Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 10:50 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4] 5   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Srbi nisu lijeni, već bijedno plaćeni  (Pročitano 614 puta)
zelengradjanin
Počasni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.19 Firefox 3.5.19

« Odgovor #45 poslato: 13. 09. 2011. 01:24 »
Podeli temuIdi gore

ma ti mene mozes da mrzis, no ja tebe ne mrzim Smiley Izvini na tome, nemam takve potrebe
Nije lak zivot onima koji mrze ali to je osobni izbor

Ajde ovako ti mene ne interesuješ, ne mrzim, imam pametnijeg posla i
slažem se da je vjerojatno težak život onima koji život žive u mržnji i fobiji...
ja taj problem nemam.
Što je zajedničko, da moramo odraditi, odnosno što je moja obaveza i pravo,
a što tvoja obaveza i pravo.
Da li sebe smatraš da možeš imati samo pravo bez obaveza  Pitam se razdvoji to
kod sebe......pa kad razmisliš, spoji to kod sebe.
Zaigraj se malo Dim
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #46 poslato: 13. 09. 2011. 01:27 »
Podeli temuIdi gore

lazes grgo,lazes....da bi neko bio hadzic mora je obaviti hadz u meku,on ili njegov predak...a da bi to obavio morao je biti musliman... Grin

hajde sad novu laz....
A sta je s oni Goranom Hadzicem iz Haga? Musliman presao na pravoslavlje k'o slavni reziser
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #47 poslato: 13. 09. 2011. 01:28 »
Podeli temuIdi gore

................. и неће да буду Срби зато што их је срамота православним Србима у очи погледати због свег зла који су они и њихови преци починили српском народу од којег су потекли.
Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #48 poslato: 13. 09. 2011. 01:30 »
Podeli temuIdi gore

Прелазак на ислам сам по себи није никакво зло и то ја никоме за зло и не узимам. Исламска вјера није никоме препрека да буде Србин ако говори српским језиком.
kako si ti velikodusan, covjece. I sami se muslimani toliko stide  Cheesy Cheesy ali ti velikodusni covjece ne uzimas za zlo. Ona majka Tereza je nula za tebe  Najbolji smo
zelengradjanin
Počasni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #49 poslato: 13. 09. 2011. 01:37 »
Podeli temuIdi gore

I sami se muslimani toliko stide  Cheesy Cheesy

Kad pišeš muslimani da li misliš uopšte na muslimane ili na muslimane-Bošnjake  Pitam se
čisto radi preciznosti. Dim
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #50 poslato: 13. 09. 2011. 01:55 »
Podeli temuIdi gore

da budem iskren i ja sam cuo da su muslimani u BiH ustvari bivsi Srbi ali i Hrvati koji su zbog historijskih okolnosti presli na islam. No ako je to i istina ja u tome ne vidim nikakvih problema, svako sam odlucuje za sebe. Sto bi neko morao da bude Srbin ako se ne osjeca Srbinom. To je u rangu sa onim famoznim pokrstavanjem Srba na katolicanstvo. Sto mora neko da se deklarira onako kako se ne osjeca. Koji je cilj te doktrine, da vas bude vise ili nesto drugo?
Пази овако, другар: у Босни постоји одређен проблем који су покренули муслимани који говоре српски 1991. Тај проблем се своди на питање шта је чије Тај проблем је углавном ријешен дејтонским споразумом, али муслимани који говоре српски с тим нису задовољни јер би хтјели цијелу Босну за себе а владају само са 22% Босне. У тој су игри себи дали име по славонском селу Бошњаци које донекле сличи ријечи Босна како би себе декларисали као једине власнике Босне. Пошто сам ја заинтересован да сачувам српских 49% Босне, а нисам заинтересован у унитарну Босну под муслиманском влашћу, ја користим здраворазумске, логичке и лингвистичке аргументе да покажем да су муслимани који говоре српски заправо Срби да би указао на карактер стремљења муслимана који говоре српски: њима није потребна цијела Босна за њихов опстанак али су спремни да узму цијелу Босну за себе како би другима угрозили опстанак. То је још један разлог што не могу Србима да погледају у очи: не би ни ја могао брату погледати у очи када би покренуо дјелидбу имања и гледао да све за себе узмем. А поготово кад би још тврдио да с братом никакве везе немам

Е видиш, када муслимани који говоре српски својих 22% одвоје од остатка Босне, ја нећу никаквих проблема имати да пружим руку и да их назовем чак краљевима ако то буду хтјели. А доклегод они врдају да би добили још нешто мало више, они остају муслимани који говоре српски или боље речено: Срби муслимани. Чисто да знамо на којим основама разговарамо.

Citat
Ne mislim da su 'domaci' muslimani radili neko vece zlo od drugih. Svi nasi narodi u u historiji ratovali i za druge i cinili zla u to ime. Postoje i zapisi o srpskim jedinicama u doba Turaka koje su za turski racun i ime napadale danasnja podrucja Hrvatske. Pa sta sad da mi na toj cinjenici trebamo da baziramo neku imaginarnu mrznju.
Чуј, мени није никакав проблем да будем Србин. Теби, Грги и осталим муслиманима који говоре српски јесте проблем да будете Срби иако јесте Срби. Проблем је до вас, а не до мене. Није мени никакав проблем што сте ви муслимани. Мени је проблем што ви хоћете оно што је моје.

Citat
Mislim d su Srbi opcenito previse koncentrirani na trazenje objekata mrznje i ko im je sta uradio tokom historije. To je jalov pa i autodesktruktivan posao, ali ako inzistiraju trebalo bi da se zarate sa Turskom a ne sa domacima jer ona je bila izvor problema toliko dugo. Ali Turska je prejaka jebaji ga   Roll Eyes
Срби су углавном концентрисани на то да чувају оно што је њихово. А ако се може говорити о јалову послу, онда су то свакако смијешни покушаји муслимана који говоре српски да је за православне Србе корисно да се одрекну онога што имају у корист муслимана који говоре српски. То је јалов посао у својој јаловој суштини...

Live long and prosper
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #51 poslato: 13. 09. 2011. 02:04 »
Podeli temuIdi gore

Kad pišeš muslimani da li misliš uopšte na muslimane ili na muslimane-Bošnjake  Pitam se
čisto radi preciznosti. Dim
ovdje smo sada pricali o vjerskoj a ne nacionalnoj pripadnosti- cisto radi preciznosti
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #52 poslato: 13. 09. 2011. 02:05 »
Podeli temuIdi gore

Пази овако, другар: у Босни постоји одређен проблем који су покренули муслимани који говоре српски 1991.
De ba uozbilji se ako zelis da komuniciramo
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #53 poslato: 13. 09. 2011. 02:17 »
Podeli temuIdi gore

De ba uozbilji se ako zelis da komuniciramo

Па, реци онда шта те мучи, цакани Pivo i kokice?

Live long and prosper
zelengradjanin
Počasni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #54 poslato: 13. 09. 2011. 03:15 »
Podeli temuIdi gore

ovdje smo sada pricali o vjerskoj a ne nacionalnoj pripadnosti- cisto radi preciznosti

Ti često a i većina vas muslimana-Bošnjaka raubite izraz "musliman". Nekad ga koristite kao
vjeroispovjest nekad kao nacionalnost.Da li to znači da vaše "Bošnjaštvo" još nije ušlo u
vaš indetitet kao izraz vaše težnje da se tako nazivate.
Ovo ti napominjem da Srbi nemaju problem/a sa mnogim muslimanskim narodima, gdje čak sa
nekima imaju i partnerske odnose.
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #55 poslato: 13. 09. 2011. 03:43 »
Podeli temuIdi gore

Пази овако, другар: у Босни постоји одређен проблем који су покренули муслимани који говоре српски 1991. Тај проблем се своди на питање шта је чије Тај проблем је углавном ријешен дејтонским споразумом, али муслимани који говоре српски с тим нису задовољни јер би хтјели цијелу Босну за себе а владају само са 22% Босне. У тој су игри себи дали име по славонском селу Бошњаци које донекле сличи ријечи Босна како би себе декларисали као једине власнике Босне. Пошто сам ја заинтересован да сачувам српских 49% Босне, а нисам заинтересован у унитарну Босну под муслиманском влашћу, ја користим здраворазумске, логичке и лингвистичке аргументе да покажем да су муслимани који говоре српски заправо Срби да би указао на карактер стремљења муслимана који говоре српски: њима није потребна цијела Босна за њихов опстанак али су спремни да узму цијелу Босну за себе како би другима угрозили опстанак. То је још један разлог што не могу Србима да погледају у очи: не би ни ја могао брату погледати у очи када би покренуо дјелидбу имања и гледао да све за себе узмем. А поготово кад би још тврдио да с братом никакве везе немам

Е видиш, када муслимани који говоре српски својих 22% одвоје од остатка Босне, ја нећу никаквих проблема имати да пружим руку и да их назовем чак краљевима ако то буду хтјели. А доклегод они врдају да би добили још нешто мало више, они остају муслимани који говоре српски или боље речено: Срби муслимани. Чисто да знамо на којим основама разговарамо.
Чуј, мени није никакав проблем да будем Србин. Теби, Грги и осталим муслиманима који говоре српски јесте проблем да будете Срби иако јесте Срби. Проблем је до вас, а не до мене. Није мени никакав проблем што сте ви муслимани. Мени је проблем што ви хоћете оно што је моје.
Срби су углавном концентрисани на то да чувају оно што је њихово. А ако се може говорити о јалову послу, онда су то свакако смијешни покушаји муслимана који говоре српски да је за православне Србе корисно да се одрекну онога што имају у корист муслимана који говоре српски. То је јалов посао у својој јаловој суштини...

koliko sam ja shvatio, ti stanovnicima BiH od kojih su neki na muslimanstvo presli iz srpskog nacionalnog bica branis pravo da zadrze zemlju koju su kao takvi stoljecima naseljavali zbog teritorija. Drugim rijecima, ako hocete da budete muslimani ok ali vratite nam zemlju na stanje iz perioda kada ste jos bili Srbi. Znaci kod Srba se sve svodi na tu da kazem prokletu teritoriju.

Na stranu sto je to jedinstven pogled na stanje teritorije u historiji (sta bi se dogodilo recimo da Nijemci iz loze Saxon Coburg zatraze pravo na cijelu Englesku), kako ti ocjenjujes da je teritorij danasnje RS tocno onoliko koliko vam pripada. Koliko se sjecam teritorij je odredjen onako od oka na inicijativu stranih sila, a pristali su da  potpisu Franjo, Alija i SLobo jer i nisu imali izbora. I sada je bas taj teritorij historijsko pravo Srba.

Po tom principu i mi Hrvati bi mogli zatraziti drugu polovinu BiH i tako potpuno ukinuti pravo Bosnjacima da postoje. Bogami tako se druze ne radi danas, sem ako nisi Hitler. Onda bi mogli doci potomci Dzingis Kana i sve nas skupa otjerati odavde, fala Bogu ima ih dovoljno za takvu akciju.
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 13.0.782.220 Chrome 13.0.782.220

« Odgovor #56 poslato: 13. 09. 2011. 05:10 »
Podeli temuIdi gore

koliko sam ja shvatio, ti stanovnicima BiH od kojih su neki na muslimanstvo presli iz srpskog nacionalnog bica branis pravo da zadrze zemlju koju su kao takvi stoljecima naseljavali zbog teritorija. Drugim rijecima, ako hocete da budete muslimani ok ali vratite nam zemlju na stanje iz perioda kada ste jos bili Srbi. Znaci kod Srba se sve svodi na tu da kazem prokletu teritoriju.
Хеј, ако вама муслиманима који говорите српски није до територије, одвојите својих 22% и проблем ријешен. Не волите бити Срби, не волите живјети са Србима па ко вам брани да се не одвојите и назовете се по којем год хоћете селу у бившој СФРЈ?
Што се територијалне подјеле тиче,однекуд се мора поћи. А најбоља полазна позиција је наравно моменат када су муслимани који говоре српски потегли питање шта је чије: 1991. година. Фино смо попричали, договорили се код Кутиљера колики је чији дио и  ми смо били задовољни и са 40% Босне. Вама је 42% Босне било премало и жртвовали сте мир. Судије сјели у Дејтону и рекли да је ред да се за такву глупоћу плати камата православним Србима у износу од 9% Босне и да се католицима плати накнада за војну подршку од 11% босне Dim. И тако ви данас причате тужне приче и глумите жртву. Да сам на вашем мјесту, и ја би исто радио Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha.

Citat
Na stranu sto je to jedinstven pogled na stanje teritorije u historiji (sta bi se dogodilo recimo da Nijemci iz loze Saxon Coburg zatraze pravo na cijelu Englesku), kako ti ocjenjujes da je teritorij danasnje RS tocno onoliko koliko vam pripada. Koliko se sjecam teritorij je odredjen onako od oka na inicijativu stranih sila, a pristali su da  potpisu Franjo, Alija i SLobo jer i nisu imali izbora. I sada je bas taj teritorij historijsko pravo Srba.
Увијек се има избора. Алија је могао да не потпише споразум и да настави рат, али без католика и беза НАТО пакта. ИСкрено да ти кажем, мени никако није јасно зашто је Алија потпис'о.

И ово 49% није хисторијско право:без геноцида у 2. свј.рату од НДХ у којем је и хрватско цвијеће учествовало било би и више.

Citat
Po tom principu i mi Hrvati bi mogli zatraziti drugu polovinu BiH i tako potpuno ukinuti pravo Bosnjacima da postoje. Bogami tako se druze ne radi danas, sem ako nisi Hitler. Onda bi mogli doci potomci Dzingis Kana i sve nas skupa otjerati odavde, fala Bogu ima ih dovoljno za takvu akciju.
Шта рећи коцкару кад проћерда имовину од 42% Босне коцкајући се да добије 100% а спадне на 22%? Ништа него: коцк'о си и изгубио си. Нико те није тјер'о да жртвујеш мир Vaistinu

Live long and prosper
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #57 poslato: 13. 09. 2011. 06:14 »
Podeli temuIdi gore

Хеј, ако вама муслиманима који говорите српски није до територије, одвојите својих 22% и проблем ријешен. Не волите бити Срби, не волите живјети са Србима па ко вам брани да се не одвојите и назовете се по којем год хоћете селу у бившој СФРЈ?
Што се територијалне подјеле тиче,однекуд се мора поћи. А најбоља полазна позиција је наравно моменат када су муслимани који говоре српски потегли питање шта је чије: 1991. година. Фино смо попричали, договорили се код Кутиљера колики је чији дио и  ми смо били задовољни и са 40% Босне. Вама је 42% Босне било премало и жртвовали сте мир. Судије сјели у Дејтону и рекли да је ред да се за такву глупоћу плати камата православним Србима у износу од 9% Босне и да се католицима плати накнада за војну подршку од 11% босне Dim. И тако ви данас причате тужне приче и глумите жртву. Да сам на вашем мјесту, и ја би исто радио Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha.
 Увијек се има избора. Алија је могао да не потпише споразум и да настави рат, али без католика и беза НАТО пакта. ИСкрено да ти кажем, мени никако није јасно зашто је Алија потпис'о.

И ово 49% није хисторијско право:без геноцида у 2. свј.рату од НДХ у којем је и хрватско цвијеће учествовало било би и више.
Шта рећи коцкару кад проћерда имовину од 42% Босне коцкајући се да добије 100% а спадне на 22%? Ништа него: коцк'о си и изгубио си. Нико те није тјер'о да жртвујеш мир Vaistinu

znaci tebi je kockanje dovoljan razlog za historijsko svojatanje ovih 50% BiH. Da te podsjetim BiH je priznata kao cjelovita i nezavisna drzava prije Kutiljerovog plana tako da je taj plan bio samo pokusaj da se dobro naoruzane Srbe zaustavi u agresiji na BiH. Jer u to vrijeme Srbi su iz BiH uvelike vrsili napade na Hrvatsku, a nesrbi su iz RS-a bili gotovo ocisceni.

Iz te perspektive govoriti o nekakvo toboznjem nepotpisivanju kutiljerovog plana kao razlog za nastanak RS je cinicno. Srbi su imali armiju i tesko da bi ih neko zaustavio u njihovom osvjanju jer su vjerovali da su nepobjedivi. Danas bi se vjerojatno drugacije postavili  Cool A i drugi vise nisu ludi da ostanu nenaoruzani pored takvih susjeda.

Misljenja sam kao i mnogi u Hrvatskoj da BiH nikad nece biti vecinski srpska, ne samo zato sto Srbija nema snage da se prosiri toliko na zapad, vec je to nemogca misija iz vise razloga ali to nije tema. Tako da 'historijsko pravo' manje vise, uzivajte u RS dok je jos imate

Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 13.0.782.220 Chrome 13.0.782.220

« Odgovor #58 poslato: 13. 09. 2011. 07:51 »
Podeli temuIdi gore

znaci tebi je kockanje dovoljan razlog za historijsko svojatanje ovih 50% BiH.
Не својатам их ја хисторијски. Ја их својатам након дејтонског споразума. Да својатам хисторијски, цифра би била и 70%.

Citat
Da te podsjetim BiH je priznata kao cjelovita i nezavisna drzava prije Kutiljerovog plana tako da je taj plan bio samo pokusaj da se dobro naoruzane Srbe zaustavi u agresiji na BiH. Jer u to vrijeme Srbi su iz BiH uvelike vrsili napade na Hrvatsku, a nesrbi su iz RS-a bili gotovo ocisceni.
У вријеме кад је потписан план, глупсоне, 18 марта 1992, Босну није још признала ни Америка. У то вријеме Алија није био ни прогласио независност, глупсоне. То је било тек 5 априла 1992. Поштедиме, ако је икако могуће овакве врсте идиотлука.

Citat
Iz te perspektive govoriti o nekakvo toboznjem nepotpisivanju kutiljerovog plana kao razlog za nastanak RS je cinicno. Srbi su imali armiju i tesko da bi ih neko zaustavio u njihovom osvjanju jer su vjerovali da su nepobjedivi. Danas bi se vjerojatno drugacije postavili  Cool A i drugi vise nisu ludi da ostanu nenaoruzani pored takvih susjeda.
Република Српска је основана 9 јануара 1992,. глупсоне. Она је већ увелико постојала кад су муслимани који говоре српски ријешили да жртвују мир да би добили цијелу Босну. Разбило им се то међуитим мало од главу. Улетили, што би се рекло, голим дупетом у коприве.

Citat
Misljenja sam kao i mnogi u Hrvatskoj da BiH nikad nece biti vecinski srpska, ne samo zato sto Srbija nema snage da se prosiri toliko na zapad, vec je to nemogca misija iz vise razloga ali to nije tema. Tako da 'historijsko pravo' manje vise, uzivajte u RS dok je jos imate.
За БиХ ме и није превише брига, али сва је прилика да ће РС остати већински српска. А ми дакако да уживамо у РС Živeli.

И ја теби желим да уживаш на оно 22% Босне гдје муслимани који говоре српски имају власт Dim.
« Poslednja izmena: 13. 09. 2011. 08:30 Dr. Spock »

Live long and prosper
Blood_For_Blood
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2

« Odgovor #59 poslato: 13. 09. 2011. 08:21 »
Podeli temuIdi gore

Vazda bilo, muslimani kupuj zlato a pravoslavci oruzje, pa kad dodje rat pravoslavcima i zlato i oruzje.  Mudri starac

Paaale su slpske glaaave u slpskome zapadnom Sleeemu! Osveeeticemo slpsku klv!
Stranice: 1 2 3 [4] 5   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 23. 05. 2012. 01:05