Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 12:05 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 7 8 [9]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Kako vidite forum NN i da li bi neki dodaci uticali na vase aktivno ucesce  (Pročitano 6910 puta)
Dart Vader
Gost
« Odgovor #120 poslato: 22. 05. 2011. 06:18 »
Podeli temuIdi gore

Usput hteo bi da pitam zasto Senahid brise postove koji su postovani dan ranije i koje su urednici videli i nisu obrisali a onda je on posle skoro 24h dosao i izbrisao ih.
On vrlo dobro zna na sta mislim i nemam nameru da se trudim da mu dajem primere.
Druga stvar gde je moja tema Zeleni Svet??
Ocigledno je iz potaje obrisana posto ne mogu da je nadjem,zasto imam osecaj da ce se odjednom iz nekog kontejnera pojaviti onako iznenada,po sistemu:Pa evo je,sta pricas?
vuvuzela
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« Odgovor #121 poslato: 22. 05. 2011. 06:32 »
Podeli temuIdi gore

temu sam ja prebacila u kontejner i tamo će i ostati.

Dođoh, vidjeh, preblijedih!
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #122 poslato: 22. 05. 2011. 06:40 »
Podeli temuIdi gore

TitleBoxhajde ovako, da i ja iznesem svoj stav ovim jednim jedinim postom, mada nisam dužna nikom ništa objašnjavati, a ponajmanje tebi.
Bravo! Samo nastavi sa svojom prepotentnošću, dobro ti ide...

TitleBoxSvaka moja diskusija sa njom je proizašla iz činjenice da sam u pravu, a ja kada sam u pravu nastojim da ubijedim sagovornika da sam u pravu. To što je sagovornik tvrdoglav samo daje dodatnu draž diskusiji. A njeno nepoštivanje starijeg kolege je prešlo sve granice.
TitleBoxtakav stav te i koštao pozicije urednika. uvijek misliš da si samo ti u pravu i što je još gore i druge pokušavaš ubijediti u to, pa zato i dolazi do rasprava. mislim, stvarno...ja sam ovdje od prvog dana osjetila tvoje neprijateljstvo prema meni, umjesto da se kao urednik trudiš da zadržiš svakog novog člana.
Drago mi je da si javno ovdje na forumu priznala da razlog mog odstranjivanja iz uredničkog tima nije moj način moderacije, već
sukob sa nedodirljivom veličinom jedne @vuvuzele. Da mi je samo znati ko si i šta si ti pa da su svi potrčali da podrže tvoj predlog za
moje uklanjanje iz uredničkog tima.
Meni je tvoja prijetnja izgledala smiješna, ali vidim da si na kraju uspjela.

TitleBoxmene samo zanima s kim bi se vi raspravljali da nema te četverice trolera. na forumu bi ostali samo istomišljenici, a to nikako nije zanimljivo.
Forum je sasvim normalno funkcionisao bez trolera koji su bili trajno banovani, a pogotovo je normalno funkcionisao dok se ti nisi pojavila.
I odmah počela da "zavodiš red".
TitleBoxsvaki forum ima svojih teških perioda, ali se oni i prevaziđu. to što je manje aktivan sada, ne znači da će takav i ostati. a kao što sunny reče svi mi odlazimo i dolazimo. isto kao što ti više nisi urednik može se desiti da sutra ne budem ja. ali hvala bogu, meni forum i internet nisu prioritet u životu. zato ne mogu da shvatim tebe i tvoje ponašanje.
Najbolje što se ovom forumu može desiti je da ga ti napustiš!
TitleBoxjoš bih samo dodala da se zbog mene srbi i hrvati ne trebaju osjećati ugroženim. ja se trudim i trudiću se da dam forumu  jednu veselu notu. zašto da se piše samo o politici  Wink
Pojedini forumaši su se žalili na neozbiljnost pojedinih urednika koji su čak počeli trolovati ozbiljne teme što sam ja jednom prilikom sankcionisao na taj način što sam formirao temu "Profesionalni spameri" te je sklonio u dio foruma koji mogu vidjeti samo urednici.
Međutim, to se još nekoliko puta ponovilo pa sam reagovao upozorenjima na šta su uslijedili kojekakvi ultimatumi.

Nemam ništa protiv da jedan dio foruma treba biti humorističko-zabavnog karaktera, ali se ozbiljne političke teme trebaju ozbiljno i moderirati.

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Luka
Administrator
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« Odgovor #123 poslato: 22. 05. 2011. 06:58 »
Podeli temuIdi gore

Da objasnim

Zalutalo_prase je uklonjeno jer je svojim postupkom uvrijedilo mene i mog prijatelja koji je isto tako administrator na forumu. Dugo vrijeme sam promatrao sta se dogadja i odlagao sam bilo kakvu akciju, nisam mogao vjerovati da neko moze biti tako destruktivan.

Cekali smo da se nesto konkretno i dogodi. Kad sam dobio email sa upozorenjem da je doslo do promjena koje su oznacene kao alarmantne krenula je akcija. Za par minuta je sve bilo vraceno na stanje prije promjena. Neke stvari smo ostavili namjerno iskrivljene kao potpise ispod postova, dok smo nekima vratili. Ostalima ce biti vracene ako budu izinstirali na tome, osim nekima.

Zalutalo_prase nije ukonjeno sa foruma zbog svojih zasluga i nemam namjeru da to ikad uradim. Pa cak je stavljen i moratorij na bilo kakave akcije moderatora prema njemu.

Free je uklonjen zahvaljujuci prvenstveno Zalutalom_prasetu. On ga je oznacio kao svog nasljednika. Kad se nesto uklanja onda se mora misliti i na sitnice kao sto su moguci buduci problemi. Prevencija je tu radi mirnog sna i ne zelim ponovo na smjenu da strazarim i da cekam da neki buduci Event ponovo pokrece neke akcije.

Ovo nije nista licno nego samo posao. Ja sam ovdje profesionalno.

Kako je ova diskusija skrenula sa teme, slijedi zakljucavanja.

Vise detalja o ovome necete dobiti, a da se vise ne prica o tome preporucujem i svim akterima ovih dogadjaja. Bolje je da veo sutnje prekrije sve ovo i da se nastavi dalje sa zivotom. Produbljavanja price samo ce potaci jos vecu netrpeljivost i produbiti svadje. Izrecene su sankcije i na tome treba da sve zavrsi.

Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN.
Sve vijesti na jednom mjestu
Stranice: 1 ... 7 8 [9]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 22. 05. 2012. 08:25