Sabrana djela od @remakea:
336 Vijesti / Analize i osvrti / Odg: 80% državne imovine sa spiska OHR-a se nalazi u RS poslato: 18. 02. 2010. 07:32
Citat: miskotes 18. 02. 2010. 08:30
Malo logike...
dobro malo logike
kako tvoj vrli dodik kaze ono sto netreba drzavi da se podijeli sto znaci da sva imovina na teritorije rs-a treba da pripane tom entitetu a sva imovina koju sad koristi drzava bih u sarajevu bi bila zajednicka
da ti nacrtam sto je moje to je moje a sto je tvoje to je nase
heeeeeej malo logike
hoces sta je u entitetu to je entitetsko ja se slazem ali kirija za sve i to je to
malo logike
a sto bi lijepo zivjeli
za kraj molim te navedi mi ijedan komad ma kakav bio drzavne imovine u rs-u da nije prodat u bescijenje
i to je jedini razlog zasto se bori dodik sa svim mafijasima iz cijele bih jer su isti bilo koje vijere bili
hej malo logike okrenimo se sebi i boljem zivotu nase dijece a ne dodiku tihicu i ostalim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
337 Vijesti / Analize i osvrti / Odg: 80% državne imovine sa spiska OHR-a se nalazi u RS poslato: 18. 02. 2010. 02:46
Citat: Sunny day 17. 02. 2010. 09:20
da si citao malo bolje razumio bi da se radi o vrijednosti kao sto i pise a ne postotku ili velicini sto dodik navodi
1.vise od 50% vrijednos kompletne drzavne imovine se nalazi u sarajevskom kantonu
2.normalno je da je spomenik na sutijesci sa pratecim obijektima veci nekoliko stotina puta od povrsine zgrade vlade ili skupstine koji su pojedinacno bar stotinu puta vrijedniji od tog parka
3. dvije zgrade bivse kasarne marsal tito su prodate americkoj ambasadi za $15000000 samo da znas da je tamo jos desetak zgrada u tom kompleksu pa sracunaj koliko vrijedi samo ta jedna kasarna a u sarajevu ih je bar desetak
4.////////4.a dodik prodao jednu kasarnu u rs-u za 20000 k.m ne dolara pa sat da ih ima 100 nema vrijednosti ni one dvije ako ti zatreba jos podataka javicu ti ih a onog linka za dejtonski ugovor nisam nasao a za ovu imovinu cu ti poslati link
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------206 Diskusije / Siva zona / Odg: Ko bi ratovao? poslato: 26. 12. 2010. 09:02
Citat:
sto se tice BiH u zadnjih 200 godina nije promijenila granice nasuprot srbije (gdje jos vojvodina ,sandzak i zajecarska kraina cekaju)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------159 Diskusije / Siva zona / Odg: Dodikov intervju Avazu poslato: 03. 01. 2011. 10:14
[
Citat
pa bas ako te zanima rat sam proveo u sarajevu kojeg je jna drzala u okruzenju
a sto se tice bosanskog pricam ga perfekt samo djahkad zaboravim ubaciti "h"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
114 Diskusije / Siva zona / Odg: Ko bi ratovao? poslato: 12. 01. 2011. 01:19
Citat: free2020 11. 01. 2011. 11:39
Citat
nadareni cosicev ucenice u hrvaskoj je zvanicno (po popisu iz 1991 ) zivjelo nesto vise od 580000 srba i to po tvom svi su zivjeli u kninskoj krajini ili je nazovi kako hoces
po podatcima un-a u vrijeme oluje iz rsk je protijerano oko 100000 srba taman otprilike je toliko muslimana pobijeno u proslom ratu
i prije iznosenja nekih podataka prosetaj po internetu jer ce te svako uhvatiti u zestokoj lazi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 93 Diskusije / Politika / Odg: Serwer: "Dodik je istinski nacionalista i separatista" poslato: 13. 01. 2011. 08:34
Citat
Citat: Dr. Spock 13. 01. 2011. 10:20
posto u matematici i lingvistici nema logike ti si budala
nema na primjer nema logike------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 87 Diskusije / Politika / Odg: Serwer: "Dodik je istinski nacionalista i separatista" poslato: 13. 01. 2011. 11:09
Citat
Citat: Dr. Spock 13. 01. 2011. 10:35
tvoje misljenje i razmisljanje me ne interesuju jer o svemu tom su drugi forumasi dali misljene
ne bas dobro ali sta ces
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------85 Diskusije / Politika / Odg: Počeo je kraj Federacije, genocidne Federacije... poslato: 14. 01. 2011. 01:35
Citat
Citat: Djudji 13. 01. 2011. 07:11
nisam ti ja kriv sto si postao od vlaha pa ako ti se nesvidja promijeni vijeru
demokratija je a ni pravoslavci nebi nista izgubili
oh umalo nezaboravih sacekaj dok otkopamo piramide pa ces vidjeti otkud kultura potice hehehehehehehehehehe
hoceli biti da su ih srbi napravili

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------