Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 02:58 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Alkalaj: Drina ne pripada Srpskoj?!  (Pročitano 629 puta)
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« Odgovor #45 poslato: 11. 06. 2011. 05:35 »
Podeli temuIdi gore

Nisam cuo da se neko od Srba usprotivio,galamio,cikao,vikao sta god da bi muslimani u m/h federaciji prodavali,gradili...bilo sta jer Srbe za m/h federaciju boli ona stvarcica.

A evo i u njiHaaa na Drini planiraju takodje HE doduse malecnu ali koga od Srba boli briga......Je li iko cuo od musliamna da su se Srbi bunili,pretili,pokusali muslimanima zabraniti....Huh?
Jok niko nikada ni pod razno.

Citat
10.06.2011
DODJELJUJE SE KONCESIJA ZA IZGRADNJU MHE "KOLINA 4"
Premijer BPK-a Goražde Emir Frašto i direktor firme SHPP iz Sarajeva Johan Košar danas su potpisali ugovor kojim se ovoj firmi dodjeljuje koncesija za izgradnju mini hidroelektrane „Kolina 4“u općini Foča-Ustikolina.

Koncesija je dodijeljena na period od 30 godina a firma SHPP obavezala se da će u ove svrhe uložiti više od dva miliona KM.

„Mi smo se obavezali da ćemo šest mjeseci nakon dobijanja građevinske dozvole krenuti u izgradnju mini hidroelektrane.

Za samu MHE bit će uloženo 1.950.000 KM dok ćemo više od 200.000 KM uložiti u lokalnu infrastrukturu, odnosno puteve za koje lokalna zajednica iskaže interes“, pojasnio je direktor firme SHPP Johan Košar dodajući da će MHE biti instalirane snage 430 KW.

Predsjednik Komisije za koncesije BPK-a Emir Sijerčić istakao je da BPK očekuje i druge efekte od ove koncesije, a novina je i jednokratna naknada.

„Po nama, SHPP je renomirana firma u ovoj oblasti a prvi put imamo koncesionara koji je pored MHE spreman da ulaže i u lokalnu zajednicu. Njihova obaveza je da u roku od deset dana uplate jedan posto jednokratne naknade od ukupne investicije što iznosi oko 35.000 KM. Nakon izgradnje MHE imaju obavezu plaćati naknadu za koncesiju u iznosu od pet posto od proizvedene električne energije“, pojasnio je predsjednik Komisije za koncesije BPK-a.

http://www.slobodna-bosna.ba/vijesti.aspx?ID=26187

I sad se normalan covek zapita:kako to ljudi moji Srbe bas briga sta musliamni rade,u njihovoj m/h federaciji a muslimani sve sto Srbi urade nije im pravo i sve pokusavaju da Srbima negiraju,sprece i miniraju??? Pitam se Pitam se Pitam se

Naravno,odgovor je jednostavan i glasi :
velikomuslimani su ne od jucer vec odavno sebi i obicnim muslimanima utuvili u glave neverovatan apsurd,da je BiH cela njihova i samo njihova,cak ajatolah Ceric ide i dalje i veli da je BiH za njiHaa ,sveta zemlja musliamanska.

{alt}
ZIS
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 12.0.742.91 Chrome 12.0.742.91

« Odgovor #46 poslato: 11. 06. 2011. 05:48 »
Podeli temuIdi gore

Nisam cuo da se neko od Srba usprotivio,galamio,cikao,vikao sta god da bi muslimani u m/h federaciji prodavali,gradili...bilo sta jer Srbe za m/h federaciju boli ona stvarcica.

A evo i u njiHaaa na Drini planiraju takodje HE doduse malecnu ali koga od Srba boli briga......Je li iko cuo od musliamna da su se Srbi bunili,pretili,pokusali muslimanima zabraniti....Huh?
Jok niko nikada ni pod razno.

http://www.slobodna-bosna.ba/vijesti.aspx?ID=26187

I sad se normalan covek zapita:kako to ljudi moji Srbe bas briga sta musliamni rade,u njihovoj m/h federaciji a muslimani sve sto Srbi urade nije im pravo i sve pokusavaju da Srbima negiraju,sprece i miniraju??? Pitam se Pitam se Pitam se

Naravno,odgovor je jednostavan i glasi :
velikomuslimani su ne od jucer vec odavno sebi i obicnim muslimanima utuvili u glave neverovatan apsurd,da je BiH cela njihova i samo njihova,cak ajatolah Ceric ide i dalje i veli da je BiH za njiHaa ,sveta zemlja musliamanska.

Kako te nije stid nosit sliku optuzenog za ratne zlocine,covjeka koji nije imao nikakvog dostojanstva ,krio se po rupetinama i jos na kraju se uneredio.Pa vi ga nazivate herojem.
Zalosno.

"Kada se izmiris sam sa sobom, izmirit ces se sa citavim svijetom"
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« Odgovor #47 poslato: 11. 06. 2011. 06:11 »
Podeli temuIdi gore

To nindža :

Kao i obično, krene se sa spinovanjem.
Drage naše komšije što  Vas uopšte boli briga ako neko želi svojim novcem ili investicijama da gradi nešto  Pitam se
Ko je kriv drage komšije da 90 % padavina nad ovim prostorom pripada crnomorskom slivu.
Dragi drugovi kada postadošmo gospoda nema više naše.
Da li je problem što se ne mogu ugraditi pojedinci ?
Drage moje komšije, umesto da budete srećni što će se graditi objekti, po starom dobrom običaju neka komšiji crkne krava , nema veze što meni gori štala.

Il si, znaš već šta Wink !

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
remake
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #48 poslato: 11. 06. 2011. 06:29 »
Podeli temuIdi gore

Gramatički ispravno znači koristiti velika/mala slova, zareze, tačke, sva slova i pravilno slagati reči u rečenici. Verujem da tih pravila ima i u tvom maternjem jeziku. Obrati pažnju svoje pisanje, zato što sa tim tvojim dosadašnjim načinom pisanja ne poštuješ ovaj forum.

smijem li odgovoriti na ovo,posto je mod.com.

Republika Srpska nikada neće dobiti međunarodni legitimitet, jer je utemeljena na ratnim zločinima i etničkom čišćenju

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/svijet/64929-Washington-Times-utemeljena-ratnim-zlocinima-etnickom-ciscenju.html#ixzz1YRuOS8e4
Alex
Urednik
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.17 Firefox 3.6.17

« Odgovor #49 poslato: 11. 06. 2011. 12:08 »
Podeli temuIdi gore

smijem li odgovoriti na ovo,posto je mod.com.
Moderator Comment Odgovori. Neće ti niko ništa sve dok si korektan i sve dok poštuješ ovaj forum i druge forumaše Kafica
remake
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #50 poslato: 11. 06. 2011. 05:03 »
Podeli temuIdi gore

Gramatički ispravno znači koristiti velika/mala slova, zareze, tačke, sva slova i pravilno slagati reči u rečenici. Verujem da tih pravila ima i u tvom maternjem jeziku. Obrati pažnju svoje pisanje, zato što sa tim tvojim dosadašnjim načinom pisanja ne poštuješ ovaj forum.

prvo, da postujem forum dokaz ti je da nisam odgovorio na moderaciju...
drugo,pogledaj sta si napisao,nije zamjerka samo ti kazem svi grijese, brzo se kuca.......
trece, ja nemam namjeru mijenjati moje pisanje,gramatiku ili nesto slicno prestar sam za to, ako mislite vi u urednistvuda to nije ok vi me iskljucite iz foruma, ali nemoj me banovati jer to je nesto drugo........

jer pravilo foruma kaze nesto otprilike ovako:pisite pravilno koliko mozete, a ne ako ne pisete pravilno bice te iskljuceni sa foruma

Republika Srpska nikada neće dobiti međunarodni legitimitet, jer je utemeljena na ratnim zločinima i etničkom čišćenju

Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/svijet/64929-Washington-Times-utemeljena-ratnim-zlocinima-etnickom-ciscenju.html#ixzz1YRuOS8e4
veljko3
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #51 poslato: 12. 06. 2011. 06:57 »
Podeli temuIdi gore

ima,ima i te kako,i bice ,nista je srusiti nemoze

Mirno spavaj,"granica" je sigurna!? Dim S'obe strane cuvaju je "Nasi"  Vitez
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 23. 03. 2012. 09:59