|
Sunny day
|
 |
« poslato: 30. 08. 2011. 03:42 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 31. 08. 2011. 03:57 » |
Idi gore
|
Poslije ove izjave Radojcica,stigla je nova vijest iz rs-a popisu.Pa kazu da vrijeme od 2 mjeseca za ,,popis u rs-u,, je prekratak i da odustaju od te zamisli.Kao i uvjek do sada dodikov tim za,,obecanje svega i svacega,, je gradjanima u rs-u lagao o popisu stanovnistva u rs.u ako se ne postigne dogovor na nivou BiH.Medjutim pravi razlog tog odstupanja su pare,koje rs nema.Jer za taj ,,samostalni,, popis u rs-u(a koji nista nigdje ne bi znacio niti bio priznat ni od i jedne medju institucije) su potrebni miloni maraka. A kad bi se postigao dogovor o popisu na nivou drzave(jer se zapelo na famoznom clanku48) onda bi se automatski novac iz eu-a prebacio na racun vlade Bih i ta bi se sredstva raspodjelila na rs i federaciju.Zato su sva ta obecenje suplja prica dodikovog tima za pravljenje nestabilnosti i nemira u Bih,i za uzbudjivanje svog sopstvenog naroda koji mu jos uvjek slijepo vjeruje. Besparica,dugovi,nezaposleno stanovnostvo,siromasni penzioneri i invalidi,i privredni kolaps je stegao sa svi strana,a sve nade u dodikstanu su uprte u pravcu MMF.A.Jer sve dok se ne formira vijece ministra Bh nema pomoci od medjun monetarnog fonda,i zato je dodik tako nervozan i u vezi neformiranja vijeca ministara Bh.A ne zbog toga sto je on jako zainteresovan za Bih,nego u njegovoj dzamahiriji je ekomska situacija katastrofalna.Ali izgleda da Zlatko vise ne popusta ni mm i zbog toga sto je sdp najjaca stranka u Bih(i samo budala bi pristao na to da ne dobije jedno od 2 vazna ministrstva,a to je predsjedavajuci vm ili diplomatiju) i zbog dugodgodisnjeg dodikovog negiranja drzave Bih.A svaki dan je sve gori i gori za dodikovu dzamahiriju,i nervoza je ocigledna.A ni u federaciji nije dobro,samo je mozda malo manje gore nego u dodiklandu.
|
|
|
|
|
|
remake
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 31. 08. 2011. 07:00 » |
Idi gore
|
to isto ko referendum 
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 31. 08. 2011. 08:36 » |
Idi gore
|
To nindža :Neka zlajoglu ni za mikron neodstupa. Samo neka ostane na tim premisama. Ovo sve nam pokazuje da savet ministara nije potreban a ni institucije na nivou bih. Kada nisu potrebne, trebalo bi ih ukinuti. Ovde je zanimljiv stav OHR-a, mislim oko popisa uopšte se neizjašnjava. Svima nama je poznato da samo jednoj strani neodgovara popis, a zna se i zbog čega. Zbog pojedičnih incidenata i između 500000-800000 protjeranih srba, pa hrvata pa i svojih. Stiže i zima, će vidimo opet natezanje ekonomskog gorostasa oko neplaćanja plina. Pa kad dođe vreme za vraćanje drpljenih para. Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 31. 08. 2011. 09:04 » |
Idi gore
|
Moj Misko-Reci mi Misko koja bi toi stranka u Bih odstupila od ta 2 ministrstva,a na izborima bila pobjednicka stranka i dobila najvise glasove na nivou citave drzave Bih.U ustavu Bih nema toga sto Dodik i Covic lazu a to je tzv rotacija.To nigdje ne pise,a samo se dogovrom pobjednicki stranaka dodje do usaglasavanja i raspodjela ministarstva.A ako cemo gledati i po nacionalnoj osnovi ministar vanjski poslova Bih nije Bosnjak nego Zidov,i tu opet pada laz dodika i covica da je sadasnji ministar vanjski poslova Bosnjak i da bi sad trebao biti Srbin.A sadasnji predsjed. VM je Srbin i to mjesto moze dobiti Hrvat,ali samo ako diplomatiju dobije Bosnjak.A jedino Misko sto nije potrebno i sto nije trebalo je rs.Sve je prije nastanka te genocidne tvorevine bilo prorodno i postojalo je hiljadu godina.Nakon genocida i najstrasnijeg zlocina u eu poslije 2 svj rata,ta je teritorija jedino vjestacko,nedemokratsko,i zlocinacko genocidno tkivo na Balkanu koje razara sve sto je u dodiru sa demokratijom i civilizovanim eu nacelima.Niko nije ni rekao(a pogotovo ja) da je federacija ekonomski gorostas,samo je tamo sve demokratskije i o krizi se govori na svim medijima i niko za takvo stanje ne optuzuje nekog drugog nego same politicare iz fedracije.Ali kod vas je zbog ekoonomske krize,i teskog privrednog stanja kriva federacija i Bosnjaci.A sto je dodik spiskao milijerdu km od privatizacije telekoma i rafinerije,je sad neko drugi kriv.I njegov narod me vjeruje.Ali on ide sa tom strategijom da u svom narod stvori mrznju prema Bosni i Bosnjacima a da bi sve svoje prljave radnje i tesku ekonomsku situaciju u rs-u kojoj je on licno kumovao,zatasko ili totalno iskljucio bilo kakvu raspravu ili nezadovljstvo kod svog naroda.
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 31. 08. 2011. 10:46 » |
Idi gore
|
jedino genocidno tkivo na balkanu od prvog svjetskog rata na ovamo su ustaše i ustaško cvijeće, saborci austrougarske okupatorske vojske.
a zlajoglu će dobiti mjesto premijera ili ministra vp. al` u qrz-u!
ako iduće godine ovi pederi iz snsd-a ne obave popis, to je poziv za glasanje opoziciji - koja je gora od njih. ali svejedno. da dođu malo pameti i malo više zatvora....
|
!
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 31. 08. 2011. 11:44 » |
Idi gore
|
Tomyy-Ne mora se vlast nikad ni formirati,jer se jasno vidi kome vise ne odgovara ovakva situacija.rs ce dozivjeti financijski kolaps ako se u ovoj godini ne formira vlada ili vijece ministara kako se vec zove.A ovo tvoji nikad nece samostalno ici na popis upravo zbog 2 razloga.Prvi je taj sto kosta previse,a drugi razlog je sto se taj popis nigdje ne priznaje.I opet kad u dogledno vrijeme dodje do popisa na drzavnom nivou u dodikovoj dzamahiriji ce se morati taj popis kos jednom sprovesti.Jer niko u eu i svijetu ne priznaje nikakav drugi popis stanovnistva nego samo onaj koko ke sproveden na nivou citave drzave.M a znaju to oni moj Tomyy ali vas samo pale i igraju se,,drzave,,.A vi se jadni uvjek uhvatite.Cudis me ti koji si na ovom forumu drugacijeg gledanja ali izgleda da je i tebe fabrika lazi iz dodikovog kremlja uspjela preokrenuti u onom pravcu vjerovanja jednom covjeku jednomili vizdu.TO se zove jednoumlje.i jos 1 vid takvog razmisljanja je ostao jedino kod vas u vilajetu koji se zove rs,gdje jedan covjek odlucuje o zivotu i smrti tamosnjeg naroda.
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 31. 08. 2011. 11:49 » |
Idi gore
|
To nindža :Židov koga su muslimani izabrali, tj postavili. Tako da se svodi na isto. Brineš ti koliko je dodik spiskao, pohvalno. Nadnacionalni zjaoglu inače član svih muslimanskih institucija. Jasno je nama srbima koliko može štete da nanese musliman kao ambasador. Jasno je i da bi mnogi trebali dobiti i otkaze jer je narušena nacionalna struktura u MIP. U RS je teška ekonomska situacija, pa zašto gigant sa miljacke upada u monetarni sistem i zašto ne vraća lovu koju je oteo. Kakva je gde ekonomska situacija pokazuju i koeficijenti raspodele koji se nivelišu. Ma niko ne mrzi muslimane, nije nama to usađeno odgojem kao muslimanima da mrze srbe. BiH, iluzorno je govoriti i o mržnji prema nekom geografskom pojmu, samo srbima neodgovara potkradanje i šteta koju čine muslimani u državnim institucijama. Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 31. 08. 2011. 12:28 » |
Idi gore
|
Tomyy-Ne mora se vlast nikad ni formirati,jer se jasno vidi kome vise ne odgovara ovakva situacija.rs ce dozivjeti financijski kolaps ako se u ovoj godini ne formira vlada ili vijece ministara kako se vec zove.A ovo tvoji nikad nece samostalno ici na popis upravo zbog 2 razloga.Prvi je taj sto kosta previse,a drugi razlog je sto se taj popis nigdje ne priznaje.I opet kad u dogledno vrijeme dodje do popisa na drzavnom nivou u dodikovoj dzamahiriji ce se morati taj popis kos jednom sprovesti.Jer niko u eu i svijetu ne priznaje nikakav drugi popis stanovnistva nego samo onaj koko ke sproveden na nivou citave drzave.M a znaju to oni moj Tomyy ali vas samo pale i igraju se,,drzave,,.A vi se jadni uvjek uhvatite.Cudis me ti koji si na ovom forumu drugacijeg gledanja ali izgleda da je i tebe fabrika lazi iz dodikovog kremlja uspjela preokrenuti u onom pravcu vjerovanja jednom covjeku jednomili vizdu.TO se zove jednoumlje.i jos 1 vid takvog razmisljanja je ostao jedino kod vas u vilajetu koji se zove rs,gdje jedan covjek odlucuje o zivotu i smrti tamosnjeg naroda.
jedan od onih koji se pali na dodika i njegove pamflete si ti. ja ne vjerujem ni najrođenijima i sam svoju politiku krojim! preporučujem i tebi isto....
|
!
|
|
|
|
|
|
Zmaj
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 31. 08. 2011. 05:56 » |
Idi gore
|
Ovaj će popis završiti kao i sve što je snsd pokrenuo(čitaj referendum  )
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 01. 09. 2011. 10:35 » |
Idi gore
|