Jack Sparrow
Redovni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #225 poslato: 22. 09. 2011. 11:59 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Sunny day as spam! Jack Sparrow's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 23. 09. 2011. 07:51 Sunny day »
|
|
|
|
|
|
remake
|
 |
« Odgovor #226 poslato: 23. 09. 2011. 12:34 » |
Idi gore
|
pa ako ovo nije za dozivotni ban,yebiga
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #227 poslato: 23. 09. 2011. 10:43 » |
Idi gore
|
To nindža :Meni je bliže to onom filmu Velikog srbina Nemanje " Podzemlje " zabakčić je bio u pećini komšo mu donosio hranu i malo štelovo dragu. U izolaciji se čoveku svašta priviđa tako da je moguće i za tog golfa 4 . Il si, znaš već šta !
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Dr. Spock
|
 |
« Odgovor #228 poslato: 27. 09. 2011. 08:56 » |
Idi gore
|
A тек колико ће славље да буде када муслимани који говоре српски буду проширили власт са 22% Босне на 25%  . znas ta 22%teritorije je urbana sredina

|
Live long and prosper
|
|
|
|
Dr. Spock
|
 |
« Odgovor #229 poslato: 27. 09. 2011. 03:34 » |
Idi gore
|
Da nema tvoje patoloske potrebe da spominjes Allaha i da pocnes koristiti svoj mozak (tesko je ali probaj makar ponekad), vidio bi da ja Lagumdziji niti vjerujem niti ne vjerujem.
Тешке, дакле,ријечи од некога ко тврди да користи мозак...
|
Live long and prosper
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #230 poslato: 27. 09. 2011. 03:49 » |
Idi gore
|
ovo je spockic zamisljeno da se stavljaju tudje gluposti a ne svoje. Ali, cestitke na iskrenosti i samokriticnosti
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #231 poslato: 27. 09. 2011. 05:22 » |
Idi gore
|
Тешке, дакле,ријечи од некога ко тврди да користи мозак...
tv je rekla huligani! dakle, huligani! to je ww-u vrh razmišljanja!
|
!
|
|
|
|
Dr. Spock
|
 |
« Odgovor #232 poslato: 27. 09. 2011. 07:34 » |
Idi gore
|
ovo je spockic zamisljeno da se stavljaju tudje gluposti a ne svoje. Ali, cestitke na iskrenosti i samokriticnosti
Па пробај нам објаснити онда: како је то могуће истовремено и вјеровати и не вјеровати? Не мора то наиме значити да си ти глуп ако извалиш глупост: може једноставно бити и да ниси паметан.
|
Live long and prosper
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #233 poslato: 28. 09. 2011. 10:44 » |
Idi gore
|
Па пробај нам објаснити онда: како је то могуће истовремено и вјеровати и не вјеровати? Не мора то наиме значити да си ти глуп ако извалиш глупост: може једноставно бити и да ниси паметан.
Ne kazem da si glup, ali da ili sporo kontas ili slabo citas i razumijes moj bosanski jezik to je evidentno. Dakle napisao sam da niti vjerujem niti ne vjerujem (sto je za razumno bice ogromna razlika od onoga sto si ti napisao- da mu i vjerujem i da mu ne vjerujem). Jednostavno je da ne moze biti jednostavnije, za sve osim za one koji ne razmisljaju. Nemam pouzdanih informacija pa jednostavno ostavljam to kao otvoreno. Ne kazem da iz svega ovoga Lagumdzija nece izaci kao "pobjednik" a ne kazem ni da nece izaci kao "gubitnik". Znam ko su definitivni gubitnici, ali to nije tema. Zato jos jednom- ovo je spockic zamisljeno da se stavljaju tudje gluposti a ne svoje.
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #234 poslato: 28. 09. 2011. 10:51 » |
Idi gore
|
tv je rekla huligani! dakle, huligani! to je ww-u vrh razmišljanja!
E ovdje si me nasao. Svaka cast. Osjecam se posramljenim. Zamisli, usli na teren, gadjali protivnicke navijace kamenjem a ja bedak ih nazvao huliganima umjesto urbanom rajom kao i ti. I sve zato sto gledam ftv. A priznajem, sinoc sam gledao utakmicu Bayern- M. City. Valjda je to ostavilo takve posljedice na mene pa sada i ljude koji gadjaju druge ljude kamenjem zovem huliganima. Da sam kojim slucajem gledao i dnevnik ftv-a mozda bih gluho bilo tako nazvao i one sto gadjaju ljude kamenjem kada idu u dzamiju u Banja Luci. A sto posto, ti isti k'o fol vjernici, nakon namaza se sekriju u mrak i gadjaju autobuse sa Borcevim navijacima, popularne lesinare. Ali eto, sreca pa ne gledam taj dnevnik pa je ta indoktrinacija ogranicenog dejstva. Jos jednom, svaka cast. raskrinkao si me. Ali bolje i to nego da me pogodis kamenom u glavu. Ko zna, mozda bih ovako indoktriniran i nepametan (kako me okarektarisa spokic) i tebe nazvao huliganom
|
|
|
|
|
|
Dr. Spock
|
 |
« Odgovor #235 poslato: 28. 09. 2011. 10:55 » |
Idi gore
|
Ne kazem da si glup, ali da ili sporo kontas ili slabo citas i razumijes moj bosanski jezik to je evidentno. Dakle napisao sam da niti vjerujem niti ne vjerujem.
Добро: како је онда могуће истовремено ни вјеровати ни не вјеровати? Је ли то нешто повезано са исламом? Јер, ако некоме не вјерујеш, то ни у којем случају не може да се протумачи да му вјерујеш, осим можда по исламском схватању.
|
Live long and prosper
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #236 poslato: 28. 09. 2011. 10:59 » |
Idi gore
|
Добро: како је онда могуће истовремено ни вјеровати ни не вјеровати? Је ли то нешто повезано са исламом? Јер, ако некоме не вјерујеш, то ни у којем случају не може да се протумачи да му вјерујеш, осим можда по исламском схватању.
Tufahija ti si stvarno bolestan čovjek  Ti bi pod hitno trebo otići kod onog hodže u Bihaću jer druge pomoći ti nema 
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #237 poslato: 28. 09. 2011. 03:17 » |
Idi gore
|
Tufahija ti si stvarno bolestan čovjek  Ti bi pod hitno trebo otići kod onog hodže u Bihaću jer druge pomoći ti nema  Mislim da je kasno.
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #238 poslato: 28. 09. 2011. 06:41 » |
Idi gore
|
Mislim da je kasno.
Pa makar bi pokušo da izbije iz njega ono zlo što se uvuklo u njega i da mu dobro utjera 
|
|
|
|
|
|
|
|