|
remake
|
 |
« Odgovor #120 poslato: 25. 07. 2011. 03:45 » |
Idi gore
|
To nindža :Vidim ja da mene prozivaju nekakvi umobolni likovi ! Drage moje handžarlijice i handžarlije. Kao po običaju fundamentaliste boli istina, bolini krvavi i ostali fundaći... Trebali ste malo preći islamske forume kao avaz i sarajevo-x kakve su sve gadosti pisali slični krvavom i ostalim fundaćima. Ja sam davno odustao bilo šta da objašnjavam fundaćima. Il si, znaš već šta ! kad te prije pustise
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #121 poslato: 25. 07. 2011. 04:57 » |
Idi gore
|
Moj Miskotes, nisi valjda vec zaboravio sta si pisao neposredno nakon sto je pala vijest i sto se Sunnit pozurio da okaci novi dokaz muslimanske krvozednosti. Eto, sudbina je htjela da se kroz ovaj zlocin ne proslave Bosnje nego Srbi, idejni ocevi ludog Norvezanina. Znam da vam to teko pada, ali podrska vasim idejama u Evropi dolaze uglavnom od takvih psihopata.
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #122 poslato: 25. 07. 2011. 05:00 » |
Idi gore
|
Moj Miskotes, nisi valjda vec zaboravio sta si pisao neposredno nakon sto je pala vijest i sto se Sunnit pozurio da okaci novi dokaz muslimanske krvozednosti. Eto, sudbina je htjela da se kroz ovaj zlocin ne proslave Bosnje nego Srbi, idejni ocevi ludog Norvezanina. Znam da vam to teko pada, ali podrska vasim idejama u Evropi dolaze uglavnom od takvih psihopata.
Naravno da je zaboravio, on je Cosica sluso kad je bio mali..laz i ti fazoni. 
|
Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #123 poslato: 25. 07. 2011. 05:28 » |
Idi gore
|
bolest, bolest.....
mnogi se u njojzi ne prepoznaju, a nagriza im koštanu srž....
|
!
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #124 poslato: 25. 07. 2011. 05:42 » |
Idi gore
|
Ali prevse si ti glup, zao i onako cisto moralna gnjida, da bi neke stvari razumio, a kamoli priznao.
Како то? Па, ево признам да си људска ништица и да си задивљујуће неинтелигентан, уз типични ханџарлук... Da rezimiramo malo. А ево одајем признање љекарима и установи у којој ти дају храну и смјештај, што су те успјели научити, за твој србофобни мозгић, јако тежак поступак на рачунару који се зове copy-paste.... 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #125 poslato: 25. 07. 2011. 07:53 » |
Idi gore
|
To nindža :Ne nisam zaboravio šta sam napisao. Moj Miskotes, nisi valjda vec zaboravio sta si pisao neposredno nakon sto je pala vijest i sto se Sunnit pozurio da okaci novi dokaz muslimanske krvozednosti. Eto, sudbina je htjela da se kroz ovaj zlocin ne proslave Bosnje nego Srbi, idejni ocevi ludog Norvezanina. Znam da vam to teko pada, ali podrska vasim idejama u Evropi dolaze uglavnom od takvih psihopata.
Napisao sam otprilike sve plavokosi norvežanin do norvežanina. Pa su neki islamisti izjavili da su napali, pa su to povukli. lako je naći šta sam napisao. I stojim iza toga, da je nemoguće da je on to sam uradio, Podrška tvojim idejama i tebi sličnih daju oni koji ubijaju na 1000 ljudi mesečno. Oni koji su ubili malu milicu i koji su rasuli uranijumske bombe. Na istoj strani su i muslimani i bugari i hrvati, i šipci do sada su uvek nabrojani bili na pogrešnim stranama. Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #126 poslato: 25. 07. 2011. 08:01 » |
Idi gore
|
Eto, okrenuse i obrnuse sve, kao da nije bilo masovnog kenjanja na prve nekolike stranice kada su se jos svi NADALI da je to ucinio neki...muslos. Aferim..
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #127 poslato: 25. 07. 2011. 08:17 » |
Idi gore
|
To nindža :Eto, okrenuse i obrnuse sve, kao da nije bilo masovnog kenjanja na prve nekolike stranice kada su se jos svi NADALI da je to ucinio neki...muslos. Aferim..
Ma uradiće mudžos NO problemos. Nema se potrebe nadati, ko drugom želio zlo njemu se dogodilo. Vreme pred nama će pokazati hoćeli biti terorističkih napada ili NE. Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #128 poslato: 25. 07. 2011. 08:20 » |
Idi gore
|
Pa nadaj se i dalje, ja ne mogu, ne dopusta mi cinjenica da se zlocin ne zove dzaba zlocin..i sama rijec ukazuje na ZLO, a nju zelim ponajmanje neduznim ljudima koji stradaju zbog nakaradne ideologije odredjenih manijaka.
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #129 poslato: 25. 07. 2011. 08:34 » |
Idi gore
|
Bice teroristickih napada, Miskotes, naravno da ce ih biti. U kakvom svijetu zivimo cudo bi bilo da ih ne bude. A ti ces mozda iz svega nauciti da trebas malo pricekati prije nego sto pocnes svoju zlobu istresati i optuzivati za zlocine one koje si otjerao od kuce svojom "hrabrom borbom" u tu Norvesku. Nije sala, tri puta ranjavan samo da bi Muju iz Doboja dotjerao Andersu u avliju. I hajde sto si ih tamo otjerao nego i suosjecas sa plavokosim degenerikom koji je eto morao pobiti toliku omladinu da bi "dotjerao pameti" norveske socijaldemokrate i multikulturaliste.
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #130 poslato: 25. 07. 2011. 08:53 » |
Idi gore
|
Pa nadaj se i dalje, ja ne mogu, ne dopusta mi cinjenica da se zlocin ne zove dzaba zlocin..i sama rijec ukazuje na ZLO, a nju zelim ponajmanje neduznim ljudima koji stradaju zbog nakaradne ideologije odredjenih manijaka.
И мени нико не одговори у чему је разлика између Норвежанина који је направио масакр и Алијиног пулена Нијаза Меде Чаушевића који је направио масакр у Сијековцу 26.03.1992.? Наравно да Алијини сљедбеници немају шта да кажу, јер нема разлике....с тим што се као згражавају над убијеним Норвежанима, а подржавају убијање Срба....
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #131 poslato: 25. 07. 2011. 08:55 » |
Idi gore
|
И мени нико не одговори у чему је разлика између Норвежанина који је направио масакр и Алијиног пулена Нијаза Меде Чаушевића који је направио масакр у Сијековцу 26.03.1992.?
Наравно да Алијини сљедбеници немају шта да кажу, јер нема разлике....с тим што се као згражавају над убијеним Норвежанима, а подржавају убијање Срба....
Hm..da. 
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #132 poslato: 25. 07. 2011. 08:57 » |
Idi gore
|
To nindža :Ko suoseća sa Norvežaninom ? Mujo iz doboja i hasan iz tuzle su zatvorili dotok hrane i iako su umirale bebe, muhamed je likovao i bio zadovoljan što umire srpska nejač. Miskotes se borio i sa razmim ibn iz raznoraznih svetskih zapizdina. Ja verujem da su nordijci i Anderson radosni što su im došli Alija i hasib koji. Hebi ga u norveškoj je malo drugačiji koncept multietničnosti za razliku od etnički čiste federacije. Hteli su mnogi kao u sarajevu srpska imanja i u doboju, modriči, derventi. Hvala dragom bogu da je bilo ovakvih kao ja, da nebi bilo kao u nekakvim prošlim vremenima. I tako ja ostado svoj na svome, a mujo Andersenu u dvorištu. Da se vratimo Norvežaninu, i sad kažem da će raznih kontradiktornih informacija biti. I verovatno nećemo nikada saznati pravu istinu. Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 25. 07. 2011. 08:59 miskotes »
|
|
|
|
|
|
Blood_For_Blood
|
 |
« Odgovor #133 poslato: 25. 07. 2011. 08:57 » |
Idi gore
|
Bice teroristickih napada, Miskotes, naravno da ce ih biti. U kakvom svijetu zivimo cudo bi bilo da ih ne bude. A ti ces mozda iz svega nauciti da trebas malo pricekati prije nego sto pocnes svoju zlobu istresati i optuzivati za zlocine one koje si otjerao od kuce svojom "hrabrom borbom" u tu Norvesku. Nije sala, tri puta ranjavan samo da bi Muju iz Doboja dotjerao Andersu u avliju. I hajde sto si ih tamo otjerao nego i suosjecas sa plavokosim degenerikom koji je eto morao pobiti toliku omladinu da bi "dotjerao pameti" norveske socijaldemokrate i multikulturaliste.
Ma haos je to covjece, jos ce ispasti na kraju da su u pravu bili..
|
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #134 poslato: 25. 07. 2011. 08:58 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Alex as spam! Paša's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 26. 07. 2011. 01:24 Alex »
|
|
|
|
|
|