Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 02:53 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 12   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Najomrazeniji clan foruma  (Pročitano 2859 puta)
Dart Vader
Gost
« Odgovor #15 poslato: 14. 06. 2011. 02:16 »
Podeli temuIdi gore

Pivo i kokice
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« Odgovor #16 poslato: 15. 06. 2011. 06:18 »
Podeli temuIdi gore

Ја ћу се позвати на Дартов ауторитет и прогласити себе самога за победника. А ко се противи том ауторитету..па брзо ће осетити последице Mudri starac Vitez

"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 12.0.742.100 Chrome 12.0.742.100

« Odgovor #17 poslato: 28. 06. 2011. 10:19 »
Podeli temuIdi gore

Ја ћу се позвати на Дартов ауторитет и прогласити себе самога за победника. А ко се противи том ауторитету..па брзо ће осетити последице Mudri starac Vitez
Ја тврдим да сам најомраженији члан форума управо ја. С тобом хоће свако да дискутује а ти нећеш. А ја хоћу са сваким да дискутујем али са мном нико неће..

Не нађи се увређен, али ја сам пуно бољи кандидат од тебе за најомраженијег форумаша, па колико год би ти то значило на српском форуму као муслиману који говори српски Grin.

Live long and prosper
zelengradjanin
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.19 Firefox 3.5.19

« Odgovor #18 poslato: 28. 06. 2011. 10:23 »
Podeli temuIdi gore

Ја тврдим да сам најомраженији члан форума управо ја. С тобом хоће свако да дискутује а ти нећеш. А ја хоћу са сваким да дискутујем али са мном нико неће..

Не нађи се увређен, али ја сам пуно бољи кандидат од тебе за најомраженијег форумаша, па колико год би ти то значило на српском форуму као муслиману који говори српски Grin.

Taj doktore muca srpski  Joj ima li ljeka  Pitam se
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.70 Opera 9.70

« Odgovor #19 poslato: 29. 06. 2011. 01:41 »
Podeli temuIdi gore

Mozda neki pocju i diskutovati kad ih prestanes zvati onako kako se oni ne osjecaju. A daleko od toga da si omrazen.

"
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #20 poslato: 29. 06. 2011. 07:24 »
Podeli temuIdi gore

Trebao bi se ti raspitati kod roditelja dal su te uopšte željeli ili se "omaklo" pa si došo nepoželjan na ovaj svijet  Pitam se Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
Zmaj
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #21 poslato: 29. 06. 2011. 12:52 »
Podeli temuIdi gore

Trebao bi se ti raspitati kod roditelja dal su te uopšte željeli ili se "omaklo" pa si došo nepoželjan na ovaj svijet  Pitam se Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

Umro od smijeha
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #22 poslato: 29. 06. 2011. 12:54 »
Podeli temuIdi gore

To si i ti svoje roditelje trebo upitat,ja mislim da im se omaklo. Cheesy Cheesy Cheesy

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #23 poslato: 29. 06. 2011. 01:17 »
Podeli temuIdi gore

To si i ti svoje roditelje trebo upitat,ja mislim da im se omaklo. Cheesy Cheesy Cheesy
A ti bi kakovidim po tebi i tvom ponašanju trebao pitati mamu  Cool2
zelengradjanin
Počasni član
Na mreži Na mreži

Browser:

« Odgovor #24 poslato: 29. 06. 2011. 01:24 »
Podeli temuIdi gore

Ja sam u prošlim postovima pisao kako i sa čim je grgo napravljen,
ali mi se briše
pa neću više. Grin
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #25 poslato: 29. 06. 2011. 03:13 »
Podeli temuIdi gore

Дођавола, ко је окупио ове сподобе наједном?

Ајд БР који је на срећу одсутан, па је тема без ешерихије коли, али откуд ове сељачине сунце му..

Спок ти си крив. Таман сам мислио да сам најгаднији за остале, указа се ти, и ова банда дође за тобом. О'''ш да ти кажем зашто неће да причају с тобом? Dođi dođi

Би та стокасељачка мало продала памети, патриотизма, старих дана, икона нације, вражијих матера..али како кад си, осим неоспорне обавијештености,  чак и њихов Србин?

Оно, овдје ћирилица, тамо ред брдског племенског вође Гошање и његових фиксација хоџама, а и муслимане Бошњаке не зовеш именом, јер си убјеђен да су реторика и логика врх интелектуалног рада и аргументирања...Србин и по на квадрат по узусима модерних српскосрпских свесрпских србофорума на којима српски говоре и они који тога ,кврагу, нису ни били свјесни

Видиш , зајебано је одговарати ономе ко Матрикс своје нације познаје тако добро као ти, посебно ако је уфуран да је Национализам дио јавне културе, тј. сасвим обична и позитивна ствар..

Чисто стрелоковски речено, не бацај бисере пред свиње, више ће те мрзити Vitez

Мени су национално освјештени ретарди пришили све три националности до сада, не воли ме нико осим екипе која чита њемачке новине, игра игрице и нешто другара који уживају у неким духовним темама везаним за Нови завјет....Зато ја волим кад ме не воле Pivo i kokice....

Замисли несреће Дартове!...Он, икона свега злочестога, циник, тешки хардкорсрбин, сила таме, ратује против модерације, убачених или унапријеђених муслимана..ма шта да ти кажем...И замисли сплетке која је од њега направила најпопуларнијег члана форума?

Зато сам ја одлучио да га не гађам радиоактивним гранатама, мада би ми леш у црној пелерини и црној кациги био дивна слика, керови луталице да се потрују..

Стрпи се сине Спок..српска стријела у леђа ће да долети кад -тад Grb FSS, знаш да је то судбина правих Срба Grin..

Или, мајку му, да те додам као модератора у свој тим, чисто рекреативно Dim..

zelengradjanin
Počasni član
Na mreži Na mreži

Browser:

« Odgovor #26 poslato: 29. 06. 2011. 03:24 »
Podeli temuIdi gore

Oh neki zraci otrežnjenja iz federativne vukojebine  Joj
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #27 poslato: 29. 06. 2011. 03:26 »
Podeli temuIdi gore

Oh neki zraci otrežnjenja iz federativne vukojebine  Joj

opet je citao rajka vasica....i uz to se docepa  neke komadare  Kafica
lolipop
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #28 poslato: 29. 06. 2011. 05:48 »
Podeli temuIdi gore

Medju njima sam i JA, mislim tim najomrzenijim.
Hvala Bogu koji ne postoji, a jos vise Luki koji je uveo opciju izmjeni pa sam mogla da obrisem fotografije.
Samo sam postavljenjem istih navukla na sebe masu gnjeva i bezpotrebnih provokacija od osoba koje me ne poznaju.
Nema veze, sve to ide ipak u neki "zivotni staz."
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #29 poslato: 29. 06. 2011. 05:53 »
Podeli temuIdi gore

Medju njima sam i JA, mislim tim najomrzenijim.
Hvala Bogu koji ne postoji, a jos vise Luki koji je uveo opciju izmjeni pa sam mogla da obrisem fotografije.
Samo sam postavljenjem istih navukla na sebe masu gnjeva i bezpotrebnih provokacija od osoba koje me ne poznaju.
Nema veze, sve to ide ipak u neki "zivotni staz."

Dobro, ja mrzim Loli Pivo i kokice...Zašto? Eto zato.

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 12   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 05. 04. 2012. 08:30