Kada sam ti odgovorio na pitanje "kada si čuo da neki srpski političar daje izjave o lošim genima?" odgovorio sam ti sa navodom da je Biljana Plavšić tvrdila su muslimani "genetski kavaran materijal". Ušutio si kao zadnji...
Znaš šta bi bilo? Stvorila bi se država unutar države sa imenom RS, i ne samo da bi se neko "maltretirao", nego bi se protjerao, porušile bi mu se bogomolje a sva imovina bi se prevezla u Srbiju. Mislim, ne moraš meni vjerovati "stručnjače", vjeruj svojim pajdašima.
treba li da ja izvlacim preratne i ratne izjave bosnjackih vodja i to pre nego sto isti izmislise bosnjake?
recimo o onome kako je cilj muslimana stvaranje islamske drzave i serijata cim broj bosnjaka predje 50 % a danas se po tom covjeklu nazivaju ulice,trgovi u islamskoj dzamahiriji koju je stvorio...
unutar BiH se upravo stvorila takva islamska "drzava",zovu je FBiH ,natopljena srpskom krvlju i bosnjackom a sve u ime alaha....na mene su jurisali u ime alaha,spominjali alaha i tekbir ...to su im bile zadnje rijeci na usnama

...pa koliko covjek treba da bude nepismen ,vjerski zadojen da gine u ime alaha...razumijem da neko gine za porodicu,ognjiste ali za imaginarne likove kao sto je bog,alalah....koliko treba da budes glup odnosno idiot da za njega pogines?