|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 02. 06. 2011. 11:33 » |
Idi gore
|
Ја ти лијепо одговорио на оној теми и немам намјеру да се понављам... Досада бих коњу доказао неке ствари...
Necu vise na toj temi nista raspravljati, zelim se pridrzavati onoga sto kazem. Ali Dodik se pozivao na Tokacu i na IDC kada je govorio o broju zrtava, to znas i sam ali se foliras, ko veli: dje ja tebi nesto da priznam. Ali Free, vide drugi, i ne pisem ovo sve radi tebe jer znam da je voz davno proso.
|
Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
|
|
|
|
Naopaki
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 02. 06. 2011. 11:35 » |
Idi gore
|
Ја ти лијепо одговорио на оној теми и немам намјеру да се понављам... Досада бих коњу доказао неке ствари... halo,jel ti frustracija,zbog noge u guzicu,toliko udarila u glavu ili sta je? Gdje je free,sahranjeno 3000 poginulih boraca drinskog korpusa?(  (kako bi ti sad volio da mos ovo obrisati) Ako ne odgovoris na ovo pitanje,i pocnes opet trolovati,samo ces dokazati da urednicka pozicija nikad i nije bila za tebe.
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 02. 06. 2011. 11:35 » |
Idi gore
|
Ne to, vec naglasiti da je Free, a ponekad i Zalutalo prase, brisao iskljucivo postove ideoloskih neistomisljenika - i to cak u toku rasprava u kojima je i sam sudjelovao. Zamisli scenerij, ragovaras s njim, napises mu kilometarski post kao odgovor, a on ti ga izbrise pod nekim glupavim izgovorom. Desilo se vise puta.
Ovaj forum je najdemokratskiji na nasim prostorima, otkako je promijenjen rezim. Naravno, vecina forumasa su Srbi, pa se na prvi pogled moze steci dojam da se radi o srpskom forumu (preovladavaju, hajd nazovimo to tako: prosrpske teme), ali to sada vise nema veze s urednistvom jer niko ne brani Bosnjacima, Hrvatima i ostalima da se prikljuce, a moguce je kritikovati rad moderacije, urednistva, itd..Ima slabo gdje a ja sam pisao do sad na tri, cetiri foruma, jedan njemacki (i taj forum vode ljudi demokratskih nacela) ali ostali su nasi forumi.
Не износи неистине... Трајно си банован на свим форумима на којима си покушао просипати своју ”памет”...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 02. 06. 2011. 11:36 » |
Idi gore
|
Да, сада можеш до миле воље лагати, вријеђати, подметати, провоцирати, спамовати теме које ти се не свиђају, флејмовати, шлајмовати...
Не мораш се ни више клонирати у 02.30. часова послије поноћи да би испразнио цријева на овом форуму...
Ma o tebi je vec sve receno brate mili, uopste mi nije jasno kako imas obraza i dalje da prdis o provociranju i spamovanju. Sunny ti je reko: ad hominem, to je tvoj specijalitet. Ko veli, kad nemas argumenata onda vrijedjas i napadas sagovornike. If you cant attack the message, so attack the messenger.
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 02. 06. 2011. 11:38 » |
Idi gore
|
Ne to, vec naglasiti da je Free, a ponekad i Zalutalo prase, brisao iskljucivo postove ideoloskih neistomisljenika - i to cak u toku rasprava u kojima je i sam sudjelovao. Zamisli scenerij, ragovaras s njim, napises mu kilometarski post kao odgovor, a on ti ga izbrise pod nekim glupavim izgovorom. Desilo se vise puta.
Ovaj forum je najdemokratskiji na nasim prostorima, otkako je promijenjen rezim. Naravno, vecina forumasa su Srbi, pa se na prvi pogled moze steci dojam da se radi o srpskom forumu (preovladavaju, hajd nazovimo to tako: prosrpske teme), ali to sada vise nema veze s urednistvom jer niko ne brani Bosnjacima, Hrvatima i ostalima da se prikljuce, a moguce je kritikovati rad moderacije, urednistva, itd..Ima slabo gdje a ja sam pisao do sad na tri, cetiri foruma, jedan njemacki (i taj forum vode ljudi demokratskih nacela) ali ostali su nasi forumi.
Ja nikada nisam primjetio da su free2020 i zalutali nekog obrisali bez razloga ! Uglavnom one koje su brisali su bili grgo,remake,tazabosna,naopaki i njih i treba brisat,jer pojma nemaju o onom o čemu pišu.Od kako je tim trolerima dozvoljeno da se ovde iživljavaju,ovo liči na sve drugo osim na ozbiljan forum ! Sve i jednu temu trolaju i počnu pisat o nečem sasvim desetom,a uz to konstantno podjebavaju na tipičan seljački način.Niko nije branio ni prije muslimanima i hrvatima da otvaraju teme,nije istina ! I prije su hrvati i muslimani ovde smjeli slobodno da pišu.Rad moderacije nije moguće ni sad kritikovat,ne izmišljaj,probaj komentarisat moderaciju pa ćeš vidjet jel moguće il nije.
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 02. 06. 2011. 11:39 » |
Idi gore
|
Не износи неистине...
Трајно си банован на свим форумима на којима си покушао просипати своју ”памет”...
Naravno, jer uvijek idem protiv vladajuce struje. Ovdje toga, nakon sto si ti dobio nogu u guzicu, vise nema. Islambosna forum, trajni ban, Forum srpskih nacionalista, trajni ban, ali na forumu B92 jos uvijek pisem, samo radje sam ovdje, tamo mi zna biti dosadno a ni onaj layout im nije bog zna - zabole me oci. I ovdje, ako dodje do promjene nagore, mene sigurno nece dugo biti. Zna i Djudji da sam se vec bio oprostio od ovog foruma dok nisam saznao da su tebe sutirali.
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 02. 06. 2011. 11:41 » |
Idi gore
|
Ah da, i na Sax-u sam dobio trajni, u jednoj raspravi s islamistima, tj. ljudima koji te namjerno navlace da u nekoj zescoj raspravi napises nesto, pa makar se radilo i o shali, sto bi se moglo protumaciti kao vrijedjanje religije, i onda ti oni (forumasi, ne moderatori) vec najave trajni ban. Ti se smijes, mislis ne moze to, koji je on faktor, kad sat poslije trajni. Sax-ovska demokratija.
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 02. 06. 2011. 11:44 » |
Idi gore
|
Necu vise na toj temi nista raspravljati, zelim se pridrzavati onoga sto kazem. Ali Dodik se pozivao na Tokacu i na IDC kada je govorio o broju zrtava, to znas i sam ali se foliras, ko veli: dje ja tebi nesto da priznam. Ali Free, vide drugi, i ne pisem ovo sve radi tebe jer znam da je voz davno proso.
Аха, полако надолазиш... Веома добро знаш да сам у праву, али си довољно тврдоглав да и даље тјераш по свом. Овај пут си мало ближи истини. Тачно је да се Додик у интервјуу осврнуо на институт у Сахрајеву и Бошњака на челу тог института и изнио нетачне глобалне податке, Међутим, то није ОНО што си ти тврдио - да Додик признаје токачине спискове погинулих, односно прецизне податке ИДЦ-а.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 02. 06. 2011. 11:45 » |
Idi gore
|
Ja nikada nisam primjetio da su free2020 i zalutali nekog obrisali bez razloga ! Uglavnom one koje su brisali su bili grgo,remake,tazabosna,naopaki i njih i treba brisat,jer pojma nemaju o onom o čemu pišu.Od kako je tim trolerima dozvoljeno da se ovde iživljavaju,ovo liči na sve drugo osim na ozbiljan forum ! Sve i jednu temu trolaju i počnu pisat o nečem sasvim desetom,a uz to konstantno podjebavaju na tipičan seljački način.Niko nije branio ni prije muslimanima i hrvatima da otvaraju teme,nije istina ! I prije su hrvati i muslimani ovde smjeli slobodno da pišu.Rad moderacije nije moguće ni sad kritikovat,ne izmišljaj,probaj komentarisat moderaciju pa ćeš vidjet jel moguće il nije.
Ma na historiji mi je obrisao zadnji put dva posta, pitaj moderatore ako ne vjerujes, i to na mojoj temi, koji su se apsolutno ticali tematike, citirao izvore, i to, bez ikakvog vrijedjanja, i to cisto iz osvete. Evo na ovoj temi, odes na zadnje dvije stranice: http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,5668.0.htmlPS Da li si slucajno primjetio da su ovi forumasi gore sto ih navede, kao negativne primjere, svedo jednog Bosnjaci?
|
|
|
|
|
Naopaki
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 02. 06. 2011. 11:45 » |
Idi gore
|
Gdje je free,sahranjeno 3000 poginulih boraca drinskog korpusa?( (kako bi ti sad volio da mos ovo obrisati) Ako ne odgovoris na ovo pitanje,i pocnes opet trolovati,samo ces dokazati da urednicka pozicija nikad i nije bila za tebe.
|
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 02. 06. 2011. 11:47 » |
Idi gore
|
Аха, полако надолазиш... Веома добро знаш да сам у праву, али си довољно тврдоглав да и даље тјераш по свом.
Овај пут си мало ближи истини.
Тачно је да се Додик у интервјуу осврнуо на институт у Сахрајеву и Бошњака на челу тог института и изнио нетачне глобалне податке, Међутим, то није ОНО што си ти тврдио - да Додик признаје токачине спискове погинулих, односно прецизне податке ИДЦ-а.
Kad kaze da je poginulo 60 000 Bosnjaka i 30 000 Srba (otprilike), na cije se podatke onda poziva? Sta mislis guslaru moj najdrazi?  I neodgovori ti Naopakom, gdje su pokopani poginuli vojnici onog korpusa Drinskog?
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 03. 06. 2011. 12:04 » |
Idi gore
|
PS Da li si slucajno primjetio da su ovi forumasi gore sto ih navede, kao negativne primjere, svedo jednog Bosnjaci?
Da primjetio sam da su svi navedeni muslimani,al to nema veze šta su,to su najveći troleri tema na ovom forumu ! Briso je free2020 i postove od darth vadera,balkan boya i ostalih forumaša (Srba) kad su trolovali,nije briso samo muslimane to nije istina. Kad si ti vidio da je jedan grgo,remake,naopaki otvorili bilo koju temu recimo sa tematikom zločini što su ih počinili Srbi nad muslimanima ? Ja nikad.Al puna su im usta ljubavi prema bosni.Čim neko od Srba otvori neku temu oni se prvi javljaju da napišu kako to nije istina,ulijeću ko Indijanci na temu sa seljačkim forama i fazonima,troluju,vrijeđaju.Što kad tako vole bosnu ne otvore neku temu o njoj,nije im zabranjeno ?! Ne,njima je lakše podjebavat srpske forumaše,i sa njima se nadmudrivat i trolovat. Ja sam im više puta napiso,de otvorite temu da vidimo i gdje su Srbi počinili zločine nad muslimanima,niti jedan od njih nije otvorio takvu temu dosad.I onda im je free2020,Janko,Pero i Marko kriv kad ih se obriše,i kad troluju !
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 03. 06. 2011. 12:05 » |
Idi gore
|
Ma na historiji mi je obrisao zadnji put dva posta, pitaj moderatore ako ne vjerujes, i to na mojoj temi, koji su se apsolutno ticali tematike, citirao izvore, i to, bez ikakvog vrijedjanja, i to cisto iz osvete. Evo na ovoj temi, odes na zadnje dvije stranice: http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,5668.0.htmlPS Da li si slucajno primjetio da su ovi forumasi gore sto ih navede, kao negativne primjere, svedo jednog Bosnjaci? Подерао сам тастатуру објашњавајући Блооду правила форума и неколико пута се са њим закачио управо око постављања линкова ка другим форумима и постављања цитата без линкова ка извору информације. И шта је ”паметњаковић” урадио приликом постављања прва два поста повратком на овај форум послије скидања трајних банова? Управо је урадио ТО што сам ја схватио као намјерну и очигледну провокацију! Јер то је његов ”стил”. И онда је услиједила реакција: This message has been deleted by free2020 as spam! Blood_For_Blood's post count has been reduced by 1. Moderator Comment This message has been deleted by free2020 as spam! Blood_For_Blood's post count has been reduced by 1. Zalutalo_prase Citat: Blood_For_Blood 13. 05. 2011. 09:14 Blood for blood... 7 dana. Zdravooo. ”Тако то бива када се превише снива, а стварно се мало зна...”
|
|
|
|
|
remake
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 03. 06. 2011. 12:58 » |
Idi gore
|
Da primjetio sam da su svi navedeni muslimani,al to nema veze šta su,to su najveći troleri tema na ovom forumu ! Briso je free2020 i postove od darth vadera,balkan boya i ostalih forumaša (Srba) kad su trolovali,nije briso samo muslimane to nije istina. Kad si ti vidio da je jedan grgo,remake,naopaki otvorili bilo koju temu recimo sa tematikom zločini što su ih počinili Srbi nad muslimanima ? Ja nikad.Al puna su im usta ljubavi prema bosni.Čim neko od Srba otvori neku temu oni se prvi javljaju da napišu kako to nije istina,ulijeću ko Indijanci na temu sa seljačkim forama i fazonima,troluju,vrijeđaju.Što kad tako vole bosnu ne otvore neku temu o njoj,nije im zabranjeno ?! Ne,njima je lakše podjebavat srpske forumaše,i sa njima se nadmudrivat i trolovat. Ja sam im više puta napiso,de otvorite temu da vidimo i gdje su Srbi počinili zločine nad muslimanima,niti jedan od njih nije otvorio takvu temu dosad.I onda im je free2020,Janko,Pero i Marko kriv kad ih se obriše,i kad troluju !
sta reci: pa glupostima koje ti pises nigdje kraja,sta smo to mi mogli prije, pisati istinu i biti banovan, znaci ostalo nam je trolovanje i satra, sto je prilicno prolazilo. licno ti si cmizdrio po ovom forumu kako su vas hrvati protjerali iz republike srpske krajine, a zaboravio si napisati da je vojska i policija rsk prije tog protjerali ili pobila sve hrvate (to prije nisam sio napisata) sad kad je ovo postao naj forum to ti smeta ,jer i ja mogu reci da su se tamo negdje srbi pobili sami,ili traziti link free-u za 3000 masakriranih srba i gdj su ukopani. mnoge stvari ce izaci na vidjelo ,vidis otkako se forum demokratizirao i mladica uhapsise,vec nesto kontam da je i sam tadic po jednim od ovih nikova koje nabrajas,jer i on je sarajlija
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 03. 06. 2011. 01:04 » |
Idi gore
|
sta reci: pa glupostima koje ti pises nigdje kraja,sta smo to mi mogli prije, pisati istinu i biti banovan, znaci ostalo nam je trolovanje i satra, sto je prilicno prolazilo.
licno ti si cmizdrio po ovom forumu kako su vas hrvati protjerali iz republike srpske krajine, a zaboravio si napisati da je vojska i policija rsk prije tog protjerali ili pobila sve hrvate (to prije nisam sio napisata) sad kad je ovo postao naj forum to ti smeta ,jer i ja mogu reci da su se tamo negdje srbi pobili sami,ili traziti link free-u za 3000 masakriranih srba i gdj su ukopani. mnoge stvari ce izaci na vidjelo ,vidis otkako se forum demokratizirao i mladica uhapsise,vec nesto kontam da je i sam tadic po jednim od ovih nikova koje nabrajas,jer i on je sarajlija
Која перцепција... Ово мајка рађа једном у 10 000 година, а боље би јој било да је ..........
|
|
|
|
|