Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 01:51 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Internet-ZA ili PROTIV  (Pročitano 270 puta)
vuvuzela
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« poslato: 25. 05. 2011. 12:22 »
Podeli temuIdi gore

ima li internet više pozitivnih ili negativnih strana?
koje su za vas pozitivne, a koje negativne stvari?
koliko vremena dnevno provedete na internetu?

iskreno recite viđate li sada manje prijatelje nego prije dok niste imali kompjuter

internet stvarno može biti ovisnost. gledala sam jednom emisiju...bože gdje ono....ne znam... uglavnom u našem regionu ima komuna za internet ovisnike koja radi po principu komune za ovisnike o drogi.

ali opet, nekad zaista pretjeruju....koliko na TV-u stalno bruje o negativnim stranama interneta. tačno me stid kad tata sve to gleda jer će čovjek pomisliti ko zna šta ja i brat radimo po netu, šta gledamo, ko nas može prevariti i sl  Grin

edit:
šta mislite da je takav zakon da se na forumima svi moraju registrovati pod punim imenom i prezimenom, a kao dokaz da su to oni pri registraciji moraju priložiti skeniranu ličnu kartu  Joj

kako bi se onda ponašali i bi li bili malo drugačiji. ako ništa, manje provokativni.
« Poslednja izmena: 25. 05. 2011. 12:34 vuvuzela »

Dođoh, vidjeh, preblijedih!
Manitu_
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #1 poslato: 25. 05. 2011. 12:28 »
Podeli temuIdi gore

Ja sam da se ukine internet,jer razgovaram sa nepoznatim ljudima Smiley Mislim  kad bi net nestao,da bi masa presla da drugi hobi ,a to su golubovi pismonose,pa bi se tako pisali Smiley
lolipop
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #2 poslato: 25. 05. 2011. 12:47 »
Podeli temuIdi gore

ima li internet više pozitivnih ili negativnih strana?
koje su za vas pozitivne, a koje negativne stvari?
koliko vremena dnevno provedete na internetu?

iskreno recite viđate li sada manje prijatelje nego prije dok niste imali kompjuter

internet stvarno može biti ovisnost. gledala sam jednom emisiju...bože gdje ono....ne znam... uglavnom u našem regionu ima komuna za internet ovisnike koja radi po principu komune za ovisnike o drogi.

ali opet, nekad zaista pretjeruju....koliko na TV-u stalno bruje o negativnim stranama interneta. tačno me stid kad tata sve to gleda jer će čovjek pomisliti ko zna šta ja i brat radimo po netu, šta gledamo, ko nas može prevariti i sl  Grin

edit:
šta mislite da je takav zakon da se na forumima svi moraju registrovati pod punim imenom i prezimenom, a kao dokaz da su to oni pri registraciji moraju priložiti skeniranu ličnu kartu  Joj

kako bi se onda ponašali i bi li bili malo drugačiji. ako ništa, manje provokativni.

Ovisnik ?!
Mozda samo o forumu. Kad forum ne radi onda "prelistam "novine i gotovo.
Znam se kontrolisati, uglavnom sam na netu kad nemam sta "pametnije " da radim, na MSN sam -nikada, fb profil sam odavno ugasila, to mi je toliko islo na ganglije sa preseravanjem ..." jao cakana...kako ti je lijepa kuca, okucnica, kucni ljubimac itd..." Zivot nije sav u superlativu .
Prijatelje vidjam kad se dogovorimo, obicno je to zajednicki izlazak, volim svoju intimu vise od svega , nego da mi se neko nasandaljuje non-stop po stanu...ako mi je dosadno...surfacu, mada bi se rado mijenjala s nekim ko ubija dosadu u nekoj shoping turi ili mjestu s toplom klimom...za ovo moje bezbrizno surfanje.
vuvuzela
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #3 poslato: 25. 05. 2011. 12:57 »
Podeli temuIdi gore

fb profil sam odavno ugasila, to mi je toliko islo na ganglije sa preseravanjem ..." jao cakana...kako ti je lijepa kuca, okucnica, kucni ljubimac itd..."

baš iz tog razloga nemam profil na fb

kad vidim kako cure i žene jedna drugoj dijele komplimente koji obavezno počinju sa "draga", a u stvarnosti se ne podnose, zlo mi dođe. a tek rodbina koja kopa po slikama i porukama.........ako te interesujem brate dođi na kafu. možda bude i koji keks......

vezano za net, uopšte, zalomi se nekad period kad sam često na njemu (kad nemam nekih bitnijih obaveza), a nekad mi zaista dosadi, ali ono....toliko da bih najrađe bacila komp.

Dođoh, vidjeh, preblijedih!
Luka
Administrator
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #4 poslato: 25. 05. 2011. 01:15 »
Podeli temuIdi gore

Meni je Internet posao...

Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN.
Sve vijesti na jednom mjestu
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.70 Opera 9.70

« Odgovor #5 poslato: 25. 05. 2011. 02:40 »
Podeli temuIdi gore

Meni je Internet posao...

Dobro, ti onda imas opravdanje... Grin

"
Alex
Urednik
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.17 Firefox 3.6.17

« Odgovor #6 poslato: 25. 05. 2011. 03:22 »
Podeli temuIdi gore

To bi bio pravi košmar za čovečanstvo, ugušila bi se svaka sloboda komuniciranja i informisanja.
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 24. 05. 2012. 07:53