|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 09. 06. 2011. 02:46 » |
Idi gore
|
Zahvaljujem se moderaciji na ispravnom postavljanju slika. Nikad necu skontati kako to fercera.
Nema na cemu, a fercera tako sto odmah levo od ikonice koju klinkes imas jednu na kojoj je slika. Kliknes na nju i pojavi ti se kod koji od prilike izgleda ovako: [ img ][ /img ], i u njega stavis link ka slici. 
|
strelok 06:48 Šalje privatnu poruku. Matovilo 06:50 Čita svoje privatne poruke.
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 09. 06. 2011. 02:47 » |
Idi gore
|
Video nebi trebao nikog da zavara, stavio sam ga prirodnjih ljepota radi - grad je u nenormalnoj krizi, nezaposlenost preko 50%, mladi se masovno sele .. Rusija, Srbija, ali i Crna Gora, su glavne destinacije.
|
Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 09. 06. 2011. 02:47 » |
Idi gore
|
Nema na cemu, a fercera tako sto odmah levo od ikonice koju klinkes imas jednu na kojoj je slika. Kliknes na nju i pojavi ti se kod koji od prilike izgleda ovako: [ img ][ /img ], i u njega stavis link ka slici.  Thanx, vala cu bas pokusati. Ali ne sad, kad nadjem neku dobru sliku za postaviti. 
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 09. 06. 2011. 02:49 » |
Idi gore
|
Pa ono, slabo da ces u Cajnicu caci debelih cura - valja se pentrati po citav dan. Cajnice (800 m nadmorske visine) je od Gorazda (500 m nadmorske visine) udaljeno tacno 19 kilometara, a nekada, u osmansko, a pogotovo austrougarsko doba, Cajnice je bilo najveci grad Gordnjepodrinjske regije. Ali nema kud grad da se siri..jedna cesta vodi za Gorazde a druga, s druge strane, za Pljevlja, nekadasnju Taslidzu. Okolo su brda.
Kako god, gradic bi imao zescu perspektivu u turizmu da je infrastrukture, para, volje, pameti...naseli tamo Svicarce i za deset godina ce napraviti nesto.
To je tipicni planinski gradic (800 metara nadmorske) ,prije sam malo gledao,pa mi je od dosta gradova u BIH,zapeo za oko bas Cajnice. P. S. i sam sam muku mucio sa stavljenjem slika
|
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 09. 06. 2011. 02:51 » |
Idi gore
|
P. S. i sam sam muku mucio sa stavljenjem slika Tebi sam jos ja otezao, kad sam ti slao kako da stavis slike zaboravio sam da stavim spejsove u kod, pa si dobio ovo: ![{alt}]() Sad sam se i ja opametio. 
|
strelok 06:48 Šalje privatnu poruku. Matovilo 06:50 Čita svoje privatne poruke.
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 09. 06. 2011. 03:00 » |
Idi gore
|
Tebi sam jos ja otezao, kad sam ti slao kako da stavis slike zaboravio sam da stavim spejsove u kod, pa si dobio ovo: <Quoted Image Removed> Sad sam se i ja opametio.  Ma,ja sam bi odustao od toga,pa nikako da stavim sliku,i jednu noc,ma idem sad pokusavati,nema spavanja,dok ja to ne pohvatam.A ,jednostavnije ne moze da bude.copy image location ,kliknem,i kad idem pisati post ,tu gore u redu ima ikona umetnite sliku,kliknem dobijem ![{alt}]() i samo napravim paste izmedju ovoga i eto slike      Eto i od mene,grad se zove Slunj
|
|
|
|
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 09. 06. 2011. 06:18 » |
Idi gore
|
...a ova mi je posebno u srcu...uhhh...sto me podsjeti na sve...hvala ti Emire !
|
|
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 09. 06. 2011. 06:24 » |
Idi gore
|
...i jos jedna od Enesa Basica...pa kad puca ta prokleta nostalgija, nek' bar "odradi " do kraja
-http://www.youtube.com/watch?v=aqy6EgFinEA&NR=1
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeljo_furesta
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 09. 06. 2011. 06:31 » |
Idi gore
|
sad znam Lolipop zasto si tako "zgodusna"  , Banjalucanka  Je..s more kad nema Vrbasa i Banjalucanke 
|
|
|
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 09. 06. 2011. 08:11 » |
Idi gore
|
Богами, ја баш волим пут Чајниче-Пљевља  Otkud ti tamo? A pitanje je zasto ga volis...
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #103 poslato: 12. 06. 2011. 06:00 » |
Idi gore
|
Ех, како је Мостар био лијеп град....а онда су га појели СДАХДЗскаквци  Mnogo fin Mostar grad,jedino ni na jednoj slici ne vidjeh pravoslavne crkve,nije vrag da su je "dobrotvori" srušili ?!
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #104 poslato: 12. 06. 2011. 08:31 » |
Idi gore
|
Mnogo fin Mostar grad,jedino ni na jednoj slici ne vidjeh pravoslavne crkve,nije vrag da su je "dobrotvori" srušili ?!
Мутирани мостарски скакавци...једу бетон и арматуру.... 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|