|
Sunny day
|
 |
« poslato: 26. 04. 2011. 10:25 » |
Idi gore
|
ovde na istoriji postoje na destine dokumenata i argumenata da je tito bio ustasa ciji je jedini cilj bilo razbijanje srbije i srpskog naroda....kroz citav rat nije ratovao sa fasistima vec samo sa cetnicima draze mihajlovica...ulazio je u gradove i sela 1944/45 kada bi ih fasisti dobrovoljno napustili bjezeci pred rusima ili saveznicima...pa se kitio tudjim zaslugama...posle rata je sve velike fabrike u srbiji razmontirao i preselio u ostale republike,srbiju je podelio na dve autonomne oblasti ...sve je to opisao kao ciljeve pre 2. svetskog rata na zasjedanju komintrene i u komunistickom listu proleter...neznam zasto srbi ne razbiju ono ruglo od kuce cvjeca sto stoji u beogradu ,ako su vec toliki mazohisti neka onda presele i spomenik ante pavelica u beograd pa da uzivaju u "prisustvu " onih koji su im ucinili toliko zla kroz istoriju.
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 26. 04. 2011. 10:38 » |
Idi gore
|
Hmm bio je tito predobar,dao je svima posla i kruva,(Srbima,hrvatima,muslimanima)tu je napravio veliku grešku ! Trebo je poslat puno više šljama na goli otok pa bi ga više cijenili,ovako ga danas pljuju svi.Ako je tito razbio Jugoslaviju,ne znam šta su radili,tuđman,milošević,karadžić,alija oni su vijerovatno bili ujedinitelji iste.Iza tite su ostale fabrike i radna mijesta,uređena i cijenjena država u čitavom svijetu,a iza ovih nabrojanih što su iza njega došli,samo rat,klanje,ubijanje,paljenje,mržnja,jad,čemer,uništeni ljudski životi i ekonomija ! Ajde sad matrix Srbi i ostali raspalite po meni !
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 01. 05. 2011. 11:52 » |
Idi gore
|
 koliko je tito ostavio kilometara autoputa iza sebe? koliko je ljudi emigriralo na zapad za vrijeme njegove vladavine? o kakvoj uredjenoj drzavi pricas matere ti? toliko bila uredjena da su njegovi ljudi bili glavni kad se rusila!!! moji su svi bili pravi partizani i pljuvali su po titu kad se spomene njegovo ime. iz mog iskustva tita brane samo oni sto su izvukli boracke penzije i to uglavnom drvarcani i krajisnici (sa one strane une). ironicno zar ne? titovi generali su im je jebali sve za sva vremena a oni jos gledaju u tita ko u boga. moj banija to su ti matrix srbi. zasto taj tito nije reko eto vi jadni napaceni srbi prvi ste se digli u borbu protiv okupatora i najvise ste krvi prolili eto vam autonomna pokrajina krajina? dao je jebenim siptarima autonomiju koji su je rusili a krajisnicima koji su je branili ostavio je tudjmana. razmisli malo. taj tito je primio najgore ustase u partizane, medju njima i one zarobljene na staljingradu. (pitaj kanarinca ako meni ne vjerujes) zamisli koliko je to bilo zadrto da je islo boriti se za ndh na kavkazu. pisao bih jos mnogo toga ali mislim da ce biti gubljenje vremena.
|
|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 01. 05. 2011. 11:56 » |
Idi gore
|
 koliko je tito ostavio kilometara autoputa iza sebe? koliko je ljudi emigriralo na zapad za vrijeme njegove vladavine? o kakvoj uredjenoj drzavi pricas matere ti? toliko bila uredjena da su njegovi ljudi bili glavni kad se rusila!!! taj tito je primio najgore ustase u partizane, medju njima i one zarobljene na staljingradu. (pitaj kanarinca ako meni ne vjerujes) zamisli koliko je to bilo zadrto da je islo boriti se za ndh na kavkazu. pisao bih jos mnogo toga ali mislim da ce biti gubljenje vremena.  tačno... svi potezi su bili protiv srba!!! svi! kroz 40 godina je pripremio teren za ovo sto se desilo i omogućio da kvislinzi budu drzavotvorni narodi sto je suludo! ustase imaju svoju drzavu! handzar fasisti imaju svoju drzavu! nato-fasist islam-siptari imaju svoju drzavu! sve ono o čemu su kvisling fasisti sanjali 1941 tito im je omogucio posle svoje smrti!
|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 01. 05. 2011. 12:47 » |
Idi gore
|
ни једно бомбардовање није пре дузето без ''јасне'' дозволе Ј. Б. Тита. http://www.pressonline.rs/sr/blog/VIPblog/post/37/Милослав+Самарџић/40752/КРВАВИ+ВАСКРС+1944..html
|
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 01. 05. 2011. 01:03 » |
Idi gore
|
Zivio drug TITO !!!
|
|
|
|
|
|
tazabosna
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 01. 05. 2011. 01:56 » |
Idi gore
|
Hmm bio je tito predobar,dao je svima posla i kruva,(Srbima,hrvatima,muslimanima)tu je napravio veliku grešku ! Trebo je poslat puno više šljama na goli otok pa bi ga više cijenili,ovako ga danas pljuju svi.Ako je tito razbio Jugoslaviju,ne znam šta su radili,tuđman,milošević,karadžić,alija oni su vijerovatno bili ujedinitelji iste.Iza tite su ostale fabrike i radna mijesta,uređena i cijenjena država u čitavom svijetu,a iza ovih nabrojanih što su iza njega došli,samo rat,klanje,ubijanje,paljenje,mržnja,jad,čemer,uništeni ljudski životi i ekonomija ! Ajde sad matrix Srbi i ostali raspalite po meni !
BANIJA , ne boj se nisi SAM.Svaka ti cast,svaka rijec je tacna u bocu, a ovo gore me zamara, jer te price sam slusao u Münchenu jos1972. Samo moram predhodnom pisokaziocu da kazem da je zaboravio i onu; TITO umro,kao Musliman.
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 01. 05. 2011. 09:08 » |
Idi gore
|
Zemo da nije neko hakovao tvoj profil 
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 01. 05. 2011. 09:28 » |
Idi gore
|
 koliko je tito ostavio kilometara autoputa iza sebe? koliko je ljudi emigriralo na zapad za vrijeme njegove vladavine? o kakvoj uredjenoj drzavi pricas matere ti? toliko bila uredjena da su njegovi ljudi bili glavni kad se rusila!!! moji su svi bili pravi partizani i pljuvali su po titu kad se spomene njegovo ime. iz mog iskustva tita brane samo oni sto su izvukli boracke penzije i to uglavnom drvarcani i krajisnici (sa one strane une). ironicno zar ne? titovi generali su im je jebali sve za sva vremena a oni jos gledaju u tita ko u boga. moj banija to su ti matrix srbi. zasto taj tito nije reko eto vi jadni napaceni srbi prvi ste se digli u borbu protiv okupatora i najvise ste krvi prolili eto vam autonomna pokrajina krajina? dao je jebenim siptarima autonomiju koji su je rusili a krajisnicima koji su je branili ostavio je tudjmana. razmisli malo. taj tito je primio najgore ustase u partizane, medju njima i one zarobljene na staljingradu. (pitaj kanarinca ako meni ne vjerujes) zamisli koliko je to bilo zadrto da je islo boriti se za ndh na kavkazu. pisao bih jos mnogo toga ali mislim da ce biti gubljenje vremena. Padobranac nisi dobro pročito moj post ! Ja sam usporedio titu sa tuđmanom,miloševićem, alijom i karadžićem  Kad njega usporedim sa ovim nabrojanim šljamom,onda tek shvatim kolko je tito bio dobar.To ne znači da ja o titi imam neko veliko mišljenje,i da je on bio bezgrešan ! Kolko su to tuđman,milošević,alija i karadžić sagradili km autoputa,kolko fabrika,kolko su novih radnih mijesta uspjeli da stvore za radnike ? Jedino što je taj šljam uspio da uništi sve čega se tako,uništili 100 000-iljada ljudi,opljačkali svaki svoju republiku,raskopali Jugoslaviju. Iz Jugoslavije su otišli na rad u inostranstvo 60-ih i 70-ih godina pretežno Hercegovci,Bosanci, ljudi iz siromašnijih dijelova Jugoslavije (malih provincijskih mijesta gdje nije bilo industrije).Svaka zemlja u svijetu ima siromašnije i provincijske dijelove zemlje,nije to bio samo slučaj sa Jugom. Jugoslavija je bila cijenjena zemlja svud u svijetu,i sa YU pasošom si mogu posvuda bez vize osim u "bratski" SSSSR i SAD.Šta je tu nejasno ? Nije tito primo u partizane samo ustaše,primio je on i popriličan broj četnika ISTINI ZA VOLJU  Nije trebo,tu je pogrješio.Poslje su ti amnestirani ustaše i četnici i srušili Jugoslaviju,i kopali po njoj skupa sa ustaškom i četničkom emigracijom izvana !
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 01. 05. 2011. 09:34 » |
Idi gore
|
Zemo da nije neko hakovao tvoj profil  Đes zemo,pozdrav  Nije mi niko hakovo profil,samo što sam ja poznat po tome da ne pišem kako drugi hoće,i što bi velika većina svaki put htjela da pročita  Ti to znaš još sa KF-a 
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 01. 05. 2011. 10:08 » |
Idi gore
|
Đes zemo,pozdrav  Nije mi niko hakovo profil,samo što sam ja poznat po tome da ne pišem kako drugi hoće,i što bi velika većina svaki put htjela da pročita  Ti to znaš još sa KF-a  Evo me zemo u Hrvatskoj,malo poslovno.Treznim bivšu braću,ali teško ide  Ti i treba da pišeš kako misliš jer u coloritu različitosti mišljenja dođe se do različitih spoznaja. Ja pripadam onima koji misle da je Jugoslavija bila tamnica Srbskog naroda,ne samo Titova već i Karađorđevićeva. Pod skutom Jugoslavije prve a posebno druge iznjedreni su najveći neprijatelji srbskog naroda. Tito je imao horizontalnu i vertikalnu politiku,koja funkcionisala samo ako je bila antisrbska,jer Srbima genetski komunizam nije bio utemeljen. Nekom drugom prilikom,mogu i opširnije.
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 01. 05. 2011. 10:31 » |
Idi gore
|
Evo me zemo u Hrvatskoj,malo poslovno.Treznim bivšu braću,ali teško ide  Ti i treba da pišeš kako misliš jer u coloritu različitosti mišljenja dođe se do različitih spoznaja. Ja pripadam onima koji misle da je Jugoslavija bila tamnica Srbskog naroda,ne samo Titova već i Karađorđevićeva. Pod skutom Jugoslavije prve a posebno druge iznjedreni su najveći neprijatelji srbskog naroda. Tito je imao horizontalnu i vertikalnu politiku,koja funkcionisala samo ako je bila antisrbska,jer Srbima genetski komunizam nije bio utemeljen. Nekom drugom prilikom,mogu i opširnije. Ako sam te dobro razumio pod bivšu "braću" misliš na rvate ? Pa đe ćeš njih trijeznit oni su pijani rođeni  Ajde ti ovima matrixovcima (ubjeđenim monarhistima) pokušaj objasnit da su Jugoslaviju stvorili Karađorđevići,a ne tito.Da ni za vrijeme Karađorđevića srpski narod u vojnoj Krajini i bih nije imo nikakvu autonomiju ni posebna prava,pa ne znam šta onda pijene na titu tolko da je on trebo dat,a nije nanm dao naš kralj zar ne ?! Kad im spomeneš kneza Pavla,i da je on dao hrvatima banovinu hrvatsku,onda počnu izokretat da ga je Hitler natjero MA NEMOJ,ako ćemo lagat ! Na Slobodana Miloševića "najvećeg sina srpskog naroda"  kako ga nazvaše kad su ga sahranjivali pod drvo neću trošit riječi.Pa taj je uništio srpski nacionalni korpus više nego bilo koji tito,tito je bio nula za njega,nadam se da se slažeš s ovim !? I onda počnu svirokurcat tito je za sve kriv,pa neće baš bit tako ! PS zemo samo ti piši na ovu temu i na ostale,da raznjenimo mišljenja.Tvoje postove volim čitat,jer si operisan od matrixa,a imaš i znanje 
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 01. 05. 2011. 10:34 » |
Idi gore
|
@Banija 79 i @zelngradjanin, obojica ste predominantno reala, svako na svoj nacin! Jedva cekam nastavak vase diskusije! 
|
strelok 06:48 Šalje privatnu poruku. Matovilo 06:50 Čita svoje privatne poruke.
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 01. 05. 2011. 11:12 » |
Idi gore
|
Gdje si zelenko  .kako je dole,imali kakvih pomaka ,cuvaj se zmija sad izlaze polako  Ostavi se pive,i janjetine,dobices par kila,a ljeto dolazi. Kako ces pokazati torzo 
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 01. 05. 2011. 11:24 » |
Idi gore
|
@Banija 79 i @zelngradjanin, obojica ste predominantno reala, svako na svoj nacin! Jedva cekam nastavak vase diskusije!  Đuđi ja potičem iz kraja gdje je zadužbina srbskog kralja Milutina iz 1317 godine,a to je Manastir Krupa.O historiji i nasljeđu netrebam ti pisati,već o odnosima sa Hrvatima kroz vjekove.Mi nismo imali genocid na našem području koji su imali moji sunarodnjaci u Lici,Kordunu i Baniji......za vreme NDH....zašto ? Zato što smo više živjeli jedni pored drugih nego što smo živjeli zajedno.Razloge za to treba tražiti u historijskom nasleđu. Biti Srbin,pravoslavac bilo je nešto sasvim normalno.Mada za vreme Titove Jugoslavije to je bilo poprilično razvodnjeno posebno u urbanim gradovima gdje je Jugoslavenstvo i ateizam bilo dominantno posebno kod Srba.Instutilizacija Srba bilo kroz koju formu njegovanja tradicije,kulture,jezika,običaja prestavljano je kao konzervativno i opasno. U tom ozračju svoje vjerske,kulturne,nacionalne obrise zadržali smo zahvaljujući našim babama i djedovima. Naše regionalne razlike su tako postale prilično izražene pa iz te priče je i moj zemo Banija.Ove razlike u nacionalnom smislu imaju smisla u demokratskim i sređenim državama a nikako u državama gdje nije rješeno nacionalno pitanje Srba posebno u Hrvatskoj. Da budem i licemjeran Hrvati neznaju rješiti ni svoje nacionalno pitanje,a kamoli očekivati da će rješiti naše (Srbsko). Tu se i javljaju problemi međusobnih odnosa,svi to želimo...neko želi da te odnose rješi Zagreb,neko Beograd a neko Knin.....i tu nastaju greške.Odnose trebamo rješiti sami uz pomoć navedenih a ne po diktatu navedenih.
|
|
|
|
|
|