|
Sunny day
|
 |
« poslato: 22. 08. 2011. 10:12 » |
Idi gore
|
bas kao i 41` ,svabe docekuje jos jedan cvetkovic a oni vide svoje saveznike u hrvatima.....sada treba da se digne narod i srusi tu vladu cvetkovicevu vladu ...da bi se istorija ponovila. sto se tice primjera hrvatske to znaci da srbi iz srbije trebaju da se sjure niz kosovo i protjeraju siptare a srbi iz RS to da urade sa muslimanim pa se posle samo deklartativno zalazu za povratak a na sve druge nacine trebna da vrse opstrukcije istog....valjda je svabica na to mislila...a nije ni cudo jer se stari saveznici ne zaboravljaju tako lako...
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 23. 08. 2011. 06:48 » |
Idi gore
|
bas kao i 41` ,svabe docekuje jos jedan cvetkovic a oni vide svoje saveznike u hrvatima.....sada treba da se digne narod i srusi tu vladu cvetkovicevu vladu ...da bi se istorija ponovila. sto se tice primjera hrvatske to znaci da srbi iz srbije trebaju da se sjure niz kosovo i protjeraju siptare a srbi iz RS to da urade sa muslimanim pa se posle samo deklartativno zalazu za povratak a na sve druge nacine trebna da vrse opstrukcije istog....valjda je svabica na to mislila...a nije ni cudo jer se stari saveznici ne zaboravljaju tako lako...Pa zar to nije vać jadanput pokušato pa nije uspjelo  zašto misliš da bi sad 
|
|
|
|
|
|
makijaveli
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 23. 08. 2011. 07:10 » |
Idi gore
|
Sta zamislja ova baba Merkelova? Dosla ona nesto da pametnuje i postavlja uslove?! Po meni svaka normalna drzava treba da dobro da porazmisli i prevaga dali zaista zeli da ide u EU ili ne nakon dogadjaja ovog ljeta. Da se mene pita razmislio bih dali da se ukrcavam na brod koji tone. EU je zamisljena tako da postane druga svjetska sila a tesko da ce se do kraja godine zadrzati u prvih deset. Ja bih pitao njih sta mi nude da ih pojacam da sam na mjestu Tadica ali onaj evnuh to jednostavno ne moze da prevali preko jezika.
|
Niče: Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
|
|
|
|
Prigorac
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 23. 08. 2011. 10:38 » |
Idi gore
|
Pa gospodo čemu toliko štiganja? Ne sviđaju vam se uvjeti, ljepo kažite ne hvala i ne morate uč u uniju.
Unija postavlja uvjete za ulazak u nju, pa ko voli nek izvoli. Jel vas iko tjera puškom? Pa sami ste birali te političke predstavnike i taj put, imate izbore izaberite neku drugu opciju i to je to.
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 23. 08. 2011. 10:43 » |
Idi gore
|
To nindža :Ja nisam za ulazak u uniju. Ulazak neće doneti sigurno dobroga. Prošlo je vreme kad je ulazak donosio poboljšanje ekonomije. Kad je ulazila jedna zemlja kao npr Irska. Pa su sami vukli fondove. Definitivno para više nema, tako da ulazak u EU ne donosi ničega dobrog. Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|