Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 03:10 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Slicniji smo jedni drugima nego sto mislimo..  (Pročitano 445 puta)
Obi-Wan Kenobi
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 12.0.742.91 Chrome 12.0.742.91

« Odgovor #30 poslato: 14. 06. 2011. 01:22 »
Podeli temuIdi gore

Браво, браво....кажу да је страх од ЛГБТ (Како ме то подсјећа на ИГБТ транзистор  Joj ) популације , као страх од висине - преводи се као страх од жеље да се скочи  Mudri starac

Mudro zboris, master Yoda, indeed!  Dobar dan

strelok   06:48    Šalje privatnu poruku.
Matovilo   06:50    Čita svoje privatne poruke.
Viper77
Stariji član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #31 poslato: 14. 06. 2011. 01:23 »
Podeli temuIdi gore

Joj Joj Umro od smijeha

Jok reala kamenje!  Ne Ne Ne
LGBT populacija ne moze da smeta nikome ko je normalan i ko je nacisto sa svojom sexualnoscu.

I to sam vec rekao, a za mnom ponovilo 18 duplih autobusa psihologa, sociologa i tri dzambo dzeta psihoterapeuta, a nepisma stoka izostavila u skoli:

Mrznja uvijek pretpostavlja neki emocionalni odnos zakidanja (djetinjstvo ili adolescentsko doba). To je u psihologiji kao tablica mnozenja u matematici. Ne mrzimo uvijek samo cega se bojimo, vec nekada i ono nad cime nemamo kontrolu (Inace mrzili sve prirodne sile, a ne mrzimo ih?)

Na Balkanu homofobija se radja u patrijarhalnom drustvu a psiholozi su jasno opisali da agresivnost (koja je posljedica homofobije) u odnosu na razliku ne mora biti usmjerena samo na ono sto je izvana, vec da je ponekad rijec i o potiskivanju i borbi protiv iracionalnog i "devijantnog" u samom covjeku.

p.s. Ajjj nuett da je Sunny deras, dzufre mi! Pa nek vidi sta ce slijedeci put da mu smeta  Krsti se

p(lay).s(tation) 2 - Mislis li da bi bosanski Pride bio najbezazleniji od splitskih ili beogradskih?

Nedime dragi, šta nam ovo rade?!
Viper77
Stariji član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #32 poslato: 14. 06. 2011. 01:24 »
Podeli temuIdi gore

Браво, браво....кажу да је страх од ЛГБТ (Како ме то подсјећа на ИГБТ транзистор  Joj ) популације , као страх од висине - преводи се као страх од жеље да се скочи  Mudri starac

Egzakli!

Nedime dragi, šta nam ovo rade?!
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« Odgovor #33 poslato: 14. 06. 2011. 01:29 »
Podeli temuIdi gore

Ja bih takodje zabranio ove parade,jer mislim da imaju za svrhu nametanja homoseksualnosti ,kao opste drustvene norme.Ako se seksualna orijentacija ne dovodi u pitanje,onda bi i pedofili ,ili zoofili trebali imati svoje parade,zar ne?Ako neko voli da ga seve u g..cu to je njegova stvar,al ne moze ,i nece meni to predstavljati kao neku opstepriznatu normalnu sklonost.

Obracam ti se posto mislim da si ipak kolko tolko razuman. Pedofili, ili zoofili, kako ih zoves, nisu ugrozeni zbog vlastite seskualne orijentacije, koja bi po svim humanistickim normama trebala da bude privatna stvar covjeka i u domenu individualnih sloboda. Tako da je samo poredjenje pedofila, cija perverzija krsi zakone, s homoseksualcima, poprilicno blesava, da izvines.

Gay parade se ne odrzavaju da bi se neko cisto pokazao vec da bi se ukazalo na itekako postojecu neravnopravnost u drustvu.

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #34 poslato: 14. 06. 2011. 01:32 »
Podeli temuIdi gore

kako te nije stid stavio si tu zastavu, a uskoro će ramazan

Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

I ja ga to htjedoh pitati. Moze on da radi u slobodno vrijeme sta god hoce ali samo tamo gdje ga niko ne vidi i sigurno NE za vrijeme ramazana!  Kad sam bio mlad

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
vuvuzela
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #35 poslato: 14. 06. 2011. 03:02 »
Podeli temuIdi gore

hajde bolan, pomisliće da smo ozbiljni  Umro od smijeha

Dođoh, vidjeh, preblijedih!
Naopaki
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 12.0.742.100 Chrome 12.0.742.100

« Odgovor #36 poslato: 17. 06. 2011. 10:00 »
Podeli temuIdi gore

Citat
Gay parade se ne odrzavaju da bi se neko cisto pokazao vec da bi se ukazalo na itekako postojecu neravnopravnost u drustvu.

Po cemu sam to ja majke ti ravnopravniji od nekog pedera?Ni ja ko ni oni se ne mogu sexati na ulici.Kad si to cuo da je neko zatvorio ili izmaltio pedera,ili pocupo kosu nekoj lezbi?Ja za takav slucaj ne znam, i ja bi ga namaro jedino da kidise na mene,a sta ko radi u spavacoj sobi je njegova privatna stvar.Ja to gledam kao promociju,i ne vidim razloga za tim.Neki na primjer vole razmjenu partnera pa ne vidim da se time ponose i da to reklamiraju.Ja ,kad bi moro,prije bi ga zabio kozi nego muskarcu,ili nekim ovdje prisutnim,psihoanaliticarima.To je moje misljenje i ne trazim nikog da ga podrzava,i po mom poimanju je devijantna seksualna orijentacija,i to svatanje ne moze promjeniti nikakva reklama,tipa:"vidi kako lijepo biti peder".
zelengradjanin
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.19 Firefox 3.5.19

« Odgovor #37 poslato: 17. 06. 2011. 01:17 »
Podeli temuIdi gore

Citat
prije bi ga zabio kozi nego muskarcu,

Joj  Joj  Joj
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #38 poslato: 17. 06. 2011. 02:08 »
Podeli temuIdi gore

Po cemu sam to ja majke ti ravnopravniji od nekog pedera?Ni ja ko ni oni se ne mogu sexati na ulici.Kad si to cuo da je neko zatvorio ili izmaltio pedera,ili pocupo kosu nekoj lezbi?Ja za takav slucaj ne znam, i ja bi ga namaro jedino da kidise na mene,a sta ko radi u spavacoj sobi je njegova privatna stvar.Ja to gledam kao promociju,i ne vidim razloga za tim.Neki na primjer vole razmjenu partnera pa ne vidim da se time ponose i da to reklamiraju.Ja ,kad bi moro,prije bi ga zabio kozi nego muskarcu,ili nekim ovdje prisutnim,psihoanaliticarima.To je moje misljenje i ne trazim nikog da ga podrzava,i po mom poimanju je devijantna seksualna orijentacija,i to svatanje ne moze promjeniti nikakva reklama,tipa:"vidi kako lijepo biti peder".

Cheesy  Cheesy  Cheesy u sridu, naopaki.

već sam pisao na jednoj temi, ali nije mi teško da ponovim. te ljude neću smatrati normalnim, pa neka moderna medicina proglašava mene akko hoće, posebno ne one BT u LGBT, to ako oni imaju te sklonosti je njihovo pravo. jbg, ne bih tukao ni one jadnike koje povremeno puštaju iz ludaje. ali, parade su započele zbog policijske brutalnosti nad njima u njujorku (i dalje ne znam kako se zove ta njihova svepoznata četvrt) - dakle zbog struktura koje ih danas štite.

no, s obzirom da i ja ne idem po ulici i ne razbacujem se svojom heteroseksulnosti, ne treba mi ni kakav gay pride. ako hoće da budu slobodni neka izađu normalno u grad, kao što to činimo i mi ostali. ako ih plaši nasilje, neka se pouzdaju u revnost naše "mile" milicije, koja garantuje da će štititi građane. tj.moramo svi poštovati zakone. lično, ne bi ih tukao pojedinačno, ni u gomili. ne bih ni obratio pažnju na njih. sve dok mi se ne unose u lice, ok smo. (to vrijedi i za ostale "grupacije" ili pojedince)!

i neka ga paradiraju majci. nisam vidio heteroseksualne parade,  pa nam ne trebaju ni pederske......

ps. kada sam vidio da njih u stvari tretiraju kao ljevičare, onda je lijevi pokret definitivno propao. a ja onda nisam ta vrsta ljevičara, u koju oni spadaju.....

!
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 07. 05. 2012. 03:37