|
Sunny day
|
 |
« poslato: 22. 06. 2011. 11:15 » |
Idi gore
|
jbt.koja mitomanija....osim sto su sakrili ustanak u srbu i izmislili ovaj u sisku...mitomaniji hrvata nema kraja...smanjuju jasenovac a povecavaju blajburg....dva puta u 2. svteskom pobjedili....dosli iz izrana....hrvati imaju ozbiljne probleme sa malim patuljcima u glavi 
|
|
|
|
|
|
ZIS
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 22. 06. 2011. 11:22 » |
Idi gore
|
Jest stvarno humor.Samo sta ce sad Banija da kaze?  Jos su zaboravili da kazu da im je glavni politicki komesar bio kardinal Stepinac 
|
"Kada se izmiris sam sa sobom, izmirit ces se sa citavim svijetom"
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 22. 06. 2011. 11:36 » |
Idi gore
|
Jest stvarno humor.Samo sta ce sad Banija da kaze?  Jos su zaboravili da kazu da im je glavni politicki komesar bio kardinal Stepinac  Ante Pavelić borac protiv fašizma i velike Srbije.....  Meni stvarno nije jasno zašto oni legalno ne slave NDH, nego se foliraju sa antifašizmom pred Europom. Ovo foliranje prevazilazi stvarno, i matretira zdrav mozak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Prigorac
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 22. 06. 2011. 11:59 » |
Idi gore
|
Niko ne negira Srb samo se sad realno odnosimo prema njemu. To nije bio partizanski več četnički ustanak, a kolko je meni znano četnici su ili poraženi u tom ratu ili su na kraju jednostavno prešli na partizansku stranu. Kaj se ne slavi Velebitski ustanak onda u Srbiji  Sorry bračo al nečemo ni mi onda četničke ustanke, vi slavite ko vam brani, al Sisak je naš blagdan. Uvijek mi bilo čudno kak ljudi unatoč razlici od mjesec dana i dalje tule o ustanku u Srbu. Pogledaš vremenski period i vidiš kaj je bilo prije. LP iz antifašističke Hrvatske 
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 22. 06. 2011. 12:04 » |
Idi gore
|
Niko ne negira Srb samo se sad realno odnosimo prema njemu. To nije bio partizanski več četnički ustanak, a kolko je meni znano četnici su ili poraženi u tom ratu ili su na kraju jednostavno prešli na partizansku stranu. Kaj se ne slavi Velebitski ustanak onda u Srbiji  Sorry bračo al nečemo ni mi onda četničke ustanke, vi slavite ko vam brani, al Sisak je naš blagdan. Uvijek mi bilo čudno kak ljudi unatoč razlici od mjesec dana i dalje tule o ustanku u Srbu. Pogledaš vremenski period i vidiš kaj je bilo prije. LP iz antifašističke Hrvatske  cetnici i jesu digli sve ustanke u bivsoj jugi i oni su organizovali 27.martovske demonstracije u BG...partizani su digli ustanak samo u crnoj gori...dok su se cetnici ili jugoslovneksa vojska borili protiv fasista, komunisti su sa njima saradjivali do pocetka jula tako da je smijesno pricati o ustanku u sisku kada su komunisti na strani fasista...protiv koga su ustajali 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 22. 06. 2011. 12:05 Sunny day »
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 22. 06. 2011. 12:11 » |
Idi gore
|
Niko ne negira Srb samo se sad realno odnosimo prema njemu. To nije bio partizanski več četnički ustanak, a kolko je meni znano četnici su ili poraženi u tom ratu ili su na kraju jednostavno prešli na partizansku stranu. Kaj se ne slavi Velebitski ustanak onda u Srbiji  Sorry bračo al nečemo ni mi onda četničke ustanke, vi slavite ko vam brani, al Sisak je naš blagdan. Uvijek mi bilo čudno kak ljudi unatoč razlici od mjesec dana i dalje tule o ustanku u Srbu. Pogledaš vremenski period i vidiš kaj je bilo prije. LP iz antifašističke Hrvatske  Prigorac....ti i Slobodna Krajina se u ovom slucaju na istoj valnoj duljini  On isto tvrdi i stoji ,da su prvu ustanak digli cetnici u Srbu Problem je u tome,ne sami ustanak,nego ono sto se dogadjalo ,pocevsi od tog dana i narednih par dana. Ja necu o tome pisati,neka svako najde,pa procita. Ako se tako radi ustanak ,radi odbrane,onda ja nemam rijeci ,a zbog tog ustanka su nastradali masovno Srbi,Korduna i Banije.
|
|
|
|
|
|
Prigorac
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 22. 06. 2011. 12:13 » |
Idi gore
|
cetnici i jesu digli sve ustanke u bivsoj jugi i oni su organizovali 27.martovske demonstracije u BG...partizani su digli ustanak samo u crnoj gori...dok su se cetnici ili jugoslovneksa vojska borili protiv fasista, komunisti su sa njima saradjivali do pocetka jula tako da je smijesno pricati o ustanku u sisku kada su komunisti na strani fasista...protiv koga su ustajali  Ma u redu je Sunny komunisti=fašisti, Ameri su isto fašisti. Jbga al vidi se da si izbosne svi oko tebe nešto fašisti  Da se ne lažemo da su četnici pobjedili ja bi danas bio Kanađanin, a Hrvata u promilima. I sad da slavim njihove ustanke??? No passaran Uostalom ti isti četnici su i stvorili NDH (indirektno), da su šutili a ne srbovali Juga bi bila dio Pakta, ne bi se raspala, ne bi bilo rata, a na kraju WWII bi se malo puškaralo i junački predalo il Rusima il Amerima. Sad pogledaj kartu Banovine i shvati sve ostalo je bila srpska jedinica, dakle četinčka diplomacija je zajebala Srbe, ne im pomogla. Je imali oni najbolje namjere no usrali su motku 101%. Imali su i ustaše najbolju namjeru, no sve zasrali i nepada mi napamet ih slavit il veličat. Jbga fetiši na propale projekte su još in na Balkanu.
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 22. 06. 2011. 12:18 » |
Idi gore
|
Ma u redu je Sunny komunisti=fašisti, Ameri su isto fašisti. Jbga al vidi se da si izbosne svi oko tebe nešto fašisti  Da se ne lažemo da su četnici pobjedili ja bi danas bio Kanađanin, a Hrvata u promilima. I sad da slavim njihove ustanke??? No passaran Uostalom ti isti četnici su i stvorili NDH (indirektno), da su šutili a ne srbovali Juga bi bila dio Pakta, ne bi se raspala, ne bi bilo rata, a na kraju WWII bi se malo puškaralo i junački predalo il Rusima il Amerima. Sad pogledaj kartu Banovine i shvati sve ostalo je bila srpska jedinica, dakle četinčka diplomacija je zajebala Srbe, ne im pomogla. Je imali oni najbolje namjere no usrali su motku 101%. Imali su i ustaše najbolju namjeru, no sve zasrali i nepada mi napamet ih slavit il veličat. Jbga fetiši na propale projekte su još in na Balkanu. jbh.mi srbi se nikada nismo dali okupatoru,,,uvjek smo dizali ustanke protiv okupatora...kod vas hrvata je malo drugacije...vi ste okupatore sami zvali da vas okupiraju...kako nekada tako i danas.... 
|
|
|
|
|
|
Prigorac
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 22. 06. 2011. 12:20 » |
Idi gore
|
Prigorac....ti i Slobodna Krajina se u ovom slucaju na istoj valnoj duljini  On isto tvrdi i stoji ,da su prvu ustanak digli cetnici u Srbu Problem je u tome,ne sami ustanak,nego ono sto se dogadjalo ,pocevsi od tog dana i narednih par dana. Ja necu o tome pisati,neka svako najde,pa procita. Ako se tako radi ustanak ,radi odbrane,onda ja nemam rijeci ,a zbog tog ustanka su nastradali masovno Srbi,Korduna i Banije. Ma taj ustanak je bio zbrda zdola, kao i ostali u početku. Eto ja našo u arhivu taljanske dokumente di su četnici na platnom spisku kao antikomunistička milicija. Borili se oni za kraljevinu al im nije bilo ni mrsko u fušu malo zaradit  Kad je trebalo ratovalo se protiv, kad su Taljani naredili ratovalo se zajedno protiv komunista. Svi imaju putra na glavi i svi su bili pizde. Ja jedino cjenim Poljake, svi ostali si ekstremna govna u WWII. Samo kužim ja Srbe ne paše im Tito, pa moraju pljeskat Draži. Ja s druge strane mogu obrnut onu Mesićevu o dvije pobjede. Ljudi mi smo dva put izgubili, dva put nas pokorile tuđe diktatorske ideologije, prvo fašizam pa onda komunizam. 
|
|
|
|
|
Prigorac
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 22. 06. 2011. 12:23 » |
Idi gore
|
jbh.mi srbi se nikada nismo dali okupatoru,,,uvjek smo dizali ustanke protiv okupatora...kod vas hrvata je malo drugacije...vi ste okupatore sami zvali da vas okupiraju...kako nekada tako i danas....  Veliš usred Beograda dizali ustanak protiv okupatora kneza Pavla. Aj dobro. Ajd samo vi dižite ustanke imate moj respekt i punu podršku samo zar vam nije čudno da svaki put kad dignete neki ustanak i krenu tenkovi vam država manja. Pa de zapitaj se kaj krivo delate, negdje mora bit kršlus.
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 22. 06. 2011. 01:37 » |
Idi gore
|
Gdje su to četnici dizali ustanak protiv Nijemaca ? Jel bi mi mogo navest i jednu bitku u 2.svj.ratu gdje su se četnici tukli protiv Nijemaca ?
|
Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 22. 06. 2011. 01:39 » |
Idi gore
|
Niko ne negira Srb samo se sad realno odnosimo prema njemu. To nije bio partizanski več četnički ustanak, a kolko je meni znano četnici su ili poraženi u tom ratu ili su na kraju jednostavno prešli na partizansku stranu. Kaj se ne slavi Velebitski ustanak onda u Srbiji  Sorry bračo al nečemo ni mi onda četničke ustanke, vi slavite ko vam brani, al Sisak je naš blagdan. Uvijek mi bilo čudno kak ljudi unatoč razlici od mjesec dana i dalje tule o ustanku u Srbu. Pogledaš vremenski period i vidiš kaj je bilo prije. LP iz antifašističke Hrvatske  U Srbu nisu nikakvi četnici digli ustanak,nego partizani ! Jako zanimljivo kako se četnici i ustaše slažu da su četnici svagdje digli ustanak,ispada da partizani nisu ni postojali !?
|
|
|
|
|
BANIJA 79
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 22. 06. 2011. 01:43 » |
Idi gore
|
Ako se tako radi ustanak ,radi odbrane,onda ja nemam rijeci ,a zbog tog ustanka su nastradali masovno Srbi,Korduna i Banije.
Srbi bi nastradali sa ustankom u Srbu ili bez njega ! Hoćeš reći da ustaše ne bi klali i ubijali Srbe,da nije dignut ustanak u Srbu,koja izmišljotina ! Ustaški plan je bio trećinu Srba pobit,trećinu protjerat,a trećinu pokrstit,i sad ustanak u Srbu tome kriv.Ovaj plan su Pavelić i ustaše davno prije ustanka u Srbu imali u glavi !
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 22. 06. 2011. 01:48 » |
Idi gore
|
U Srbu nisu nikakvi četnici digli ustanak,nego partizani ! Jako zanimljivo kako se četnici i ustaše slažu da su četnici svagdje digli ustanak,ispada da partizani nisu ni postojali !?
da partizani,sa kokardama jugoslovenske armije na celu.... 
|
|
|
|
|
|