|
Sunny day
|
 |
« poslato: 02. 06. 2011. 03:09 » |
Idi gore
|
pre ce biti stizu srpske dahije
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 02. 06. 2011. 03:10 » |
Idi gore
|
Ja sta bi od boljeg i prosperitetnijeg entiteta.
|
|
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 02. 06. 2011. 03:56 » |
Idi gore
|
i dalje je bolji....mnogo veci nameti su u federaciji pa samim tim i skuplje usluge ;energija,nafta,telekomunikacije....
Jos u to vjerujes. Ti bi umjesto Sunny trebao biti Funny
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 02. 06. 2011. 04:17 » |
Idi gore
|
Jos u to vjerujes. Ti bi umjesto Sunny trebao biti Funny
ja zivim 7 kilometara od federacije i poslujem sa federacijom...
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 02. 06. 2011. 04:18 » |
Idi gore
|
ja zivim 7 kilometara od federacije i poslujem sa federacijom...
pa sta
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 02. 06. 2011. 04:36 » |
Idi gore
|
pa sta
znam odlicno kakvi su nameti i standard u RS a kakvi u FBiH....
|
|
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 02. 06. 2011. 07:16 » |
Idi gore
|
Ovu pricu mozete djeci od 3 godine pricati kako je RS bolji dio BiH,al bi bilo i upitno bil i oni vjerovali u to.
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 02. 06. 2011. 07:45 » |
Idi gore
|
Ovu pricu mozete djeci od 3 godine pricati kako je RS bolji dio BiH,al bi bilo i upitno bil i oni vjerovali u to.
glupost je uopšte potencirati tu priču. od dva loša, ko je bolji!?! možda se budžetske stavke bolje popunjavaju u rs, ali na terenu je situacija veoma loša i kod "jednih" i kod "drugih". ne treba puno pametovati, svakom mogu preporučiti da obiđe kalinovik, šamac, olovo, kladanj,.... ima ih još ali ne treba dalje. pa će se vidjeti "bolji". Lanac je jak koliko i najslabija karika u lancu....
|
!
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 03. 06. 2011. 10:12 » |
Idi gore
|
glupost je uopšte potencirati tu priču. od dva loša, ko je bolji!?! možda se budžetske stavke bolje popunjavaju u rs, ali na terenu je situacija veoma loša i kod "jednih" i kod "drugih". ne treba puno pametovati, svakom mogu preporučiti da obiđe kalinovik, šamac, olovo, kladanj,.... ima ih još ali ne treba dalje. pa će se vidjeti "bolji". Lanac je jak koliko i najslabija karika u lancu....

|
|
|
|
|
|
Naopaki
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 03. 06. 2011. 10:21 » |
Idi gore
|
Posebno sam bio impresioniran kad sam dosao u Rudo. Za trenutak sam pomislio da sam u Svicarskoj. Ovo uopste nije za zajebanciju.Tamo stvarno ljudi,ja ne znam kako prezvljavaju.Kompletno Rudo je bilo naslonjeno na Priboj,FAP i Poliester.I da znas da tamo ima i dosta Bosnjaka,uglavnom povratnika iz inostranstva,i oni koliko toliko doprinose "boljem" zivotu.Jbt-popijemo dvije kafe,kaze konobar 80 feninga!?Ja mu dao dvije marke,pratio me sve do auta.Uopste ovo ne pisem zlurado,al se nadam da ce nesto od tih nameta,imati neke fajde stanovnistvo ovog podrucja.
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 03. 06. 2011. 10:32 » |
Idi gore
|
Ovo uopste nije za zajebanciju.Tamo stvarno ljudi,ja ne znam kako prezvljavaju.Kompletno Rudo je bilo naslonjeno na Priboj,FAP i Poliester.I da znas da tamo ima i dosta Bosnjaka,uglavnom povratnika iz inostranstva,i oni koliko toliko doprinose "boljem" zivotu.Jbt-popijemo dvije kafe,kaze konobar 80 feninga!?Ja mu dao dvije marke,pratio me sve do auta.Uopste ovo ne pisem zlurado,al se nadam da ce nesto od tih nameta,imati neke fajde stanovnistvo ovog podrucja.
Ni ja se ne zajebavam, ali ne mogu ni da slusam ublehe o prosperitetu u RS-u. Eno sinoc (navodno kako prenosi Index) Dodik prica da bi RS da nije u BiH za 5 godina usla u EU.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 03. 06. 2011. 10:37 » |
Idi gore
|
Ni ja se ne zajebavam, ali ne mogu ni da slusam ublehe o prosperitetu u RS-u. Eno sinoc (navodno kako prenosi Index) Dodik prica da bi RS da nije u BiH za 5 godina usla u EU.
FBiH na administraciju trosi 60% BDP a RS 35 %....
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 03. 06. 2011. 10:45 » |
Idi gore
|
FBiH na administraciju trosi 60% BDP a RS 35 %....
Opet ti Dodikove mantre. Pa lozi te covjece. Kako da kaze u RS-u da je prodao sve sto je mogao i da je sve na gluposti spiskao. Sad on raspravlja kako Federacija trosi pare. On je predsjednik RS-a (bio je premijer manjeg BiH entiteta) i on treba o tome da prica a ne da bulazni o federaciji.
|
|
|
|
|
|