uh vidim razbacuješ se nekim definicijama ovo-ono kako bi dokazala da ti je psihologija struka.
pa ništa........ako je tako šta onda da kažem. kakav je to svijet gdje su psiholozi oni kojima psiholozi trebaju.
zašto ne pomogneš sebi kako bi izgradila samopouzdanje, tj kako ne bi glumila nekog ko nisi. dok glumiš drugu osobu, znači da si nezadovoljna sobom.
eto toliko od mene na ovu temu, a sad opleti po raznim temama onako kako ti to znaš i umiješ. to ti je jedina satisfakcija u životu. vrijeđati ljude preko neta.
PS ponavljam tvoju priču-
samo se zezam jer niko nikog ne može uvrijediti ako ga ne zna uživo baj

Hajd' ti nama objasni dina ti mana u ovo ramazansko jutro, gdje nestade onolika ljubav sa Senahidom?
Ono ljubakanje, ako vec izigravas shebjebicu u dimijicama, sto napusti onda obrezanog, za nezakinutog?!
Pa one izjave da ti je najvaznije Senahidovo misljenje na ovom forumu. Ama, zbunjujes sama sebe, a ne okolinu!
Ja tebi vulvu rece da su u erekciji svi isti, isti ti dozivljaj i sa 'vakim i sa 'nakim, jos kad si deklamovala na ozbiljnoj temi da kako bi babi i sestrama na oci kao prava vjernica sa INOVJERCEM.
Znam ja te price. Ma, hajd' kad "zasvrbi" moras se pocesati !
Ej, toliko je jasno svima da tebe bolan BOLI sto se zaheba sama, pa vise nisi urednik. Shut i ne hulji, sama s' to htjela
"Sama s' pala, sama se udarl'la !"
Nego, deder ti nama objasni, sta to bi sa Senahidom, sto se 'nolka ljubav ugasi ?!
Ja Boga m' mislila da s' se ti zezala !
Ne mari evo tebi jedna, dobro ce ti doci uz tvoje tjeskobe: