Po cemu sam to ja majke ti ravnopravniji od nekog pedera?Ni ja ko ni oni se ne mogu sexati na ulici.Kad si to cuo da je neko zatvorio ili izmaltio pedera,ili pocupo kosu nekoj lezbi?Ja za takav slucaj ne znam, i ja bi ga namaro jedino da kidise na mene,a sta ko radi u spavacoj sobi je njegova privatna stvar.Ja to gledam kao promociju,i ne vidim razloga za tim.Neki na primjer vole razmjenu partnera pa ne vidim da se time ponose i da to reklamiraju.Ja ,kad bi moro,prije bi ga zabio kozi nego muskarcu,ili nekim ovdje prisutnim,psihoanaliticarima.To je moje misljenje i ne trazim nikog da ga podrzava,i po mom poimanju je devijantna seksualna orijentacija,i to svatanje ne moze promjeniti nikakva reklama,tipa:"vidi kako lijepo biti peder".

u sridu, naopaki.
već sam pisao na jednoj temi, ali nije mi teško da ponovim. te ljude neću smatrati normalnim, pa neka moderna medicina proglašava mene akko hoće, posebno ne one BT u LGBT, to ako oni imaju te sklonosti je njihovo pravo. jbg, ne bih tukao ni one jadnike koje povremeno puštaju iz ludaje. ali, parade su započele zbog policijske brutalnosti nad njima u njujorku (i dalje ne znam kako se zove ta njihova svepoznata četvrt) - dakle zbog struktura koje ih danas štite.
no, s obzirom da i ja ne idem po ulici i ne razbacujem se svojom heteroseksulnosti, ne treba mi ni kakav gay pride. ako hoće da budu slobodni neka izađu normalno u grad, kao što to činimo i mi ostali. ako ih plaši nasilje, neka se pouzdaju u revnost naše "mile" milicije, koja garantuje da će štititi građane. tj.moramo svi poštovati zakone. lično, ne bi ih tukao pojedinačno, ni u gomili. ne bih ni obratio pažnju na njih. sve dok mi se ne unose u lice, ok smo. (to vrijedi i za ostale "grupacije" ili pojedince)!
i neka ga paradiraju majci. nisam vidio heteroseksualne parade, pa nam ne trebaju ni pederske......
ps. kada sam vidio da njih u stvari tretiraju kao ljevičare, onda je lijevi pokret definitivno propao. a ja onda nisam ta vrsta ljevičara, u koju oni spadaju.....