Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 10:38 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Hrvatski zvaničnici ponovo pozdravili ratne zločince  (Pročitano 388 puta)
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 6.0.1 Firefox 6.0.1

« Odgovor #15 poslato: 04. 09. 2011. 02:41 »
Podeli temuIdi gore

Ti opet spamujes, mora da te pravo zaboljelo kad sam neki dan vrsio spolnu egzekuciju pa me sad pratis u stopu i zatrpavas svaku moju pametnu rijec svojim nepromisljenim 08/15 glupostima.  Grin

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 13.0.782.220 Chrome 13.0.782.220

« Odgovor #16 poslato: 04. 09. 2011. 04:46 »
Podeli temuIdi gore

Ti opet spamujes, mora da te pravo zaboljelo kad sam neki dan vrsio spolnu egzekuciju pa me sad pratis u stopu i zatrpavas svaku moju pametnu rijec svojim nepromisljenim 08/15 glupostima.  Grin

imamo mi u republici srpskoj zavod za tebe. javi se u sokolac kad dođeš na balkan! nasušno ti je potrebno liječenje!

!
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 6.0.1 Firefox 6.0.1

« Odgovor #17 poslato: 04. 09. 2011. 08:41 »
Podeli temuIdi gore

Da se vratimo temi posto ova moderacija nikako da se skine sa zatrpavanja teme glupostima  Kafica

Bare o premijerki Jaci

PS: Nabijem te na Sokolac.  Grin

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #18 poslato: 04. 09. 2011. 09:40 »
Podeli temuIdi gore

Da se vratimo temi posto ova moderacija nikako da se skine sa zatrpavanja teme glupostima  Kafica

Bare o premijerki Jaci

PS: Nabijem te na Sokolac.  Grin

znao sam ja da si ti obična pederčina  Grin samo nisam ja od tih. kada budeš paradirao jednog dana ja ću biti među onima što će te gađati pokvarenim jajima, paradajzom,....

!
Zmaj
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #19 poslato: 05. 09. 2011. 01:05 »
Podeli temuIdi gore

znao sam ja da si ti obična pederčina  Grin samo nisam ja od tih. kada budeš paradirao jednog dana ja ću biti među onima što će te gađati pokvarenim jajima, paradajzom,....

Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #20 poslato: 08. 09. 2011. 02:45 »
Podeli temuIdi gore

ne govori sani o srpskim herojima nego o hrvatskim i bošnjačkim zločincima, koje isti slave kao heroje! bitna je razlika....

evo ajde ti si pametan bar, meni neukom sad ti objasni po kojem je kriteriju Gotovina proglasen kao zlocinac. Jel bilo govora o toboze prekomjernom granatiranju Knina u trajanju 'dva' dana gdje se vidi da je cijeli grad ostao citav. E sad usporedi kako je izgledao Vukovar gdje kao nije bilo 'zlocina' prekomjernog granatiranja. Gdje je tu ratni zlocin

Dalje jel bilo sve gotovo za dva dana. Zlocini pljacke i paljenja kuca su nastali tek nakon tjedan dana kada se vojska vec povukla a vratili protjerani civili. Imas tamo americki izvjestaj koji kaze da u vrijeme akcije nije bilo zlocina nego kasnije.

Pa sad meni laiku objasni po kojem je konkretno kriteriju Gotovina zlocinac. I ako volite da ga proglasavate zlocincem bez dokaza, da li znaci da prihvacate da se i vas proglasi zlocincima bez ispunjenja kriterija.

Ti si onako bolji prosjek on onih koji sve hrvatsko po duznosti proglasavaju zlocinom. Pa daj ti onako jedno razumno objasnjenje
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #21 poslato: 08. 09. 2011. 02:49 »
Podeli temuIdi gore

evo ajde ti si pametan bar, meni neukom sad ti objasni po kojem je kriteriju Gotovina proglasen kao zlocinac. Jel bilo govora o toboze prekomjernom granatiranju Knina u trajanju 'dva' dana gdje se vidi da je cijeli grad ostao citav. E sad usporedi kako je izgledao Vukovar gdje kao nije bilo 'zlocina' prekomjernog granatiranja. Gdje je tu ratni zlocin

Dalje jel bilo sve gotovo za dva dana. Zlocini pljacke i paljenja kuca su nastali tek nakon tjedan dana kada se vojska vec povukla a vratili protjerani civili. Imas tamo americki izvjestaj koji kaze da u vrijeme akcije nije bilo zlocina nego kasnije.

Pa sad meni laiku objasni po kojem je konkretno kriteriju Gotovina zlocinac. I ako volite da ga proglasavate zlocincem bez dokaza, da li znaci da prihvacate da se i vas proglasi zlocincima bez ispunjenja kriterija.

Ti si onako bolji prosjek on onih koji sve hrvatsko po duznosti proglasavaju zlocinom. Pa daj ti onako jedno razumno objasnjenje

nemam ja šta dodati bilo kojoj procjeni! činjenica da tzv. topnički dnevnici nisu bili dostavljeni ni do danas hagu govori dovoljno o tome kakva se politika vodila na terenu knina! kao što sam uvijek  govorio: ako gotovina nije kriv za ubijanja, onda neka hrvatska preda onog ko je kriv! zajedno sa dokazima!

!
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #22 poslato: 08. 09. 2011. 03:35 »
Podeli temuIdi gore

nemam ja šta dodati bilo kojoj procjeni! činjenica da tzv. topnički dnevnici nisu bili dostavljeni ni do danas hagu govori dovoljno o tome kakva se politika vodila na terenu knina! kao što sam uvijek  govorio: ako gotovina nije kriv za ubijanja, onda neka hrvatska preda onog ko je kriv! zajedno sa dokazima!

e to je druga stvar bureazeru. Krivi su oni koji su dosli nakon Oluje a vi proglasiste Gotovinu zlocincem. Kakvi bre topnicki dnevnici, koje su to budalastine. Imas video snimke Knina gdje se sve vidi koliko je granatirano.

Pazi u ratu prekomjerno granatiranje, i to u trajanju jedno popodne. Kakvih sve budalastina nece izmislit
« Poslednja izmena: 08. 09. 2011. 03:37 nebitno »
asbosanac76
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 7.0 Firefox 7.0

« Odgovor #23 poslato: 10. 09. 2011. 01:38 »
Podeli temuIdi gore

nista to nije cudno kad svi velicaju svoje. Kolo Tri prsta Aplauz Zapleši Najbolji smo
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #24 poslato: 10. 09. 2011. 01:50 »
Podeli temuIdi gore

nista to nije cudno kad svi velicaju svoje. Kolo Tri prsta Aplauz Zapleši Najbolji smo

srpska drzava i njeni legitimni predstavnici ne velicaju  zlocince iz vlastitih redova...nikada neces cuti od srpskih politicara na vlasti da je karadzic,mladic....heroj
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2

« Odgovor #25 poslato: 10. 09. 2011. 02:00 »
Podeli temuIdi gore

srpska drzava i njeni legitimni predstavnici ne velicaju  zlocince iz vlastitih redova...nikada neces cuti od srpskih politicara na vlasti da je karadzic,mladic....heroj
Samo ih čuvaju paze i maze dok ne postigni cijenu a tad ih prodaju ko ugojene prasce  Joj Joj
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #26 poslato: 13. 09. 2011. 04:01 »
Podeli temuIdi gore

Samo ih čuvaju paze i maze dok ne postigni cijenu a tad ih prodaju ko ugojene prasce  Joj Joj

a i docekuju ih na aerodromu uz pocasti Wink
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 17. 05. 2012. 07:33