|
Sunny day
|
 |
« poslato: 02. 06. 2011. 03:02 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 02. 06. 2011. 03:06 » |
Idi gore
|
Kako sad ovo. Pa za r nisu naoruzane ustase i mudzahedini napali nenaoruzani srpski narod. ovo je sigurno jos jedna laz koja ima za cilj da Srbe satanizuje
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 02. 06. 2011. 03:56 » |
Idi gore
|
Kako sad ovo. Pa za r nisu naoruzane ustase i mudzahedini napali nenaoruzani srpski narod. ovo je sigurno jos jedna laz koja ima za cilj da Srbe satanizuje
placao je on i u nafti....cisterna srbima,cistrena hrvatima HVO-a...INA  svakodnevno su pored mene prolazile....mi njima municiju za pjesadijsko naoruzanje a oni nama za topove(imali su municiju ali nisu imali topove...mi imali topove ali nismo municiju)...u obadva slucaja municije ,ista je zavrsila na bosnjackoj teritoriji
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 02. 06. 2011. 03:57 » |
Idi gore
|
placao je on i u nafti....cisterna srbima,cistrena hrvatima HVO-a...INA  svakodnevno su pored mene prolazile....mi njima municiju za pjesadijsko naoruzanje a oni nama za topove(imali su municiju ali nisu imali topove...mi imali topove ali nismo municiju)...u obadva slucaja municije ,ista je zavrsila na bosnjackoj teritoriji Sto su onda Hrvati placali Srbima?
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 02. 06. 2011. 04:16 » |
Idi gore
|
Sto su onda Hrvati placali Srbima?
putarina se placa svagde u svijetu... 
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 02. 06. 2011. 08:06 » |
Idi gore
|
još jedna od potvrda da se rat nije vodio zbog teritorije, nacije, vjere,... već zbog interesa onih koji danas je*u nas ostale u zdrav razum. "kontroverzne biznismene", "uspješne poslovne ljude", "lidere", "vjesnike svijetle budućnosti",..... sve one koji danas "imaju", za razliku od onih koji nemaju i nekoliko nas nezavisnih srećnika koji rade za "preduzeća" koje su zapadne "firme" postavile!
|
!
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 03. 06. 2011. 08:02 » |
Idi gore
|
To nindža :još jedna od potvrda da se rat nije vodio zbog teritorije, nacije, vjere,... već zbog interesa onih koji danas je*u nas ostale u zdrav razum. "kontroverzne biznismene", "uspješne poslovne ljude", "lidere", "vjesnike svijetle budućnosti",..... sve one koji danas "imaju", za razliku od onih koji nemaju i nekoliko nas nezavisnih srećnika koji rade za "preduzeća" koje su zapadne "firme" postavile!
Ne lupaj ko prozor na vetru. Da li je trebala VRS pustiti da muslimani u žepču , varešu i drugim mestima dopuste da muslimani završe sa hrvatima pa da se onda preorjentišu na srbe. Da ne gledamo humanitarni dio. Uvek se nađu neki pametolozi. Hrvati su dali i položaje na nekim terenima. Samo na području žepša i zenice koliko je stradalo muslimana i hrvata u međusobnom sukobu. Jel trebalo srbi da ginu i tu, ili je bolje što su hrvati u žešču branili svoje kuće. Uvek neka priča krađa lopovluk, taktički pogledati jel to bilo u redu. Dalje muslimani su imali ogromnu pomoć nata a na tom prostoru i sfora. Malo razmisliti, sad što smo mi srbi bili humani i pomogli hrvatima iz Vareša, žepča i nekih drugih sredina ali postojao je i taktički momenat. Zasada toliko, Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 03. 06. 2011. 08:10 » |
Idi gore
|
To nindža :Ne lupaj ko prozor na vetru. Da li je trebala VRS pustiti da muslimani u žepču , varešu i drugim mestima dopuste da muslimani završe sa hrvatima pa da se onda preorjentišu na srbe. Da ne gledamo humanitarni dio. Uvek se nađu neki pametolozi. Hrvati su dali i položaje na nekim terenima. Samo na području žepša i zenice koliko je stradalo muslimana i hrvata u međusobnom sukobu. Jel trebalo srbi da ginu i tu, ili je bolje što su hrvati u žešču branili svoje kuće. Uvek neka priča krađa lopovluk, taktički pogledati jel to bilo u redu. Dalje muslimani su imali ogromnu pomoć nata a na tom prostoru i sfora.Malo razmisliti, sad što smo mi srbi bili humani i pomogli hrvatima iz Vareša, žepča i nekih drugih sredina ali postojao je i taktički momenat. Zasada toliko, Il si, znaš već šta ! Da je NATO i Sfor bio na muslimanskoj odnosno bosanskoj strani završilo bi se kao u Hrvatskoj ili Kosovu  kratko i jasno 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 03. 06. 2011. 08:33 » |
Idi gore
|
To nindža :Onda sam ja bio slep kad je muslimske snage podržavali bvp-i sfora a nato je bombardovao srbe, da spomenem aerodrom u tuzli gde je došla muslimanskim formacijama ogromna količina naoružanja. Pa onda operaciju padobran, i mnogo toga joč. I dan danas nato podržava muslimane kao i 1992. Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
|
Naopaki
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 03. 06. 2011. 09:04 » |
Idi gore
|
Bilo je Suncani te trgovine i u i oko Sarajeva i Gorazda.Na primjer sadasnji vlasnik hotela Saraj(odakle li mu Boze) je uveo 50 tona krompira sa Pala i preko noci ga rasprodo po cijeni od 20 maraka za kilogram.E to je ono sto se zna i za sta je sudski procesuiran i osudjen na 5 god.zatvora.Trebam li reci da ih nikad nije odlezo?Znaci to je ono sto se zna,a gdje je sto se ne zna?Takodje je i te kako bilo trgovine oruzjem sa pripadnicima JNA.Jbg-nekom rat,nekom brat.
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 03. 06. 2011. 08:03 » |
Idi gore
|
To nindža :Ne lupaj ko prozor na vetru.Da li je trebala VRS pustiti da muslimani u žepču , varešu i drugim mestima dopuste da muslimani završe sa hrvatima pa da se onda preorjentišu na srbe. Da ne gledamo humanitarni dio. Uvek se nađu neki pametolozi. Hrvati su dali i položaje na nekim terenima. Samo na području žepša i zenice koliko je stradalo muslimana i hrvata u međusobnom sukobu. Jel trebalo srbi da ginu i tu, ili je bolje što su hrvati u žešču branili svoje kuće. Uvek neka priča krađa lopovluk, taktički pogledati jel to bilo u redu. Dalje muslimani su imali ogromnu pomoć nata a na tom prostoru i sfora. Malo razmisliti, sad što smo mi srbi bili humani i pomogli hrvatima iz Vareša, žepča i nekih drugih sredina ali postojao je i taktički momenat. Zasada toliko, Il si, znaš već šta ! kada je tako i ja lupam, a zašto nam "braća" hrvati vratiše na kraju paljenjem mrkonjića i ostalih gradova? možeš li da prosvijetliš moje neznanje, veliki mudrače?
|
!
|
|
|
Bobovac
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 4.0.1
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 03. 06. 2011. 09:11 » |
Idi gore
|
Treba imati u vidu i da su velike količine ratnog materijala išle ne samo ka HVO-o već i prema muslimanskoj vojsci, npr oko Mostara ili Bihaća.
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 05. 06. 2011. 05:19 » |
Idi gore
|
To nindža :kada je tako i ja lupam, a zašto nam "braća" hrvati vratiše na kraju paljenjem mrkonjića i ostalih gradova? možeš li da prosvijetliš moje neznanje, veliki mudrače?
Nisu oni nama, barem meni braća. Slobodni mislioče, nije problem da te prosvetlim. Hrvati iz bih su imali veoma malo uticaja, a sam zaključi da li su hrvati iz bih zapalili mrkonjić i zapadno krajiške opštine. Dalje imaš stranu u sukobu, a to je bio Nato koji natera hrvate na vašingtonski sporazum. Pametnom je to dovoljno. Il si, znaš već šta
|
|
|
|
|
hajka
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 05. 06. 2011. 11:46 » |
Idi gore
|
kada je tako i ja lupam, a zašto nam "braća" hrvati vratiše na kraju paljenjem mrkonjića i ostalih gradova? možeš li da prosvijetliš moje neznanje, veliki mudrače?
[/color] Tommy Mrkonjic i ostali gradovi(zapadna teritorija), su ipak(mada to moze zvicati smjesno) su ipak podaleko od centralne Bosne, od jednog npr.Kiseljaka, i Fojnice. To podaleko se narocito ocituje u jednom gradjanskom ratu tipa BiH, ratu koji je sveopsti, a opet usko teritorijalan.? Vezano za temu: pripadnici pojedinih jedinica Vogosce i Ilijasa su ispomagali odbranu Kiseljaka, pa i Fojnice (HV)od Muslim/Bosnjaka.? Zasto, koji arnzmani, koji intresi,koja je to ":velika politika",  ? To sad, mozda nije ni vazno.! Ali da se zbilo jeste.!Svjedok sam toga,?
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 05. 06. 2011. 02:53 » |
Idi gore
|
To nindža :Nisu oni nama, barem meni braća. Slobodni mislioče, nije problem da te prosvetlim. Hrvati iz bih su imali veoma malo uticaja, a sam zaključi da li su hrvati iz bih zapalili mrkonjić i zapadno krajiške opštine. Dalje imaš stranu u sukobu, a to je bio Nato koji natera hrvate na vašingtonski sporazum. Pametnom je to dovoljno. Il si, znaš već šta i opet ti ništa ne kaza, iako puno reče! braća su bila pod navodnicima. valjda ti navodnici znače nešto, bar nekome! nato natjerao hrvate da kolju i pale po srpskim krajevima  nije mi jasno od kad gušter tjera zmiju da guta žabu! hrvati iz bih = hrvati iz hrvatske! nikakva razlika, samo pojedinačni interesi su malo dezavuisali stvarno stanje! vidimo to od svih referenduma - od `91. na ovamo!
|
!
|
|
|
|