|
Sunny day
|
 |
« poslato: 18. 08. 2011. 01:45 » |
Idi gore
|
neprimjerno je za neku normalnu drzavu ali za hrvatsku,tvorevinu u kojoj se slavi zlocin nad srbima u zadnjih 100 godina a zlocinci dobijaju imena trgova i ulica...je normalna stvar...
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 19. 08. 2011. 09:30 » |
Idi gore
|
Ja sam zadivljen sa tvojim komentarima,"tvorevina"slave zločine"genocidna"nazivi ulica po ratnim zločincima",drago mi je da si ti na jedinoj pravoj i ispravnoj strani  budi zadivljen izjavama i potezima hrvatske vlasti a ne mojim...ja sam samo to konstatovao ,kada si cuo od srpskih politicara na vlasti da hvale mladica,karadzica....kada si cuo da slave potocare,koricanske stjena ...te ostale zlocine i da za njih kazu da su legitimne akcije....da li postoji negde ulica,trg slobodana milosevica...i stotinu takvih primjera...
|
|
|
|
|
petrićevac
Stariji član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 19. 08. 2011. 09:41 » |
Idi gore
|
budi zadivljen izjavama i potezima hrvatske vlasti a ne mojim...ja sam samo to konstatovao ,kada si cuo od srpskih politicara na vlasti da hvale mladica,karadzica....kada si cuo da slave potocare,koricanske stjena ...te ostale zlocine i da za njih kazu da su legitimne akcije....da li postoji negde ulica,trg slobodana milosevica...i stotinu takvih primjera...
Nisu ih hvalili ali su ih skrivali,nema pojma da li postoji ulica Slobodana Miloševića,ali znam da je bilo legitimno etničko čišćenje RS a posebno Banja Luke i ne sjećam se da je itko dizao glas protiv toga(ali danas smo veliki demokrate i ljubitelji pravde).Ne treba biti licemjeran,a djeca ako su palila zastavu(nije bitno čiju)trebaju biti sankcionirana na primjeren način za njihovu dob i uzrast,paljenje zastave je najmanji problem,veći je problem u kakvim uvjetima života odrastaju ti klinci,e to je problem sa kojim se država treba baviti,pa neće biti niti paljenja zastava i drugih gluposti.Ali obzirom da se u Hrvatskoj zločinci slave i dižu u nebesa,država neće imati vremena da se bavi sa tim problemom,jer svi žure na "slavlje"!!!
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 19. 08. 2011. 10:02 » |
Idi gore
|
To nindža :Samo je u Sisku likvidirano preko 600 Srba, o razmerama hrvatskog etnocida zar je vredno spomena. Ili da možda spomenemo Mostar, gde praktično ni nema Srba. O razmerama zločina, samo Sisak je dovoljno reći. Deca ko deca, uvek će biti paljenja zastava. Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
petrićevac
Stariji član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 19. 08. 2011. 10:11 » |
Idi gore
|
Ne sporim ja ovo što si napisao,bilo je zločina i nisu procesuirani na vrijeme,jer "mi nismo imali zločine i zločince".Ja bih molio ako mi netko može dati odgovor koliko danas Hrvata živi u Banja Luci?
|
|
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 19. 08. 2011. 10:22 » |
Idi gore
|
U B .luci osim kardinala Franje Komarice i nekoliko casni sestara zivi jedan Hrvat i to sa privremenim Hrvatskim identitetom.Dok dodik vise ekonomski ne mogne(a to ce uskoro biti) da placa novog Hrvata od prije godinu dana,taj ce da se vrati svojoj zidovskoj vjeri.Vec znate da je rijec o onom Emilu Vlajkiju,i taj debelo unovci svoje prekrizivanje u Hrvate.
|
|
|
|
|
petrićevac
Stariji član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 19. 08. 2011. 10:36 » |
Idi gore
|
U B .luci osim kardinala Franje Komarice i nekoliko casni sestara zivi jedan Hrvat i to sa privremenim Hrvatskim identitetom.Dok dodik vise ekonomski ne mogne(a to ce uskoro biti) da placa novog Hrvata od prije godinu dana,taj ce da se vrati svojoj zidovskoj vjeri.Vec znate da je rijec o onom Emilu Vlajkiju,i taj debelo unovci svoje prekrizivanje u Hrvate.
Dakle,loše stojimo,mislio da ima bar stotinjak Hrvata,ali pušiona 
|
|
|
|
|
|
ZIS
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 19. 08. 2011. 10:41 » |
Idi gore
|
Djeca ce uvijek biti djeca,i svako polemisanje je apsurdno.Ocito da se radi o manipulaciji istih od strame punoljetnika. Samo postavljac teme u zadnje vrijeme zacini iste svojim komentarima sa dozom uvreda kako bi podstakao sukobe internet ratnika.
|
"Kada se izmiris sam sa sobom, izmirit ces se sa citavim svijetom"
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 19. 08. 2011. 10:43 » |
Idi gore
|
Ispravka-Franjo Komarica je nadbiskup a ne Kardinal.
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 19. 08. 2011. 10:44 » |
Idi gore
|
To nindža :Reče zambačić i slaga kao i obično. Kad bude popis videćemo koga je gde koliko. Koliko je bilo pre, a koliko ima sada. Šampioni bez konkurencije u etnocidu su muslimani. Pročitati šta reče muslimanski ministar za izbeglice. Ja mislim da u regiji BL ima više hrvata nego srba u zagrebačkoj regiji. Kada bude popis onda će se sve znati bolje. Za šampiona u etnocidu nema potrebe, tu su muslimani neprikosloveni. Za vice šampiona , hrvati su mnogo povoljnijem položaju jer su samo 1995. proterali oko 300000 srba. Tako da su šampioni muslimani, vicešampioni hrvati, srbi su tek treći od tri učesnika. Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
|
ZIS
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 19. 08. 2011. 10:47 » |
Idi gore
|
U redu misko to je sto se tice protjerivanja. Sto se tice ratnih zlocina srbi su sampioni pa jedna velika praznina od desetak mjesta I onda dolaze ostali kojim god hoces redom. 
|
"Kada se izmiris sam sa sobom, izmirit ces se sa citavim svijetom"
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 19. 08. 2011. 10:54 » |
Idi gore
|
Dakle,loše stojimo,mislio da ima bar stotinjak Hrvata,ali pušiona  heheh,nasao si slusati notornog lazova koji bosne godinama nije vidio....zambak zivi u svedskoj...roditelji su mu iz bosne zbrisali jos 1992.,mogli su birati ;puska u federaciji ili bjezanija za evropu,izabrali su ovo drugo...dugo nisu dolazili jer su se bojali sankcija za dezerterstvo od strane federalnih vlasti....inace da bi dobili papire u svedskoj lagali su da su ih srbi drzali u logorima,silovali...to je bio jedini nacin za zadrzavanje u evropi....i dobijanje azila. evo ti sad dokaz da je zambak lazov; http://www.zajednicahrvata.ba/000001985b0d93482/index.phpspisak zupa banjaluke http://www.zajednicahrvata.ba/03c1989dfd12c6e01/index.phpovde mozes vidjeti da samo trapisti imaju 110 porodica i 246 registrovanih vjernika http://www.trapisti-banjaluka.org/ovde pogledaj kako dodik daje milion maraka za samostan petricevac http://www.samostan-petricevac.org/darovatelji.htmlsta da ti kazem....zambak je notorni lazov jer dolazi iz takvog porodicnog okruzenja... 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 19. 08. 2011. 11:02 » |
Idi gore
|
To nindža :U redu misko to je sto se tice protjerivanja. Sto se tice ratnih zlocina srbi su sampioni pa jedna velika praznina od desetak mjesta I onda dolaze ostali kojim god hoces redom.  Tu je već diskutabilna situacia. Imamo događaje koji su procesuirani i događaje gde nema volje da se procesuiraju. Kada uzmemo da je jedna strana ratovala sa svima, i sa svojim narodom. Opet, možda sam subjektivan. Ko je sposoban da ubija vlastiti narod, mislim da je ta strana bez konkurencije šampionska. Nadam se da će popis biti završen pre nego što gospodin Radovan počne svoju odbranu. Il si, znaš već šta !
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 19. 08. 2011. 11:13 miskotes »
|
|
|
|
|
petrićevac
Stariji član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 19. 08. 2011. 11:12 » |
Idi gore
|
Nisam ga shvatio ozbiljno,ali našao sam negdje podatak da je Hrvata na popisu 1991.u Banja Luci bilo 29.026,pa sad me interesira da li postoji neki podatak o tome koliko ih je danas,a Mile ne mora davati novce za crkvu na Petrićevcu jer bilo bi bolje da je spriječio rušenje iste,a da je novce dao socijalno ugroženim,ali mi smo idioti,prvo par godina sve rušimo,a onda gradimo ponovo još ljepše i još starije,pa nakon pedesetak godina udri jovo nanovo.
|
|
|
|
|
|