|
vuvuzela
|
 |
« poslato: 24. 05. 2011. 10:58 » |
Idi gore
|
šta koristite od ovo dvoje i šta vam je bolje
imate li puno kontakata
ja koristim msn za tipkanje (38 kontakata) jer mi je nekako ljepše i preglednije od skajpa, a preko skajpa pričam
imam i jedan "problem" na msn, nije ništa ozbiljno, al me nervira
prijavim se na msn kao available odem u inbox da pročitam mailove, izloguje me s msn-a kad uđem na msn kao offline, odem na inbox status se promijeni u available kad mi se neko javi na msn dok sam u inboxu iskoči mi prozorčić u inboxu, plus onaj normalni prozor što se svakako otvori pa kad zatvorim taj prozorčić (to je slično chatu na facebooku) zatvori mi se i normalni prozor
može li se ovo riješiti
|
Dođoh, vidjeh, preblijedih!
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 25. 05. 2011. 12:00 » |
Idi gore
|
imate li puno kontakata
ja koristim msn za tipkanje (38 kontakata) jer mi je nekako ljepše i preglednije od skajpa, a preko skajpa pričam
prijavim se na msn kao available odem u inbox da pročitam mailove, izloguje me s msn-a kad uđem na msn kao offline, odem na inbox status se promijeni u available kad mi se neko javi na msn dok sam u inboxu iskoči mi prozorčić u inboxu, plus onaj normalni prozor što se svakako otvori pa kad zatvorim taj prozorčić (to je slično chatu na facebooku) zatvori mi se i normalni prozor
može li se ovo riješiti
A,nista posalji mi svoj MSN ,pa da vidimo o cemu je rijec 
|
|
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 25. 05. 2011. 12:02 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
Luka
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 25. 05. 2011. 12:42 » |
Idi gore
|
Ne koristim msn.
Moras u "inbox" da podesis parametre pa se nece to desavati. Hotmail ili Live su povezani sa MSN, kao i Yahoo mail i Mesinger.
I tamo moras da podesis svoj status.
|
Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN. Sve vijesti na jednom mjestu
|
|
|
|
bezimeni12
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 31. 05. 2011. 02:32 » |
Idi gore
|
imate li puno kontakata
može li se ovo riješiti
Za promjene statusa moras otici na www.hotmail.com i odatle se ulogovati na svoj account.(ne preko messengera, njega ostavi signed-out). Tamo namjesti account kako zelis (npr.offline). Onda se izloguj i ponovo se uloguj preko messengera.Opet namjesti kako zelis. Vise ti se ne bi trebalo mijenjati u available samo od sebe. Problem nastaje u neuskladjenosti parametara u account settingu kad hotmail posjetis preko web adrese i kad account (inbox) posjetis preko messengera.
|
|
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 31. 05. 2011. 02:41 » |
Idi gore
|
Za promjene statusa moras otici na www.hotmail.com i odatle se ulogovati na svoj account.(ne preko messengera, njega ostavi signed-out). Tamo namjesti account kako zelis (npr.offline). Onda se izloguj i ponovo se uloguj preko messengera.Opet namjesti kako zelis. Vise ti se ne bi trebalo mijenjati u available samo od sebe. Problem nastaje u neuskladjenosti parametara u account settingu kad hotmail posjetis preko web adrese i kad account (inbox) posjetis preko messengera.  šta ćeš popit` ? ? ? ?
|
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 05. 08. 2011. 05:14 » |
Idi gore
|
ne mogu čitav dan da se prijavim na msn. šta bi to moglo biti? mogu preko msn.com ući u inbox
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 05. 08. 2011. 05:23 vuvuzela »
|
|
|
|
|
|
bezimeni12
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 05. 08. 2011. 07:36 » |
Idi gore
|
Premalo informacija! Da li ti javlja pogresan password/id ili login traje beskonacno ili dobijas neku gresku sa brojem? Jesi li probala ugasiti pa opet upaliti kompjuter? ...
|
|
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 05. 08. 2011. 07:48 » |
Idi gore
|
ne odjednom mi izbaci ovo. znači čim kliknem na priijavi  probat ću restartati komp
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 05. 08. 2011. 07:54 » |
Idi gore
|
ne odjednom mi izbaci ovo. znači čim kliknem na priijavi
<Quoted Image Removed>
probat ću restartati komp
Jesi li instalirala noviju verziju? Ako jesi, instalacija nije prosla korrekt, treba ponovo. 
|
strelok 06:48 Šalje privatnu poruku. Matovilo 06:50 Čita svoje privatne poruke.
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 05. 08. 2011. 08:10 » |
Idi gore
|
pa ja mislim da mi je ovo zadnja verzija. nisam ništa dirala ima mjesec dana. hajde idem kod rodice na fuka pa ću ugasiti komp da vidim hoće li poslije biti ok. (da nije zbog one slike tj nečijeg nicka obi  )
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 05. 08. 2011. 08:14 » |
Idi gore
|
pa ja mislim da mi je ovo zadnja verzija. nisam ništa dirala ima mjesec dana. hajde idem kod rodice na fuka pa ću ugasiti komp da vidim hoće li poslije biti ok. (da nije zbog one slike tj nečijeg nicka obi  ) Naravno da nije, od toga samo moze da ti proradi, SOvilju.  
|
|
|
|
|
bezimeni12
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 05. 08. 2011. 09:30 » |
Idi gore
|
ne odjednom mi izbaci ovo. znači čim kliknem na priijavi
<Quoted Image Removed>
probat ću restartati komp
Probaj prvo system restore: Start -All Programs- Accessories- System Tools-System Restore Izaberi:Restore my computer to an earlier time Izaberi datum prije nego sto si imala problem, Klikni next, kompjuter ce se restartovati Ako to ne pomogne javi za slijedece opcije!
|
|
|
|
|
|
vuvuzela
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 06. 08. 2011. 12:57 » |
Idi gore
|
napravih problem bezveze. kad sam ga upalila večeras ulogovala sam se bez problema 
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 06. 08. 2011. 12:58 » |
Idi gore
|
napravih problem bezveze. kad sam ga upalila večeras ulogovala sam se bez problema  To je zbog slike. 
|
|
|
|
|