Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 11:08 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Lagumdžija: S Dodikom sam se dogovorio o deblokadi IPA sredstava  (Pročitano 392 puta)
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #15 poslato: 21. 09. 2011. 02:34 »
Podeli temuIdi gore

Zaista molim urednike da neko malo obuzda ovo. Ako je zelja da se oni koji drugacije misle otjeraju sa ovog foruma, onda se to moze drugacije uraditi. posaljete poruka, kazete da smo nepozeljni i gotovo. Obecavam da se nikada vise necu javiti. Ali ovo je zaista glib.
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #16 poslato: 21. 09. 2011. 02:40 »
Podeli temuIdi gore

Zaista molim urednike da neko malo obuzda ovo. Ako je zelja da se oni koji drugacije misle otjeraju sa ovog foruma, onda se to moze drugacije uraditi. posaljete poruka, kazete da smo nepozeljni i gotovo. Obecavam da se nikada vise necu javiti. Ali ovo je zaista glib.

Другачије мисле  Sokiran?
Па зар ти не би назвао педофилом некога ко ожени деветогодишњу дјевојчицу? Јер ако је теби педофилија нормална, онда је и ти стварно другачије мислимо Mudri starac.

Live long and prosper
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #17 poslato: 21. 09. 2011. 02:45 »
Podeli temuIdi gore

Ako je zelja da se oni koji drugacije misle otjeraju sa ovog foruma,.

Problem i jeste u tome što vi uopšte ne mislite, nego ste dozvolili sebi taj luksuz da izigravate telale velikomuslimanske
matrix ideologije.

Ako ste za to plaćeni - onda vas razumijem. Na taj način zarađujete za život...

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
zambak
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0

« Odgovor #18 poslato: 21. 09. 2011. 04:42 »
Podeli temuIdi gore

Vidis Spock-Ako se pogrijesi i napise greskom neka rijec nije nista cudno.I sto se sad drzis toga da li je bio golf 2 ili 4 jer to ne mijenja ulogu onoga sto sam pisao.I nemam nista od toga da ti lazem,a branim svoju vjeru jer tvoju postujem.Nisam nikakav vjernik nego samo branim svoju religiju i ne volim da niciju molitvu ni proroka ni obicaje podcjenjujem i pljujem po tome.Medjutim ti to radis,ali ti nista ne pomaze.Mrznja ce te izjesti.
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #19 poslato: 21. 09. 2011. 04:45 »
Podeli temuIdi gore

Vidis Spock-Ako se pogrijesi i napise greskom neka rijec nije nista cudno.I sto se sad drzis toga da li je bio golf 2 ili 4 jer to ne mijenja ulogu onoga sto sam pisao.I nemam nista od toga da ti lazem,a branim svoju vjeru jer tvoju postujem.Nisam nikakav vjernik nego samo branim svoju religiju i ne volim da niciju molitvu ni proroka ni obicaje podcjenjujem i pljujem po tome.Medjutim ti to radis,ali ti nista ne pomaze.Mrznja ce te izjesti.

Stjupidna lažovčino, poklopi se ušima i briši u ćošak!

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Paša
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2

« Odgovor #20 poslato: 21. 09. 2011. 05:42 »
Podeli temuIdi gore

Nema potrebe za vrijedanje Islama kao prvo,a kao drugo niko ovdje ne pise o temi koja je postavljana,  ISkreno i ovaj form je zglajazo cim se dopusta da na svakoj novoj temi o istim stvarima se pise.

Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #21 poslato: 21. 09. 2011. 09:25 »
Podeli temuIdi gore

Nema potrebe za vrijedanje Islama kao prvo...
Нема потребе за вријеђење ислама, велиш? А има потребе да се слиједеће пише:
TitleBoxI mi ne krademo doktore spock,nije to u nasim genima.Za to su srbi predodredjeni.
И нико од вас сљедбеника вјере једног педофила, ни ти Паша ни ти Валтере, да каже овом коњу Замбаку који "није никакав вјерник али који брани своју религију" и вози голфа четворку пет година прије него што је први изашао из фабрике нешто у стилу: па није баш ред да на такав начин вријеђаш Србе. Није склоност ка крађи генетски одређена, идиоте над идиотима јер нам је склоност ка лоповлуку заједничка као и српски језик.

Како то, Паша брате?

Live long and prosper
Paša
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2

« Odgovor #22 poslato: 21. 09. 2011. 10:26 »
Podeli temuIdi gore

M ti si majmun i nema potrebe sa tobom diskutovati.. Pivo i kokice
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #23 poslato: 21. 09. 2011. 11:18 »
Podeli temuIdi gore

M ti si majmun i nema potrebe sa tobom diskutovati.. Pivo i kokice
Не требаш ти са мном дискутовати, сљедбениче педофилне и лажљиве религије.Али ако си већ кренуо да морализујеш, рашчисти неке ствари са мајмунима из властитог сектора, Замбаком на примјер. Или сам са собом.

Шта сте то замислили ви муслимани који говорите српски? Шта ви ми слите ко сте? Мислите да сте нешто посебно што сте муслимани па да причате коме је крађа у генима и ко је за шта предодређен?

Исте сте ви моралне нуле као и православни Срби, ако не и веће Prst dole.

Live long and prosper
makijaveli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #24 poslato: 22. 09. 2011. 03:32 »
Podeli temuIdi gore

A sta sam ja trubio zadnje dvije godine? Dodik cuva Bosnu zesce od ijednog Bosnjaka. Gdje bi inace on mogao da bude predsjednik bilo cega sem u Bosni?

Niče:
Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
zambak
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0

« Odgovor #25 poslato: 22. 09. 2011. 06:26 »
Podeli temuIdi gore

Dr Spock-Kad sam rekao da u nasim genima nije lopovluk mislio sam na posljednja desavanju u agresiji na BIH.Mislio sam reci da u nasim genima nije oteti istjerati ubiti i to ukredeno okupirano prisvojiti i reci da je to nase.A obicnog lopovluka i kradje ima u svakom narodu.Da se vratim na ono sto sam naposao.Znaci napisao sam da su Srbi predodredjeni za kradju i  sa tim sam mislio  reci da tamo gdje su Srbi  pobili i istjerali domicilni narod to su nazvali Srpskim i da je to ,,Vekovna srpska zemlja.Pa Bio to Vukovar,Srebrenica,Foca ili neki drugi gradovi u kojima su srbi bili manjina.To je bio cilj zlocinackog poduhvata i srbije i bos karadzicevi odmetnika.A kad kazem da je to u srpskim genima iza toga stojim i to su cinjenice iz protekle agresije na Bih.A ako taj negativni predznak  stoji ispred srba,ja sa tim ne vrijedjam Pravoslavnu vjeru,nego samo kazem istinu o jednom narodu koji pripada toj religiji.Ali ti majmune(DR SPOCK) vrijedjas Islam kao religiju i Muhameda a.s. i to u svakom svom postu.A jos ste i genocidni da  te podsjetim i da se ne zaboravi.
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #26 poslato: 22. 09. 2011. 06:40 »
Podeli temuIdi gore

Dr Spock-Kad sam rekao da u nasim genima nije lopovluk mislio sam na posljednja desavanju u agresiji na BIH.Mislio sam reci da u nasim genima nije oteti istjerati ubiti i to ukredeno okupirano prisvojiti i reci da je to nase.A obicnog lopovluka i kradje ima u svakom narodu.Da se vratim na ono sto sam naposao.Znaci napisao sam da su Srbi predodredjeni za kradju i  sa tim sam mislio  reci da tamo gdje su Srbi  pobili i istjerali domicilni narod to su nazvali Srpskim i da je to ,,Vekovna srpska zemlja.Pa Bio to Vukovar,Srebrenica,Foca ili neki drugi gradovi u kojima su srbi bili manjina.To je bio cilj zlocinackog poduhvata i srbije i bos karadzicevi odmetnika.A kad kazem da je to u srpskim genima iza toga stojim i to su cinjenice iz protekle agresije na Bih.A ako taj negativni predznak  stoji ispred srba,ja sa tim ne vrijedjam Pravoslavnu vjeru,nego samo kazem istinu o jednom narodu koji pripada toj religiji.Ali ti majmune(DR SPOCK) vrijedjas Islam kao religiju i Muhameda a.s. i to u svakom svom postu.A jos ste i genocidni da  te podsjetim i da se ne zaboravi.

Замбачићу, био си несташан прије 2 године, а...?

Citat
Objavljeno 05.10.2009

U bolnici Jagomir

Pacijent napao doktoricu

Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo danas u 12 sati prijavljeno je da je T. A., doktoricu Psihijatrijske bolnice Jagomir, fizički napao pacijent Č.J.
Doktorica je zadobila teške tjelesne povrede, lom nosa, te je zadržana na Odjeljenju maksilofacijalne hirurgije bolnice Koševo.

Č.J. je nakon napada pobjegao s lica mjesta, međutim, pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su ga oko 15.40 sati. Istraga o ovom slučaju se nastavlja.

И опет су ти дали приступ интернету....ццццц...више те пушење болничарима не смирује?  Dim

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
makijaveli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #27 poslato: 22. 09. 2011. 06:54 »
Podeli temuIdi gore

Dr Spock-Kad sam rekao da u nasim genima nije lopovluk mislio sam na posljednja desavanju u agresiji na BIH.Mislio sam reci da u nasim genima nije oteti istjerati ubiti i to ukredeno okupirano prisvojiti i reci da je to nase.
Mrsko mi da trazim onu temu sa biserima ali mislim da je ovo biser nad biserima. Po ovom ispade da su Bosnjaci nakon "agresije" stvorili i svoj genotip kao i ime, kulturu, tradiciju, istoriju, sve zivo i nezivo. Mani mi genetike ljubim ti boga nemas pojma o istoj a iz usta ti ne izlazi. I kako to Bosnjaci nisu nikog protjerali, ubili i nikom nista oteli jesi li ti corav ili blesav, sta god da si nije dobro. Prebroj Srbe u FBiH. Kako to da ih tamo fali toliko koliko ih fali majke ti? Samo mi nemoj opet da pricas bajke o naredbama SDS-a kojima je Srbima naredjeno da napuste svoja ognjista. Vecina tih sto su se samoprotjerali su kod mene u Podrinju i vjerovao ili ne imaju mnogo sta da kazu a to sto pricaju uopste ne lici na tvoju pricu. Iskreno na tvoju pricu nista ne lici na ovom svijetu, ti si bas unikat.

Niče:
Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #28 poslato: 22. 09. 2011. 07:05 »
Podeli temuIdi gore

Dr Spock-Kad sam rekao da u nasim genima nije lopovluk mislio sam na posljednja desavanju u agresiji na BIH Sad znam.
Који глупсон! А шта је са генима, мојим или твојим, прије посљедњих дешавања онда? Јесу ли то неки други гени? Или се по твом матриксовском схватању гени мијењају као акумулатори?

Citat
Mislio sam reci da u nasim genima nije oteti istjerati ubiti i to ukredeno okupirano prisvojiti i reci da je to nase. A obicnog lopovluka i kradje ima u svakom narodu.
Ајде Sokiran? А цијелу би Босну хтјели за себе ви муслимани који говорите српски? Какви су онда ваши гени? Зомбијевски? Вампирски? Идиотски?

Citat
Da se vratim na ono sto sam naposao.Znaci napisao sam da su Srbi predodredjeni za kradju i  sa tim sam mislio  reci da tamo gdje su Srbi  pobili i istjerali domicilni narod to su nazvali Srpskim i da je to ,,Vekovna srpska zemlja.Pa Bio to Vukovar,Srebrenica,Foca ili neki drugi gradovi u kojima su srbi bili manjina.
Шта да се ради? Да муслимани који говоре српски нису жртвовали мир, не би имали рат. Имали би власт на 42% Босне а сад имају на 22%. Али кад фашистички гени код муслимана који говоре српски прораде, они почну да размишљају тек кад добију по лабрњи.

Citat
To je bio cilj zlocinackog poduhvata i srbije i bos karadzicevi odmetnika.A kad kazem da je to u srpskim genima iza toga stojim i to su cinjenice iz protekle agresije na Bih.
Ти би то требао да знаш боље од било кога као Србин муслиман Zapleši.

Citat
A ako taj negativni predznak  stoji ispred srba,ja sa tim ne vrijedjam Pravoslavnu vjeru,nego samo kazem istinu o jednom narodu koji pripada toj religiji.Ali ti majmune(DR SPOCK) vrijedjas Islam kao religiju i Muhameda a.s. i to u svakom svom postu.

Шта да се ради? Прво, по исламу је лагање дозвољено а друго, Мухамед као оличење исламског идеала је био педофил. То су ти голе чињенице, исто као кад кажем да си ти глупан. Могао би ја и да сугеришем да је твоја глупоћа генетски одређена али то се не би могло звати научним приступом. Јер, ако си ти глупан, то не мора да значи да су ти и отац и матер глупи. Може бити и да си сам себе израдио у глупана.

Citat
A jos ste i genocidni da  te podsjetim i da se ne zaboravi.
Добро би било да се не заборави али са таквом глупоћом као код тебе, то представља немогућу мисију.

Live long and prosper
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #29 poslato: 22. 09. 2011. 07:31 »
Podeli temuIdi gore

Global Moderator Comment spock,smanji dozivljaje o muhamedu i islamu,brisat cu od sada svaki tvoj neprimjeren komentar o islamu...nije muhamed kriv sto svakakvi debili pripadaju njegovoj vjeri.
Stranice: 1 [2] 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 15. 05. 2012. 05:44