|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 03. 07. 2011. 10:51 » |
Idi gore
|
Izuzetan graditeljski poduhvat... Ovi bh slijepci nisu u stanju za 4 godine napraviti 42 kilometra nečega što oni nazivaju autoputem... 
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 03. 07. 2011. 11:01 » |
Idi gore
|
A nama fol drago kad asfaltiraju 100m puta. 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 03. 07. 2011. 11:05 » |
Idi gore
|
A nama fol drago kad asfaltiraju 100m puta.  Tako nam i treba kada niko nije reagovao kada su pokrali onolike milijarde donacija... 
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 04. 07. 2011. 10:43 » |
Idi gore
|
A ja i ti nebi kad bi nam se pružila prilika  Zašto se Muslimani uvijek angažuju u zaštitu svojih muslimanskih vjerskih i političkih vođa iako veoma dobro znaju da su pokrali silne milijarde donacija koje su bile namijenjene muslimanskom narodu koji govori srpskim jezikom? Može li mi iko objasniti taj fenomen? Je su li tu u pitanju vjerski razlozi ili je u pitanju podrška nekom tajnom velikomuslimanskom projektu? Samo idiot može pljeskati i na sva usta hvaliti one koji mu više od 20 godina otimaju bukvalno iz usta...
|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 04. 07. 2011. 02:55 » |
Idi gore
|
Zašto se Muslimani uvijek angažuju u zaštitu svojih muslimanskih vjerskih i političkih vođa iako veoma dobro znaju da su pokrali silne milijarde donacija koje su bile namijenjene muslimanskom narodu koji govori srpskim jezikom?
Može li mi iko objasniti taj fenomen? Je su li tu u pitanju vjerski razlozi ili je u pitanju podrška nekom tajnom velikomuslimanskom projektu?
Samo idiot može pljeskati i na sva usta hvaliti one koji mu više od 20 godina otimaju bukvalno iz usta...
Mozda su muslimani koji govore srpski dobili obecanje od politickih vodja da ce bih biti MIR-muslimansko islamska republika pa da onda u MIR-u stvaramo multietičnost u kojoj bi svi muslimani koji govore srpski bili ravnopravni sa ostalim muslimanima vehabijama , arapima , mudzahedinima ith... autoput ce da se izgradi za kratko vrijeme samo riječ kratko nije precizirana 
|
|
|
|
|
strelok
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 04. 07. 2011. 05:42 » |
Idi gore
|
Zašto se Muslimani uvijek angažuju u zaštitu svojih muslimanskih vjerskih i političkih vođa iako veoma dobro znaju da su pokrali silne milijarde donacija koje su bile namijenjene muslimanskom narodu koji govori srpskim jezikom?
Može li mi iko objasniti taj fenomen? Je su li tu u pitanju vjerski razlozi ili je u pitanju podrška nekom tajnom velikomuslimanskom projektu?
Samo idiot može pljeskati i na sva usta hvaliti one koji mu više od 20 godina otimaju bukvalno iz usta...
Ох фак, опет си пропустио да узмеш таблетицу за ћутање...
|
"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 04. 07. 2011. 05:57 » |
Idi gore
|
Ima tu nešto što ti nebi razumio i kad bi ti kazao 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 05. 07. 2011. 12:16 » |
Idi gore
|
Ох фак, опет си пропустио да узмеш таблетицу за ћутање...
Ne sviđa ti se tekst? Baš mi je drago da ti se ne sviđa... 
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 05. 07. 2011. 12:19 » |
Idi gore
|
Ima tu nešto što ti nebi razumio i kad bi ti kazao  Znači, ne smiješ da pišeš o tome? Uh, sory... Nisam znao da sam se dotakao velikomuslimanske tabu teme...
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 05. 07. 2011. 01:05 » |
Idi gore
|
Free, kakve veze ima "velikomuslimanska politika" i nekakvi "tabui" ? Ako tako nastavis zemo, postaces kao Pazuzu onomad.
|
"
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 05. 07. 2011. 01:10 » |
Idi gore
|
Free, kakve veze ima "velikomuslimanska politika" i nekakvi "tabui" ? Ako tako nastavis zemo, postaces kao Pazuzu onomad.
Promašio si temu. Interesuje me mazohizam kod Bošnjaka. Otmu im milijarde, a oni ih zbog toga obožavaju? I još se o tome ne smije ni pričati, ni pisati? Gdje je tu logika?
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 05. 07. 2011. 01:18 » |
Idi gore
|
Promašio si temu.
Interesuje me mazohizam kod Bošnjaka.
Otmu im milijarde, a oni ih zbog toga obožavaju? I još se o tome ne smije ni pričati, ni pisati?
Gdje je tu logika?
Sta se tu ima kriti? Mazohizam kod Bosnjaka nije nimalo veci nego onaj kod Srba. I njih Dodik laze i krade, pa ga opet vecina smatra spasiocem Srba i srpstva u BiH. A mislio sam napisati "kakve veze ima sacl temom", tako da nisam promasio temu, nego nisam bio dovoljno specifican.
|
"
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 05. 07. 2011. 01:26 » |
Idi gore
|
Sta se tu ima kriti? Mazohizam kod Bosnjaka nije nimalo veci nego onaj kod Srba. I njih Dodik laze i krade, pa ga opet vecina smatra spasiocem Srba i srpstva u BiH. A mislio sam napisati "kakve veze ima sacl temom", tako da nisam promasio temu, nego nisam bio dovoljno specifican.
Veći je nekoliko stotina puta obzirom na broj nula na bankovnim računima koje "ugledni" Bošnjaci posjeduju u bankama na egzotičnim destinacijama. Nisu tu čista posla...  Što se tiče teme nisi se dobro "odrazio" da bih shvatio da si voljan popričati o mostu dugom 42 kilometra. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 05. 07. 2011. 11:30 free2020 »
|
|
|
|
|
|