|
Senahid
|
 |
« poslato: 01. 04. 2011. 06:27 » |
Idi gore
|
Pozdrav svim clanovima foruma a i onima koji ga posjecuju kao gosti.
Iako vec postoji tema "Ja (ne) volim na forumu....", otvorio sam ovu temu, iz razloga da Vam svima damo priliku da date neki konstruktivan prijedlog, za koji mislite ako bi "prosao", da bi to rezultiralo Vasim vecim ucescem na forumu NN.
Znaci, ne samo sta Vam se svidja ili ne, nego da date svoj prijedlog i vidjenje foruma, koji bi po Vasem misljenju bio mnogo interesantniji.
Jedan primjer: Da li mislite da nedostaje neka tematika na forumu ili je nema dovoljno?
Moderaciju i uredjivanje foruma Vas molim da ne diskutujete ovdje, posto urednici rade po pravilima foruma i ne mogu da mijenjaju nacin moderacije. Ali, prijedlozi o tome se mogu razmatrati.
Ovom prilikom bih pozvao i goste koji nas posjecuju cesto, a jos se nisu uclanili, da se uclane i da ako imaju neki prijedlog da ga postave ovdje (mozda cak i razlog zasto se gost nije uclanio do njegovog pisanja u ovoj temi).
Svi konstruktivni prijedlozi ce se razmotriti i eventualno usvojiti.
Unaprijed Vam se zahvaljujem na ucescu o ovoj temi.
P.S.
Svi postovi koji nemaju za cilj prijedloge ili sugestije bice obrisani.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 01. 04. 2011. 07:01 Senahid »
|
|
"
|
|
|
|
Pazuzu
Gost
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 01. 04. 2011. 07:15 » |
Idi gore
|
Predlažem da više ne brišete teme (ni slučajno, ni namerno), a kad brišete postove, da obavestite autore istih i ostale forumaše, zašto ste ih pobrisali.
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 01. 04. 2011. 07:31 » |
Idi gore
|
Predlažem da više ne brišete teme (ni slučajno, ni namerno), a kad brišete postove, da obavestite autore istih i ostale forumaše, zašto ste ih pobrisali.
Sto se tice prvog dijela, drago mi je da ti mogu reci da se to desilo samo jednom u istoriji ovog foruma, sto znaci da to nije praksa foruma. Sto se tice ostavljanja komentara na obrisane postove, to zavisi od moderatora i potrebe za ostavljanjem komentara. Ako je neki post obrisan kao "spam", moderator ne mora da ostavi komentar na to, jer svakome na forumu je poznato sta je spam. Ako su u pitanju krsenja pravila foruma ozbiljnijeg karaktera, vjerovatno ce brisanju biti dodat moderatorski komentar/upozorenje, kao i objasnjenje o kojoj vrsti prestupa se radi. Pozdrav.
|
"
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 01. 04. 2011. 11:15 » |
Idi gore
|
Ovo nije tema za komentarisanje, niti za savjetovanje, niti za kritikovanje moderacije. Ovo je tema za otvorenu diskusiju o poboljšanjima i podizanju kvaliteta ovog foruma.
Hvala na razumijevanju.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 01. 04. 2011. 12:17 » |
Idi gore
|
Ovo nije tema za komentarisanje, niti za savjetovanje, niti za kritikovanje moderacije. Ovo je tema za otvorenu diskusiju o poboljšanjima i podizanju kvaliteta ovog foruma.
Hvala na razumijevanju.
Predradnje koje se moraju definisati: * Odluka vlasnika i administracije što žele ? * Koju ciljnu grupu žele animirati ? * Da li žele kvantitet ili kvalitet ? Posle napred navedenog dalo bi se raspravljati i predlagati 
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 01. 04. 2011. 04:30 » |
Idi gore
|
Ma forum je OK problem su forumasi. Nikog ne zanima nista sem politike i medjusobnog drndanja da ne kazem neku drugu rec.Nervira me kad stavim neku sliku veceg formata pa ona"padne"ne znam dali je to do foruma. Inace sto kaze Zravko Colic:Nista ja to nebi dir'o. 
|
|
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 08. 05. 2011. 02:16 » |
Idi gore
|
meni malo fali običnih tema koje nemaju veze s politikom i religijom, al opet, svjesna sam da oni koji ovdje dolaze dolaze baš da raspravljaju o politici i religiji, jer vidim da je jako malo postova na ovih par tema koje nemaju veze s tim. ali baš kao što zelengrađanin reče: * Koju ciljnu grupu žele animirati ? ako je ovo ono što administracija želi onda je na dobrom putu  ali ako želite privući i nešto ženske populacije, e, onda se morate malo pokrenuti 
|
Dođoh, vidjeh, preblijedih!
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 08. 05. 2011. 07:27 » |
Idi gore
|
meni malo fali običnih tema koje nemaju veze s politikom i religijom, al opet, svjesna sam da oni koji ovdje dolaze dolaze baš da raspravljaju o politici i religiji, jer vidim da je jako malo postova na ovih par tema koje nemaju veze s tim. ali baš kao što zelengrađanin reče: * Koju ciljnu grupu žele animirati ? ako je ovo ono što administracija želi onda je na dobrom putu  ali ako želite privući i nešto ženske populacije, e, onda se morate malo pokrenuti  Pa eto, posto je cija moderacija "muska populacija", mozes li nam dati prijedlog sta bi mogli uraditi da "privucemo" i pripadnice ljepseg pola?  Hvala.
|
"
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08. 05. 2011. 08:37 » |
Idi gore
|
meni malo fali običnih tema koje nemaju veze s politikom i religijom, al opet, svjesna sam da oni koji ovdje dolaze dolaze baš da raspravljaju o politici i religiji, jer vidim da je jako malo postova na ovih par tema koje nemaju veze s tim. ali baš kao što zelengrađanin reče: * Koju ciljnu grupu žele animirati ? ako je ovo ono što administracija želi onda je na dobrom putu  ali ako želite privući i nešto ženske populacije, e, onda se morate malo pokrenuti  Vuvy, mozda je ovaj forum bas tako i zamisljen da je vise " muski ", isto kao sto ima i podosta zenskih foruma. Koliko sam ja primjetila na forumu do sada samo smo nas 4 "curice" ...vuvy, julija, MaxFly i ja. I nas tri smo se neki dan skoro pa pocupale na jednoj temi...morao je Suncani da "spasava." 
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08. 05. 2011. 08:41 » |
Idi gore
|
Vuvy, mozda je ovaj forum bas tako i zamisljen da je vise " muski ", isto kao sto ima i podosta zenskih foruma. Koliko sam ja primjetila na forumu do sada samo smo nas 4 "curice" ...vuvy, julija, MaxFly i ja. I nas tri smo se neki dan skoro pa pocupale na jednoj temi...morao je Suncani da "spasava."  Neka vas. Ipak dosta doprinosite zivosti foruma. A to za kose...ma ima uvijek neko od moderatoara tu....necemo dopustiti da ostanete celave. 
|
"
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08. 05. 2011. 09:04 » |
Idi gore
|
Vuvy, mozda je ovaj forum bas tako i zamisljen da je vise " muski ", isto kao sto ima i podosta zenskih foruma. Koliko sam ja primjetila na forumu do sada samo smo nas 4 "curice" ...vuvy, julija, MaxFly i ja. I nas tri smo se neki dan skoro pa pocupale na jednoj temi...morao je Suncani da "spasava."   pa šta ima veze. takve su teme da se moraš počupati. ja se jednom oglasih nešto vezano za politiku pa zamal batine ne dobih  i onda neću više da se upuštam u takve rasprave, ne samo zbog ovog "lošeg iskustva", nego i zato što im ne mogu parirati što se tiče znanja, jer i nacionalisti, utopisti, mirotvorci, ne bitno, poprilično su potkovani znanjem, a ja ne idem mozgom već srcem. tako da ja žudim za par cura da mogu s njima pričati o svakodnevnim temama  Pa eto, posto je cija moderacija "muska populacija", mozes li nam dati prijedlog sta bi mogli uraditi da "privucemo" i pripadnice ljepseg pola? nemoj mene, ne znam ja  ja sam obični forumaš ma teško da će žene i zaviriti ovdje, al ako koja dođe na tebi je da s njima postupiš kao i sa mnom. poželi im dobrodošlicu, osvrni se na neki njihov post (da vide da ih čitaš) i to je to. ja sam ovdje i ostala (mada to još nije konačna odluka) zbog tebe i đuđija. nekako ste baš raja. a i povremeno otvaranje teme, nevezanih za politiku, ne bi škodilo.
|
Dođoh, vidjeh, preblijedih!
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 08. 05. 2011. 09:11 » |
Idi gore
|
 pa šta ima veze. takve su teme da se moraš počupati. ja se jednom oglasih nešto vezano za politiku pa zamal batine ne dobih  i onda neću više da se upuštam u takve rasprave, ne samo zbog ovog "lošeg iskustva", nego i zato što im ne mogu parirati što se tiče znanja, jer i nacionalisti, utopisti, mirotvorci, ne bitno, poprilično su potkovani znanjem, a ja ne idem mozgom već srcem. tako da ja žudim za par cura da mogu s njima pričati o svakodnevnim temama  nemoj mene, ne znam ja  ja sam obični forumaš ma teško da će žene i zaviriti ovdje, al ako koja dođe na tebi je da s njima postupiš kao i sa mnom. poželi im dobrodošlicu, osvrni se na neki njihov post (da vide da ih čitaš) i to je to. ja sam ovdje i ostala (mada to još nije konačna odluka) zbog tebe i đuđija. nekako ste baš raja.a i povremeno otvaranje teme, nevezanih za politiku, ne bi škodilo. Hvala za komplimente. Jos samo da kazes da je i konacna odluka da ostanes tu, sve bi bilo extra. Sto se tice tema, obecajem u svoje ime. A i vi se slobodno osjecajte da otvarate teme za koje mislite da su OK. Legenda si Vuvi ... 
|
"
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 08. 05. 2011. 09:13 » |
Idi gore
|
Ja sam puno aktivan u temama oko zena...doduse ne za njih vec vise o njima (pogledati moje zadnje postove). 
|
"
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 13. 05. 2011. 02:40 » |
Idi gore
|
Ja sam puno aktivan u temama oko zena...doduse ne za njih vec vise o njima (pogledati moje zadnje postove). Samo nastavi pa cemo na kraju da te krijemo po zemunicama i sumi kad te zena provali. 
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 13. 05. 2011. 03:31 » |
Idi gore
|
Samo nastavi pa cemo na kraju da te krijemo po zemunicama i sumi kad te zena provali.  Nista, pridruzicu se Raletu. Njemu dobro ide. 
|
"
|
|
|
|