Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 02:54 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 10 11 [12]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Najomrazeniji clan foruma  (Pročitano 2859 puta)
avantgarde
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« Odgovor #165 poslato: 12. 01. 2012. 12:11 »
Podeli temuIdi gore

od ovoga na videu nikog nije zabolila glava,on se malo izgalamio na svoj nacin i presto,sto je i normalno...eto ti sanse i prilike da naucis nesto pametno i dobro od njega...i on brze kapira od tebe Cool
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #166 poslato: 12. 01. 2012. 12:13 »
Podeli temuIdi gore

od ovoga na videu nikog nije zabolila glava,on se malo izgalamio na svoj nacin i presto,sto je i normalno...eto ti sanse i prilike da naucis nesto pametno i dobro od njega...i on brze kapira od tebe Cool
Jašta,a još brže kapira od priglupog muslimana. Dim

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
avantgarde
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #167 poslato: 12. 01. 2012. 12:19 »
Podeli temuIdi gore

Jašta,a još brže kapira od priglupog muslimana. Dim

tebi su muslimani opsesija,imal ista drugog u tvom zivotu osim mrznje prema muslimanima ili drugacijima?!

ubit ce te to jadan..kani se toga...zivi malo pavijane jedan u ljudskom obliku...
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #168 poslato: 12. 01. 2012. 12:28 »
Podeli temuIdi gore

tebi su muslimani opsesija,imal ista drugog u tvom zivotu osim mrznje prema muslimanima ili drugacijima?!

ubit ce te to jadan..kani se toga...zivi malo pavijane jedan u ljudskom obliku...

Ljudski sa ljudima,a sa muslimanskim fanaticima (pavijanima) koji su opsjednuti nestankom Srba,fanatično !  Dim
PS samo se vi muslimani nemojte javljat po pitanju mržnje,tolerancije,suživota itd.znam ja jako dobro kako ste vi "tolerantni".

Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #169 poslato: 07. 02. 2012. 08:26 »
Podeli temuIdi gore

Ljudski sa ljudima,a sa muslimanskim fanaticima (pavijanima) koji su opsjednuti nestankom Srba,fanatično !  Dim
PS samo se vi muslimani nemojte javljat po pitanju mržnje,tolerancije,suživota itd.znam ja jako dobro kako ste vi "tolerantni".

Bla, bla,... pa muslimani su ovdje odavno opsesija,.. najveci dio postova o njima, najveci dio tema o njima,.. dezurne face samo kopaju po prljavom vesu i postiraju uz debilske komentare. Nebih to cak nazvao ni mrznjom, mrznja je nizi stadij,... ovo je opsta opsesija kod tebe i par drugih,..

Kada bude stajalo da muslimani nisu pozeljni na forumu,... ja prvi necu ucestvovati(na stranu sad koliko se taj vjerski prefiks uopste moze prisiti mnogim prisutnim dzihadlijama).

Ali dok nas prozivate, non-stop, i dan i noc,... pa jebiga,.. valjda imamo pravo i odgovorit. De malo o nasem porijeklu, istoriji, imenu, jeziku, megalomanizmu, genetici, kulturi,... hajd nisi odavno,... Cheesy

Vezano za temu,.. poprilicno je tesko diskutovati o najvecim fasistima foruma a da se ispostuje pravilo o nekritikovanju moderatora.  Kafica
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 10.0 Firefox 10.0

« Odgovor #170 poslato: 08. 02. 2012. 10:48 »
Podeli temuIdi gore

Bla, bla,... pa muslimani su ovdje odavno opsesija,.. najveci dio postova o njima, najveci dio tema o njima,.. dezurne face samo kopaju po prljavom vesu i postiraju uz debilske komentare. Nebih to cak nazvao ni mrznjom, mrznja je nizi stadij,... ovo je opsta opsesija kod tebe i par drugih,..

Kada bude stajalo da muslimani nisu pozeljni na forumu,... ja prvi necu ucestvovati(na stranu sad koliko se taj vjerski prefiks uopste moze prisiti mnogim prisutnim dzihadlijama).

Ali dok nas prozivate, non-stop, i dan i noc,... pa jebiga,.. valjda imamo pravo i odgovorit. De malo o nasem porijeklu, istoriji, imenu, jeziku, megalomanizmu, genetici, kulturi,... hajd nisi odavno,... Cheesy

Vezano za temu,.. poprilicno je tesko diskutovati o najvecim fasistima foruma a da se ispostuje pravilo o nekritikovanju moderatora.  Kafica

Razumijem ja tebe,pao snijeg,zaželio si se Republike Srpske i Banja Luke,a nemaš zimske gume niti ralicu pa da svratiš do trga Krajine.

www.youtube.com/watch?v=blBmq-4RufY

Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 8.0 Firefox 8.0

« Odgovor #171 poslato: 09. 02. 2012. 08:04 »
Podeli temuIdi gore

Razumijem ja tebe,pao snijeg,zaželio si se Republike Srpske i Banja Luke,a nemaš zimske gume niti ralicu pa da svratiš do trga Krajine.

www.youtube.com/watch?v=blBmq-4RufY

Ma jok, zazelio sam se tvojih pametnih i kulturnih komentara.
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #172 poslato: 09. 02. 2012. 10:51 »
Podeli temuIdi gore

Kad dođeš u Banja Luku odi na brdo mladosti,zapjevaj "Krajino mati",vidjećeš da će ti bit lakše !  Wink

www.youtube.com/watch?v=0VAc5xyKibk

Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #173 poslato: 10. 02. 2012. 09:02 »
Podeli temuIdi gore

Kad dođeš u Banja Luku odi na brdo mladosti,zapjevaj "Krajino mati",vidjećeš da će ti bit lakše !  Wink

www.youtube.com/watch?v=0VAc5xyKibk

Cheesy
Muzika je komponovana par godina ranije povodom docekivanja Titove stafete.  Tekst nadodan nabrzaka poslije, jadni Karalic sto pjeva(inace velika raja i nikad nacionalista) i gitarista(musliman je, ime nije bitno) su jedva izbjegli poziv u vojsku na ovakav nacin.  Cheesy Cheesy A znam i ostale u bendu, i producenta,.. kada bi znao koliko je tu bilo patriotizma a koliko snalazenja nebi ti nikad naum palo pustiti taj spot.  Cheesy

Imam dovoljno banjaluckih sevdalinki za pjevanje(kladim se da neznas ni tri), a i onu himnu "sa vrha Sehitluka".

Nasao se papak sa Banije meni pametovati o Banjaluci i pjesmama,.. Cheesy
« Poslednja izmena: 10. 02. 2012. 11:15 Dilajla »
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #174 poslato: 12. 02. 2012. 12:33 »
Podeli temuIdi gore

Cheesy
Muzika je komponovana par godina ranije povodom docekivanja Titove stafete.  Tekst nadodan nabrzaka poslije, jadni Karalic sto pjeva(inace velika raja i nikad nacionalista) i gitarista(musliman je, ime nije bitno) su jedva izbjegli poziv u vojsku na ovakav nacin.  Cheesy Cheesy A znam i ostale u bendu, i producenta,.. kada bi znao koliko je tu bilo patriotizma a koliko snalazenja nebi ti nikad naum palo pustiti taj spot.  Cheesy

Imam dovoljno banjaluckih sevdalinki za pjevanje(kladim se da neznas ni tri), a i onu himnu "sa vrha Sehitluka".

Nasao se papak sa Banije meni pametovati o Banjaluci i pjesmama,.. Cheesy

Cheesy Cheesy Cheesy Sevdalinke se ne pjevaju po Banja Luci od 92.nisu više u modi,i nikad više neće bit !  Grin
Gitarista je dobar čovjek,osto u svojoj otadžbini Republici Srpskoj,nije pobjego sam od sebe ko ti. Grin
Vidim ne sviđa ti se prošla pjesma,slab si na gitari,sigurno ti se harmonika više sviđa. Grin

PS Krajina je zemlja Srba Krajišnika,nikad turaka !

www.youtube.com/watch?v=99yGS2HujTc

avantgarde
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 11.0 Firefox 11.0

« Odgovor #175 poslato: 27. 03. 2012. 07:11 »
Podeli temuIdi gore

ja tako nesto jos ne vidjeh na ovom forumu napisano od njega,jadna tastatura koja dodje njemu pod ruke... Grin Joj... Cool Cool
Stranice: 1 ... 10 11 [12]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 07. 05. 2012. 07:05