|
Sunny day
|
 |
« poslato: 03. 06. 2011. 09:44 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 04. 06. 2011. 06:47 » |
Idi gore
|
Neka im je laka crna zemlja...
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 06. 06. 2011. 11:19 » |
Idi gore
|
http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=22211Хоће ли се опет наћи неки великомуслимански фанатик да негира ове злочине?
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 07. 06. 2011. 08:59 » |
Idi gore
|
Cjela filozofija propagande je : 1.Negirati ili prešutiti zločine nad Srbima, 2.Isticati zločine Srba. Sama propaganda o stvaranju Velike Srbije pada u vodu, ako su zločine počinili Hrvati i Muslimani (Bošnjaci). Polako ali sigurno istina klizi prema građanskom ratu, a ne stvaranju Velike Srbije. Doći će na red i uzroci "građanskog rata".Dobiće on obrise i vjerskog i nacionalnog rata ali polako.
|
|
|
|
|
|
kava_sok_razgovor
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 07. 06. 2011. 09:25 » |
Idi gore
|
Cjela filozofija propagande je :
1.Negirati ili prešutiti zločine nad Srbima, 2.Isticati zločine Srba. Sama propaganda o stvaranju Velike Srbije pada u vodu, ako su zločine počinili Hrvati i Muslimani (Bošnjaci).
Polako ali sigurno istina klizi prema građanskom ratu, a ne stvaranju Velike Srbije. Doći će na red i uzroci "građanskog rata".Dobiće on obrise i vjerskog i nacionalnog rata ali polako.
Hoće li se na toj konferenciji pričati o Srbima koji su stradali od granata i metaka VRS-a i hoće li broj stradalih Srba u Sarajevu obuhvatiti stradale Srbe koji su bili u Armiji BiH?
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 07. 06. 2011. 09:47 » |
Idi gore
|
Hoće li se na toj konferenciji pričati o Srbima koji su stradali od granata i metaka VRS-a i hoće li broj stradalih Srba u Sarajevu obuhvatiti stradale Srbe koji su bili u Armiji BiH?
Ova generacija Srba sigurno neće ponoviti greške naših predaka, koji nisu znali ili smjeli poslije 1945 zaradi brastva i jedinstva zaboraviti svoje žrtve. Taj zaborav Srbe je strašno puno koštao i još uvjek košta. Armija BiH je neprijateljska armija prema Srbskom narodu pa tako i oni koji su joj služili.
|
|
|
|
|
|
kava_sok_razgovor
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 07. 06. 2011. 09:53 » |
Idi gore
|
Ova generacija Srba sigurno neće ponoviti greške naših predaka, koji nisu znali ili smjeli poslije 1945 zaradi brastva i jedinstva zaboraviti svoje žrtve. Taj zaborav Srbe je strašno puno koštao i još uvjek košta. Armija BiH je neprijateljska armija prema Srbskom narodu pa tako i oni koji su joj služili.
Pa ja vjerujem da su i Srbi četnici bili u očima Srba partizana neprijatelji i da su se ubijali međusobno. Ali kada govorimo o stradalim Srbima u II svjetskom ratu, onda ubrajamo i jedne i druge po stradale Srbe. Nije valjda da je pripadništvo srpstvu isključivo vezano pripadništvu Vojsci Republike Srpske? p.s. nisi mi odgovorio šta je sa civilima Srbima u Sarajevu koji su stradali od granata i metaka VRS-a?
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 07. 06. 2011. 03:43 » |
Idi gore
|
To nindža : Tema je jasna! p.s. nisi mi odgovorio šta je sa civilima Srbima u Sarajevu koji su stradali od granata i metaka VRS-a? Kao i muslimani koji su nastradali od muslimanske vojske. To nije tema o sarajevu je otvoreno ko zna koliko tema. A vode se mnogo procesa za civile u sarajevu pri tome mislim na muslimane . A da li se vodi procesi i da li je neko osuđen za zločine koji su evidentno napravile muslimanske formacije oko sarajeva , ja nisam upućen. Pa ja vjerujem da su i Srbi četnici bili u očima Srba partizana neprijatelji i da su se ubijali međusobno. Ne svih, često se dešavalo da jedan brat ode u četnike a drugi u partizane. Otverena tema je veoma jasna, znaju se počinioci imamo zločince koji se znaju, sud neće da procesuira. Zašto to je jasno, barem dok se ne završi suđenje radovanu i ratku. Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
kava_sok_razgovor
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08. 06. 2011. 09:48 » |
Idi gore
|
To nindža : Tema je jasna! Kao i muslimani koji su nastradali od muslimanske vojske. To nije tema o sarajevu je otvoreno ko zna koliko tema. A vode se mnogo procesa za civile u sarajevu pri tome mislim na muslimane . A da li se vodi procesi i da li je neko osuđen za zločine koji su evidentno napravile muslimanske formacije oko sarajeva , ja nisam upućen. Ne svih, često se dešavalo da jedan brat ode u četnike a drugi u partizane. Otverena tema je veoma jasna, znaju se počinioci imamo zločince koji se znaju, sud neće da procesuira. Zašto to je jasno, barem dok se ne završi suđenje radovanu i ratku. Il si, znaš već šta ! Meni je fascinantno gledati kako Srbi pljuju po Bošnjacima i njihovim metodama, a Srbi te iste metode primijenjuju i uvijek prave poređenje sa Bošnjacima. Neko sa strane bi pomislio da je u pitanju ljubav, a ne mržnja  Uglavnom, vidim da tebi stradali Srbi civili u Sarajevu su totalno nebitna stvar kada stradaju od srpske ruke, ali ti postaju strašno bitna stvar kada stradaju od bošnjačke ruke. Meni iskreno nema razlike između stradalog civila. Primjera Nikole Gordića ćeš se uvijek sjetiti i naglasiti, ali primjera Olge Sučić se nećeš sjetiti...a da ne govorim o starcima Srbima koji su platili životom samo zato što su čekali vodu u redu sa kanisterima u rukama. A jasno je meni sve to. Čistoća slike se kvari sa ovakvim primjerima, jer bi se onda cvijeće moralo dolaziti i polagati ne samo u Dobrovoljačkoj 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08. 06. 2011. 09:56 » |
Idi gore
|
To nindža :Do nastradalih srba u sarajevu je tebi stalo kao do lanjskog snega. Srbi na otvorenoj temi su nastradali od maljeva i handžara : На данашњи дан 1992. године почео је муслимански масакр у сарајевском селу Ледићи гдје су маљевима и ножевима убијена 24 српска цивила, затрте су читаве породице, најстарија жртва имала је 92 године, најмлађа је била беба од једанаест мјесеци. A ima tema i o loguru, gde su bile žene i deca, i za divno čudo čuvari logora nisu predmet optužbi, c c c c. Fascinantna je meni percepcija pojednaca i želja za spinovanje. Ti moj prepošteni za razliku od sličnih foruma gde je tvoj habitat možeš otvoriti temu bilo koju. Ja u habitatu koji tebe okružuje NE. TEma je veoma jasna i precizna. Tvoje krokodilske suze i kvazi zabrinutost nekome drugom možeš prosipati. Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
|
kava_sok_razgovor
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08. 06. 2011. 10:39 » |
Idi gore
|
To nindža :Do nastradalih srba u sarajevu je tebi stalo kao do lanjskog snega. Srbi na otvorenoj temi su nastradali od maljeva i handžara :A ima tema i o loguru, gde su bile žene i deca, i za divno čudo čuvari logora nisu predmet optužbi, c c c c. Fascinantna je meni percepcija pojednaca i želja za spinovanje. Ti moj prepošteni za razliku od sličnih foruma gde je tvoj habitat možeš otvoriti temu bilo koju. Ja u habitatu koji tebe okružuje NE. TEma je veoma jasna i precizna. Tvoje krokodilske suze i kvazi zabrinutost nekome drugom možeš prosipati. Il si, znaš već šta ! Ja sam u svom na svom habitatu. Imaš neki problem s tim? 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 08. 06. 2011. 01:51 » |
Idi gore
|
To nindža :Ja sam u svom na svom habitatu. Imaš neki problem s tim?  Ja inače u životu nemam problema. Ali mi nije jasno da se neprocesuiraju neljudi za ovakve stvari : Патолог Зоран Станковић је констатовао да је смрт свих људи ексхумираних из масовне гробнице на Јаворској коси у октобру 2001. године наступила усљед удара тупим предметом или убодима ножа. Sa gore navedenim stvarima imam problem . Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
|
kava_sok_razgovor
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 08. 06. 2011. 02:29 » |
Idi gore
|
To nindža :Ja inače u životu nemam problema. Ali mi nije jasno da se neprocesuiraju neljudi za ovakve stvari :Sa gore navedenim stvarima imam problem . Il si, znaš već šta ! Naravno da imam i ja sa tim problem, ali isto tako imam problem kada se svjesno ili nesvjesno miješaju neke stvari samo da bi se u javnosti stvorio utisak nečega ili nekoga. Ne mogu se miješati stradavanja bilo kojeg naroda u ratu i nakon rata i trpati u isti koš samo da bi se napumpale brojke 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 08. 06. 2011. 05:13 » |
Idi gore
|
To nindža :Naravno da imam i ja sa tim problem, ali isto tako imam problem kada se svjesno ili nesvjesno miješaju neke stvari samo da bi se u javnosti stvorio utisak nečega ili nekoga. Ne mogu se miješati stradavanja bilo kojeg naroda u ratu i nakon rata i trpati u isti koš samo da bi se napumpale brojke  Pisac je gore pomenutim hteo da kaže : " NIŠTA " . U javnosti drugog entiteta žrtve kao ove u trnovu ne postoje. Ovo je podsećanje na žrtve kao i na zločince koji slobodno hodaju. Takođe je podsećanje i na sistem koji ništa nepoduzima da bi se zločinci sklonili sa ulica. Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 08. 06. 2011. 08:41 » |
Idi gore
|
To nindža :Pisac je gore pomenutim hteo da kaže : " NIŠTA " . U javnosti drugog entiteta žrtve kao ove u trnovu ne postoje. Ovo je podsećanje na žrtve kao i na zločince koji slobodno hodaju. Takođe je podsećanje i na sistem koji ništa nepoduzima da bi se zločinci sklonili sa ulica. Il si, znaš već šta !  sistem koji te iste zlocince dize u herojska nebesa a multietničke teme svakodnevnice mentori iste podmecu muda pod bubrege podmecu glupim srbima koji vjeruju u bih-matrix istinu... zalosna je ova tvorevina koja kao jedino rijesenje nudi ratni sukob do kraja svjeta...zalosno je to sto postoji bih , a zao mi je i potomaka koji ce uzeti oruzje u ruke i rjesavati probleme koje je Dejton prekinuo. zalosno je zivjeti sa bosnjacima i hrvatima uopste! zalosno 
|
|
|
|
|