...па они и воле кад нико не вјерује у то, могу несметано радити свој посао...и змије пужу по земљи и удишу прашину тражећи штакоре...па ти контај шта сам ти хтио рећи Србине...толико о небу...хехе...а што се овог горе наведеног тиче то нису моје ријечи, већ само интерпретација у контексту онога што је већ речено и записано, тако да те "пророчке" заслуге ни у ком случају не припадају мени...не бих се ни љутио да јесам, ал нажалост нисам... а што се тиче корупције, криминала, разврата и свега осталог у коријену свега тога је одступање првенствено од Бога, па морала, па етике па чега год још хоћеш... и ту је коријен биједе и јадости нашег народа и отуд казна...тражи узроке не бауљај по посљедицама...
da mi je znati koji je to zlatni period kad su se vlastodršci držali božjih načela, bar onih koji su zapisanih u svetim knjigama poput: ne ubij, ne kradi, ne čini drugom....
uzroci: manipulacija moćnika vjerskim osjećanjima bogobojažljivih i kratkovidost ovih drugih da se suprotstave manipulacijama!