Nezavisne novine - Diskusije
25. 05. 2012. 11:16 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Top glupost foruma  (Pročitano 84950 puta)
Šefket Ramadani
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 7.0 Firefox 7.0

« Odgovor #210 poslato: 21. 09. 2011. 01:16 »
Podeli temuIdi gore

Smehotres Smehotres Smehotres

Divim se bošnjačkoj solidarnosti i @egijevoj "inteligenciji" i "upućenosti" koje su zaista "zastrašujuće". Cheesy Cheesy Cheesy

Pa nisam ja Abordžin tek pristigao u civilizaciju pa da mi ti objašnjavaš kako funkcionišu kućanski aparati i bijela tehnika!
TitleBoxbojler je moguće skinuti sa vodom, ako se ne otkloni nepovratni ventil.
Moguće je ako ti pomažu Vitalij i Vladimir Kličko...  Smehotres Smehotres Smehotres

Koji mentalni sklop mora imati neko da na ovako smiješan način podržava glupana koji se prosuo kao riža?
 Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Moj mentalni sklop nema veze sa "podržavanjem" il ne podržavanjem bilo koga. Onaj koji se ovdje prosuo si TI, jer je ipak moguće skinuti bojler sve sa vodom. To očito nisi znao dok si se onako slatko nasmejao.

Zašto? Da mu j.... mater - "zašto"

{alt}
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2

« Odgovor #211 poslato: 21. 09. 2011. 02:06 »
Podeli temuIdi gore

jer je ipak moguće skinuti bojler sve sa vodom. To očito nisi znao dok si se onako slatko nasmejao.

Znači skido si bojlere po srpskim kućama,i to sa vodom ?  Grin

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #212 poslato: 21. 09. 2011. 08:31 »
Podeli temuIdi gore

Šta je smešno sunny? Gdje su odvozili pokradenu robu? Da nisu u Saudijsku Arabiju možda? Koliko se kuća u Zemunu pokrilo crijepom iz Bosne?
Cheesy Cheesy Cheesy

Voziti polovan crijep iz BiH u Srbiju gdje je nabavna cijena novog u ratu bila izuzetno niska, za naše uslove smiješna?
 Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
Kakve sve budalaštine neću pročitati na ovom forumu...  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Al' neka je on iskoristio priliku da pomene mrski mu Zemun...  Cheesy Cheesy Cheesy
Matrix je moćan.

Ne mora značiti da se radilo o novim kućama...
Cheesy Cheesy Cheesy  Obožavam ovo matriksovsko koprcanje u mreži sopstvenih laži...
Da li ti zastupaš teoriju da su u Zemunu godinama bile nepokrivene kuće jer su čekali da se doveze crijep sa muslimanskih
kuća,
ili zastupaš teoriju da su sa tih starih kuća skidali stari crijep koji je već bio na tim kućama da bi na njih stavili još stariji
crijep samo da bi napakostili Muslimanima?
 Joj Joj Joj

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #213 poslato: 21. 09. 2011. 01:07 »
Podeli temuIdi gore

Nazalost-rs je nastala na genocidu.A svoju porusenu kucu koju su  tvoja braca prvo opljackali pa onda povadili sve iz nje a zatim je srusli sam napravio svojim zaradjenim parama.Sad je kuca i veca i bolja nego prije.A uspio sam i traktor da vratim na kojem je moj otac radio,a auto golf 4 nisam nikad nasao.Jer kako mi je rekao jedan Srbin da su ga odvezli neki dobrovoljci iz srbijeI mi ne krademo doktore spock,nije to u nasim genima.Za to su srbi predodredjeni.
Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres

Nisi ga ni mogao naći, jer tad nije ni postojao. GOLF IV se počeo proizvoditi 1997.

I šta veliš, golfa četvorku ti odvezli neki dobrovoljci iz Srbije?  Cheesy Cheesy Cheesy

Po ko zna koji put je dokazano da naš @zambačić bezočno laže, kao uostalom i većina njegovih sunarodnjaka na ovom
forumu.

"U laži su kratke noge..."

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #214 poslato: 21. 09. 2011. 01:16 »
Podeli temuIdi gore

Joj Joj Oј, животе  Joj Joj....додуше, ко ће знати, можда је Замбак послије пораза 1995. побјегао у шуму , к'о Јапанци ономад, па му тек јавили 2005. године да је рат завршен...а јадан, из пећине, морао гледати 98-99 како му одвозе Голфа 4  Joj ....

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #215 poslato: 21. 09. 2011. 01:20 »
Podeli temuIdi gore

bio je to prototip golfa 4,svabe ga isprobavale u bosni da vide koliko je otporan na srbocetnike a zambak je bio probni vozac
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204

« Odgovor #216 poslato: 21. 09. 2011. 01:21 »
Podeli temuIdi gore

па, да...главни дизајнер, Грган, га послао као помоћ Џихаду над Србоћетницима  Dim

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #217 poslato: 21. 09. 2011. 01:34 »
Podeli temuIdi gore

Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres Smehotres

Nisi ga ni mogao naći, jer tad nije ni postojao. GOLF IV se počeo proizvoditi 1997.

I šta veliš, golfa četvorku ti odvezli neki dobrovoljci iz Srbije?  Cheesy Cheesy Cheesy

Смијте се ви колико хоћете ал' зато Замбак данас вози Голф шестицу!

Годиште 2004 Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

Live long and prosper
Pazuzu
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #218 poslato: 21. 09. 2011. 01:41 »
Podeli temuIdi gore

Šta se kliberite, mangupi?

Kolega Zambak je hteo da napiše Golf 1, ali nije znao da li se "2" piše sa 3 ili 4, pa je slučajno pritisnuo pogrešnu tipku.

I sad ste vi našli da ga zezate... Ih. Mislim, nije fer.
« Poslednja izmena: 21. 09. 2011. 05:05 Pazuzu »
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #219 poslato: 21. 09. 2011. 09:10 »
Podeli temuIdi gore

Nisam nikakav vjernik nego samo branim svoju religiju.
Sad znam

Live long and prosper
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 14.0.835.186 Chrome 14.0.835.186

« Odgovor #220 poslato: 21. 09. 2011. 09:16 »
Podeli temuIdi gore

Sad znam

"Nisam nikakav vjernik nego samo branim svoju religiju."

Smehotres

"
bubamara
Urednik
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #221 poslato: 21. 09. 2011. 09:17 »
Podeli temuIdi gore

"Nisam nikakav vjernik nego samo branim svoju religiju."

Smehotres

Ovo je u ravni onoga sto je rekao Robert Micam:

"40 godina pusim travu i nisam se navukao."

Joj Joj Joj
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #222 poslato: 21. 09. 2011. 10:55 »
Podeli temuIdi gore

bio je to prototip golfa 4,svabe ga isprobavale u bosni da vide koliko je otporan na srbocetnike a zambak je bio probni vozac

To je vijerovatno bio TAS-ov golf. Cheesy

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
Jack Sparrow
Redovni član

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #223 poslato: 22. 09. 2011. 08:08 »
Podeli temuIdi gore

Svjedok: Srpski vojnici silovali su mene, moju kćerku i sina

Agencije - 22.09.2011 17:07

HAG - Zaštićeni svjedok KDŽ-051 izjavio je danas, na suđenju Radovanu Karadžiću pred Tribunalom u Hagu, da su u ljeto 1992. srpski vojnici u Rogatici silovali njega i njegovu kćerku i sina, koji su bili maljoletni.

"Moja kćerka, koja je imala 7,5 godina, silovana je nekoliko puta. Moj sin od 13,5 godina silovan je mjesecima... Silovan sam i ja, ali me za djecu najviše boli... Još nisam pitao suprugu da li je i ona bila silovana, zato što nemam snage... I nju su odvodili, ali nikada nismo pričali o tome", rekao je KDŽ-051, briznuvši zatim u plač zbog čega je zasjedanje suda prekinuto.

Svjedok je naglasio da ga "najviše boli" što su to radile "njegove komšije" i "ljudi koje je znao" u logoru u srednjoj školi u Rogatici, u koji je njegova porodica, zajedno sa stotinama Bošnjaka, bila zatvorena krajem maja 1992 i držana tri i po meseca.

"Za to je znala kompletna srpska policijska i vojna i četnička komanda, zato što su to činili maltene svi... Mnogi su bili umiješani", kazao je KDŽ-051. U zlostavljanju su, po njegovim riječima, učestvovali i pripadnici "četničke jedinice iz Srbije", od kojih je dvojicu iz Pančeva identifikovao nadimcima Noka i Kosar.

Kao zapovjednika srpskih snaga u Rogatici, on je označio Rajka Kušića, za koga je rekao da mu je bio "veliki prijatelj" prije rata.

"Kušić mi je nekoliko puta rekao da mora podnijeti izvještaj Palama, odnosno vama i vojsci", kazao je svjedok optuženom.

Zatočenim sugrađanima, Kušić je rekao da "kasni sa čišćenjem Rogatice" i prijetio im je "Arkanovcima" i "Belim orlovima" koji su bili u blizini, rekao je KDŽ-051.

Na pitanje Karadžića zašto Kušiću, komandantu Rogatičke brigade Vojske Republike Srpske, nije prijavio šta mu se desilo, svjedok je uzvratio: "Nisam imao prilike, izbjegavao me je".

Pored silovanja i seksualnog zlostavljanja, Bošnjaci su u školi  prebijani, a mnogi odvedeni i nisu se vratili, rekao je svjedok.

Prije nego što su zauzele Rogaticu, po iskazu KDŽ-051, Kusićeve snage su "tri i po mjeseca bjesomučno granatirale" grad iz kojeg nije pucano, niti je u njemu bilo naoružanih Bošnjaka.

Na Karadžićevu sugestiju da je on ima privilegovan položaj među zarobljenicima, svjedok je odgovorio: "Kad je kompletna porodica silovana tri i po mjeseca, maltretirana i tučena, ako vam je to privilegija, morate pitati onoga ko vam je to rekao... Nisam imao privilegije, nego su me tako premlaćivali da nisam mogao ići na prinudni rad... Umjesto mene, morao je da ide moj sin od 13,5 godina, pa je kopao snajperska gnezda i ukopavao leševe oko Rogatice. Tog dana je na kraju, seksualno zlostavljan".

U nastavku suđenja, tužioci će izvesti sljedećeg sjvedoka progona Bošnjaka i Hrvata iz jedne od 20 opština u BiH, za šta je optužen Karadžić.

Bivšem predsjedniku RS na teret se stavlja i genocid u Srebrenici i još osam bh. opština; terorisanje stanovništva Sarajeva kampanjom artiljerijskih i snajperskih napada i uzimanje osoblja UN za taoce.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Svjedok-Srpski-vojnici-silovali-su-mene-moju-kcerku-i-sina-107277.html

Bizarna bezprizorna ljudozderska LAZ !!
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #224 poslato: 22. 09. 2011. 08:15 »
Podeli temuIdi gore

Svjedok: Srpski vojnici silovali su mene, moju kćerku i sina

Agencije - 22.09.2011 17:07

HAG - Zaštićeni svjedok KDŽ-051 izjavio je danas, na suđenju Radovanu Karadžiću pred Tribunalom u Hagu, da su u ljeto 1992. srpski vojnici u Rogatici silovali njega i njegovu kćerku i sina, koji su bili maljoletni.

"Moja kćerka, koja je imala 7,5 godina, silovana je nekoliko puta. Moj sin od 13,5 godina silovan je mjesecima... Silovan sam i ja, ali me za djecu najviše boli... Još nisam pitao suprugu da li je i ona bila silovana, zato što nemam snage... I nju su odvodili, ali nikada nismo pričali o tome", rekao je KDŽ-051, briznuvši zatim u plač zbog čega je zasjedanje suda prekinuto.

Svjedok je naglasio da ga "najviše boli" što su to radile "njegove komšije" i "ljudi koje je znao" u logoru u srednjoj školi u Rogatici, u koji je njegova porodica, zajedno sa stotinama Bošnjaka, bila zatvorena krajem maja 1992 i držana tri i po meseca.

"Za to je znala kompletna srpska policijska i vojna i četnička komanda, zato što su to činili maltene svi... Mnogi su bili umiješani", kazao je KDŽ-051. U zlostavljanju su, po njegovim riječima, učestvovali i pripadnici "četničke jedinice iz Srbije", od kojih je dvojicu iz Pančeva identifikovao nadimcima Noka i Kosar.

Kao zapovjednika srpskih snaga u Rogatici, on je označio Rajka Kušića, za koga je rekao da mu je bio "veliki prijatelj" prije rata.

"Kušić mi je nekoliko puta rekao da mora podnijeti izvještaj Palama, odnosno vama i vojsci", kazao je svjedok optuženom.

Zatočenim sugrađanima, Kušić je rekao da "kasni sa čišćenjem Rogatice" i prijetio im je "Arkanovcima" i "Belim orlovima" koji su bili u blizini, rekao je KDŽ-051.

Na pitanje Karadžića zašto Kušiću, komandantu Rogatičke brigade Vojske Republike Srpske, nije prijavio šta mu se desilo, svjedok je uzvratio: "Nisam imao prilike, izbjegavao me je".

Pored silovanja i seksualnog zlostavljanja, Bošnjaci su u školi  prebijani, a mnogi odvedeni i nisu se vratili, rekao je svjedok.

Prije nego što su zauzele Rogaticu, po iskazu KDŽ-051, Kusićeve snage su "tri i po mjeseca bjesomučno granatirale" grad iz kojeg nije pucano, niti je u njemu bilo naoružanih Bošnjaka.

Na Karadžićevu sugestiju da je on ima privilegovan položaj među zarobljenicima, svjedok je odgovorio: "Kad je kompletna porodica silovana tri i po mjeseca, maltretirana i tučena, ako vam je to privilegija, morate pitati onoga ko vam je to rekao... Nisam imao privilegije, nego su me tako premlaćivali da nisam mogao ići na prinudni rad... Umjesto mene, morao je da ide moj sin od 13,5 godina, pa je kopao snajperska gnezda i ukopavao leševe oko Rogatice. Tog dana je na kraju, seksualno zlostavljan".

U nastavku suđenja, tužioci će izvesti sljedećeg sjvedoka progona Bošnjaka i Hrvata iz jedne od 20 opština u BiH, za šta je optužen Karadžić.

Bivšem predsjedniku RS na teret se stavlja i genocid u Srebrenici i još osam bh. opština; terorisanje stanovništva Sarajeva kampanjom artiljerijskih i snajperskih napada i uzimanje osoblja UN za taoce.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Svjedok-Srpski-vojnici-silovali-su-mene-moju-kcerku-i-sina-107277.html

Bizarna bezprizorna ljudozderska LAZ !!
Iskreno bi ti poželio da doživiš nešto tako ili slično što je doživio ovaj svjedok  Kad sam bio mlad
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 23. 05. 2012. 04:03