Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 05:16 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Hamze pogubile srpske ratne zarobljenike zbog pogibije Izeta Nanića  (Pročitano 9627 puta)
Tufahija
Elitni član
Van mreže Van mreže

Linux Linux
Browser:
Chrome 4.0.237.0 Chrome 4.0.237.0

« Odgovor #15 poslato: 07. 12. 2009. 08:20 »
Podeli temuIdi gore

--------------tufahija ----------------- Dalje prste od Kozarca,ti izgleda nepoznas nijedno drugo mijesto nego smo kozarac koji ocrnjujes svojim pogresnim misljenjima o Kozarcu.
              Sefik Alic je tvoj komsija iz Buzima tacnije iz Cave.
                Kozarcani su ponosni na svoj Kozarac i nekriju se iza nekog nepoznatog nica,svakom podignuta cela mogu gledati direktno u oci;
                    Neka svako odgovara za svja dijela i zasluzi ono stoje zaradio.
------------------Budimo puni bosne a i Bosna puna nas!!!---------------- Cool

Povlačim sve što sam rekao o Kozarcu. Niko više ne investira u RS od Kozarčana i to je svakako za pohvalu.
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5

« Odgovor #16 poslato: 07. 12. 2009. 08:47 »
Podeli temuIdi gore

--------------tufahija ----------------- Dalje prste od Kozarca,ti izgleda nepoznas nijedno drugo mijesto nego smo kozarac koji ocrnjujes svojim pogresnim misljenjima o Kozarcu.
              Sefik Alic je tvoj komsija iz Buzima tacnije iz Cave.
                Kozarcani su ponosni na svoj Kozarac i nekriju se iza nekog nepoznatog nica,svakom podignuta cela mogu gledati direktno u oci;
                    Neka svako odgovara za svja dijela i zasluzi ono stoje zaradio.
------------------Budimo puni bosne a i Bosna puna nas!!!---------------- Cool
Post je da su hamze pobile Srbe. Kad su skorpioni ubili svi su se digli i mato i guto, a kad su Srbi pobijeni to je nista incident i netreba spominjati.
naravno ima onaj gore i on ce suditi da znas.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
ago
Turista

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #17 poslato: 07. 12. 2009. 09:53 »
Podeli temuIdi gore

-Tufahija nemoj da žališ nizačim, jesam se pojavio i svjedočio u sudu BIH i kod istražitelja sipe a pošto mislim da smo komšije možemo se naći na kahvi da ti pojasnim sve na dugo i široko ja se nekrijem iza nikoga i ničega odazivam se na sve pozive službena a i privatne ako su dobronamjerni i otvoreno razgovaram sa svakim i na svaku temu.
-Jedino zamjeram svakom mediju koji objavljuje laži i izmišljotine prije nego što pruži priliku prozvanom da kaže svoju istinu ili bar svoje viđenje stvari a onda neka sud i javnost ocijenu ko laže a ko govori istinu.
Ja se nebojim zakona za svoje ratne postupke a i nestidim se javnosti mogu svakom pogledati u oči, ali postoje neki ljudi koji namaju blage veze o ratu i nekim dašavanjima a naveliko komentiraju neke događaje i unose zabunu kod javnosti te otežavaju dolazak do prave istine.
-Istina ponekad zna biti bolna i gorka ali je uvijek bolja od slatki i šareni laži, budimi hrabri i pošteni i suočimo se sa istinom ma kakva ona bila!
-Ako neko laže nas ništa nemože opravdati što tu laž širimo i pretvaramo je u istinu zato što to nama odgovara!
Mirso
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #18 poslato: 08. 12. 2009. 10:15 »
Podeli temuIdi gore

Post je da su hamze pobile Srbe. Kad su skorpioni ubili svi su se digli i mato i guto, a kad su Srbi pobijeni to je nista incident i netreba spominjati.
naravno ima onaj gore i on ce suditi da znas.

-----------miskotes---------Nerazumijem zasto ti meni repliciras?
          Procitaj jos jednom ovo gore napisano i reci sta nije uredu,rekao sam neka odgovara svako za svoja nedjela.
Tufahija
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 3.0.195.33 Chrome 3.0.195.33

« Odgovor #19 poslato: 08. 12. 2009. 12:36 »
Podeli temuIdi gore

-Tufahija nemoj da žališ nizačim, jesam se pojavio i svjedočio u sudu BIH i kod istražitelja sipe a pošto mislim da smo komšije možemo se naći na kahvi da ti pojasnim sve na dugo i široko ja se nekrijem iza nikoga i ničega odazivam se na sve pozive službena a i privatne ako su dobronamjerni i otvoreno razgovaram sa svakim i na svaku temu.
-Jedino zamjeram svakom mediju koji objavljuje laži i izmišljotine prije nego što pruži priliku prozvanom da kaže svoju istinu ili bar svoje viđenje stvari a onda neka sud i javnost ocijenu ko laže a ko govori istinu.
Ja se nebojim zakona za svoje ratne postupke a i nestidim se javnosti mogu svakom pogledati u oči, ali postoje neki ljudi koji namaju blage veze o ratu i nekim dašavanjima a naveliko komentiraju neke događaje i unose zabunu kod javnosti te otežavaju dolazak do prave istine.
-Istina ponekad zna biti bolna i gorka ali je uvijek bolja od slatki i šareni laži, budimi hrabri i pošteni i suočimo se sa istinom ma kakva ona bila!
-Ako neko laže nas ništa nemože opravdati što tu laž širimo i pretvaramo je u istinu zato što to nama odgovara!

{alt}

Evo kahva i rahatluk, Ago, pa ti meni ispričaj kako je bilo moguće da neko pobije ratne zarobljenike ispred nosa bužimske brigade? KO bi po tvom mišljenju trebao da odgovara za to?
« Poslednja izmena: 08. 12. 2009. 02:00 tufahija »
Mirso
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #20 poslato: 08. 12. 2009. 01:50 »
Podeli temuIdi gore

<Quoted Image Removed>

Evo kahva i rahatluk, Ago, pa ti meni ispričaj kako je bilo moguće da neko pobije ratne zarobljenike ispred nosa bužimske brigade? KO bi po tvom mišljenju trebao da odgovara za to.

Tufahija __________Gdijese to jos servira ovako lijepa kahva? Akoje u tvojoj mahali da dodjem za novu god.
ago
Turista

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #21 poslato: 08. 12. 2009. 02:15 »
Podeli temuIdi gore

Kratko i jasno, Al Harbi za ubistvo a za komandnu odgovornost Šefik Alić! To je moje privatno mišljenje i samo da kažem da nisam pravnik i zato neka sud utvrdi ko treba odgovarati!   Ja samo znam da sa pomenutim događajem nemam nikakve veza i da nije pošteno što se moje ime nosa po medijima. A ti koji želiš pojašnjenje može uz kahvu ali ne ovako provokativno već onako ljudski!
Bilo bi dobro i pošteno da svako odgovara za svoja zlodjela ili saučesništvo ali nije dobro i nije pravda zadovoljena ako neko drugi ispašta ko nama nikakve veze sa nekim događajem.
Dobro je da si se ti uključio u ovaj pomenuti slučaj mislim da će pravda biti zadovoljena i da neće nikome da bude učinjena nepravda!
Tufahija
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #22 poslato: 08. 12. 2009. 03:18 »
Podeli temuIdi gore

Kratko i jasno, Al Harbi za ubistvo a za komandnu odgovornost Šefik Alić! To je moje privatno mišljenje i samo da kažem da nisam pravnik i zato neka sud utvrdi ko treba odgovarati!   Ja samo znam da sa pomenutim događajem nemam nikakve veza i da nije pošteno što se moje ime nosa po medijima. A ti koji želiš pojašnjenje može uz kahvu ali ne ovako provokativno već onako ljudski!
Bilo bi dobro i pošteno da svako odgovara za svoja zlodjela ili saučesništvo ali nije dobro i nije pravda zadovoljena ako neko drugi ispašta ko nama nikakve veze sa nekim događajem.
Dobro je da si se ti uključio u ovaj pomenuti slučaj mislim da će pravda biti zadovoljena i da neće nikome da bude učinjena nepravda!

Nije pošteno ali eto, Šefik Alić je dao izjavu kojom tebe tereti, pa kaže:
"Alić tvrdi da je na licu mjesta kod živih zarobljenika bio zamjenik komandanta 505. bužimske brigade Hamdija Mustafić, zatim Bajraktarevićev zamjenik Agan Elkasović zvani Ago.- Politički je montiran proces protiv mene, a u zatvoru sam čak čuo da sam prodat za tri miliona maraka - tvrdi Alić."

AKo Šefik laže, to je svakako neugodno ali šta da se radi? Izjavu sudu i novinarima ima pravo svako dati, pogotovo kad je koža u pitanju.

Da mnogi lažu, nije to od juče. Kakva su tvoja saznanja o tome šta se dogadjalo vezano za ubistvo zarobljenika? Otkud humanitarac Al Harbi kod njih? Ko je čuvao zarobljenike? Je li obavještena komanda brigade i korpusa o ratnom zločinu? Koje su mjere poduzete?

Razumićeš, naravno da nije dovoljno tvoje privatno mišljenje u ovom slučaju. Ti si bio zamjenik drugog čovjeka brigade.
ago
Turista

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #23 poslato: 09. 12. 2009. 10:33 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Luka as spam!
ago's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 10. 12. 2009. 02:09 Luka »
Tufahija
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #24 poslato: 09. 12. 2009. 10:44 »
Podeli temuIdi gore

Šta drugo i očekivati od bužimskog viteza? Kad treba govoriti, nemaš šta reći, osim krivicu na dojučerašnjeg saborca pokušavati svaliti. Jeftino, ako se mene pita.

Allah imanet, i nemoj šta zamiriti...
pravda
Redovni član

Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #25 poslato: 10. 12. 2009. 12:12 »
Podeli temuIdi gore

g.tufahija,cinjenica je da su sr.vojnici mucki pobijeni a kako sam shvatio, to se desilo u vasem rod,kraju pa me ne iznenadjuje da ste nacepili doticnu osobu koja je okrivljena(nedokazano)od vec procesuirane i okriv. osobe.Nekako mu vjerujem da nije ucestvovao u ovom zlocinu i da nije bio dorastao funkciji koju je obnasao no i pored toga mislim da ce biti okrivljen od pravnih institucija jer je kao visoko rangirani vojni duznosnik odgovoran po komandnoj duznosti kao mnogi,do sada optuzeni za ratne zlocine.Isto mislim da je doticni Ago postupio dobro da nije htio ulaziti u daljnu polemiku jer,ipak bi mu vise skodila no dobroga donijela.Pravda je spora ali...
ago
Turista

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #26 poslato: 10. 12. 2009. 07:01 »
Podeli temuIdi gore

E moj tufahija vidim ja da si ti dobar i dobronamjeran momak ili ko si već možda i djevojčica, imam ja šta za kazati ali ne na ovakav način jer imam previše obzira prema porodicama ovi žrtava i neželim da lupetam ono šta neznam i da nagađam neke stvari ja komentarišem samo ono što sam vidio na snimkama i čuo prilikom neki razgovora. Ustvari ja hoću da kažem onaj ko hoće da dokaže moju krivicu taj džaba gubi vrijeme i gura stvari u pogrešnom pravcu. A ova svjedočenja i iskaze možeš i ti dati u tužilaštvu jer vidim da znaš puno toga pa čak i ko je ubio Izu Nanića a opet to držiš za sebe i nije valjda dovoljno reći ubili ga naši,
Ja pišem pod punom imenom i nebježim od razgovora i polemike ali ipak volim pojasniti stvari uz kahvu i to onom ko želi da nešto razjasni a ne onom ko želi stvari zakomplicirati!
Samo otvorenim i poštenim razgovorom možemo do istine!
Tufahija
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #27 poslato: 10. 12. 2009. 08:41 »
Podeli temuIdi gore

E moj tufahija vidim ja da si ti dobar i dobronamjeran momak ili ko si već možda i djevojčica, imam ja šta za kazati ali ne na ovakav način jer imam previše obzira prema porodicama ovi žrtava i neželim da lupetam ono šta neznam i da nagađam neke stvari ja komentarišem samo ono što sam vidio na snimkama i čuo prilikom neki razgovora. Ustvari ja hoću da kažem onaj ko hoće da dokaže moju krivicu taj džaba gubi vrijeme i gura stvari u pogrešnom pravcu. A ova svjedočenja i iskaze možeš i ti dati u tužilaštvu jer vidim da znaš puno toga pa čak i ko je ubio Izu Nanića a opet to držiš za sebe i nije valjda dovoljno reći ubili ga naši,
Ja pišem pod punom imenom i nebježim od razgovora i polemike ali ipak volim pojasniti stvari uz kahvu i to onom ko želi da nešto razjasni a ne onom ko želi stvari zakomplicirati!

Ti, srce moje, ne kažeš ništa. A to što se predstavljaš imenom, pa, možeš se predstaviti i kao Obama. Ili Osama. Na forumu se broji ono što se kaže, a ne ono što se ne kaže. Nemam ja pojma ko je ubio Izeta Nanića. Da znam, dizao bih ga u zvijezde.
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #28 poslato: 11. 12. 2009. 08:09 »
Podeli temuIdi gore

na osnovu lažnih i iskonstruisanih svedočenja mnogi ljudi su osuđeni.
 Roll Eyes AID radi.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
ago
Turista

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #29 poslato: 11. 12. 2009. 03:21 »
Podeli temuIdi gore

Brišete postove a kažete da nema cenzure na vašoj stranici!
 Niste baš fer ali neka, bitno je da niste jedini koji nešto plasiraju u javnos i da nemate snagu da vi zatvarate i sudite pa se ovo može podnijeti!
Stranice: 1 [2] 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 20. 05. 2012. 05:12