Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 10:44 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: "Frankfurter Zeitung": BiH je primjer netačnosti tvrdnje da se islam i demokraci  (Pročitano 1534 puta)
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2

« Odgovor #45 poslato: 10. 09. 2011. 02:16 »
Podeli temuIdi gore

Prilikom proboja 28. divizije armije bih prema Tuzli poginulo je više od 500 pripadnika VRS i MUP RS.
Dakle većina "nenaoružanih" su bili naoružani, jer se inače ne bi uspjeli probiti, a pogotovo ne ubiti tako veliki broj srpskih
vojnika.

TitleBoxA srbi su klali sve sto su zarobili.
Ozbiljno?
Pokaži mi forenzički dokaz da je ijedan jedini zarobljenik zaklan.
Ne postoji!

Dakle, sva tvoja mantra o nekakvim zaklanim pada u vodu istog momenta kada se zatraži bilo kakav dokaz.

TitleBoxMa sve ti to znas ali tvoje je da branis te koljace-ipak su tvoj narod.
Kako će braniti koljače kada ne postoje?
Niko nije zaklan.

Odi malo na temu o Jasenovcu pa zamisli da neko počne ismijavati te žrtve i tvrditi kako su svi bili zarobljeni u borbama i da su izginuli prilkom bjega ili neku drugu glupost  Sad znam Sad znam Prst dole Prst dole
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #46 poslato: 10. 09. 2011. 02:23 »
Podeli temuIdi gore

Odi malo na temu o Jasenovcu pa zamisli da neko počne ismijavati te žrtve i tvrditi kako su svi bili zarobljeni u borbama i da su izginuli prilkom bjega ili neku drugu glupost  Sad znam Sad znam Prst dole Prst dole

Stoka, stoka, stoka - takvima najiskrenije zelim da mu neko isto tako pobije i pokolje pola familije pa nek ond gleda kako drugi negiraju, nabijem ga na kurac da ga nabijem.

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #47 poslato: 10. 09. 2011. 02:24 »
Podeli temuIdi gore

Daidzu i dajnicu su mi zaklali u selu Kurtalici kod Visegrada na kucnom pragu u junu 92. godine. Bukvalno zaklali...i on tu nesto sere nije bilo klanja. FUJ!

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
zambak
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0

« Odgovor #48 poslato: 10. 09. 2011. 02:43 »
Podeli temuIdi gore

Free i Sunny-Ako sam napisao poklali ili zaklali,nisam bukvalno mislio da su im nozem odsjecali glave.Ta rijec je sinonim za masovno smaknuce i strijeljanje pa sam je tako napisao.Masakr ili klanje se cesto upotrijebi kad je nako masovno streljanje. A procito sam da neko kaze da ne postoji Zanevska konvencija.Naravno da postoji i na osnovu nje se procjenjuje je li neko ili neki pocinili zlocin.A srbi su pocinili na hiljade zlocina ukljucujuci i genocid,i  ne trebate se truditi da to negirate.Istorija je napisana i istina je dokazana.Na svu srecu u nasoj nesreci,tu istoriju i istinu nismo mi pisali i sve presude koje su donesene donesene su u medj sudu pravd za ratne zlocine u Hagu.Da smo je pisali mogli bi reci da je laznaMedjutim ne moze citav svijet da laze i da ,,nevine,, srpske generale,politicare i vojnike osude na tolike zatvorske kazne.Nije svijet protiv srba samo je to retorika sa kojom su vam milosevic a sada vozd iz laktasa ispirali mozak,i sopstvene zlocine negorali i zamjenjivali sa retorikom o,,zaveri i uroti mz protiv slobodarskog srpskog naroda,,.Ovaj prvi je umro,a ovaj drugi je ostao da vam neda da progledate,a radi isto sto i slobo samo sto nema snage da nista promjene.Izgleda da od svega sti zelo da unisti je to da ce unistiti svoj narod.
vanzemaljac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 13.0.782.220 Chrome 13.0.782.220

« Odgovor #49 poslato: 10. 09. 2011. 03:10 »
Podeli temuIdi gore

Citat
istina je da si ti pobjegao na zapad i da je rat stao pre 16 godina te se jos ne vracas,da bosna valja vratio bi se ali bosna je za tebe smece kao i za ostale bosnjake jer da nije nebio se odrekli njenog drzavljanstva....

Istina je da je rat stao ali su njegovi rezultati ostali. Nije za nas Bosna smece, smece je autor gornje recenice. A posto, na zalost, u Bosni sve vrvi od takvih autora kod nas prevladava razum pa ostajemo sto dalje moguce od njih.

NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA {alt}
bezimeni12
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #50 poslato: 10. 09. 2011. 03:31 »
Podeli temuIdi gore

Sta nije tacno u napisanom?
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #51 poslato: 10. 09. 2011. 04:20 »
Podeli temuIdi gore

Istina je da je rat stao ali su njegovi rezultati ostali. Nije za nas Bosna smece, smece je autor gornje recenice. A posto, na zalost, u Bosni sve vrvi od takvih autora kod nas prevladava razum pa ostajemo sto dalje moguce od njih.

hahah,vidim da istina pogadja vas koji bi danas sa stoina kilometara udaljenosti ratovali i proljevali krv za bosnu a odrekli ste se svega sto vas veze za nju...i rodnog mjesta bi se odrekli samo da je bilo uslov za sticanje drzavljanstva... Grin

danas bi ratovali a 1992/1993..kada je trebalo i vasi roditelji su zbrisali iz nje da ne ratuju... Joj

obozavam konzumirati dijasporce prepune srpstva ,bosnjastva ,hrvatstva....
vanzemaljac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 13.0.782.220 Chrome 13.0.782.220

« Odgovor #52 poslato: 10. 09. 2011. 06:33 »
Podeli temuIdi gore

Citat
obozavam konzumirati dijasporce prepune srpstva ,bosnjastva ,hrvatstva....

Obozavas kenjati k'o kamila. Za tvoj nauk, bilo je mnogo opasnije biti Bosnjak ili Hrvat u Banjaluci (da ne pricam o Prijedoru, Zvorniku, Foci ...) nego biti u uniformi ma koje vojske. Zato i ja uzivam konzumirati silne "ratnike" koji se izborise da zive u govnima do guse. Kako rece davno did moje zene, svi moji kamaradi koji su bili pravi borci i junaci nisu docekali kraj rata. Tako i ti, kazanska jajaro, vrijedjas ljude koji su se vise namucili bjezeci nego ti tjerajuci ih.

NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA {alt}
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #53 poslato: 10. 09. 2011. 07:57 »
Podeli temuIdi gore

Obozavas kenjati k'o kamila. Za tvoj nauk, bilo je mnogo opasnije biti Bosnjak ili Hrvat u Banjaluci (da ne pricam o Prijedoru, Zvorniku, Foci ...) nego biti u uniformi ma koje vojske. Zato i ja uzivam konzumirati silne "ratnike" koji se izborise da zive u govnima do guse. Kako rece davno did moje zene, svi moji kamaradi koji su bili pravi borci i junaci nisu docekali kraj rata. Tako i ti, kazanska jajaro, vrijedjas ljude koji su se vise namucili bjezeci nego ti tjerajuci ih.

pa zasto onda ne odoste braci u uniformi  pripomoc a to je mogao lako svaki bosnjak u prijedoru,banjaluci,teslicu...nego svi naguliste van i jos ste placali hiljadama maraka da vas ne posalju u razmjenu za srpsko stanovnistvo iz federacije....mozes lagati drugima,meni ne ,znam kako se placalo za garantna pisma i ostale dozvole preko teritorije RS do srbije pa na zapad...put u federaciju je bio besplatan dok je put u srbiju kostao hiljade tadasnjih njemackih maraka,vi ste izabirali skuplju varijantu...patriote v^s
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #54 poslato: 10. 09. 2011. 08:01 »
Podeli temuIdi gore

pa zasto onda ne odoste braci u uniformi  pripomoc a to je mogao lako svaki bosnjak u prijedoru,banjaluci,teslicu...nego svi naguliste van i jos ste placali hiljadama maraka da vas ne posalju u razmjenu za srpsko stanovnistvo iz federacije....mozes lagati drugima,meni ne ,znam kako se placalo za garantna pisma i ostale dozvole preko teritorije RS do srbije pa na zapad...put u federaciju je bio besplatan dok je put u srbiju kostao hiljade tadasnjih njemackih maraka,vi ste izabirali skuplju varijantu...patriote v^s
Halo poznajem neke ljude koji su "dobrovoljno" poklonili RS cjelokupnu imovinu auto kuću zemlju i sve poljoprivredne strojeva kao i para u gotovini zavisi koliko je ko imao  Kad sam bio mlad

Jer ko nije bio spreman "pokloniti"završio je u logoru ili u masovnoj grobnici  Sad znam

Toliko o poštenju  Kad sam bio mlad
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #55 poslato: 10. 09. 2011. 08:06 »
Podeli temuIdi gore

Halo poznajem neke ljude koji su "dobrovoljno" poklonili RS cjelokupnu imovinu auto kuću zemlju i sve poljoprivredne strojeva kao i para u gotovini zavisi koliko je ko imao  Kad sam bio mlad

Jer ko nije bio spreman "pokloniti"završio je u logoru ili u masovnoj grobnici  Sad znam

Toliko o poštenju  Kad sam bio mlad

ti to bio u RS za vreme rata pa znas.... Grin
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #56 poslato: 10. 09. 2011. 08:08 »
Podeli temuIdi gore

ti to bio u RS za vreme rata pa znas.... Grin
Isto onoliko kolko si i ti bio po svim ratistima BiH i sve znaš  Kad sam bio mlad

free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #57 poslato: 10. 09. 2011. 08:18 »
Podeli temuIdi gore

Kolektivna srpska amnezija. Iz Doboja si, picko, zapitaj se kako se zove zena, Hrvatica, u naselju Bare kou ste zivu zapalili...u njenoj kuci.

Majmunče od Čajniča je mene našao nazivati .ičkom?
Kako nazivaš svoga oca koji je pobjegao iz rata u Austriju? Herojem?

Nije mi poznato da je ijedna kuća izgorela u prigradskom naselju Bare.
Samim tim ne vjerujem kako je nekakva žena mogla izgoreti u kući koja nije ni zapaljena.

Prošli put kada si plasirao tu laž ta kuća je po tvojoj priči bila u gradu?
Sa komšinicom Srpkinjom koja je na gornjem spratu pekla šnicle i imala vodu na spratu, a jadnim nesrbima u prizemlju su
isključili vodu?

Hoćeš li sledeći put tu famoznu kuću preseliti 30 km od Doboja ili će se nalaziti u strogom centru grada?

Kad lažeš - laži okruglo, da se bar može kotrljati...

I kakve  to veze ima sa ovom temom?

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #58 poslato: 10. 09. 2011. 08:24 »
Podeli temuIdi gore

O kakvom ti ismijavanju žrtava pišeš?

Ako nemaš argumente za diskusiju, nemoj da mi planinariš po polnom organu sa tim svojim papagajskim ponavljanjem
idiotizama.

Šta nije tačno od onoga što sam napisao?

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #59 poslato: 10. 09. 2011. 08:30 »
Podeli temuIdi gore

O kakvom ti ismijavanju žrtava pišeš?

Ako nemaš argumente za diskusiju, nemoj da mi planinariš po polnom organu sa tim svojim papagajskim ponavljanjem
idiotizama.

Šta nije tačno od onoga što sam napisao?
Ništa sve same laži i izmišljotine  Kad sam bio mlad

A polne organe zadrži za sebe  Kad sam bio mlad
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 15. 05. 2012. 12:40