Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 05:33 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 34   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Siptari krenuli u oruzanu akciju na Kosovu  (Pročitano 5998 puta)
zelengradjanin
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.19 Firefox 3.5.19

« Odgovor #375 poslato: 03. 08. 2011. 11:42 »
Podeli temuIdi gore

Uh ala se I ti ovdje nabaca bombi ko Bosko Buha.
Popovi nemaju muda nego samo fenjeraju I sirotinju salju na nisan...

Srbi su na nišanu zato što su svoji na svome,i pokušavaju da obrane to minimalno
civilizacijsko pravo da opstanu svoj na svome.
A taj opstanak kad počmu braniti komunisti i njegovi isprdci tipa Dačića,Šutanovca,Tadića
tu Srbin više stanovati neće.
Očekivati od arnauta nešto drugo je zabluda,oni razumiju samo neki drugi jezik.
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« Odgovor #376 poslato: 03. 08. 2011. 11:48 »
Podeli temuIdi gore

....................
« Poslednja izmena: 03. 08. 2011. 11:49 strelok »

"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #377 poslato: 03. 08. 2011. 11:54 »
Podeli temuIdi gore

....................

morzeova azbuka Pitam se Grin
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #378 poslato: 03. 08. 2011. 11:55 »
Podeli temuIdi gore

ameri preko siptara pokusavaju u rat uvuci ruse....ameri jedino u rat sa rusijom vide ekonomski oporavak....
Naopaki
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 12.0.742.122 Chrome 12.0.742.122

« Odgovor #379 poslato: 03. 08. 2011. 11:55 »
Podeli temuIdi gore

Citat
a neznam ni jedan slican srpski odnosno pravoslavni poklic kada se ide u ubijanje....

Ne znam ni ja..Kad Srbi idu u ubijanje to nije poklic nego  je ustvari pitanje:"Hocete li da vam  vezemo oci"?
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #380 poslato: 03. 08. 2011. 11:56 »
Podeli temuIdi gore

TitleBox12:51 - Eparhija: Krst postavljen bez blagoslova crkve

Eparhija raško-prizrenska nema bilo kakvu vezu sa postavljanjem krsta na putu Kosovska Mitrovica – Raška, u mestu Rudare, opština Zvečan, saopštila je Kancelarija raško-prizrenske eparhije. U Kancelariji kažu da ni vladika Teodosije nije upoznat sa postavljanjem krsta, te da je on postavljen bez njegovog blagoslova.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/269395/Kuper-nije-uspeo-da-ubedi-Pristinu-na-dijalog-s-Beogradom
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #381 poslato: 03. 08. 2011. 11:57 »
Podeli temuIdi gore

Ne znam ni ja..Kad Srbi idu u ubijanje to nije poklic nego  je ustvari pitanje:"Hocete li da vam  vezemo oci"?

jbg..raznorazne cace ,cele ,mudzahedini i sl...ni tu mogucnost nisu dali srbima vec su ih po kratkom samo priklali ....
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #382 poslato: 03. 08. 2011. 12:37 »
Podeli temuIdi gore

gde su to popovi isli u akcije...?

dobro hajd, necemo  Grin
« Poslednja izmena: 03. 08. 2011. 12:42 Blood_For_Blood »

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #383 poslato: 03. 08. 2011. 12:41 »
Podeli temuIdi gore

Umro od smijeha

Tesko ce se osloboditi tog imidza. Evo kaze mi jedna jaranica, otisla mala za Indiju (tako to ovdje bude, zavrse faks pa misle da moraju malo svrljati po "Trecem svijetu") na nekoliko mjeseci, neki NGO-poso, i kaze, sva zapanjena, da im je neko reko da su oni (Austrijanci) ionako "svi mali Hitleri".  Grin Tako je otprilike i sa Srbima, pogledati samo malo flmove, hollywoodske, u kojem se tematizira rat na nasim prostorima.

A ovi nasi mali Karadzici seru li seru..  Grin

makijaveli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #384 poslato: 03. 08. 2011. 05:53 »
Podeli temuIdi gore

Citat
- Tači, Vlada Kosova, institucije Kosova, dakle, bez obzira ko je premijer, moraju pokazati odlučnost da legitimno brane teritorij i granice svoje zemlje. Ukoliko Srbija hoće da napadne, onda, bujrum, mi se moramo braniti! Te provokacije iz Srbije, dakle, da oni vršljaju na teritoriju Kosova, ubacuju razne grupe, da dođu njihovi funkcioneri i podržavaju takav način ponašanja, kosovske vlasti neće dozvoliti. Tu su KFOR i misija EULEX-a, ali institucije Kosova imaju ustavnu obavezu i odgovornost da štite teritorij i granice Kosova.  Potezi koje je poduzela Vlada Kosova usmjereni su u tom pravcu. Na tome će se ustrajati i tu nema kompromisa - kaže Vlasi za "Avaz".

...rece Vlasi i ostade ziv. Policija bivse SFRJ nije imala pravo da legitimno brani teritoriju svoje zemlje kao ni vojska bas na Kosovu, SCG nije imala isto to pravo, SRJ nije imala to pravo kao ni Republika Srbija. Sve do jedne od pomenutih drzava su bile medjunarodno priznate drzave, clanice UN-a kao i svih ostalih medjunarodnih tjela sa punim medjunarodnim legitimetetom i naravno nisu imale pravo da koriste silu da sacuvaju svoje teritorije od Albanaca koji su kidisali ka nezavisnosti. Kosovo koje je jos uvjek nepriznato od pola svijeta a sto je najvece zlo nije priznato od strane Srbije koja direktno polaze pravo na njegovu teritoriju, Kosovo koje nema nikakav medjunarodni legitimitet, ono ima pravo da stiti silom svoju teritoriju i granice?!

Ovako izgleda pravo kad burekdziju prekvalifikujes u savjetnika premijera koji bi morao da zna ponesto i o pravu. Ne daj boze da su ga prekvalifikovali u hemicara, elektroenergeticara, gradjevinca ili recimo minera? Za ovim likom bi troja ambulantna kola morala nonstop da idu, bilo bi mrtvih kao na Bliskom Istoku. Yebem ti nauku u kojoj moze svaka us da prekraja osnovne principe, toga nema ni u okultizmu. Da mi bi vidjeti jednom jedinstvena pravila igre upravu i politici pa ne bi zalio umrijeti drugi dan. Svaka susa navlaci i prekraja principe kako mu se digne kico. Sve mi lici na utakmicu u kojoj jedna strana imenuje sudiju i onog lika sto izmislja pravila igre tokom same utakmice. E kad takav tim izgubi utakmicu onda u mom jeziku za takvo dno nema opisa.

Niče:
Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #385 poslato: 04. 08. 2011. 01:30 »
Podeli temuIdi gore

morzeova azbuka Pitam se Grin

Imam problem tehničke prirode , pa si bio brži od mene u postavljanju iste vijesti. Nagradiću onoga ko mi riješi problem sa Mozillom Thunderbird (server respond timed-out) Udri :'( Embarrassed Sad

Alex
Urednik
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.18 Firefox 3.6.18

« Odgovor #386 poslato: 04. 08. 2011. 01:39 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Alex as spam!
Alex's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 04. 08. 2011. 01:50 Alex »
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #387 poslato: 04. 08. 2011. 01:44 »
Podeli temuIdi gore

onda u mom jeziku za takvo dno nema opisa.

За ово ћу да те наружим Cheesy...

Оћеш да Стрелок покуша?

" Вођен остацима славе изграђене у време распада самоуправног социјализма, када је неуспешно покушао да се профилира у народног трибуна косовских Албанаца, Власи је данас нека врста икебане, постављен као саветник људима од којих би сваки разложан професионални спин-доктор засигурно бежао главом без обзира. Оно што је крст на леђима оваквих људи је новозавјетно проклетство "млакости". Ни врући ,ни хладни, погодни да буду безначајне сиве еминенције када властодршцима затреба лутак за "паметне " анализе".

" Сва прљавштина и сав јад на којем се заснива најмлађа држава Европе, засигурно не значе да је и Азем Власи дио некакве "харадинајске" хоботнице или феудалног система који влада Косовом. Њега не унижава прљавштина настанка државе Косово, нити очити мафијашки профил послодавца, већ његова равнодушност према појавама које су резултат пропагандног рата са много јачим противником у том пољу. Та равнодушност је гарант сигурних 5.000 евра месечне плате, али и вечног Власијевог останка у мору безначајних,сивих ликова наше социјалистичке прошлости"

Иначе, Макијавели, шта има? Pivo i kokice

Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #388 poslato: 04. 08. 2011. 02:17 »
Podeli temuIdi gore

Imam problem tehničke prirode , pa si bio brži od mene u postavljanju iste vijesti. Nagradiću onoga ko mi riješi problem sa Mozillom Thunderbird (server respond timed-out) Udri :'( Embarrassed Sad

na pogresnom si mjestu,ovde resavamo samo pitanja iz istorije (od ameba do dana danasnjeg) i geopoliticka... v^s
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #389 poslato: 04. 08. 2011. 02:29 »
Podeli temuIdi gore

Cheesy Cheesy Cheesy

Stranice: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 34   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 12. 05. 2012. 05:28