|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 21. 08. 2011. 07:51 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 21. 08. 2011. 07:54 » |
Idi gore
|
ovo zadnjenaj jace (kroz tamosnje logore proslo je na stotine srba )ispade da je u svakom bilo po 10 osoba jaki ti logori nemam rijeci

|
|
|
|
SIPA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 21. 08. 2011. 01:35 » |
Idi gore
|
Po mom skromnom mišljenju MATRIX je smijanje u facu svima nama koji rintačimo za platu koja je dozvola za preživljavanje. To je film toliko biolan jer istinu pretvara u maštu. Nešto poput preljubnika koji se smije u lice muža žene s kojom ga vara. No nepošteno bi bilo kad nebih priznao da je fantastično urađen i iz tog razloga mu odajem sva priznanja jer je to dokaz njegovog postojanja. Do duše da nije tako vjerodostojno urađen nebi bio toliko važan jer bi u tom slučaju bio providan. No ovako je na svjedočanstvo svima nama da se MASONSKE LOŽE igraju s nama i smiju nam se u lice dok mi užuivamo u njihovom smijehu. Servijaju nam istinu pred nos i učine to na taj način kako bi mi još bili zadovoljni. Zato je moj poziv svima vama da se otrijeznite i pogledate film realnim očima a diviti sse ovom umjetničkom djelu svakako nije zabranjeno. Formula ovog filma je 40x40=40.
|
|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 21. 08. 2011. 04:23 » |
Idi gore
|
Spc je podsticala, propagirala i molitvama osvestala Srpske vojne i paravojne formacije koji su isli u krvave osvajacke pohode po Bih.Nikad se nisu distancirali od onoga sto su pripadnici Srpke pravoslavne vhere pocinili u Bih.Nego su stali na stranu zlikovaca,koljaca,i ma stranu oni koji su pocinili genocid u Bih,i u svojim manastirima i crkvama krili 2 najvecaq monstruma u svijetu karadzica i mladica.Crkva niti koja druga vjerska institucija propagiraju mir i ne pideticu na rat niti u svojim nacelima podrzavaju i pomazu zlocince i koljace.Ali Spc je i u Hagu na bezbroj sudjenja oznacena kao podstrtekac zla i fasizma,i to je zadnja vjerska ustanova u svijetu koja ima pravo da negativno prica o Papi.Jer iz nje do sada nista pozitivno nije izaslo.
 Ovaj zambak je bas komad fekalije 
|
|
|
|
SIPA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 21. 08. 2011. 05:56 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 21. 08. 2011. 05:58 SIPA »
|
|
|
|
|
|
Luka
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 21. 08. 2011. 06:25 » |
Idi gore
|
Po mom skromnom mišljenju MATRIX je smijanje u facu svima nama koji rintačimo za platu koja je dozvola za preživljavanje. To je film toliko biolan jer istinu pretvara u maštu. Nešto poput preljubnika koji se smije u lice muža žene s kojom ga vara. No nepošteno bi bilo kad nebih priznao da je fantastično urađen i iz tog razloga mu odajem sva priznanja jer je to dokaz njegovog postojanja. Do duše da nije tako vjerodostojno urađen nebi bio toliko važan jer bi u tom slučaju bio providan. No ovako je na svjedočanstvo svima nama da se MASONSKE LOŽE igraju s nama i smiju nam se u lice dok mi užuivamo u njihovom smijehu. Servijaju nam istinu pred nos i učine to na taj način kako bi mi još bili zadovoljni. Zato je moj poziv svima vama da se otrijeznite i pogledate film realnim očima a diviti sse ovom umjetničkom djelu svakako nije zabranjeno. Formula ovog filma je 40x40=40.
Promasen odgovor na zadatu temu!
|
Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN. Sve vijesti na jednom mjestu
|
|
|
SIPA
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 21. 08. 2011. 06:33 » |
Idi gore
|
Promasen odgovor na zadatu temu!
Kad bih negirao da niste u pravu i ovo bi definitivno bila promašena replika, no iako je tako kako cvelite morao sam dati komentar možda se neko zamisli. nezamjerite na ovom. Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 21. 08. 2011. 08:23 » |
Idi gore
|
moji predaci nisu nikad bili radikalni islamisti,čak štaviše moj pradjed je bio hodža i poginuo je u partizanima sa 22 godine,a tvoje četništvo će morati nestati ako će na prostoru bivše RBiH živjeti više nacija,ili oni ili ostale nacije koje ne pripadaju tom genocidnom pokretu

|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 23. 08. 2011. 08:15 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
Neo
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 23. 08. 2011. 08:18 » |
Idi gore
|
Питај тату Јоцу и маму Френкија  ... И зар сумњате у праведне методе одстрањивања болесног ткива злочинаца и изрода из тела Србије? Неверни поданици из најзападније покрајине Србије!!! Ових дана пледирам да Скупштина одобри средства да сами финанцирамо проширење Хашког затвора како би наше сународнике који су убеђени да су злочином спашавали Србију, у што већем броју стрпали у Холандију. Шевенинген је створен за наше ђубре и ми ћемо да га напунимо,а Холанђани нека их хране. Остаћемо мирни од те багре јер ће након затвора, како ја пропагирам, бити протерани даље у треће земље. Пре свега желим и омогућићу да се тим људима, због злодела над људима друге вере и нације, одузме држављанство и новац који поседују у цивилизованој Србији... А онима који желе моју преку смрт..ах..па драго ми је да ме такви људи мрзе.. Ваш Борис, отац нације, председник свих Срба  
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 24. 08. 2011. 09:56 » |
Idi gore
|
Umro je nakon više godina od posljedica ranjavanja ruskom granatom koja je imala bojne otrove a koje su koristili četnici 
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 24. 08. 2011. 10:13 » |
Idi gore
|
Dva priloga za matrix stoljeca: a) Bosnjaci su napali Srbe i JNA i b) Bosnjaci su sebe sami granatirali na Markalama. Nakon ovoga matrixa nema dalje
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 24. 08. 2011. 10:34 » |
Idi gore
|
Dva priloga za matrix stoljeca: a) Bosnjaci su napali Srbe i JNA i b) Bosnjaci su sebe sami granatirali na Markalama. Nakon ovoga matrixa nema dalje
Bošnjaci su fašistička tvorevina i njihovi sljedbenici i to su neprijatelji srpskog naroda, a sve ostalo su nijanse.
|
|
|
|
|
|