|
free2020
|
 |
« poslato: 07. 07. 2011. 10:12 » |
Idi gore
|
http://www.rtvbn.com/2011/07/07/hamasovci-uhapsili-frizera-jer-je-%C5%A1i%C5%A1ao-%C5%BEene/Koji su to idioti... 
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 09. 07. 2011. 07:34 » |
Idi gore
|
Sta se cudis ,kakav svet(muslimani)takvi im zakoni i obicaji. Da poznajes taj svet malo bolje nebi se cudio ehhh sta sam ja kod njiHaa video i doziveo.TAj deo muslimana je jos kao tako "civilizovan" jer su blizu Hriscanske Evrope a TEK da vidis one tamo onu vecinu muslimana po pustinjama TEK bi se cudom cudio i sokirao.To je taj svet kome je ALjo Izmetbegovic tezio da BiH postane.
O tome malo vise (muslimanima)drugi put sta sam video nakratko radeci u jednoj od tih muslim-islam -svet- nedodjija,odoh na pocinak .
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 23. 07. 2011. 05:56 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Alex as spam! vanzemaljac's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 23. 07. 2011. 06:05 Alex »
|
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|
remake
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 23. 07. 2011. 06:56 » |
Idi gore
|
Sta se cudis ,kakav svet(muslimani)takvi im zakoni i obicaji. Da poznajes taj svet malo bolje nebi se cudio ehhh sta sam ja kod njiHaa video i doziveo.TAj deo muslimana je jos kao tako "civilizovan" jer su blizu Hriscanske Evrope a TEK da vidis one tamo onu vecinu muslimana po pustinjama TEK bi se cudom cudio i sokirao.To je taj svet kome je ALjo Izmetbegovic tezio da BiH postane.
O tome malo vise (muslimanima)drugi put sta sam video nakratko radeci u jednoj od tih muslim-islam -svet- nedodjija,odoh na pocinak .
a tek da vidis hriscansku evropu dva puta napravise genocid njemacka vojska kao i vojska rs'a i jos kriscanski fudamentalisti izvrsise teror u norveskoj,eh kriscani
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 23. 07. 2011. 06:58 » |
Idi gore
|
a tek da vidis hriscansku evropu dva puta napravise genocid njemacka vojska kao i vojska rs'a i jos kriscanski fudamentalisti izvrsise teror u norveskoj,eh kriscani
to je istocno i juzno od grcke svakodnevna pojava....
|
|
|
|
|
|
remake
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 23. 07. 2011. 07:02 » |
Idi gore
|
to je istocno i juzno od grcke svakodnevna pojava....
opet greska u centru b.luke
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 23. 07. 2011. 11:35 » |
Idi gore
|
to je istocno i juzno od grcke svakodnevna pojava.... Sta, jel' genocid?
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 24. 07. 2011. 07:55 » |
Idi gore
|
Sta, jel' genocid?
naravno...vasa braca turci su ga pocinili kao i etnocid svagde gde zive muslimani....gde su muslimani tu nema mira ....samo ratovi.....a o suzivotu sa drugim vjerama je suvisno i pricati...staviti krscana medju muslimane je kao staviti janje medju krokodile....taj recept su pokusali prepisati i ovi bosanski muslimani...ali kao sto rece alija pre rata ,bilo ih je manje od 50 % pa su dobili po P.
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 24. 07. 2011. 12:06 » |
Idi gore
|
naravno...vasa braca turci su ga pocinili kao i etnocid svagde gde zive muslimani....gde su muslimani tu nema mira ....samo ratovi.....a o suzivotu sa drugim vjerama je suvisno i pricati...staviti krscana medju muslimane je kao staviti janje medju krokodile....taj recept su pokusali prepisati i ovi bosanski muslimani... Vidi Sunnit-a al' pise istoriju. Imam osjecaj da ti onaj Norvezanin laganini postaje idol.
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 24. 07. 2011. 02:53 » |
Idi gore
|
Vidi Sunnit-a al' pise istoriju. Imam osjecaj da ti onaj Norvezanin laganini postaje idol.
ne ti si mi idol...mnogo si radikalniji od njega 
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 24. 07. 2011. 04:36 » |
Idi gore
|
Ja od sveg oruzja imam ovu tastaturu. A jedini mi je radikalizam je kad vam pozelim uciniti ono sto ste vi meni vec ucinili.
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 24. 07. 2011. 06:09 » |
Idi gore
|
Ja od sveg oruzja imam ovu tastaturu. A jedini mi je radikalizam je kad vam pozelim uciniti ono sto ste vi meni vec ucinili.
dali ti mogucnost da vidis svijeta?
|
|
|
|
|
|
Razdvojen
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 24. 07. 2011. 07:48 » |
Idi gore
|
dali ti mogucnost da vidis svijeta?
Sani, sereš ko foka. budi urednik, izdigni se od sivila... Briši mi odmah profil, nek ide sve u pizdu materinu.
|
Laganje je oblik naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije.
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 24. 07. 2011. 07:49 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Sunny day as spam! balkan boy's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 24. 07. 2011. 08:02 Sunny day »
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 24. 07. 2011. 07:55 » |
Idi gore
|
Sani, sereš ko foka. budi urednik, izdigni se od sivila... Briši mi odmah profil, nek ide sve u pizdu materinu.
u diskusijama nisam urednik vec korisnik foruma i prilagodjavam se nivou sugovornika 
|
|
|
|
|
|