|
Sunny day
|
 |
« poslato: 05. 09. 2011. 10:49 » |
Idi gore
|
da li je sada i tito izdajnik i fasista jer je spavao zajedno sa drazom? ocekujem veceras u 60 minuta da ga proglase fasistom 
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 05. 09. 2011. 12:42 » |
Idi gore
|
da li je sada i tito izdajnik i fasista jer je spavao zajedno sa drazom? ocekujem veceras u 60 minuta da ga proglase fasistom  Samo nije navela ko je koga guzio ili je ona spavala između njih dvojice a to je već grupnjak 
|
|
|
|
|
|
Zmaj
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 05. 09. 2011. 01:06 » |
Idi gore
|
ti Grgo samo na sex misliš 
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 05. 09. 2011. 01:10 » |
Idi gore
|
ti Grgo samo na sex misliš  On je takav tip, ili ga moraš hebati ili će on tebe.... 
|
|
|
|
|
|
Zmaj
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 05. 09. 2011. 01:13 » |
Idi gore
|
On je takav tip, ili ga moraš hebati ili će on tebe....  eeeee,onda nek yebe tebe  ,pošto si skontao kakav je 
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 05. 09. 2011. 01:17 » |
Idi gore
|
eeeee,onda nek yebe tebe  ,pošto si skontao kakav je  Mi smo već tradicionalni neprijatelji,uvjek smo na suprotnim stranama u bilo kojem ratu....pa mogu samo da ga  a i tebe 
|
|
|
|
|
|
Zmaj
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 05. 09. 2011. 01:20 » |
Idi gore
|
Mi smo već tradicionalni neprijatelji,uvjek smo na suprotnim stranama u bilo kojem ratu....pa mogu samo da ga  a i tebe  malo prije je Tommy rekao,samo mogu da vas gađam jajima pederi jedni 
|
|
|
|
|
|
zelengradjanin
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 05. 09. 2011. 01:27 » |
Idi gore
|
malo prije je Tommy rekao,samo mogu da vas gađam jajima pederi jedni  Dobićeš ti još i Tommy majonez 
|
|
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 05. 09. 2011. 02:04 » |
Idi gore
|
Vi si razmjenjujte misljanja  Ja bi ipak nesto rekao o samom tekstu. Dvije stvari su mi "sumnjive" ,prva je selo Jovanke kod Knina. Jovanka je rodjena u selu Pecani,a to selo se nalazi pored Gospica. Drugo,ako je po ovim izjavama istinito,dignut most ,gdje je skoro potpuno izbrisan cijeli krug suradnika. Pa jel neko moze naci nekakav podatak ,tko je tada poginuo,jeli postao narodni heroj,pa nije to mala i zenemariva situacija u II svjetskom. Smakuti skoro cijeli partizanski vrh oko Tita,a da se o tome nema pojima do dana danasnjeg. Jos Tito ostao neokrznut,taj je imao srce uvijek,te pas,pa sad uze rukovodstvo izgine njemu nista  I trebao bi biti general Ljubicic,ali to nije toliko bitno 
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 05. 09. 2011. 07:56 » |
Idi gore
|
Vi si razmjenjujte misljanja  Ja bi ipak nesto rekao o samom tekstu. Dvije stvari su mi "sumnjive" ,prva je selo Jovanke kod Knina. Jovanka je rodjena u selu Pecani,a to selo se nalazi pored Gospica. Drugo,ako je po ovim izjavama istinito,dignut most ,gdje je skoro potpuno izbrisan cijeli krug suradnika. Pa jel neko moze naci nekakav podatak ,tko je tada poginuo,jeli postao narodni heroj,pa nije to mala i zenemariva situacija u II svjetskom. Smakuti skoro cijeli partizanski vrh oko Tita,a da se o tome nema pojima do dana danasnjeg. Jos Tito ostao neokrznut,taj je imao srce uvijek,te pas,pa sad uze rukovodstvo izgine njemu nista  I trebao bi biti general Ljubicic,ali to nije toliko bitno  Pogledaj izvor pa će ti biti jasno 
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 05. 09. 2011. 08:01 » |
Idi gore
|