|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« poslato: 16. 05. 2011. 09:55 » |
Idi gore
|
Ponekad pogledam na YT isecke iz ove cesto pominjane emisije i zaista sam zapanjen krajnje niskim nivoom profesionalnosti i objektivnosti (podseca me na RTS devedesetih, samo mislim da je jos nizi), teatralnim recenicama koje vise lice na neki govor u mesnoj zajednici sredinom sezdesetih i koje uz to vrve neutralnim terminima tipa "fasista", "sovinista", "kriminalac" i sl. i u svakom slucaju par minuta ove emisije je dovoljno da se vidi da se radi o osrednje izreziranom projektu ispiranja mozga. Medjutim, da li je moguce da i takva emisija bude reala u nekim trenucima, da li moze da se provuce i koja istinita recenica u ovim teatralnim panegiricima?
|
strelok 06:48 Šalje privatnu poruku. Matovilo 06:50 Čita svoje privatne poruke.
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 16. 05. 2011. 10:00 » |
Idi gore
|
dobro, jeste da bakir ima prostački rječnik, ali sve što oni iznesu u toj emisiji poslije se ispostavi tačnim. ne samo vezano za dodika, nego sve tri strane. tužili su emisiju par puta ali svaki put bakir i FTV dobiju spor. valjda i to nešto govori.
a ako je bakir obični lažov zašto ga se dodik toliko boji tj zašto ne dopušta da se emisija emituje u RS-u?
|
Dođoh, vidjeh, preblijedih!
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 16. 05. 2011. 10:08 » |
Idi gore
|
dobro, jeste da bakir ima prostački rječnik, ali sve što oni iznesu u toj emisiji poslije se ispostavi tačnim. ne samo vezano za dodika, nego sve tri strane. tužili su emisiju par puta ali svaki put bakir i FTV dobiju spor. valjda i to nešto govori.
a ako je bakir obični lažov zašto ga se dodik toliko boji tj zašto ne dopušta da se emisija emituje u RS-u?
Ко каже да се не емитује у Републици Српској? Ја сваку емисију гледам... Барашина су вечерас опет добро начепили...  А Садик Ахметовић се просуо као рижа и доказао да је најобичнији матриксовац...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
desperado.reloaded
Stariji član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.6.8
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 16. 05. 2011. 10:19 » |
Idi gore
|
To sa recnikom je izgleda sasvim normalno u tim krajevima. Neki dan citam nesto od onog cuvara parka koji je postao Srbin, i mogu reci da je recnik apsolutno na Bakirovom nivou. Sta ces, to je danas moderno. A ni Dodik ne zaostaje preterano za njima. Licno mislim da se Dodik ne plasi Bakira, vec je vise tako da ga ovaj do te mere *ebe u mozak da ovaj nacisto poludi. Isto kao komarci nocu. A to sto Bakir i kompanija dobijaju sporove, u tome i jeste fazon, iz tog razloga i treba da se reformise pravosudje.
|
NEZAVISNA SRPSKA!
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 16. 05. 2011. 10:25 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 16. 05. 2011. 10:36 » |
Idi gore
|
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 16. 05. 2011. 10:37 » |
Idi gore
|
Svakom prema zasluzi... Tako da potpuno podržavam ovakve i slične nastupe Dodika prema FTV-u. Zaslužili su oni i mnogo gore...
|
|
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 16. 05. 2011. 10:40 » |
Idi gore
|
dobro, al zar je morao arijani reći da je ružna?
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 16. 05. 2011. 10:44 » |
Idi gore
|
covjek je iskren...
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 16. 05. 2011. 10:44 » |
Idi gore
|
Pa nije Mile kriv ako ona dosad nije napravila niti jednu plastičnu operaciju,i ostala ružna.
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 16. 05. 2011. 10:46 » |
Idi gore
|
jaooooooooooooo  nemam komentara 
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 16. 05. 2011. 10:48 » |
Idi gore
|
 Pa i nije puno slagao... 
|
strelok 06:48 Šalje privatnu poruku. Matovilo 06:50 Čita svoje privatne poruke.
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 16. 05. 2011. 10:56 » |
Idi gore
|
e jbg znam i ja da nije lijepa, al ipak......... tako nešto reći ženi, pa makar ga ta žena i provocirala. mogao joj je spustiti na neki drugi način, vezano za njen rad i sl
|
|
|
|
|
tazabosna
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 16. 05. 2011. 11:10 » |
Idi gore
|
Svakom prema zasluzi... Tako da potpuno podržavam ovakve i slične nastupe Dodika prema FTV-u. Zaslužili su oni i mnogo gore...
PA ti si stvarno ZAlutao, ma vodi bre kuci sve te frkere,ali milu na celo.
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 16. 05. 2011. 11:13 » |
Idi gore
|
Pa nije Mile kriv ako ona dosad nije napravila niti jednu plastičnu operaciju,i ostala ružna.
Pa nije ni mićko baš neki ljepotan  i on izgleda kao da ga je kobila u trku izbacila 
|
|
|
|
|
|