Dr Spock-Kad sam rekao da u nasim genima nije lopovluk
mislio sam na posljednja desavanju u agresiji na BIH

.
Који глупсон! А шта је са генима, мојим или твојим,
прије посљедњих дешавања онда? Јесу ли то неки други гени? Или се по твом матриксовском схватању гени мијењају као акумулатори?
Mislio sam reci da u nasim genima nije oteti istjerati ubiti i to ukredeno okupirano prisvojiti i reci da je to nase. A obicnog lopovluka i kradje ima u svakom narodu.
Ајде

? А цијелу би Босну хтјели за себе ви муслимани који говорите српски? Какви су онда ваши гени? Зомбијевски? Вампирски? Идиотски?
Da se vratim na ono sto sam naposao.Znaci napisao sam da su Srbi predodredjeni za kradju i sa tim sam mislio reci da tamo gdje su Srbi pobili i istjerali domicilni narod to su nazvali Srpskim i da je to ,,Vekovna srpska zemlja.Pa Bio to Vukovar,Srebrenica,Foca ili neki drugi gradovi u kojima su srbi bili manjina.
Шта да се ради? Да муслимани који говоре српски нису жртвовали мир, не би имали рат. Имали би власт на 42% Босне а сад имају на 22%. Али кад фашистички гени код муслимана који говоре српски прораде, они почну да размишљају тек кад добију по лабрњи.
To je bio cilj zlocinackog poduhvata i srbije i bos karadzicevi odmetnika.A kad kazem da je to u srpskim genima iza toga stojim i to su cinjenice iz protekle agresije na Bih.
Ти би то требао да знаш боље од било кога као Србин муслиман

.
A ako taj negativni predznak stoji ispred srba,ja sa tim ne vrijedjam Pravoslavnu vjeru,nego samo kazem istinu o jednom narodu koji pripada toj religiji.Ali ti majmune(DR SPOCK) vrijedjas Islam kao religiju i Muhameda a.s. i to u svakom svom postu.
Шта да се ради? Прво, по исламу је лагање дозвољено а друго, Мухамед као оличење исламског идеала је био педофил. То су ти голе чињенице, исто као кад кажем да си ти глупан. Могао би ја и да сугеришем да је твоја глупоћа генетски одређена али то се не би могло звати научним приступом. Јер, ако си ти глупан, то не мора да значи да су ти и отац и матер глупи. Може бити и да си сам себе израдио у глупана.
A jos ste i genocidni da te podsjetim i da se ne zaboravi.
Добро би било да се не заборави али са таквом глупоћом као код тебе, то представља немогућу мисију.