Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 12:22 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 27 28 [29]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Popis stanovništva RS u aprilu 2011. godine  (Pročitano 32701 puta)
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #420 poslato: 18. 05. 2010. 01:11 »
Podeli temuIdi gore

Ja ne živim u toru, već sam naglasio.
Popis je potreban za mnogo stvari.
Popis će biti 100% mjerodava, jer ako je bio onaj 1991. zašto nebi bio ovaj 2011.
A tek 1996. su rezultati obavljeni a listići bili u Zagrebu.
Da se vratim, popisuje se po ličnoj karti.
Pola moje rodbine je u inostranstvu, Ja postavljam pitanje zašto da se moj brat ili ujak popisuje...
Plaća porez tamo, sve svoje prohtjeve i želje rešava tamo.

Za sada toliko...

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3

« Odgovor #421 poslato: 18. 05. 2010. 01:59 »
Podeli temuIdi gore

Ja ne živim u toru, već sam naglasio.
Popis je potreban za mnogo stvari.
Popis će biti 100% mjerodava, jer ako je bio onaj 1991. zašto nebi bio ovaj 2011.
A tek 1996. su rezultati obavljeni a listići bili u Zagrebu.
Da se vratim, popisuje se po ličnoj karti.
Pola moje rodbine je u inostranstvu, Ja postavljam pitanje zašto da se moj brat ili ujak popisuje...
Plaća porez tamo, sve svoje prohtjeve i želje rešava tamo.

Za sada toliko...

To znaju svi da je Bošnjaka najviše raseljeno po bjelome svijetu pa ako nji ne obuhvate to bi znaćilo možda čak jedan milion da će ih biti manje nego što stvarno jeste.
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #422 poslato: 18. 05. 2010. 02:20 »
Podeli temuIdi gore

To znaju svi da je Bošnjaka najviše raseljeno po bjelome svijetu pa ako nji ne obuhvate to bi znaćilo možda čak jedan milion da će ih biti manje nego što stvarno jeste.

Ako ćemo pravo najviše je Srba raseljeno...
radoslav
Gost
« Odgovor #423 poslato: 18. 05. 2010. 04:39 »
Podeli temuIdi gore

Dobro, ti ode 60 godina unazad drug Smiley. Popis se vrsi radi boljitka ubuduce i zbog toga velim da nakon sto zavrsimo sa istim rezultati nece biti 100% mjerodavni spram situacije na terenu. Ja sam ZA popis sa sto manje politiziranja na istom, za boljitak svih naroda koji zive u BiH.

Ovo je možda jedno od ključnih pitanja na koje bi trebalo dat odgovor.

Šta je BOLJITAK SVIH NARODA U BiH?

Kad se to kaže ovako paušalno, odofrlje, to djeluje onako, svjetski, pomirljivo, razumno, itd...
No, kada se malo zagrebe ta tanka površina dođe se do kljične stvari: Da li je boljitak jednog naroda u BiH također i boljitak ostala dva naroda u stoj toj BiH?
Ako netko misli da jeste, onda deder da detaljnije apsolvira tu svoju tvrdnju, pa da vidimo koji je to zajednički čimbenik boljitka za sva tri naroda u BiH, ako ga uopće i ima.
« Poslednja izmena: 21. 05. 2010. 10:19 Radoslav »
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3

« Odgovor #424 poslato: 21. 05. 2010. 10:27 »
Podeli temuIdi gore

...да...да...то је то....са Муслиманима се прије сваке конверзације морају дефинисати опште познати појмови...нпр. као ''бољитак свих'', ''мултиетничност'', ''толеранција'', ''демократија'', ''хиљадугодишње'', ''етницитет'', ''регионализам'', ''језик'' и тако даље.... Cool....пробајте, видјећете да нас дијеле вијекови  Cool

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Nezavisne
Urednik
Van mreže Van mreže

« Odgovor #425 poslato: 25. 05. 2010. 04:39 »
Podeli temuIdi gore

Sve izvjesnija redovna procedura za popis stanovništva

SARAJEVO - Zahtjevu poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu da se Prijedlog zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH 2011. godine razmatra u redovnoj proceduri, u utorak su se pridružili i poslanici Stranke za BiH, koji smatraju da nisu ispunjeni formalni uslovi za njegovo hitno razmatranje.

http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vijesti/60517/Sve-izvjesnija-redovna-procedura-za-popis-stanovnistva.html

Stranice: 1 ... 27 28 [29]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 15. 05. 2012. 08:09