|
Paša
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 22. 07. 2011. 07:41 » |
Idi gore
|
Iskreno ne interesuje me,kao sto i njih nije interesovalo 93 ..  A ako cemo o neduznim ljudima,oni su ginuli i u BiH i u Srbiji kad je NATO napao pa i u Palestini vec 50 godina,Afganistanu,Iraku,Tunisu,Libiji itd...
|
|
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 22. 07. 2011. 07:50 » |
Idi gore
|
Iskreno ne interesuje me,kao sto i njih nije interesovalo 93 ..  A ako cemo o neduznim ljudima,oni su ginuli i u BiH i u Srbiji kad je NATO napao pa i u Palestini vec 50 godina,Afganistanu,Iraku,Tunisu,Libiji itd... Da znaš da se potpuno slažem sa tobom, Pašo. Ko ih yebe.
|
|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 22. 07. 2011. 07:56 » |
Idi gore
|
Da znaš da se potpuno slažem sa tobom, Pašo. Ko ih yebe.
TAČNO nek vide kako je to imati posla sa fundamentalistima  pa sad jos moraju da paze sta pričaju i rade da nebi u novinama slučajno izasla karikatura muhameda inače ide nova bomba za genocid karikaturom!!!
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 22. 07. 2011. 08:27 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
|
|
makijaveli
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 22. 07. 2011. 08:58 » |
Idi gore
|
Opazi li neko koliko se na Avazu likuje zbog ovog teroristickog akta? Boze dragi koje bljuvotine u komentarima. Neda djavo mira, moraju da zakuvaju pa kako tako. Od Norveske su uvjek dobijali i pomoc i donacije i ne znam ni koliko Bosnjaka tamo zivi samo zato sto su zakukali da su prognani, silovani i ubijeni u isto vrijeme a ovi krelci progutali pricu, oni opet pljuju i podrzavaju bracu Arape. Bice opet "sto Maki prica da je Avaz dno inteligencije". Jok, eto, vrhunac su, zayebali su Ajnastajna.
|
Niče: Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
|
|
|
|
Pazuzu
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 22. 07. 2011. 09:02 » |
Idi gore
|
Evo slušam...Kažu da je onaj što pobi onu jadnu decu na ostrvu bio visok i plav.
Sad, jal je Rus, jal je Nemac, jal neko s ovih prostora...
|
|
|
|
|
|
remake
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 22. 07. 2011. 09:22 » |
Idi gore
|
quote author=miskotes link=action=profile;u=347 date=1311357821] srbi su zli jer nisu dopustili da ih muslimani ubijaju. Hoćel i Norvežani biti zli. jel, jel, jel  sada ce Norvezani da izvrse agresiju na vjekovnu muslimansku teritoriju četvrti u Oslu!!! Racije koje slijede mogu se okarakterisati kao genocid i zgrozena svjetska javnost ce upozoriti Norvesku da postuje ljudska prava muslimana koji imaju pravo na samoopredeljenje i samostalnost , a ne da ih Norveska agresorska vlast ugnjetava i maltretira!!!  [/quote mora da koristis ovu novu , zestoko te mlatnula
|
|
|
|
|
perturabo
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 22. 07. 2011. 09:47 » |
Idi gore
|
Mozda je osveta za onaj dokumentarac o Srebrenici... Salu na stranu...UZAS!! 
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 22. 07. 2011. 09:50 » |
Idi gore
|
http://www.jihadwatch.org/2011/07/helpers-of-global-jihad-claims-responsibility-for-oslo-blast-youth-camp-shooting.htmlAnd here is the full message, in my hasty translation:
Praise be to Allah from his slaves, united and humiliating the people of shirk [worship of others besides Allah] and companions of kufr [unbelief]. Prayers and peace be upon our Prophet Muhammad, the Seal of the Prophets, his family and companions and descendents. The Almighty said: "Then fight in Allah's cause - Thou art held responsible only for thyself - and rouse the believers. It may be that Allah will restrain the fury of the Unbelievers; for Allah is the strongest in might and in punishment. [Qur'an 4:84]
Here another message from the militants has reached the countries of Europe and further proof for the countries of Europe that the mujahideen will not stand idly before their war against Islam and Muslims.
Today Norway has been targeted in order to be a lesson, and a lesson to the rest of Europe. We have warned since the Stockholm raid of more operations and we have demanded that European countries of Europe withdraw their armies from the land of Afghanistan and end their war on Islam and Muslims. We repeat our warning again to the countries of Europe and tell them that the demands of the mujahideen must be carried out. What you see is only the beginning. There will be more.
There were many reasons for the targeting of Norway. The most important is their participation in the occupation of Afghanistan and the abuse of our prophet Muhammad (peace be upon him).
Praise Allah who has enabled his slaves to be united...and pray to Allah to save our brothers and our fighters everywhere.
Glory and praise to Allah. I bear witness that there is no god but you and I repent to you.
Abu Suleiman Al-Nasser Helpers of Global Jihad evo i ovo se pojavilo.... 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 22. 07. 2011. 09:55 » |
Idi gore
|
а ево министар правде каже да је убица с острва Норвежанин...
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 22. 07. 2011. 10:08 » |
Idi gore
|
Iskreno ne interesuje me,kao sto i njih nije interesovalo 93 ..  A ako cemo o neduznim ljudima,oni su ginuli i u BiH i u Srbiji kad je NATO napao pa i u Palestini vec 50 godina,Afganistanu,Iraku,Tunisu,Libiji itd... Eeee, moj Pasa...kako ces reci da te neinteresuje.  Skandinavci su najfleksibilniji ljudi i pustili su sve dosljake da se udomace u njihovim zemljama. A sto se tice Azije, samo britanci i ameri tamo rade klanja i sranja,a u Europi muslimani svih narodnosti. Citam na vijestima, da su zapadnjaci upozoravani da ce biti napada u Europi zbog slanja trupa u Afganistan. Ruznu sliku, zaista ruznu sliku muslimani ostavljaju u svijetu. Prvo, ni sami muslimani nisu na cisto u sta da vjeruju. Da se razumijemo, ja oko sebe i kraj sebe imam divnih ljudi muslimana koje sam uvijek "prezentirala" kao sasvim normalne, pa tako bi trebalo da se i svi normalni muslimani ponasaju i da ovakve "akcije" im ne donose nista dobro, naprotiv...jer...zapadnjaci ne poznaju kolika je razlika izmedju muslimana iz Azije i Europe. Nesto me navodi na zakljucak da muslimani i krsacni ne mogu zivjeti zajedno, cak ni tamo gdje postoji 1500 godisnja tradicija suzivota, kao u Egiptu. Ako 1500 godina nije dovoljno , ne treba provoditi nove "eksperimente" i namjerno izazivati nove krvave ratove. Ovo sto napisah nije islamofobija, to je cinjenica, muslimani i krscani ne mogu zivjeti u istoj drzavi bez sukoba. 
|
|
|
|
|
|
remake
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 22. 07. 2011. 10:14 » |
Idi gore
|
Eeee, moj Pasa...kako ces reci da te neinteresuje.  Skandinavci su najfleksibilniji ljudi i pustili su sve dosljake da se udomace u njihovim zemljama. A sto se tice Azije, samo britanci i ameri tamo rade klanja i sranja,a u Europi muslimani svih narodnosti. Citam na vijestima, da su zapadnjaci upozoravani da ce biti napada u Europi zbog slanja trupa u Afganistan. Ruznu sliku, zaista ruznu sliku muslimani ostavljaju u svijetu. Prvo, ni sami muslimani nisu na cisto u sta da vjeruju. Da se razumijemo, ja oko sebe i kraj sebe imam divnih ljudi muslimana koje sam uvijek "prezentirala" kao sasvim normalne, pa tako bi trebalo da se i svi normalni muslimani ponasaju i da ovakve "akcije" im ne donose nista dobro, naprotiv...jer...zapadnjaci ne poznaju kolika je razlika izmedju muslimana iz Azije i Europe. Nesto me navodi na zakljucak da muslimani i krsacni ne mogu zivjeti zajedno, cak ni tamo gdje postoji 1500 godisnja tradicija suzivota, kao u Egiptu. Ako 1500 godina nije dovoljno , ne treba provoditi nove "eksperimente" i namjerno izazivati nove krvave ratove. Ovo sto napisah nije islamofobija, to je cinjenica, muslimani i krscani ne mogu zivjeti u istoj drzavi bez sukoba.  a sta kaze onaj tvoj na to......... pa ispade da se mora ici tamo gdje pripadas ,sretno ,svak u svoju drzavu
|
|
|
|
|
lolipop
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 22. 07. 2011. 10:18 » |
Idi gore
|
a sta kaze onaj tvoj na to......... pa ispade da se mora ici tamo gdje pripadas ,sretno ,svak u svoju drzavu
Haaaa...sta kaze...ima on mene, pa ga tako "proturam"...A abdest je odavno izgubio. Ni hodzin mu zapis vise pomoc nece ! Ni vidovita Djemila, ni kasike na razbacivanje, a ni sihire " ne pale "...rodjen pod rogatom zvijezdom pa mu ne mozes nacarati, a eto mene sreo pa nagraj'so. PS: Et' opet sam vam ja jamila nesto sto valja...nije bilo selameta mahalasicama. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 22. 07. 2011. 10:21 lolipop »
|
|
|
|
|
|
Prigorac
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 22. 07. 2011. 10:22 » |
Idi gore
|
Najiskrenije žao mi civila, i tih pitomih skandinavaca. No ja bi otkrio prvo ko je kriv a onda starozavjetno vratio. Puknul nekoliko bombo po civilima te države i ak imao iko njihov u državi ili izgon ili zatvor.
E da i lovit sve pripadnike te države di stigneš ak sami neče ratovat protiv te stoke il ak nedaju njihovoj vojci da ode tam sredit stvari.
Pa nek se teroristička stoka igra, i raspiso nagradu za glave članova familija teorirista, pa nek malo osjete recept.
Mislim da je to fer i liberalno.
Oklo za oko, pasta za zube.
|
|
|
|
|