S obzirom da sam ja prozvan lično, moram prokomentarisati u ovom slučaju.
Zaista je neprimjereno sa tvoje strane reagovati na takav način. Ja sam ti dao svjedočenje žive osobe imenom i prezimenom sa ličnim podacima. Hoćeš možda i adresu i broj telefona? Može i to nije problem. Dobićeš ga privatno.
Čemu ta potreba stalnog imputiranja laži drugima. Ako se desio zločin, desio se. Možda je problem percipirati da se desio jer je toliko stravičan da normalan čovjek ne može percipirati da neko može zapaliti novorodženče na plastu stijena.
A ta priča kako se na nešto čekalo 18 godina da se iznese. Pa ova priča je poznata i bh i rs organima već punih 10 godina. Raspitaj se malo, pa ćeš vidjeti. Druga je stvar što ta i takve priče nisu prezentirane javnosti.
Ali hajmo se malo igrati brojki i slova. Prihvatimo da je 100 000 ljudi stradalo u zadnjem ratu. Znači 100 000 priča. Hajde nek je pola od toga....50 000 priča-sudbina.
To znači da ako bi smo pričali svaki dan samo po jednu priču da bi imali materijala da pričamo narednih 130 godina ovakve i slične priče. Mi očigledno nismo baš svjesni koliko je zla učinjeno u zadnjem ratu.

Ozbiljno?
Čime si ti dokazao da se taj zločin desio?
Ili treba da vjerujem u tvoju časnu pionirsku riječ?
Sit sam ja sarajevskih velikomuslimanskih laži!
Pričaj ti to nekome drugom...
Veoma ti je dobro poznato da se u poslednjih 20 godina koristila svaka, pa i najmanja prilika da se oblate Srbi, VRS i
rukovodstvo RS.
Najčešće besramnim izmišljotinama i monstruoznim lažima.
Ima ih na netu na stotine hiljada.
Uzlagali su se do te mjere da su uspjeli sami sebe ubjediti da je to sve istina.
Ovakva pričica bi sigurno bila plasirana u javnost ili bi na osnovu nje neko odavno bio procesuiran i osuđen, bez obzira ima
li to ikakve veze sa istinom.
Inače - sama pričica je naučno-fantastična iz nekoliko razloga.
Ovu prizemnu demagogiju ostavi za neku drugu temu ili još bolje - za neki drugi forum...
Samo da ti saopštim da si zašao u žestok off-topic, pa si čak, evo, i mene uspio u njega uvući.