Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 03:03 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 5 6 [7]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Kamenovan autobus sa djecom iz Čajniča  (Pročitano 982 puta)
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« Odgovor #90 poslato: 14. 06. 2011. 07:02 »
Podeli temuIdi gore

Ајд ајд немој да си љубоморан  Joj

"Tи ћеш ово исто да радиш.....само сутра...'' Joj

Maratonci trce pocasni krug Sta to radis kume

Nisam ljubomoran Vi ste fantastična trojka ovaj ( fašističaka trojka ) samnom bi bili četvorka ,  jer zajedno smo jači.
Neće multietnićar da se igram sa Vama fantastičnom trojkom ovaj ( fašističaka trojka ).
To sam radio juče, a ako ne zbuni da je fol boli glava il stomak i danas.
Daje neuverljiva objašnjenja kao naši drugovi forumaši.
Kad kaže da je boli glava ja joj dam kafetin , a za stomak jeger al džaba ona po svome.

Sve češće i češće se događaju incidenti, i kako to biva nasilje će roditi nasilje.
kako kaže zlatoglo opcija šest je sve izvesnija.

Il si, znaš već šta Wink !

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
kava_sok_razgovor
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 12.0.742.91 Chrome 12.0.742.91

« Odgovor #91 poslato: 14. 06. 2011. 08:34 »
Podeli temuIdi gore

Шта ти сад хоћеш?
Спамујеш на нешто што нема благе везе са оним о чему сам ја писао на овој теми! Какве везе то има са @гргиним постом?
Срам да те буде!

Таштина- сујета? Шта ли је?

Па да ти одговорим и за ову причицу када је већ потежеш:

Гдје су били са том причицом пуних 18 година? Како то да никада нико у медијима свих ових година није ништа написао о
томе?

Обзиром да је та причица у тешком сукобу са логиком нормално је што сам тражио линк ка извору информације.

И? Шта се десило? Је су ли поставили линк или на било који начин доказали да је причица истинита?

Наравно да нису.

И ти сад мени пребацујеш што нисам довољно блесав да вјерујем у све великомуслиманске лажи?

Ма, носи се...

S obzirom da sam ja prozvan lično, moram prokomentarisati u ovom slučaju.

Zaista je neprimjereno sa tvoje strane reagovati na takav način. Ja sam ti dao svjedočenje žive osobe imenom i prezimenom sa ličnim podacima. Hoćeš možda i adresu i broj telefona? Može i to nije problem. Dobićeš ga privatno.

Čemu ta potreba stalnog imputiranja laži drugima. Ako se desio zločin, desio se. Možda je problem percipirati da se desio jer je toliko stravičan da normalan čovjek ne može percipirati da neko može zapaliti novorodženče na plastu stijena.

A ta priča kako se na nešto čekalo 18 godina da se iznese. Pa ova priča je poznata i bh i rs organima već punih 10 godina. Raspitaj se malo, pa ćeš vidjeti. Druga je stvar što ta i takve priče nisu prezentirane javnosti.

Ali hajmo se malo igrati brojki i slova. Prihvatimo da je 100 000 ljudi stradalo u zadnjem ratu. Znači 100 000 priča. Hajde nek je pola od toga....50 000 priča-sudbina.

To znači da ako bi smo pričali svaki dan samo po jednu priču da bi imali materijala da pričamo narednih 130 godina ovakve i slične priče. Mi očigledno nismo baš svjesni koliko je zla učinjeno u zadnjem ratu.
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #92 poslato: 14. 06. 2011. 11:53 »
Podeli temuIdi gore

S obzirom da sam ja prozvan lično, moram prokomentarisati u ovom slučaju.

Zaista je neprimjereno sa tvoje strane reagovati na takav način. Ja sam ti dao svjedočenje žive osobe imenom i prezimenom sa ličnim podacima. Hoćeš možda i adresu i broj telefona? Može i to nije problem. Dobićeš ga privatno.

Čemu ta potreba stalnog imputiranja laži drugima. Ako se desio zločin, desio se. Možda je problem percipirati da se desio jer je toliko stravičan da normalan čovjek ne može percipirati da neko može zapaliti novorodženče na plastu stijena.

A ta priča kako se na nešto čekalo 18 godina da se iznese. Pa ova priča je poznata i bh i rs organima već punih 10 godina. Raspitaj se malo, pa ćeš vidjeti. Druga je stvar što ta i takve priče nisu prezentirane javnosti.

Ali hajmo se malo igrati brojki i slova. Prihvatimo da je 100 000 ljudi stradalo u zadnjem ratu. Znači 100 000 priča. Hajde nek je pola od toga....50 000 priča-sudbina.

To znači da ako bi smo pričali svaki dan samo po jednu priču da bi imali materijala da pričamo narednih 130 godina ovakve i slične priče. Mi očigledno nismo baš svjesni koliko je zla učinjeno u zadnjem ratu.

Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla
TitleBoxAko se desio zločin, desio se.

Ozbiljno?
Čime si ti dokazao da se taj zločin desio?
Ili treba da vjerujem u tvoju časnu pionirsku riječ?
Sit sam ja sarajevskih velikomuslimanskih laži!

TitleBox Druga je stvar što ta i takve priče nisu prezentirane javnosti.
Pričaj ti to nekome drugom...

Veoma ti je dobro poznato da se u poslednjih 20 godina koristila svaka, pa i najmanja prilika da se oblate Srbi, VRS i
rukovodstvo RS.
Najčešće besramnim izmišljotinama i monstruoznim lažima.
Ima ih na netu na stotine hiljada.
Uzlagali su se do te mjere da su uspjeli sami sebe ubjediti da je to sve istina.
Ovakva pričica bi sigurno bila plasirana u javnost ili bi na osnovu nje neko odavno bio procesuiran i osuđen, bez obzira ima
li to ikakve veze sa istinom.

Inače - sama pričica je naučno-fantastična iz nekoliko razloga.

TitleBoxAli hajmo se malo igrati brojki i slova. Prihvatimo da je 100 000 ljudi stradalo u zadnjem ratu. Znači 100 000 priča. Hajde nek je pola od toga....50 000 priča-sudbina.

To znači da ako bi smo pričali svaki dan samo po jednu priču da bi imali materijala da pričamo narednih 130 godina ovakve i slične priče. Mi očigledno nismo baš svjesni koliko je zla učinjeno u zadnjem ratu

Ovu prizemnu demagogiju ostavi za neku drugu temu ili još bolje - za neki drugi forum...

Samo da ti saopštim da si zašao u žestok off-topic, pa si čak, evo, i mene uspio u njega uvući.
 Nazad na temu! Nazad na temu! Nazad na temu!

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
kava_sok_razgovor
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 12.0.742.91 Chrome 12.0.742.91

« Odgovor #93 poslato: 14. 06. 2011. 12:04 »
Podeli temuIdi gore

Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla Bla
TitleBoxAko se desio zločin, desio se.

Ozbiljno?
Čime si ti dokazao da se taj zločin desio?
Ili treba da vjerujem u tvoju časnu pionirsku riječ?
Sit sam ja sarajevskih velikomuslimanskih laži!

TitleBox Druga je stvar što ta i takve priče nisu prezentirane javnosti.
Pričaj ti to nekome drugom...

Veoma ti je dobro poznato da se u poslednjih 20 godina koristila svaka, pa i najmanja prilika da se oblate Srbi, VRS i
rukovodstvo RS.
Najčešće besramnim izmišljotinama i monstruoznim lažima.
Ima ih na netu na stotine hiljada.
Uzlagali su se do te mjere da su uspjeli sami sebe ubjediti da je to sve istina.
Ovakva pričica bi sigurno bila plasirana u javnost ili bi na osnovu nje neko odavno bio procesuiran i osuđen, bez obzira ima
li to ikakve veze sa istinom.

Inače - sama pričica je naučno-fantastična iz nekoliko razloga.

TitleBoxAli hajmo se malo igrati brojki i slova. Prihvatimo da je 100 000 ljudi stradalo u zadnjem ratu. Znači 100 000 priča. Hajde nek je pola od toga....50 000 priča-sudbina.

To znači da ako bi smo pričali svaki dan samo po jednu priču da bi imali materijala da pričamo narednih 130 godina ovakve i slične priče. Mi očigledno nismo baš svjesni koliko je zla učinjeno u zadnjem ratu

Ovu prizemnu demagogiju ostavi za neku drugu temu ili još bolje - za neki drugi forum...

Samo da ti saopštim da si zašao u žestok off-topic, pa si čak, evo, i mene uspio u njega uvući.
 Nazad na temu! Nazad na temu! Nazad na temu!

Nema potrebe da meni pripisuješ kvalifikacije koje je neko nekom davao zadnjih 20 godina. Ja sam iznio činjenični opis svjedočenja jedne naše sugrađanke. Dakle, ni ona sama nije davala kvalifikacije bilo čega...već samo suve činjenice. Lijepo sam ti rekao ako ne vjeruješ, daću ti broj te žene (danas), adresu stanovanja i broj telefona pa je lijepo nazovi, nađi se sa njom u 4 oka i provjeri istinitost njenih navoda.

Mislim da je to mnogo iskreniji i vjerodostojniji način nego linkove koje stalno tražiš  Kafica
Žalosno je da ti je link postao vjerodstojniji izvor informacije od živog ljudskog kontakta i gledanja osobe u oči dok sa njom pričaš Mudri starac

Što se tiče off-topica, slažem se. Nema potrebe da nastavljamo polemisanje  Mudri starac

Stranice: 1 ... 5 6 [7]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 07. 05. 2012. 07:22