Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 04:10 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Optičke varke  (Pročitano 4356 puta)
vuvuzela
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #45 poslato: 06. 08. 2011. 02:23 »
Podeli temuIdi gore

reis je za mene isto što i ti. a ja sam samo iznosila istinu. to što se tebi istina ne sviđa tvoj je problem. u svakom slučaju hvala ti što brineš za mene  Grin

Dođoh, vidjeh, preblijedih!
ZIS
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 12.0.742.122 Chrome 12.0.742.122

« Odgovor #46 poslato: 06. 08. 2011. 07:00 »
Podeli temuIdi gore

Pa je si li vjernik ili nisi?
Postiš li ili ne postiš?
Sto se ti sovinisto  javljas sta tebe briga ko posti!

"Kada se izmiris sam sa sobom, izmirit ces se sa citavim svijetom"
lolipop
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #47 poslato: 06. 08. 2011. 07:03 »
Podeli temuIdi gore

uh vidim razbacuješ se nekim definicijama ovo-ono kako bi dokazala da ti je psihologija struka.

pa ništa........ako je tako šta onda da kažem. kakav je to svijet gdje su psiholozi oni kojima psiholozi trebaju.

zašto ne pomogneš sebi kako bi izgradila samopouzdanje, tj kako ne bi glumila nekog ko nisi. dok glumiš drugu osobu, znači da si nezadovoljna sobom.

eto toliko od mene na ovu temu, a sad opleti po raznim temama onako kako ti to znaš i umiješ. to ti je jedina satisfakcija u životu. vrijeđati ljude preko neta.

PS ponavljam tvoju priču-samo se zezam jer niko nikog ne može uvrijediti ako ga ne zna uživo

baj  Wink

Hajd' ti nama objasni dina ti mana u ovo ramazansko jutro, gdje nestade onolika ljubav sa Senahidom?
Ono ljubakanje, ako vec izigravas shebjebicu u dimijicama, sto napusti onda obrezanog, za nezakinutog?!
Pa one izjave da ti je najvaznije Senahidovo misljenje na ovom forumu. Ama, zbunjujes sama sebe, a ne okolinu!
Ja tebi vulvu rece  da su u erekciji svi isti, isti ti dozivljaj i sa 'vakim i sa 'nakim, jos kad si deklamovala na ozbiljnoj temi da kako bi babi i sestrama na oci kao prava vjernica sa INOVJERCEM.
Znam ja te price. Ma, hajd' kad "zasvrbi" moras se pocesati !
Ej, toliko je jasno svima da tebe bolan BOLI sto se zaheba sama, pa vise nisi urednik. Shut i ne hulji, sama s' to htjela
"Sama s' pala, sama se udarl'la !"
Nego, deder ti nama objasni, sta to bi sa Senahidom, sto se 'nolka ljubav ugasi ?!
Ja Boga m' mislila da s' se ti zezala !
Ne mari evo tebi jedna, dobro ce ti doci uz tvoje tjeskobe:

Super Srbin
« Poslednja izmena: 06. 08. 2011. 07:04 lolipop »
lolipop
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #48 poslato: 06. 08. 2011. 07:09 »
Podeli temuIdi gore

uh vidim razbacuješ se nekim definicijama ovo-ono kako bi dokazala da ti je psihologija struka.

pa ništa........ako je tako šta onda da kažem. kakav je to svijet gdje su psiholozi oni kojima psiholozi trebaju.

zašto ne pomogneš sebi kako bi izgradila samopouzdanje, tj kako ne bi glumila nekog ko nisi. dok glumiš drugu osobu, znači da si nezadovoljna sobom.

eto toliko od mene na ovu temu, a sad opleti po raznim temama onako kako ti to znaš i umiješ. to ti je jedina satisfakcija u životu. vrijeđati ljude preko neta.

PS ponavljam tvoju priču-samo se zezam jer niko nikog ne može uvrijediti ako ga ne zna uživo

baj  Wink

Na boldovano

Tacno...zezam se, a znam i ozbiljno. Isto kao i svi, isto kao sto i ti?
Zar za tebe ne postoji pojam zezanja?!
Ako ne, a ja shvatih da si se ti isto sa Senahidom zezala kao i ja djudjijem ( a pored djudjija i sa vise njih), onda nam objasni gdje nestade ona prisna relacija izmedju tebe i Senahida?!
Ako je zeza ( sto ja smatram da jeste) onda sto me smaras za djudjija?! Pa, pitaj momka sama ili neka ti sam odgovori!
Jos ces mi doci kao klijent ako nastavis s takvim nebulozama, da ti lijek za tjeskobu trazim. Bolje nemoj, ja radim s djecom i omladinom koji su zapali u neki tip ovisnosti i koji imaju socijalnih problema. Nema one "klasike" kao kod nas. Ne radim na nacin kakav se provodi kod nas. To je davno na Zapadu prevazidjenu. Radi se kroz socijalizaciju i aktiviranje na razne nacine. Jako zanimljiv i vjeruj mi posao koji kad ostvaris rezultat kao da si kucu napravio , sam iz svojih deset prsta. Zato, niciji rad ne potcjenjuj !

PS: I hajd' zapamti...bez_respektni broj 1. , zatim dolazi free 2020, pa Sunny. Sunny me prijatno iznenadio jer otkako ste "poskidali" svoja obojena odijela momak pise i slobodnije i puno ljepse, nego kad je bio pod pritiskom vas. A kmecali ste brate na svaku opasku.
A volim da citam postove od mnogih forumasa i to nema pojma da mi "pobrka " ovu trojku.
Haj' bolan, nemoj se jezditi, jer ako se jezdis jos ces i vitre za mene morati platiti, bolje da me zovnes na iftar. Obozavam zeljanicu ! Wink
« Poslednja izmena: 06. 08. 2011. 07:20 lolipop »
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #49 poslato: 06. 08. 2011. 08:44 »
Podeli temuIdi gore

reis je za mene isto što i ti. a ja sam samo iznosila istinu. to što se tebi istina ne sviđa tvoj je problem. u svakom slučaju hvala ti što brineš za mene  Grin

Поставио сам сасвим конкретно питање, те сам стога очекивао и конкретан одговор.
Своју верзију ”истине” можеш окачити мачку о реп, као и моју ”сличност” са реисом.

Ред је да те подсјетим шта све пост подразумијева...

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 6.0.1 Firefox 6.0.1

« Odgovor #50 poslato: 03. 09. 2011. 08:50 »
Podeli temuIdi gore

Поставио сам сасвим конкретно питање, те сам стога очекивао и конкретан одговор.
Своју верзију ”истине” можеш окачити мачку о реп, као и моју ”сличност” са реисом.

Ред је да те подсјетим шта све пост подразумијева...
Samo što si zaboravio  da ti ona "nemora" odgovoriti prošlo je tvoje zlatno vreme kad si mogo nekog ispitivati  Kad sam bio mlad
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 22. 05. 2012. 07:18