|
Tommy Gavin
|
 |
« poslato: 30. 05. 2011. 09:13 » |
Idi gore
|
kada sam pročitao naslov, pomislio sam da su studenti pokrenuli firmu u kojoj će se proizvoditi dijelovi za liftove ili za montažu istih. međutim ono što sam dalje pročitao dovodi do zaključka da nama fakulteti uopšte nisu potrebni. ovakvu ideju može smisliti svako, a uz to je i besmislena. ovaj čičica kaže da je to super i da sada može nešto drugo pročitati osim dosadne informacije o liftu. evo daću im ja besplatnu ideju. s obzirom da se u liftu zadržavamo samo onoliko koliko je to potrebno, u toaletu se zadržavamo daleko više. predlažem ovima što se bave reklamama za život (blago nama) da ih instaliraju u toalete širom raznih trgovačkih i (ako ih ima) industrijskih postrojenja, kafića, i sl. i imaće mnogo više čitača istih. bar kad odeš u toalet, tamo se malo duže zadržiš - zavisno od potrebe, pa s obzirom da je nečim potrebno skratiti to vrijeme, najbolje je da čitamo reklame ili informacije o dešavanjima u gradu savjet je besplatan i nema autorskih prava.... ako se obogate jednom, mogu samo napisati hvala na ovom forumu....
|