|
lolipop
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 16. 05. 2011. 10:49 » |
Idi gore
|
Slucajno sam citajuci novine " zalutala" do ovog foruma. Naime, u pocetku mi je djelovao vise kao " stvar za decke", ( jos uvijek je tako s obzirom na teme i podforume) , al' OK. " zasvrbio me prst" , mozda ipak od zelje da sto vise komuniciram na svom jeziku i isto tako da pisem. To mi je vjerovali ili ne vrsta "mentalnog treninga ". I ...da ne duljim o tome kako sam dvojezicna " silom prilika ", reci cu da sam se pocela bas ono osjecati komforno na ovom forumu, dok mi danas nije "pala u oci" jedna stvar... Ne bitno o kome ili o cemu se radi, ali...mislim da se neka privatna prepucavanja, napucavanja i dopucavanja ipak ne bi trebala odvijati preko forumskih tema. Zato postoji pp ili u najgorem slucaju ban. Ovo pisem zbog toga sto ...(ja bar tako smatram pravilnim) svako od nas ima pravo da iznese svoje misljenje, razumljivo mi je i to da ima neistomisljenika, ali "proganjanje" neistomisljenika po svim temama na forumu ipak nije za opravdanje. Mislim... Osjecam sve vise da mi nedostaju moji stari online drugari sa foruma koji je trenutno iz tehnickih razloga zatvoren. 
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 16. 05. 2011. 11:01 » |
Idi gore
|
Slucajno sam citajuci novine " zalutala" do ovog foruma. Naime, u pocetku mi je djelovao vise kao " stvar za decke", ( jos uvijek je tako s obzirom na teme i podforume) , al' OK. " zasvrbio me prst" , mozda ipak od zelje da sto vise komuniciram na svom jeziku i isto tako da pisem. To mi je vjerovali ili ne vrsta "mentalnog treninga ". I ...da ne duljim o tome kako sam dvojezicna " silom prilika ", reci cu da sam se pocela bas ono osjecati komforno na ovom forumu, dok mi danas nije "pala u oci" jedna stvar... Ne bitno o kome ili o cemu se radi, ali...mislim da se neka privatna prepucavanja, napucavanja i dopucavanja ipak ne bi trebala odvijati preko forumskih tema. Zato postoji pp ili u najgorem slucaju ban. Ovo pisem zbog toga sto ...(ja bar tako smatram pravilnim) svako od nas ima pravo da iznese svoje misljenje, razumljivo mi je i to da ima neistomisljenika, ali "proganjanje" neistomisljenika po svim temama na forumu ipak nije za opravdanje. Mislim... Osjecam sve vise da mi nedostaju moji stari online drugari sa foruma koji je trenutno iz tehnickih razloga zatvoren.  lilipop..posalji privatni PP meni ili nekom drugom glavnom uredniku, ako ne zelis da javno pises o tome. Forum je otvoren za sve i tako ce i ostati. Svako ima pravo na misljenje, koje ovdje smije na kulturan nacin iznijeti i tako ce i ostati. Ako mislis da to nije tako, onda uradi kako sam ti rekao, pa cemo nastojati da adresiramo tvoje nezadovoljstvo.
|
"
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 16. 05. 2011. 11:08 » |
Idi gore
|
lilipop..posalji privatni PP meni ili nekom drugom glavnom uredniku, ako ne zelis da javno pises o tome. Forum je otvoren za sve i tako ce i ostati. Svako ima pravo na misljenje, koje ovdje smije na kulturan nacin iznijeti i tako ce i ostati. Ako mislis da to nije tako, onda uradi kako sam ti rekao, pa cemo nastojati da adresiramo tvoje nezadovoljstvo.
Nije bilo upuceno meni, a da jeste...znam se ja sama izboriti. Nego, jednostavno mi je zasmetalo, blesavi neki komentari "nidje veze" s teme na temu je " ta " osoba pratila " tu drugu" i pisala neke nerazgovjetne baljezgarije. Mislim...sto nije za foruma, nije... 
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 16. 05. 2011. 11:12 » |
Idi gore
|
Nije bilo upuceno meni, a da jeste...znam se ja sama izboriti. Nego, jednostavno mi je zasmetalo, blesavi neki komentari "nidje veze" s teme na temu je " ta " osoba pratila " tu drugu" i pisala neke nerazgovjetne baljezgarije. Mislim...sto nije za foruma, nije...  Ah, OK. Iako i dalje ne znam na sta mislis, drago mi je da nije bilo upuceno tebi...obicno urednici "pokupe" sto je za izbaciti. No, moze se desiti i da nesto previde. U svakom slucaju, trebalo bi zabraniti "stalking" na forumu. Jer, u sustini, to je jedan vid trolovanja.
|
"
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 16. 05. 2011. 11:38 » |
Idi gore
|
Nije bilo upuceno meni, a da jeste...znam se ja sama izboriti. Nego, jednostavno mi je zasmetalo, blesavi neki komentari "nidje veze" s teme na temu je " ta " osoba pratila " tu drugu" i pisala neke nerazgovjetne baljezgarije. Mislim...sto nije za foruma, nije...  Hmmm.... Nemoj neko da mi te otera sa foruma, bice gadno, ipak sam ja poderator! 
|
strelok 06:48 Šalje privatnu poruku. Matovilo 06:50 Čita svoje privatne poruke.
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 17. 05. 2011. 07:02 » |
Idi gore
|
Hmmm.... Nemoj neko da mi te otera sa foruma, bice gadno, ipak sam ja poderator!  Djudji, sto ne mogu poslati privatnu poruku ?! 
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 17. 05. 2011. 07:41 » |
Idi gore
|
Djudji, sto ne mogu poslati privatnu poruku ?!  Provjerio sam tvoj nalog. Mozes slati i primati poruke. Zasto mislis da ne mozes slati PP? Koji su "simptomi"?
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 17. 05. 2011. 07:43 Senahid »
|
|
"
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 17. 05. 2011. 07:51 » |
Idi gore
|
Provjerio sam tvoj nalog. Mozes slati i primati poruke. Zasto mislis da ne mozes slati PP? Koji su "simptomi"?
 Seno, prvi i opstepoznati simptom je neizljeciv...  ...ja sam pravi "tehnicki idiot", priznajem !  Ne, bez zeze sad, evo da te pitam " da li si dobio moju pp ?" Uopste mi se ne pokaze da je poruka otisla i nema je u poslanim porukama. Eto to.
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 17. 05. 2011. 08:24 » |
Idi gore
|
 Seno, prvi i opstepoznati simptom je neizljeciv...  ...ja sam pravi "tehnicki idiot", priznajem !  Ne, bez zeze sad, evo da te pitam " da li si dobio moju pp ?" Uopste mi se ne pokaze da je poruka otisla i nema je u poslanim porukama. Eto to. hmm...nisam dobio nista. Evo sada ja saljem tebi, pa provjeri ...
|
"
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 17. 05. 2011. 08:25 » |
Idi gore
|
 Seno, prvi i opstepoznati simptom je neizljeciv...  ...ja sam pravi "tehnicki idiot", priznajem !  Ne, bez zeze sad, evo da te pitam " da li si dobio moju pp ?" Uopste mi se ne pokaze da je poruka otisla i nema je u poslanim porukama. Eto to. nisi ukljucila opciju za cuvanje poruka na svom profilu,evo sada sam je ja ukljucio 
|
|
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 17. 05. 2011. 10:17 » |
Idi gore
|
nisi ukljucila opciju za cuvanje poruka na svom profilu,evo sada sam je ja ukljucio  Hvala Sunce, samo to meni" mirise " da vi lijepo mozete i citati nase poruke.  Etoooo...bar to mogu logicki zakljuciti iako sam tehnicki " pukla " k'o nevesinjska puska.  A, nije, nije nista strasno, samo da odgovorim na neke poruke...nisu nikakva "ljubavna pisma", odavno sam prestala razmjenjivati salvete. 
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 17. 05. 2011. 10:29 » |
Idi gore
|
Hvala Sunce, samo to meni" mirise " da vi lijepo mozete i citati nase poruke.  Etoooo...bar to mogu logicki zakljuciti iako sam tehnicki " pukla " k'o nevesinjska puska.  A, nije, nije nista strasno, samo da odgovorim na neke poruke...nisu nikakva "ljubavna pisma", odavno sam prestala razmjenjivati salvete.  Normalno da neki urednici mogu čitati PP  Zato pazi šta pišeš 
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 17. 05. 2011. 10:59 » |
Idi gore
|
Hvala Sunce, samo to meni" mirise " da vi lijepo mozete i citati nase poruke.  Etoooo...bar to mogu logicki zakljuciti iako sam tehnicki " pukla " k'o nevesinjska puska.  A, nije, nije nista strasno, samo da odgovorim na neke poruke...nisu nikakva "ljubavna pisma", odavno sam prestala razmjenjivati salvete.  ni jedan forum, ne samo ovaj nas NN,ne pruza mogucnost citanja poruka,znaci da bi procitao tvoje poruke morao bi se logovati na tvoj profil a to bi mogao samo kada bi znao tvoju sifru ,a sifru takodje ne mogu znati ako mi je ne kazes.
|
|
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 17. 05. 2011. 11:22 » |
Idi gore
|
ni jedan forum, ne samo ovaj nas NN,ne pruza mogucnost citanja poruka,znaci da bi procitao tvoje poruke morao bi se logovati na tvoj profil a to bi mogao samo kada bi znao tvoju sifru ,a sifru takodje ne mogu znati ako mi je ne kazes.
Ma, daj...zezam se bolan !  Desilo mi se, kao sto znas da nisam mogla poslati poruku i to je to. Inace...slabo ja i divanim preko pp. Tako da...sve je OK . 
|
|
|
|
|
|
julija
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 17. 05. 2011. 11:29 » |
Idi gore
|
Forum je dobar, nego su članovi suviše pasivni. Novi post svakih dva sata.
|
|
|
|
|
|