odavno nešto nebuloznije nisam čuo. Eto sad znam zašto sam tri godine bio izglađivan i gađan granatama, LUNA-ama,a PAM-ovim, snajperima i avionskim bombama. Sve zbog Sijekovca. Ah da, da ne zaboravim srpskog svata. I zbog toga su me maltretirali.

Извини, да ти није можда мало то што се десило у Сијековцу? Или на Баш Чаршији? Хтио би још? Можда је 12 угушених беба нешто што би задовољило тебе???
А шта си ти очекивао за те злочине? Да добијеш сертификат:''Најбољи српски пријатељ''Huh? ...ако ниси знао, Срби не љубе да их се убија...вјеровао или не....није ми јасно што се твоја политичка опција одлучила на убијање Срба, тј. на жртвовање мира, али ето сами сте тражили то....

Citat
Jeste, i Hitler je imao opravdanje za svoj cilj i nije mu bilo jasno što to nije u redu sa arijevskom rasom. Sjetimo se samo etničkog čišćenja i hitlerovskih metoda. Ko je započeo rat? Ljudi koji su računali na "mozgaše" iz ove teme. Samo vi prenosite njihovu ideologiju, to je jako dobro. Opet tvrdim da nije važno ko je započeo rat, važno je šta se desilo i ko ga nastavlja. Dovoljno bistro razmišljam da zbacim krivicu sa nevinih Srba koji nisu znali u šta ih Karadžić uvlači kao i što Bošnjaci nisu znali šta rat donosi.

Канда мало мијењаш тезе, није Хитлер ништа заустављао , као што нису ни Муслимани - и Муслимани и Хитлер су отпочињали сукобе да промијене политичку ситуацију на терену, јер нису имали легалних метода да то ураде другачије....Зна се ко је рат започео и у другом рату, а богами и у овом грађанском на тлу екс-СРБиХ....овде су криви Хрвати и Муслимани - и навео сам ти довољно ЧИЊЕНИЦА...а ти си навео федералне бајке....бајке или чињенице , питање је сад?Huh?  За шта се одлучити?? Cool

Citat
Srbi su započeli rat i to prvo u Sloveniji,

Гдје? Како? Дај доказ? Опет лажеш, Егице...пуно лажеш, Егице...пуно су те испрали....ЛАЖЕШ, друг....јадан си...
У Словенији први су потегли оружје тзв. словеначки Територијалци и то на граничном прелазу Холмец, пуцавши у три војника ЈНА (један је био из Завидовића колико ме сјећање служи)....

Citat
u Hrvatskoj su htjeli svoju Krajinu,

У Хрватској су хтјели што им је било загарантовано уставом СФРЈ , државе у којој су живјели, а то им је хрватска већина на тлу СРХ покушала одузети...и ти то добро знаш....само опет лажеш....срамотно...
Но, упутићу те на Јосипа Бољковца, то је министар унутрашњих послова Хрватске у то доба...недавно је за хрватске медије јавно признао да су Хрвати први напали Србе у Хрватској...а за то ни треба његово признање, за то ти треба здрав разум да схватиш....жао ми је што си у несташици истога....Значи , Бољковац је признао да су Срби први убијани у источној Славонији....чак је открио и да је онај ''фамозни '' плитвички инцидент лажиран и да је хрватски полицајац који је тада убијен (Јовић се презивао) убијен метком из сингапурке ( а то је оружје које су Хрвати добили преко Мађарске (што је свакако био уставни прекршај...да не улазим у даљу причу око тога, презахтијевно је за твоје лимитације наметнуте Авазом и осталим федералним детерџентима)....)
Но, најбољи репер ти је изјава Туђмана на тргу бана јелачића у Загребу дата јавно, 23.05.1992. , пред грађанима окупљеним у славу фирера...а тада је он изјавио отприлике ово:''Рата не би било да га ми, Хрвати, нисмо покренули....''

Citat
u BiH su htjeli SRBiH pa onda RS,

У СРБиХ , као и у осталим републикама нисмо хтјели бити убијани...да ли смо тражили пуно?
Као што ти здрав разум налаже (упс, већ сам се дотакао твоје рецесије) можеш закључити да тамо гдје нису убијани Срби из чисте обијести и националне мржње (Македонија, Црна Гора) није било никаквих сукоба....До кога ли је, тако ми баш чаршије и тако ми муслиманске мултиетниЋности???

Citat
na Kosovu su godinama tlačili Albance pa su se i oni odjelili, Makedonija se od Srbije otcjepila, braća Crnogorci, dojučerašnji vjerni suradnici su učinili isto. Na redu je Sandžak...

Па, није то ништа...у СРБиХ су се Муслимани из АП ЗБ покушали отцијепити од истих Муслимана из АЛијиного ембриона џамахирије, е па то је врхунски доказ о ''доброти'' сарајевско-муслиманске политике... Cool

Citat
Naravno, to je sve zbog toga što su Srbi miroljubiv narod i "samo su bili izazvani" da javno u skupštini kažu da bi jedan narod moga otići u nestanak.

Наравно...били су изазвани  и још вас је Караџић лијепо упозорио, немојте кршити устав, немојте красти Србима њихово право, али џаба - похлепа Муслимана је била превелика...и испаде да је Караџић у праву био - Муслимана је нестало са 100% СРБиХ и спали су на 25%...но, сами сте жртвовали мир...Срби јесу мирољубив народ док им не сервираш Сијековац и Баш Чаршију и док им љигаво не покушаваш отети конститутивна права....до тебе је ако ћеш правити Сијековце, знај да нећеш добити значку ''Д Бест Френд!''

Citat
Čovjek koji nema loše namjere bi rekao "moglo bi biti opasno", "neće biti dobro" a budući ratni zločinac i jedan od ljudi koji je započeo rat će reći onakvu prijetnju. Samo zbog te izjave mu treba dati doživotnu. Gomila Srba je na odmoru Haagu zbog toga što su bili izazvani. SANU je napisan tek u slučaju da Srbe neko izazove. Čak i premijer jedne tvorevina koja je dobila svoje proporcije i sastav etničkim čišćenjem grli ratnu zločinku i nastavlja dosadašnju politiku tipa "sami ste se pobili" i "što manje džamija, to ljepši grad". Da imate imalo obraza, osudili biste takve izjave a ovako samo pokazujete vaše namjere. Ništa te namjere i priča nisu bile drugačije početkom rata.

ох, ох -што би оно рекли:''Поштеди ми хрватске културе, српског јунаштва и муслиманског образа''  Cool...имате получовјека који је свјесно , али СВЈЕСНО жртвовао мир (а синтагма ''жртвовати мир'' не значи дати дјеци бомбона! То значи - Муслимани ће кренути убијати Србе ради независности потенцијалне џамахирије) , и не само да сте срећни што је жртвовао мир (читај: убијао СРбе) него сте му за то дали тргове, улице, меморијале и остале паћинечке будалаштине....
Значи, образ у муслиманских политичара, је као и њихова досљедност - НЕПОСТОЈЕЋИ ФАКТОР!

Citat
Obični ljudi, Bošnjaci budale, su uvijek htjeli suživot i još uvijek ga hoće i kada ja spomenem podjelu, hoće me ubiti. Kažem im "zašto da živimo sa dojučerašnjim krvolocima koji nam još uvijek misle isto? Sutra bi nam uradili i gore stvari. Pa oni javno uzdižu četnike i pravdaju se na nekakvu medalju. Pa da. Medalja će vratiti poklane ljude i opravdati šovinističku politiku." I pored toga imam poštovanja prema Srbima, i oslovljavam ih imenom kojim se oni zovu, dok većina ovdje Bošnjake naziva raznoraznim pogrdnim imenima. Sve u skladu sa kućnim odgojem, mržnjom, ideologijom i planinom porijekla.
Jadan svijet u BiH koji mora da živi sa takvim....

Муслимани хтјели суживот??  Huh? Тако ми Баш Чаршије, чудно су то исказивали....
И данас га хоће??? Тако ми Муамера Топаловића, чудно га исказују....

Хмммм, прије него што ти чињеницама докажем да флоскулаш и лажеш по Федералном обичају...ево да те питам, а ти ми најискреније одговори:''Да ли ће референдум за осамостаљење Српске имати одраза на суживот у данашњој Б-Х?''...надам се да није претешко питање....

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Šefket Ramadani
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #28 poslato: 06. 10. 2009. 04:10 »
Podeli temuIdi gore

Žao mi je, ali nas dvojica se nalazimo na različitim razinama. Sve dok ne prestaneš kao papagaj ponavljati "Sijekovac... 9 ljudi" a istovremeno negirati zločin nad skoro 8000 ljudi u Srebrenici, nisi dostojan moje pažnje. Sve dok me ne prestaneš trpati u isti koš sa ljudima iz raznih mjesta tvog priručnika za rad i bezobrazno i generalizovajući me oslovljavati sa "vi" a ne iz poštovanja kojem te roditelji očito nisu naučili, bićeš samo predmet mog ignorisanja. U međuvremenu, preporučujem bon-ton a malo manje Goebelsa.

Ah da... Tako je pisao i jedan korisnik pod imenom teslanikola na jednom drugom forumu pa sam ga brzo skužio. Vjerujem da ga poznaješ.

{alt}
1978
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 2.0.0.11 Firefox 2.0.0.11

« Odgovor #29 poslato: 06. 10. 2009. 06:16 »
Podeli temuIdi gore

U dodiru/sukobu sa golim činjenicama egi "podvi rep" i proglasi "igrnorisanje". Zbog čega? Zbogradi Vi?

Ja sam mislio da ste Vi profesionalci interneta ovde došli malo bolje pripremljeni. Ovo je tema o početku rata. G.enocid u Srebrenici se desio na samom kraju. Ako misliš zločine nad Srbima na samom početku rata pravdati g.enocidom u Srebrenici onda imamo parapsihološki problem, tako da i ova tvoja priča o "različitim razinama" dobija svoj puni smisao.
« Poslednja izmena: 06. 10. 2009. 07:18 1978 »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 27   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 03. 05. 2012. 08:03