.
.ovaj je razvukao onaj grb na jedno 300% prirodne velicine i izgubio rezoluciju tako da se sve tackice vide.

ne znam kakvu ovaj ima diplomu ali kao da ju je kupio u Bosni

. Inace, iz licnog iskustva nema ti ni diploma bas neku cijenu
jer ovde u Austriji ja sam kao CAD-Konstrukter s certifikatom od AutoCAD imao problem naci posao. Falilo je iskustvo od nekih
5 god.

tako da se ne obazires jer poslovdavci uvijek imaju nesto da zajebavaju. Traze neke stvari da i sami ne znaju sta traze,
ja sam se nasetao i nakucao vrata i ako sam imao diplomu u rukavu da bi na kraju dobio posao s startnom cijenom 8,35€/sat

Pored AutoCad, trazio se rad u Mechanikel Desktop pa poslje u Solid Works ........da covjek poludi a o plati od 32$/sat samo da sanjam.
Ono sto sam zapazio na trzistu rada najlakse je naci posao ako poznajes rad u Catia jer jako malo ljudi poznaje program i nema obuka,
edukacija ili diploma a kako sam cuo i puno slozeniji (i debelo skup

) program od AutoCad.
Malo se previse pretjeralo s tim Software-a jer ima mali tuce programa za crtanje a nisu ni malo slicni da ih mozes tek tako sve savladati
a svaka firma kupuje sebi povoljniji i jeftiniji program koji nade.
Iskustvo je bitna kod dobivanja posla i ako za jednu diplomu moras dobro oznojiti stolicu jer ceka te usmeni te pismeni dio (konstrukcioni bolje reci)
rada u trajanju od 8 casova.
I onda dodes traziti posao pa poslodavac trazi rad na AutoCAD 2006 a ti imas diplomu 2002 te kaze da ne znas i nije to isto a on sam nema
poima te razliku izmedu dwg i dxf Datei a kamoli programiranje naredbi u AutoCad
Jebiga, to je ponuda i potraznja

zasto ne bi platio jednu budalu a dobio dvije pa i tri