Nezavisne novine - Diskusije
09. 02. 2012. 03:53 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 17   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Top glupost foruma  (Pročitano 82959 puta)
boro975
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.17 Firefox 3.0.17

« Odgovor #15 poslato: 08. 02. 2010. 02:42 »
Podeli temuIdi gore

Ti si moralno inferioran i ja sam svoj superiortet sto se tice moralnosti visestruko dokazao,samim priznanjem da nisam placen da iznosim svoje misljenje.

Hrnjica

Ne kontam? Ko je placen da iznosi svoje misljenje?
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Shiretoko 3.5.3 Shiretoko 3.5.3

« Odgovor #16 poslato: 08. 02. 2010. 03:12 »
Podeli temuIdi gore

Види Боре што се фолира, а 300.000 сваки мјесец у паџе  Cheesy Cheesy Cheesy

Хрњица нам је пук'о к'о ЈУгославија  Cool

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
boro975
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.17 Firefox 3.0.17

« Odgovor #17 poslato: 08. 02. 2010. 03:32 »
Podeli temuIdi gore

Види Боре што се фолира, а 300.000 сваки мјесец у паџе  Cheesy Cheesy Cheesy

Хрњица нам је пук'о к'о ЈУгославија  Cool

Hahah, da, zato se ja javljam iz Sejsela, a oni se pate po USA...
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Shiretoko 3.5.3 Shiretoko 3.5.3

« Odgovor #18 poslato: 09. 02. 2010. 09:56 »
Podeli temuIdi gore

Citat: HRNJICA
Ili da se posluzim tvojom terminologijom i nebuloznom teorijom o investiranju i navedem  srbsko investiranje u zajednistvo sa Bosnjacima koje su moze sazeti u jednu Milosevicevu recenicu""Niko vise nece da bije Srbe"".

Да остане забиљежено да је матрикс рекао своје објашњење за грађанске ратове на тлу Балкана  Cool

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Tufahija
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 3.0.195.33 Chrome 3.0.195.33

« Odgovor #19 poslato: 15. 02. 2010. 11:59 »
Podeli temuIdi gore

Trebamo prihvatiti istoriju onakvu kakvu pisu nezavisni i nepatriotski istoricari.

Mirso
mirke
Gost
« Odgovor #20 poslato: 15. 02. 2010. 08:25 »
Podeli temuIdi gore

avangarda:

Radoslave to je ta razlika,time je sve objasnjeno,naravno da je bilo mnogo ubijenih Srba i u Sarajevu ali ne masovno i uglavnom se dala sansa da odu ili pobjegnu sami,ali uglavnom tek kad se skuzilo sta se vec dogodilo na "drugoj"strani,na drugoj strani smo dobili svrseni cin.
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.18 Firefox 3.0.18

« Odgovor #21 poslato: 14. 03. 2010. 07:48 »
Podeli temuIdi gore

...(..)...Ne tako davno, "Srbi" u Bosni su bili nepoznat pojam...tek su turci dopustili da pravoslavni Vlasi pocnu da se naseljavaju u nasu Bosnu......kasnije je SPC te Vlahe sve posrbila....

...(..)..Turska imperija u nasu Bosnu donijela je napredak,isalm........i nijedna crkva nije srusena ,naprotiv mnogo crkava se za vrieme Turske u Bosni i svugdje po Balkanu izgradile....

Cesto citam preko elektronskih medija ovakve bisere od muslimana.Svaki put ostanem bez rijeci . Huh?
Nezanam... a ovim putem pitam vas cenjene diskutante ko i odakle muslimani crpe i pisu ovakve neverovatne stupidarije??
Je li to njihova novo napisana istorija ili to oni cuju i "uce" u dzamijama??
Ili iz oba ta izvora?

{alt}
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #22 poslato: 14. 03. 2010. 08:41 »
Podeli temuIdi gore

Dobro ako ih ne izgradjuju bar ih ne ruse .
Sta mislis kolko su Srbi porusili dzamija  od 92. do 96.Huh??
Nemoj sad reci da sam nesto o tome cuo u dzamiji jer ne idem tamo.

ßßß
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #23 poslato: 14. 03. 2010. 10:30 »
Podeli temuIdi gore

Dobro ako ih ne izgradjuju bar ih ne ruse .

Ево, ова глупост је на правом мјесту сама од себе  Cool

{alt}

bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 7.0.517.44 Chrome 7.0.517.44

« Odgovor #24 poslato: 23. 12. 2010. 08:09 »
Podeli temuIdi gore

Ок, јесте necroposting, али ово је баш једна од топ глупости које сам чуо од Федералаца...а ту је конкуренција жестока  Joj

Tako sto su Srbi dio BiH. Pa samim tim i njihovo pismo, iako je zaista uvrnuto i nepotrebno u 21 vijeku.
Joj Joj Joj Joj Joj Joj

{alt}

free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #25 poslato: 22. 01. 2011. 10:44 »
Podeli temuIdi gore

Sabrana djela od @remakea:

336       Vijesti / Analize i osvrti / Odg: 80% državne imovine sa spiska OHR-a se nalazi u RS       poslato: 18. 02. 2010. 07:32
Citat: miskotes  18. 02. 2010. 08:30
TitleBoxKasarne su poklonjene u Banja luci fakultetu.
Ako je vrednija ta imovina u federaciji, zašto pružate prstiće ka imovini RS.
Jer po toj logici federacija bi bilaa oštećena, što je naravno van svake pameti.
Malo logike...
dobro malo logike
kako tvoj vrli dodik kaze ono sto netreba drzavi da se podijeli  sto znaci da sva imovina na teritorije rs-a treba da pripane tom entitetu a sva imovina koju sad koristi drzava bih u sarajevu bi bila zajednicka
da ti nacrtam sto je moje to je moje a sto je tvoje to je nase
 heeeeeej malo logike
hoces sta je u entitetu to je entitetsko ja se slazem ali kirija za sve i to je to
malo logike
a sto bi lijepo zivjeli
za kraj molim te navedi mi ijedan komad ma kakav bio drzavne imovine u rs-u da nije prodat u bescijenje
i to je jedini razlog zasto se bori dodik sa svim mafijasima iz cijele bih jer su isti bilo koje vijere bili
hej malo logike okrenimo se sebi i boljem zivotu nase dijece a ne dodiku tihicu i ostalim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

337       Vijesti / Analize i osvrti / Odg: 80% državne imovine sa spiska OHR-a se nalazi u RS       poslato: 18. 02. 2010. 02:46
Citat: Sunny day  17. 02. 2010. 09:20
TitleBoxako vec tvrdis za 50 % imovine na OHR sajtu takva informacija ne postoji a da si posetio isti taj ajt nasao bi dejtonski sporazum i ustav BiH koji na njemu ipak postoje za razliku od te tvoje informacije da je 50 % imovine smesteno u  sarajevskom kantonu,takva info na OHR sajtu ne postoji...sada sam uzduz i popreko pregledao ohr-ov sajt.
da si citao malo bolje razumio bi da se radi o vrijednosti kao sto i pise a ne postotku ili velicini sto dodik navodi
1.vise od 50% vrijednos kompletne drzavne imovine se nalazi u sarajevskom kantonu
2.normalno je da je spomenik na sutijesci sa pratecim obijektima veci nekoliko stotina puta od povrsine zgrade vlade ili skupstine koji su pojedinacno bar stotinu puta vrijedniji od tog parka
3. dvije zgrade bivse kasarne marsal tito su prodate americkoj ambasadi za $15000000 samo da znas da je tamo jos desetak zgrada u tom kompleksu pa sracunaj koliko vrijedi samo ta jedna kasarna a u sarajevu ih je bar desetak
4.////////4.a dodik prodao jednu kasarnu u rs-u za 20000 k.m ne dolara pa sat da ih ima 100 nema vrijednosti ni one dvije ako ti zatreba jos podataka javicu ti ih a onog linka za dejtonski ugovor nisam nasao a za ovu imovinu cu ti poslati link
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
206       Diskusije / Siva zona / Odg: Ko bi ratovao?       poslato: 26. 12. 2010. 09:02
Citat:
TitleBoxŠto se tiče jačine BiH... nemoj molim te...

sto se tice BiH u zadnjih 200 godina nije promijenila granice nasuprot srbije (gdje jos vojvodina ,sandzak i zajecarska kraina cekaju)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
159       Diskusije / Siva zona / Odg: Dodikov intervju Avazu       poslato: 03. 01. 2011. 10:14
[
Citat

TitleBoxAh, dakle igramo se, jelde? Fino... Hajde onda kad se ti tako ljepo "igraš riječima", ondak ćemo i svi mi ostali da se igramo.
Inače, podsjećaš me na nekoga tko je ovdje nekada davno diskutiro, i zalago se za tu nekakvu "bosnu", a toliko je vremena proveo u inozemstvu, da je i svoj maternji jezik zaboravio govorit, baš ko i ti.
Čudni ste mi vi "branitelji", a ne znate pričat ni sopstveni jezik.

pa bas ako te zanima rat sam proveo u sarajevu kojeg je jna drzala u okruzenju
a sto se tice bosanskog pricam ga perfekt samo djahkad zaboravim ubaciti "h"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

114       Diskusije / Siva zona / Odg: Ko bi ratovao?       poslato: 12. 01. 2011. 01:19
Citat: free2020  11. 01. 2011. 11:39
Citat
TitleBoxI šta ti to znači otprilike ubijeno koliko je vas živjelo u toj krajini?
Ubijeno 350 000 do 500 000 ?
Gori si lažov od Alije...
nadareni cosicev ucenice u hrvaskoj je zvanicno (po popisu iz 1991 ) zivjelo nesto vise od 580000 srba i to po tvom svi su zivjeli u kninskoj krajini ili je nazovi kako hoces
po podatcima un-a u vrijeme oluje  iz rsk je protijerano oko 100000 srba taman otprilike je toliko muslimana pobijeno u proslom ratu

i prije iznosenja nekih podataka prosetaj po internetu jer ce te svako uhvatiti u zestokoj lazi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 93       Diskusije / Politika / Odg: Serwer: "Dodik je istinski nacionalista i separatista"       poslato: 13. 01. 2011. 08:34
Citat
Citat: Dr. Spock  13. 01. 2011. 10:20
TitleBoxPa ako ti lingvistika nije problem niti upitna, piši onda lingvistički pravilno. Bilo bi besmisleno od mene da napišem npr. da si ti "sigurno možda budala". Ako znam sigurno, onda je ono "možda" suvišno. A ako ne znam sigurno, onda je ono "sigurno" suvišno. Jer po zakonima logike, može biti da ti uopšte nisi budala sve dok se drugačije ne dokaže.
posto u matematici i lingvistici nema logike ti si budala
nema na primjer nema logike

87       Diskusije / Politika / Odg: Serwer: "Dodik je istinski nacionalista i separatista"       poslato: 13. 01. 2011. 11:09
Citat
Citat: Dr. Spock  13. 01. 2011. 10:35
TitleBoxHvala, hvala...

Drago mi je da sam dao svoj skroman doprinos kreativnosti i originalnosti nekoga ko se zove Remake. Nekako mi je izgledao krut u razmišljanju dosada...

Čekaj malo! Originalnost i Remake...Pa to ne može zajedno! Nema nikakve logike...

S druge strane: Remake i Matriks...
tvoje misljenje i razmisljanje me ne interesuju jer o svemu tom su drugi forumasi dali misljene ne bas dobro ali sta ces
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
85       Diskusije / Politika / Odg: Počeo je kraj Federacije, genocidne Federacije...       poslato: 14. 01. 2011. 01:35
Citat
Citat: Djudji  13. 01. 2011. 07:11
TitleBoxA cekaj malo, zar nije pre bila prica da su Vlasi isto bili pravoslavni pa ih je SPC posrbila?  Pitam se
Sta je sad ovo, ponovo otkriveni neki novi dokazi u matriksu? Sad su znaci Vlasi vera, posto smo "od njih presli na pravoslavlje"? Jako to brzo ide, ne stizem da pohvatam, matriksovska istorija je najprogresivnija na svetu, definitivno  Cool2
nisam ti ja kriv sto si postao od vlaha pa ako ti se nesvidja promijeni vijeru
 demokratija je a ni pravoslavci nebi nista izgubili
oh umalo nezaboravih sacekaj dok otkopamo piramide pa ces vidjeti otkud kultura potice hehehehehehehehehehe
hoceli biti da su ih srbi napravili  Kolo Živeli
« Poslednja izmena: 22. 01. 2011. 10:49 free2020 »

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #26 poslato: 22. 01. 2011. 11:46 »
Podeli temuIdi gore

Nastavak sabranih djela

66       Diskusije / Siva zona / Odg: Sukob civilizacija u BiH       poslato: 15. 01. 2011. 11:27
Citat: Matovilo  15. 01. 2011. 07:04
Citat
TitleBoxMomo Kapor je bio jedan od 3 najcitanija pica s prostora ex YU a prevodjen na mnoge jezike sveta.Muje (mnoge) takve kao ti ga nevole jer je pisao istinu a istina za mnoge Muje nije bas dobrodosla.

klasicni papak se kaze za nekoga ko lupa gluposti i jos vise i vise se uvaljuje u stvarnosti provaljuje se na svakom koraku
koliko znas o seheru vidim da si uspio dogurati do stanice gdje se islo na regrutaciji i to je to a to sto se tice pisaca iz bivse nam yu
1. dobrica cosic                sanu
2.vuk draskovic                noz
3.momo kapor                  vesela sveska
4.remake                         klasicni papci  (u pripremi)
59       Diskusije / Siva zona / Odg: Prećutan dogovor Silajdžića i Radončića       poslato: 16. 01. 2011. 09:41
Citat: silvia  16. 01. 2011. 07:08
Citat
TitleBoxUsput budi receno, poradi malo i na svom pravopisu, ili nadji od nekoga predratne udzbenike pravopisa - ukoliko nisi isao u srednju skolu
!
a sto se tice skole i pravopisa mozda nije na srpskom pa ti neodgovara samo mi prevedi sta znaci"ui"ili "ppogresio" ili je to novi srpski
a to sto nema velikih slova taci zapeta ili zareza pa to po novom kompiuterskom pisanju je izbaceno za neformalna caskanja i pisanja
na primjer ukucaj malim ili velikim slovima nezavisne novine i dobices isti odgovor
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9       Diskusije / Siva zona / Odg: Изетбеговић ајатолах о Кустурици:''Велики       poslato: 21. 01. 2011. 07:50
Citat: Luka  21. 01. 2011. 07:07
Citat
TitleBoxVlasi na jednom jezika koji se govorilo na Blakanu znaci "stocar" ili  "ovcar" i uopste ne oznacava narod i nikad to nije znacilo.

Ovo se uci u osnovnoj skoli!

Vlasima po starogermanskoj riječi Wallach, što znači Roman, ili Rimljanin.
Tokom osmanske vladavine u Bosni, mnogi Bošnjani odbacuju kršćanstvo i prelaze na Islam. Istovremeno, Vlasi, odnosno kasniji Srbi se po prvi put pojavljuju u nekim djelovima tadašnjeg Bosanskog ejaleta

8       Diskusije / Siva zona / Odg: Изетбеговић ајатолах о Кустурици:''Велики       poslato: 21. 01. 2011. 09:22
Citat: Sunny day  21. 01. 2011. 08:54
Citat
TitleBoxkako kasniji srbi, kada se od tvrtka svi kletu u svoje srpstvo a srpska pravoslavna crkva postoji pre turaka,takodje i kotromanici u svojoj zakletvi spominju srpske roditelje,hercegovina je vojvodstvo od  svetog save... ,izgleda je tvoj vjeroucitelj pomjesao gregorijanski,julijanski sa hidzretskim kalendarom  Huh?

znaci ,srbi i srpska crkva postoje pre dolaska turaka.turci su dosli na ove prostore oko 1400. ali ne hidzretske vec gregorijanske....  Cheesy

navedi ti meni gdje sam ja naveo da je pravoslavlje nastalo u to doba ili srbi
ovdje je rijec o bosanskim pravoslavcima u bih procitaj tekst malo bolje i ne glupiraj se tu sa nekim vjerouciteljima to je malogradjanstina odi do wikipedia procitaj istoriju a ne tamo neka mahalska naglabanja
poenta je u tome da svi muslimani nisu nastali od srba ili pravoslavaca kako hoces niti su bosanski srbi ili pravoslavci cistokrvni srbi vec kako upravo ovaj teks sa wikipedia i objasnjava vecina srba u bih je postala prelaskov vlaha na pravoslavlje

i jos samo jedno muslimana je u bih bili i prije dolaska turaka ali sto ste vi tek tad poceli prelaziti na islam nisam vam ja kriv

5       Diskusije / Siva zona / Odg: Изетбеговић ајатолах о Кустурици:''Велики       poslato: danas u 12:27
Citat: Matovilo  danas u 12:18
Citat
TitleBoxTacno,dosao ja kao momcic u Split tamo davne 1975 i malo pa malo cujem domace dalmatince splicane kako u razgovoru zovu Vlaji Vlajiii a misle na one iza brda bez obzira jesu li Pravoslavni ili Katolici ....Ja ispocetka mislio "evooo i ovi kao u B ei Hu Muje vredjaju Srbe"   Joj Joj Joj Joj Joj

A Be i Hu Muje rec Vlaji/si misle da su neki narod u pogrdnom smislu ko biva Srbe   Joj

ps
Interesantno je da ogromna vecina Muja u Be i Hu nezna tu cinjenicu kao i ovaj "remake" pa zato nastavljaju gluposti ..  Cheesy.

prvo nelupaj gluposti pa to ti ni luka nemoze povijerovati koji je napisao tu teoriu o ovcarima
vec odgovori na pitanje
i ako ne postoje vlasi kako ih ima u srbiji u timockoj kraini

« Poslednja izmena: 22. 01. 2011. 11:50 free2020 »

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Obi-Wan Kenobi
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 8.0.552.237 Chrome 8.0.552.237

« Odgovor #27 poslato: 25. 01. 2011. 04:25 »
Podeli temuIdi gore

TitleBoxCitat: Heli  24. 01. 2011. 11:34
Zasto  kao ljudi imamo razlicita misljenja o mnogo cemu? Zasto sto nismo isti.Nemamo istu genetcku strukturu.

Heli opovrgava biheviorizam, razvojnu psihologiju, psihologiju ucenja, religiju, astrologiju, tarot, sociologiju, filozofiju, obrazovni sistem, top liste singlova i vremenske prilike jednim udarcem Aplauz

strelok   06:48    Šalje privatnu poruku.
Matovilo   06:50    Čita svoje privatne poruke.
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 7.0.503.0 Chrome 7.0.503.0

« Odgovor #28 poslato: 03. 02. 2011. 06:54 »
Podeli temuIdi gore

"Liudevitus Siscia civitate relicta, ad Sorabos, quae natio magnam Dalmatie partem obtinere dicitur, fugiendo se contulit", sto odgovara: [Ljudevit (knez donje Panonije 822.) ostavivisi grad Sisak, pobijeze k Srbima, za koji se narod veli, da posjeduje veliki dio Dalmacije)."

Pod "Srbima" se cilja na mjesto Srb u Lici. Na zalost srpskih mitomana, taj naziv nema veze sa srpskim narodom, a ni sa Bosnom, a to je Nada objasnila sasvim jednostavno.

Joj Joj Joj

{alt}

bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 7.0.503.0 Chrome 7.0.503.0

« Odgovor #29 poslato: 03. 02. 2011. 06:56 »
Podeli temuIdi gore

Izmedju ovih Srpskih i Hrvatskih plemena postojala je zemlja Bosna gdje je su se Slaveni poceli samoidentifikovati kao Bosanci (Bosnjani).

Joj Joj Joj

{alt}

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 17   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 30. 01. 2012. 05:34