|
free2020
|
 |
« poslato: 22. 05. 2011. 07:30 » |
Idi gore
|
Ovom prilikom želim da se zahvalim svim forumašima koji su mi dali podršku putem privatnih poruka, kao i urednicima koji su javno iznijeli svoj stav povodom novonastale situacije. Ujedno želim i da se izvinem svima onima kojima nisam mogao objasniti šta se dešava jer sam bio uskraćen za bilo kakvu informaciju. P.S. Ne mogu oni voljeti ovaj forum više od mene! free2020
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 22. 05. 2011. 07:42 » |
Idi gore
|
Ovom prilikom želim da se zahvalim svim forumašima koji su mi dali podršku putem privatnih poruka, kao i urednicima koji su javno iznijeli svoj stav povodom novonastale situacije. Ujedno želim i da se izvinem svima onima kojima nisam mogao objasniti šta se dešava jer sam bio uskraćen za bilo kakvu informaciju. P.S. Ne mogu oni voljeti ovaj forum više od mene! free2020 Ćeraćemo se još 5/5Super da ostajes ovdje...steta bi bilo da mnogi ostanu uskraceni za tvoje lijepe postove. Svako dobro ti zelim ! 
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 22. 05. 2011. 07:48 » |
Idi gore
|
Pa i bilo je dosta tvog  Postaviš pitanje pa kad dobiješ odgovor ti ga izbrišeš i daš ban
|
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 22. 05. 2011. 09:55 » |
Idi gore
|
Ovom prilikom želim da se zahvalim svim forumašima koji su mi dali podršku putem privatnih poruka, kao i urednicima koji su javno iznijeli svoj stav povodom novonastale situacije. Ujedno želim i da se izvinem svima onima kojima nisam mogao objasniti šta se dešava jer sam bio uskraćen za bilo kakvu informaciju. P.S. Ne mogu oni voljeti ovaj forum više od mene! free2020 Ćeraćemo se još 5/5Pozdrav free2020 i super što ostaješ na forumu  Nema predaje i borba za istinu na diskusijama se nastavlja !
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 05. 06. 2011. 07:51 » |
Idi gore
|
Ovom prilikom želim da se zahvalim svim forumašima koji su mi dali podršku putem privatnih poruka, kao i urednicima koji su javno iznijeli svoj stav povodom novonastale situacije. Ujedno želim i da se izvinem svima onima kojima nisam mogao objasniti šta se dešava jer sam bio uskraćen za bilo kakvu informaciju. P.S. Ne mogu oni voljeti ovaj forum više od mene!free2020 Ćeraćemo se još 5/5A ko je rekao da-vole.Kad je Darth govorio...sad je kasno,nista,javi se na pp bilo kad za bilo sta,razumes sta hocu da kazem.
|
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 05. 06. 2011. 07:53 » |
Idi gore
|
A ko je rekao da-vole.Kad je Darth govorio...sad je kasno,nista,javi se na pp bilo kad za bilo sta,razumes sta hocu da kazem.
Tako je Darth, ovaj forum je ugrozeno srce srbstva koje mora da se odbrani! 
|
strelok 06:48 Šalje privatnu poruku. Matovilo 06:50 Čita svoje privatne poruke.
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 06. 06. 2011. 05:48 » |
Idi gore
|
To nindža :Tako je Darth, ovaj forum je ugrozeno srce srbstva koje mora da se odbrani!  E moj đuđi, srpstvo nije na forumu nego u srcu ! Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 06. 06. 2011. 10:48 » |
Idi gore
|
To nindža :E moj đuđi, srpstvo nije na forumu nego u srcu ! Il si, znaš već šta ! Objasni to Darthu & Co. 
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 07. 06. 2011. 12:48 » |
Idi gore
|
Objasni to Darthu & Co Tako je Darth, ovaj forum je ugrozeno srce srbstva koje mora da se odbrani! Mani se Dartha,macak,poslednje upozorenje da nebi bilo smrc smrc Luka dzenosajd sejv as plizzz... Vrlo dobro ti znas o cemu se ovde radi a znam i ja tako da nemoj da sad o tome javno raspravljamo..Ili ti mislis da bi trebalo.
|
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 07. 06. 2011. 12:53 » |
Idi gore
|
Mani se Dartha,macak,poslednje upozorenje da nebi bilo smrc smrc Luka dzenosajd sejv as plizzz... Vrlo dobro ti znas o cemu se ovde radi a znam i ja tako da nemoj da sad o tome javno raspravljamo..Ili ti mislis da bi trebalo.<Quoted Image Removed>
Ako mislis na smrc, smrc, antisrbska zavera na forumu, to vec smara, a ako imas nesto novo, prihvatam izazov!
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 07. 06. 2011. 01:01 » |
Idi gore
|
Ako mislis na smrc, smrc, antisrbska zavera na forumu, to vec smara, a ako imas nesto novo, prihvatam izazov! Smara te zavera protiv Srba na ovom forumu?Vidis mene ne smara uostalom ta tema ce biti od sad pa dok se ne dese promene tema broj jedan koliko god to smaralo tebe i ostale filtere.
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 07. 06. 2011. 01:02 » |
Idi gore
|
Smara te zavera protiv Srba na ovom forumu?Vidis mene ne smara uostalom ta tema ce biti od sad pa dok se ne dese promene tema broj jedan koliko god to smaralo tebe i ostale filtere.
I ne brini,posle mene ce neko to nastaviti i posle tog nekog neko drugi...
|
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 07. 06. 2011. 01:05 » |
Idi gore
|
Smara te zavera protiv Srba na ovom forumu?Vidis mene ne smara uostalom ta tema ce biti od sad pa dok se ne dese promene tema broj jedan koliko god to smaralo tebe i ostale filtere.
Uh, sta bih ja dao da se zavere protiv Srba kuju na forumima...  A sto se tice promena, mozes uvek da se zalis vodovodu. 
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 07. 06. 2011. 01:07 » |
Idi gore
|
Uh, sta bih ja dao da se zavere protiv Srba kuju na forumima...  A za promene mozes uvek da se zalis vodovodu.  Ja nisam ni rekao da se zavera kuje na forumu.Poslednje upozorenje.Bice ti zao.
|
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 07. 06. 2011. 01:13 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|