U svim ovim navodima, većinom se spominju Hrvati. Ubijeno je devet ljudi u jednom mjestu i nakon toga su razne horde ubile preko 60 000 hiljada nesrba a čak za jedan dan su uspjeli ubiti 8000. Je li to neka osveta nad Bošnjacima ili šta? Sami su sebi krivi što su pobijeni je li?
Da razjasnimo, Hrvati su došli u BiH (što ne sporim) započeli dejstva, onda je JNA stala u odbranu Srba i nastavila dejstva ali ovaj put nad Bošnjacima i Hrvatima, predala svoje naoružanje VRS i onda se malo igrala ratnih zločina i genocida. I to sve zbog Sijekovca. Hrvati su zapalili crkvu u jednom selu i onda su kao Srbi popalili sve džamije u RS. Znači to je to opravdanje....
Хммм, опет мало канда лажеш, а, другарчићу??
Да, углавном се Хрвати спомињу, изузев у Љубачама, Зворнику, Баш Чаршији, Сијековцу, Броду, Кожухама, Брадини, Челебићу, Добровољачкој, Брчанској и свим осталим мјестима на којима су Марсовци убијали Србе...
Значи, НИКО, али баш НИКО није дирао Муслимане док нису муслимани почели шенлучити по Србима у Броду...или ти хоћеш рећи да је нпр. Нијаз Медо Чаушевић (рођен и одрастао у муслиманској половини Сијковца) типично хрватско име???
Или ти је можда Индира Камарић типично муслиманско име, а она ти је била шефица првог и јединог женског концентрационог логора у екс- СРБиХ...ено ти је у пореској служби у Тузли ради....судски процес се (не)води у Добоју против ње, али надоћи ће и она...надошао је и Јуришић , надоћи ће и остали зликовци из терористичке муслиманске солдатеске!
Odavno nešto nebuloznije nisam čuo. Eto sad znam zašto sam tri godine bio izglađivan i gađan granatama, LUNA-ama,a PAM-ovim, snajperima i avionskim bombama. Sve zbog Sijekovca. Ah da, da ne zaboravim srpskog svata. I zbog toga su me maltretirali.
Извини, да ти није можда мало то што се десило у Сијековцу? Или на Баш Чаршији? Хтио би још? Можда је 12 угушених беба нешто што би задовољило тебе???
А шта си ти очекивао за те злочине? Да добијеш сертификат:''Најбољи српски пријатељ''

...ако ниси знао, Срби не љубе да их се убија...вјеровао или не....није ми јасно што се твоја политичка опција одлучила на убијање Срба, тј. на жртвовање мира, али ето сами сте тражили то....
Jeste, i Hitler je imao opravdanje za svoj cilj i nije mu bilo jasno što to nije u redu sa arijevskom rasom. Sjetimo se samo etničkog čišćenja i hitlerovskih metoda. Ko je započeo rat? Ljudi koji su računali na "mozgaše" iz ove teme. Samo vi prenosite njihovu ideologiju, to je jako dobro. Opet tvrdim da nije važno ko je započeo rat, važno je šta se desilo i ko ga nastavlja. Dovoljno bistro razmišljam da zbacim krivicu sa nevinih Srba koji nisu znali u šta ih Karadžić uvlači kao i što Bošnjaci nisu znali šta rat donosi.
Канда мало мијењаш тезе, није Хитлер ништа заустављао , као што нису ни Муслимани - и Муслимани и Хитлер су отпочињали сукобе да промијене политичку ситуацију на терену, јер нису имали легалних метода да то ураде другачије....Зна се ко је рат започео и у другом рату, а богами и у овом грађанском на тлу екс-СРБиХ....овде су криви Хрвати и Муслимани - и навео сам ти довољно ЧИЊЕНИЦА...а ти си навео федералне бајке....бајке или чињенице , питање је сад?

За шта се одлучити??

Srbi su započeli rat i to prvo u Sloveniji,
Гдје? Како? Дај доказ? Опет лажеш, Егице...пуно лажеш, Егице...пуно су те испрали....ЛАЖЕШ, друг....јадан си...
У Словенији први су потегли оружје тзв. словеначки Територијалци и то на граничном прелазу Холмец, пуцавши у три војника ЈНА (један је био из Завидовића колико ме сјећање служи)....
u Hrvatskoj su htjeli svoju Krajinu,
У Хрватској су хтјели што им је било загарантовано уставом СФРЈ , државе у којој су живјели, а то им је хрватска већина на тлу СРХ покушала одузети...и ти то добро знаш....само опет лажеш....срамотно...
Но, упутићу те на Јосипа Бољковца, то је министар унутрашњих послова Хрватске у то доба...недавно је за хрватске медије јавно признао да су Хрвати први напали Србе у Хрватској...а за то ни треба његово признање, за то ти треба здрав разум да схватиш....жао ми је што си у несташици истога....Значи , Бољковац је признао да су Срби први убијани у источној Славонији....чак је открио и да је онај ''фамозни '' плитвички инцидент лажиран и да је хрватски полицајац који је тада убијен (Јовић се презивао) убијен метком из сингапурке ( а то је оружје које су Хрвати добили преко Мађарске (што је свакако био уставни прекршај...да не улазим у даљу причу око тога, презахтијевно је за твоје лимитације наметнуте Авазом и осталим федералним детерџентима)....)
Но, најбољи репер ти је изјава Туђмана на тргу бана јелачића у Загребу дата јавно, 23.05.1992. , пред грађанима окупљеним у славу фирера...а тада је он изјавио отприлике ово:''Рата не би било да га ми, Хрвати, нисмо покренули....''
u BiH su htjeli SRBiH pa onda RS,
У СРБиХ , као и у осталим републикама нисмо хтјели бити убијани...да ли смо тражили пуно?
Као што ти здрав разум налаже (упс, већ сам се дотакао твоје рецесије) можеш закључити да тамо гдје нису убијани Срби из чисте обијести и националне мржње (Македонија, Црна Гора) није било никаквих сукоба....До кога ли је, тако ми баш чаршије и тако ми муслиманске мултиетниЋности???
na Kosovu su godinama tlačili Albance pa su se i oni odjelili, Makedonija se od Srbije otcjepila, braća Crnogorci, dojučerašnji vjerni suradnici su učinili isto. Na redu je Sandžak...
Па, није то ништа...у СРБиХ су се Муслимани из АП ЗБ покушали отцијепити од истих Муслимана из АЛијиного ембриона џамахирије, е па то је врхунски доказ о ''доброти'' сарајевско-муслиманске политике...

Naravno, to je sve zbog toga što su Srbi miroljubiv narod i "samo su bili izazvani" da javno u skupštini kažu da bi jedan narod moga otići u nestanak.
Наравно...били су изазвани и још вас је Караџић лијепо упозорио, немојте кршити устав, немојте красти Србима њихово право, али џаба - похлепа Муслимана је била превелика...и испаде да је Караџић у праву био - Муслимана је нестало са 100% СРБиХ и спали су на 25%...но, сами сте жртвовали мир...Срби јесу мирољубив народ док им не сервираш Сијековац и Баш Чаршију и док им љигаво не покушаваш отети конститутивна права....до тебе је ако ћеш правити Сијековце, знај да нећеш добити значку ''Д Бест Френд!''
Čovjek koji nema loše namjere bi rekao "moglo bi biti opasno", "neće biti dobro" a budući ratni zločinac i jedan od ljudi koji je započeo rat će reći onakvu prijetnju. Samo zbog te izjave mu treba dati doživotnu. Gomila Srba je na odmoru Haagu zbog toga što su bili izazvani. SANU je napisan tek u slučaju da Srbe neko izazove. Čak i premijer jedne tvorevina koja je dobila svoje proporcije i sastav etničkim čišćenjem grli ratnu zločinku i nastavlja dosadašnju politiku tipa "sami ste se pobili" i "što manje džamija, to ljepši grad". Da imate imalo obraza, osudili biste takve izjave a ovako samo pokazujete vaše namjere. Ništa te namjere i priča nisu bile drugačije početkom rata.
ох, ох -што би оно рекли:''Поштеди ми хрватске културе, српског јунаштва и муслиманског образа''

...имате получовјека који је свјесно , али СВЈЕСНО жртвовао мир (а синтагма ''жртвовати мир'' не значи дати дјеци бомбона! То значи - Муслимани ће кренути убијати Србе ради независности потенцијалне џамахирије) , и не само да сте срећни што је жртвовао мир (читај: убијао СРбе) него сте му за то дали тргове, улице, меморијале и остале паћинечке будалаштине....
Значи, образ у муслиманских политичара, је као и њихова досљедност - НЕПОСТОЈЕЋИ ФАКТОР!
Obični ljudi, Bošnjaci budale, su uvijek htjeli suživot i još uvijek ga hoće i kada ja spomenem podjelu, hoće me ubiti. Kažem im "zašto da živimo sa dojučerašnjim krvolocima koji nam još uvijek misle isto? Sutra bi nam uradili i gore stvari. Pa oni javno uzdižu četnike i pravdaju se na nekakvu medalju. Pa da. Medalja će vratiti poklane ljude i opravdati šovinističku politiku." I pored toga imam poštovanja prema Srbima, i oslovljavam ih imenom kojim se oni zovu, dok većina ovdje Bošnjake naziva raznoraznim pogrdnim imenima. Sve u skladu sa kućnim odgojem, mržnjom, ideologijom i planinom porijekla.
Jadan svijet u BiH koji mora da živi sa takvim....
Муслимани хтјели суживот??

Тако ми Баш Чаршије, чудно су то исказивали....
И данас га хоће??? Тако ми Муамера Топаловића, чудно га исказују....
Хмммм, прије него што ти чињеницама докажем да флоскулаш и лажеш по Федералном обичају...ево да те питам, а ти ми најискреније одговори:''Да ли ће референдум за осамостаљење Српске имати одраза на суживот у данашњој Б-Х?''...надам се да није претешко питање....