Ljudski sa ljudima,a sa muslimanskim fanaticima (pavijanima) koji su opsjednuti nestankom Srba,fanatično !

PS samo se vi muslimani nemojte javljat po pitanju mržnje,tolerancije,suživota itd.znam ja jako dobro kako ste vi "tolerantni".
Bla, bla,... pa muslimani su ovdje odavno opsesija,.. najveci dio postova o njima, najveci dio tema o njima,.. dezurne face samo kopaju po prljavom vesu i postiraju uz debilske komentare. Nebih to cak nazvao ni mrznjom, mrznja je nizi stadij,... ovo je opsta opsesija kod tebe i par drugih,..
Kada bude stajalo da muslimani nisu pozeljni na forumu,... ja prvi necu ucestvovati(na stranu sad koliko se taj vjerski prefiks uopste moze prisiti mnogim prisutnim dzihadlijama).
Ali dok nas prozivate, non-stop, i dan i noc,... pa jebiga,.. valjda imamo pravo i odgovorit. De malo o nasem porijeklu, istoriji, imenu, jeziku, megalomanizmu, genetici, kulturi,... hajd nisi odavno,...
Vezano za temu,.. poprilicno je tesko diskutovati o najvecim fasistima foruma a da se ispostuje pravilo o nekritikovanju moderatora.