|
Sunny day
|
 |
« poslato: 14. 07. 2011. 05:28 » |
Idi gore
|
ko ce odgovarati za zlocine slovenaca nad vojnicima JNA pocinjene na austrijskoj granici....ko ce odgovarati za rusenje ustavnog poretka i napad na regularne snage jugoslovenske drzave....steta sto su srbi spasavali te slovence u 2. svetskom ratu i sto su im napravili drzavu....jer su ugrizli ruku koja ih je hranila...
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 14. 07. 2011. 05:33 » |
Idi gore
|
onaj sud koji osudi ovog časnog oficira koji je rat odradio da spasi živote, zaslužuje adekvatnu kaznu - onu koja je u ratu najgora! na kraju krajeva, kad ga slovenci uhapse neka mu sude, a sve dok je u srbiji - mora ostati slobodan čovjek!
jad i čemer je u šta se pretvara sudstvo - sudi se onima koji su spašavali ljude!
|
!
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 14. 07. 2011. 05:42 » |
Idi gore
|
Stani, jel sam ja to lud ili ćorav? Slovenci hoće da sude Trifunoviću zato što su ubili per, ranili 17 i zarobili 30 njegovih vojnika?
Ko koga ovde zayebava?
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 14. 07. 2011. 06:08 » |
Idi gore
|
To nindža :Stani, jel sam ja to lud ili ćorav? Slovenci hoće da sude Trifunoviću zato što su ubili per, ranili 17 i zarobili 30 njegovih vojnika?
Ko koga ovde zayebava?
Svemir i ljudska glupost su neograničeni kao i bezobrazluk. Kad Hag ili srbija nisu hteli da procesuiraju one koji su likvidirali vojnike, sada egzekutori tužuju one koje su likvidirali. Zanimljivo, podseća me na nekakva dešavanja ovde. Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 16. 07. 2011. 09:33 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 13. 08. 2011. 04:37 » |
Idi gore
|
da je bila prava vojska obojica bi bili ovjereni i pod lakom crnom jos 1992e. ovako oficiri postupaju, pa ko voli nek izvoli.
|
|
|
|
|
|