|
strelok
|
 |
« poslato: 13. 09. 2011. 10:14 » |
Idi gore
|
Evo jedan mali intervju za sve profesionalne folirante i medijske sluganere iz Sarajeva i Banjaluke. Dao Vam Bog lijepo zdravlje i freeelancersku pamet umjesto davanja obraza plate. http://www.zurnal.info/home/index.php?option=com_content&view=article&id=9364:udna-su-ovo-doba-za-jednog-islamofoba&catid=45:interview&Itemid=31
|
"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
|
|
|
|
Naopaki
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 13. 09. 2011. 10:29 » |
Idi gore
|
Sjajan si.Svaka cast!
|
|
|
|
|
|
strelok
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 13. 09. 2011. 05:01 » |
Idi gore
|
Ma znam ovo od početka, nego sam se suzdržavao da se ne smijem još onda kad je Luka pokušavao da objasni zašto ludi Bora više ne piše za NN. Mislim, da nije žalosno, bilo bi smiješno..Naravno, forum definitivno nije mjesto za iznošenje čitave priče, treba paziti na kruh i ruku koja ga omogućava..
Valjda je i sirotom šefu ovog sajta bila muka od svega. Srećom je bar neopterećen nekim stvarima za razliku od nekih korisnika...
Ali, zbog svojih principa naspram drugih foruma, ovdje ću stati sa svojim komentarisanjem ,prosudite sami :
Pa realno recite, da li je uvijek opreznim novinarima i iskusnim uvlakačima bilo jednostavno provući ovakav tekst, ma koliko se redakcije zaklinjale na nezavisnost(sic!). Novinari se zaklinju, ali se jedino gazda i glavni urednik redovno znoje...
Drago mi je i radi fakinske politike Oslobođenja koju je prvi javno oderao dirajući u njihov status svete krave. Nadam se da će kolega Borić malo razmisliti o baruštini u kojoj pliva, jel..
U suštini, drago mi je na još jednom sažetku situacije koji je Dežulović lucidno izgovorio. Lično mi je uvijek bilo žao što se nije odlučio da radi kao neki učitelj novinarstva, još odkako sam sa njim, potpuno slučajno, na jednom forumu izmijenio nekoliko postova, ne znajući o kome se radi...Ali je kratko forumao- zašto? Zato jer i on ima neke glupe predrasude u životu i manjak povjerenja u ljude koji ga nerviraju odgovorima...klasika..
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 13. 09. 2011. 05:12 strelok »
|
|
"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 20. 09. 2011. 09:46 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
Viper77
Stariji član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Chrome 14.0.835.163
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 20. 09. 2011. 12:05 » |
Idi gore
|
 Nevjerovatno! Pa samo prije pola sata si upirao u hrvatsku davnasnju antiserBskugenocidnomanijakal nuublehasku, a sada se lozis na crnog Matana!? 
|
Nedime dragi, šta nam ovo rade?!
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 20. 09. 2011. 12:32 » |
Idi gore
|
 Nevjerovatno! Pa samo prije pola sata si upirao u hrvatsku davnasnju antiserBskugenocidnomanijakal nuublehasku, a sada se lozis na crnog Matana!?  ovo je liberalan forum ...tako da na njega mogu svacije gluposti,kako dezuloviceve tako o matanove...
|
|
|
|
|
Viper77
Stariji član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Chrome 14.0.835.163
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 20. 09. 2011. 12:33 » |
Idi gore
|
ovo je liberalan forum ...tako da na njega mogu svacije gluposti,kako dezuloviceve tako o matanove...
Aferim!
|
Nedime dragi, šta nam ovo rade?!
|
|
|
|