Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 06:39 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Turska nastavlja s ulaganjima: Dva miliona maraka za sanaciju Careve džamije  (Pročitano 439 puta)
Naopaki
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 13.0.782.215 Chrome 13.0.782.215

« Odgovor #15 poslato: 29. 08. 2011. 09:41 »
Podeli temuIdi gore

Citat
koji balvan želi zatirati trag tuđim bogomoljama?
Pa primjera ti je puno ,al eto naprimjer,pogledaj pod Ferhadija.Vec sam napisao da bi se imale gdje potrositi te pare pametnije,(a da recimo ne idu u izgradnju zgrade vlade jer to je u rs najpametnija investicija  Umro od smijeha  Umro od smijeha ) al eto ljudi hoce to i to treba postovati.Careva dzamija nije samo bogomolja,to je i spomenik kulture koji pored istorijske ima i znacajnu ulogu u turistickoj ponudi Sarajeva,koju pored Begove dzamije posjecuje na hiljade turista godisnje svih konfesija.Poklonu se ne gleda u zube...
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #16 poslato: 30. 08. 2011. 07:12 »
Podeli temuIdi gore

Hajde budi iskren  Kad sam bio mlad Dal bi Dodik odbio da mu neka država ponudi tako nešto  Pitam se

Dal bi reko ne hvala je trebam fabrike a ne bogomolje  Pitam se

grgo je bo ti dodika! libo me šta hoće ili neće dodik, ovde govorim o namjeri "investitora". da su pametni investirali bi u fabrike, a ne u bespotrebne vjerske objekte! da meni neko kaže izaberi lokaciju da napravim crkvu - uložiću u to 100 mil.evra, ja bih ga tužio!

Pa primjera ti je puno ,al eto naprimjer,pogledaj pod Ferhadija.Vec sam napisao da bi se imale gdje potrositi te pare pametnije,(a da recimo ne idu u izgradnju zgrade vlade jer to je u rs najpametnija investicija  Umro od smijeha  Umro od smijeha ) al eto ljudi hoce to i to treba postovati.Careva dzamija nije samo bogomolja,to je i spomenik kulture koji pored istorijske ima i znacajnu ulogu u turistickoj ponudi Sarajeva,koju pored Begove dzamije posjecuje na hiljade turista godisnje svih konfesija.Poklonu se ne gleda u zube...

mislim da ti polako gubiš kontekst priče. najbolje bi bilo da se vratiš na moj prvi post, da vidiš šta sam pisao gdje treba investirati. vlada rs? još malo pa će dodik? pa onda genocidni srbi....

uzdravlje rođaci. ulažite gdje hoćete. stado treba pastira i tor! bez toga vukovi će se najesti!

!
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 19. 05. 2012. 05:02