|
Tommy Gavin
|
 |
« poslato: 24. 03. 2011. 07:12 » |
Idi gore
|
ovaj pdf bolje da se zove propast ekonomije rs. ova stoka sve što opljačka, nabaci nama kao teret. mora se pružiti otpor, jer stoka neće drugačije razumjeti! svi koji su protiv ovakvog poteza (bez)vlasti republike srpske da se dignu na ustanak! dosta je bilo! treba zgaziti ovu gamad jednom za svagda!
|
!
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 24. 03. 2011. 08:51 » |
Idi gore
|
neka samo namecu ...dok narod trpi a onda ce biti kmeke kada narodu dopizdi pa ce biti ganje i lova na politicare kao nekad u dobra stra vremena kada se igralo ganje sa klanom milosevica....bice kmeeee,heeeljp OHR spasavaj nas,tada ce im OHR i stranci valjati 
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 24. 03. 2011. 09:26 » |
Idi gore
|
neka samo namecu ...dok narod trpi a onda ce biti kmeke kada narodu dopizdi pa ce biti ganje i lova na politicare kao nekad u dobra stra vremena kada se igralo ganje sa klanom milosevica....bice kmeeee,heeeljp OHR spasavaj nas,tada ce im OHR i stranci valjati  Smisliće oni već nešto da bi sopstvenu g...u spasili 
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 25. 03. 2011. 12:08 » |
Idi gore
|
Ja samo znam da ce nas jos dugo dugo muzti ko krave,dok mi dodjemo do nezavisnosti i osiguramo se od komsiluka,pa dok izgradimo normalno drustvo izborimo se sa kriminalom i korupcijom,oglodace nas do kostiju,gledam stanje u Srbiji,ko '93.je.sirotinja svega ima,para nema,ubise sa racunima,otimaju iz usta,narod besan,klao bi.Sutra skole potpuno ne rade prosveta izlazi na ulicu.
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 25. 03. 2011. 04:35 » |
Idi gore
|
Ja samo znam da ce nas jos dugo dugo muzti ko krave,dok mi dodjemo do nezavisnosti i osiguramo se od komsiluka,pa dok izgradimo normalno drustvo izborimo se sa kriminalom i korupcijom,oglodace nas do kostiju,gledam stanje u Srbiji,ko '93.je.sirotinja svega ima,para nema,ubise sa racunima,otimaju iz usta,narod besan,klao bi.Sutra skole potpuno ne rade prosveta izlazi na ulicu.
Pa pobogu Darte, jesi li procitao clanak potpuno? Kakve ovo ima veze za nezavisnoscu i komsilukom? Ocigledno se radi o kompaniji koja nemilice trosi ( a vjerovatno se i puno krade), vlada im "namiruje" sve gubitke i onda trazi od gradjana da to vrate kroz nove namete. Zbilja ne vidim zasto se tome ne bi moglo stati u kraj, bez da se prica o nezavisnosti. Kao da se ovome ne moze stati u kraj pod statusom koji RS ima sada......
|
"
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 25. 03. 2011. 08:36 » |
Idi gore
|
Joj Darte tebi ako je neki dan košan i vjetrovit pa slabo prođeš na pijaci opet krivi oni iz federacije i alijići 
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 25. 03. 2011. 09:47 » |
Idi gore
|
Pa pobogu Darte, jesi li procitao clanak potpuno? Kakve ovo ima veze za nezavisnoscu i komsilukom? Ocigledno se radi o kompaniji koja nemilice trosi ( a vjerovatno se i puno krade), vlada im "namiruje" sve gubitke i onda trazi od gradjana da to vrate kroz nove namete. Zbilja ne vidim zasto se tome ne bi moglo stati u kraj, bez da se prica o nezavisnosti. Kao da se ovome ne moze stati u kraj pod statusom koji RS ima sada......
Da si Srbin znao bi sta govorim. Sve ima veze sa nezavisnoscu.Niko ne zeli da se buni niti pravi veliko spremanje u sopstvenoj kuci dok zlo hoda oko nje i smislja kako da je zapali.
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 25. 03. 2011. 09:49 » |
Idi gore
|
Ipak su sloboda i zivot vazniji od para.
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 25. 03. 2011. 09:51 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 25. 03. 2011. 10:04 » |
Idi gore
|
darte, nastaviš li na ovoj temi sa takvim komentarima koji ubijaju od gluposti, slijedi ti trajni ban od mene! ovo nije šala!
ulizivački poltroni, koji jedva dočekaju da nas VLADA REPUBLIKE SRPSKE odere, pa da kažu još jedan dobar potez vlade, su najobičniji podlaci! nikakve ovo veze nema sa nezavisnošću jer je upravo srbija nezavisna pa tamo najbolji drugar precjednika republike srpske odra srbe! isti je igrač i s ove strane drine, a bogami i preko entitetske granice!
|
!
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 26. 03. 2011. 01:50 » |
Idi gore
|
darte, nastaviš li na ovoj temi sa takvim komentarima koji ubijaju od gluposti, slijedi ti trajni ban od mene! ovo nije šala!
ulizivački poltroni, koji jedva dočekaju da nas VLADA REPUBLIKE SRPSKE odere, pa da kažu još jedan dobar potez vlade, su najobičniji podlaci! nikakve ovo veze nema sa nezavisnošću jer je upravo srbija nezavisna pa tamo najbolji drugar precjednika republike srpske odra srbe! isti je igrač i s ove strane drine, a bogami i preko entitetske granice!
Vidi ovako. Sto se tice ovog tvog-posta. Samo zato sto ja i ti do sad nikad nismo bili u nekom kontaktu udostojicu te odgovora. 1.Nemoj da mi pretis jer mene bas briga sto ces ti da me banujes-sveze,polutrajno ili trajno. 2.Ko ovde ubija od gluposti?Ja ili ti?O kakvim ti ulizivackim poltronima mlatis kada se meni obracas?Ja ne radim u javnim ili drzavnim preduzecima i Dodik mi nista ne znaci.Svaki mesec dana moram da prenesem za sestricinu i oca brdo lekova iz Srbije za astmu i pritisak u Srbiji idu na recept a kod nas se debelo placaju. 3.U Srbiji vlada marionetska vlada koja sluzi iskljucivo tajkunima i EU,za narod ih boli...Narod je van sebe,unistili su drzavu potpuno. 4.Sta se desava preko entitetske granice totalno me ne zanima moze sve da ih zbrise zemljotres. I najvaznije: 5.Odgovori deckicu na ova pitanja(kazem ti deckicu posto po nastupu vidim da nemas ni 30 godina): Koja je alternativa Dodiku? Kako bi ga ti smenio i sa kim bi ga zamenio? Dali smatras da nasilnim menjanjem vlasti(koje je samo po sebi protiv zakonito)nebi isao na ruku i pomagao upravo onima koji zele unistenje Republike Srpske? Imas li predstavu sta znaci politicka destabilizacija entiteta u ovako neprijateljskom okruzenju? Lepo ti odgovori na ova pitanja racionalno i pametno a za banovanje cemo lako.
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 26. 03. 2011. 02:08 » |
Idi gore
|
vlasti republike srpske da se dignu na ustanak! dosta je bilo! treba zgaziti ovu gamad jednom za svagda! Taj ustanak mora neko da vodi i posle da dodje na vlast i upravlja nasim zivotom i smrcu. Ko je taj? -------------------------------------------- Samo mi molim te odgovori na ona pitanja odozgo.
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 26. 03. 2011. 09:04 » |
Idi gore
|
Imam utisak da su se na ovoj temi stvorile nepotrebne tenzije zbog lošeg razumijevanja početnih informacija. Još jedan pokušaj destabilizacije RS od strane vlade FBiH protumačen je na neprimjeren način. Obzirom da smo svi pod protektoratom, ako stranci odluče da se uvede taksa od 50 feninga po litri goriva ona će biti uvedena bez obzira šta bilo ko o tome mislio. Tačno je da se u Željeznicama RS treba napraviti čistka, ali je tačno da ni u Željeznicama Federacije nije ništa bolja situacija. Onog momenta kada se pokrene inicijativa za zabranu transporta teških tereta putevima (koje prevozničko-švercerski lobiji bezdušno uništavaju pretovarenim šleperima) i kada se donesu zakoni koje će regulisati tu problematiku željeznice će prestati biti gubitaši. Kritika i pritisak javnosti na političare se mora usmjeriti u tom pravcu jer bi to osim smanjenja ogromnih izdvajanja za održavanje puteva veoma bitno uticalo i na bezbjednost saobraćaja, ali bi i izuzetno uticalo na punjenje državne kase jer bi dovelo da značajnog smanjenja sive ekonomije. Dakle, gospodo političari, ako hoćete da od ove zemlje napravite Švajcarsku, izvolite primjeniti zakon koji se primjenjuje u Švajcarskoj. Gospodo iz prevozničkih lobija izvolite svoje šleperčine tovariti na željezičke vagone pa da vidimo koliko ćete onda novca moći dati političarima za zaštitu vaših mutnih poslova.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 26. 03. 2011. 10:53 » |
Idi gore
|
Vidi ovako. Sto se tice ovog tvog-posta. Samo zato sto ja i ti do sad nikad nismo bili u nekom kontaktu udostojicu te odgovora. 1.Nemoj da mi pretis jer mene bas briga sto ces ti da me banujes-sveze,polutrajno ili trajno. 2.Ko ovde ubija od gluposti?Ja ili ti?O kakvim ti ulizivackim poltronima mlatis kada se meni obracas?Ja ne radim u javnim ili drzavnim preduzecima i Dodik mi nista ne znaci.Svaki mesec dana moram da prenesem za sestricinu i oca brdo lekova iz Srbije za astmu i pritisak u Srbiji idu na recept a kod nas se debelo placaju. 3.U Srbiji vlada marionetska vlada koja sluzi iskljucivo tajkunima i EU,za narod ih boli...Narod je van sebe,unistili su drzavu potpuno. 4.Sta se desava preko entitetske granice totalno me ne zanima moze sve da ih zbrise zemljotres. I najvaznije: 5.Odgovori deckicu na ova pitanja(kazem ti deckicu posto po nastupu vidim da nemas ni 30 godina): Koja je alternativa Dodiku? Kako bi ga ti smenio i sa kim bi ga zamenio? Dali smatras da nasilnim menjanjem vlasti(koje je samo po sebi protiv zakonito)nebi isao na ruku i pomagao upravo onima koji zele unistenje Republike Srpske? Imas li predstavu sta znaci politicka destabilizacija entiteta u ovako neprijateljskom okruzenju?
Lepo ti odgovori na ova pitanja racionalno i pametno a za banovanje cemo lako.
nije to bila prijetnja, nego obećanje. koje ću ispuniti. fali ti još samo malo.... skoro svaku temu, pa i ovu, si zatrovao o veličanstvenoj dodikovoj vlasti u rs, pa si zbog toga poltron. u srbiji je marionetska vlada čiji su ministri i predsjednik veoma prijateljski i često u banjoj luci sa dodikom na dogovorima ko će više podijeliti tajkunima narodne imovine, za što bolju proviziju. a sam navodiš da u srbiji idu lijekovi jeftinije, dok nas ovde gule. i to je po tebi dobra naša vlast? svaki zemljotres preko entitetske granice bi dobro uništio i republiku srpsku.... tako ne razmišlja punoljetna osoba, a s obzirom kako i koliko postuješ, dajem ti 18 g. idućeg mjeseca. i to po mentalnom sklopu. a za moje godine ti ne brini, lako ću ja za sebe.... alternativa dodiku je pošten političar koji neće prodati sve zlatne koke i podijeliti sve koncesije tajkunima za budzašto. poput dodika su i u fbih na vlasti. trenutno se ne vidi na vidiku adekvatna zamjena.Imam utisak da su se na ovoj temi stvorile nepotrebne tenzije zbog lošeg razumijevanja početnih informacija. Još jedan pokušaj destabilizacije RS od strane vlade FBiH protumačen je na neprimjeren način. Obzirom da smo svi pod protektoratom, ako stranci odluče da se uvede taksa od 50 feninga po litri goriva ona će biti uvedena bez obzira šta bilo ko o tome mislio. Tačno je da se u Željeznicama RS treba napraviti čistka, ali je tačno da ni u Željeznicama Federacije nije ništa bolja situacija. Onog momenta kada se pokrene inicijativa za zabranu transporta teških tereta putevima (koje prevozničko-švercerski lobiji bezdušno uništavaju pretovarenim šleperima) i kada se donesu zakoni koje će regulisati tu problematiku željeznice će prestati biti gubitaši. Kritika i pritisak javnosti na političare se mora usmjeriti u tom pravcu jer bi to osim smanjenja ogromnih izdvajanja za održavanje puteva veoma bitno uticalo i na bezbjednost saobraćaja, ali bi i izuzetno uticalo na punjenje državne kase jer bi dovelo da značajnog smanjenja sive ekonomije. Dakle, gospodo političari, ako hoćete da od ove zemlje napravite Švajcarsku, izvolite primjeniti zakon koji se primjenjuje u Švajcarskoj. Gospodo iz prevozničkih lobija izvolite svoje šleperčine tovariti na željezičke vagone pa da vidimo koliko ćete onda novca moći dati političarima za zaštitu vaših mutnih poslova. kolega, kakva destabilizacija iz fbih? oni su poslali predlog, a naša vlada ga prihvata!!! nema tu destabilizacije, naši vlastodršci su ladno mogli da odbiju isti. i stranci nemaju nikakav upliv u vezi sa željeznicama. nije stranac izabran iz željeznica u parlament srpske, nego bivši direktor koji je zapošljavao radnike koji će glasati za njega! a to moramo mi platiti. nećemo mi plaćati za dugove žfbih, nego tamo oni u fbih. mene interesuju moje pare koje lopovima idu u džep, a ne tuđe.... a problem prevozničkih lobija lako riješe političari. prebiju njihove obaveze preko naših leđa. neka uvedu 5 feninga po litru samo prevoznicima, a ne i ostalim građanima, ako žele adekvatno da riješe problem.
|
!
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 26. 03. 2011. 11:59 » |
Idi gore
|
Ovdje u BiH ni vojna hunta ne bi uspjela "zavesti red", a kamoli "pošten političar". Stranci preko svojih ljudi u vlasti imaju upliv u sve. Ama baš sve. I nije Petko Stanojević jedini problem u ovoj državi... Ni najveći... Oni tamo u FBiH mojim i tvojim parama plaćaju mnogo što šta pa između ostalog i dugove ŽFBiH. Niko iz RS nema uvid u finansijske tokove novca između FBiH i institucija BiH. U ovom momentu federacija duguje RS-u preko 600 miliona KM, po osnovu duga za indirektno oporezivanje i po osnovu duga Penzionom zavodu RS. Oni sve čine da ne isplate te dugove. Niko ne siječe ruku koja mu daje novac... Uspostavljen je nakaradan sistem koji odgovara vlastodršcima koji su ogrezli u kriminal i korupciju.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|