ima li internet više pozitivnih ili negativnih strana?
koje su za vas pozitivne, a koje negativne stvari?
koliko vremena dnevno provedete na internetu?
iskreno recite viđate li sada manje prijatelje nego prije dok niste imali kompjuter
internet stvarno može biti ovisnost. gledala sam jednom emisiju...bože gdje ono....ne znam... uglavnom u našem regionu ima komuna za internet ovisnike koja radi po principu komune za ovisnike o drogi.
ali opet, nekad zaista pretjeruju....koliko na TV-u stalno bruje o negativnim stranama interneta. tačno me stid kad tata sve to gleda jer će čovjek pomisliti ko zna šta ja i brat radimo po netu, šta gledamo, ko nas može prevariti i sl

edit:
šta mislite da je takav zakon da se na forumima svi moraju registrovati pod punim imenom i prezimenom, a kao dokaz da su to oni pri registraciji moraju priložiti skeniranu ličnu kartu

kako bi se onda ponašali i bi li bili malo drugačiji. ako ništa, manje provokativni.
Ovisnik ?!
Mozda samo o forumu. Kad forum ne radi onda "prelistam "novine i gotovo.
Znam se kontrolisati, uglavnom sam na netu kad nemam sta "pametnije " da radim, na MSN sam -nikada, fb profil sam odavno ugasila, to mi je toliko islo na ganglije sa preseravanjem ..." jao cakana...kako ti je lijepa kuca, okucnica, kucni ljubimac itd..." Zivot nije sav u superlativu .
Prijatelje vidjam kad se dogovorimo, obicno je to zajednicki izlazak, volim svoju intimu vise od svega , nego da mi se neko nasandaljuje non-stop po stanu...ako mi je dosadno...surfacu, mada bi se rado mijenjala s nekim ko ubija dosadu u nekoj shoping turi ili mjestu s toplom klimom...za ovo moje bezbrizno surfanje.